Co mě štve na většině lidech,co evokují duchy?

Máte nejaké zážitky?

Příspěvekod your_Angel » 18 úno 2008, 12:11

ja nevim..toto si musi clovek zazit na vlastni kuzi..venku bylo teplo ale najednou jsem v mrazu strachu a nejistote drzel dal prsty a cekal co se stane ...sklenice popojela na ano...mel jsem sto chuti se pustit..ale mam rad strach a neznamo..
your_Angel
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 18 úno 2008, 12:37

Jj :) já snad nejhorší věc co jsem zažil,tak bylo vymítání origina,poltergeist v mých 7dmi letech a zjevení ve třech letech.Jo taky na nás jednou duch zaútočil na hřbitově,když mi bylo 16
Obrázek Magia scientia est et scientia potestia est!!
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod your_Angel » 19 úno 2008, 00:10

zautocil?to by me zajimalo jak to muze probihat..
your_Angel
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 19 úno 2008, 00:27

Prostě se ze tmy na hřbitově něco černého vyřítilo.Nebylo to zas tak vidět jako spíš cítit.Chlad,brnění končetin a vydávalo to takový zkuvky divný.Byli jsme malý ještě.Začali jsme před tím zdrhat,ale pak já a kamarád jsem se proti tomu obrátili zatím co zbytek zdrhal.Poslali jsme proti tomu svojí energie.No akorát jsme to ještě víc rozzuřili(jak se říká: poraněný medvěd je ještě zuřivější) Tak jsme začli zdrhat my dva,ale kamarád,který je médium a je náchylný na tyhle věci prostě zkoprněl a padnul k zemi v bezvědomí.Tak jsem se k němu vrátil a odtáhlhl ho k zídce hřbitova,kde byl zbytek a ty mi ho pomohli přehodit přes zídku.Ani nevím do dneška jak se mi to podařilo ho odtáhnout takovou cestu,když váží 120 kilo
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod your_Angel » 19 úno 2008, 00:31

:-) tak alespon si ho tam nenechal..ale rikal jsi neco cerneho..tak to nejakou podobu melo..da se to necemu prirovnat?
your_Angel
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 19 úno 2008, 21:55

mlha? :D
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Douber » 19 úno 2008, 23:09

jesterM60 píše:Prostě se ze tmy na hřbitově něco černého vyřítilo.Nebylo to zas tak vidět jako spíš cítit.Chlad,brnění končetin a vydávalo to takový zkuvky divný.Byli jsme malý ještě.Začali jsme před tím zdrhat,ale pak já a kamarád jsem se proti tomu obrátili zatím co zbytek zdrhal.Poslali jsme proti tomu svojí energie.No akorát jsme to ještě víc rozzuřili(jak se říká: poraněný medvěd je ještě zuřivější) Tak jsme začli zdrhat my dva,ale kamarád,který je médium a je náchylný na tyhle věci prostě zkoprněl a padnul k zemi v bezvědomí.Tak jsem se k němu vrátil a odtáhlhl ho k zídce hřbitova,kde byl zbytek a ty mi ho pomohli přehodit přes zídku.Ani nevím do dneška jak se mi to podařilo ho odtáhnout takovou cestu,když váží 120 kilo

Ježiš to je story jak nějaké fantasy mě dostala věta "poslali jsme proti tomu svoji energii" :lol:
Kámoš není médium jen je srab - ale tahle story je fakticky přitažená za palici :roll:
Douber

Příspěvekod jesterM60 » 20 úno 2008, 00:26

A ty nemáš snad energii? :)
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod your_Angel » 20 úno 2008, 00:50

:-)
your_Angel
Školák
Školák

Příspěvekod Douber » 20 úno 2008, 12:51

Jo ale jakou? A jak? A jak víš že si něco poslal? A je ta story vůbec pravdivá? :lol:
Douber

Příspěvekod jesterM60 » 20 úno 2008, 20:21

svoj aurální a vitakinezní energii...a vím co dělám,ne?Pravdivý to je,když nás to zažilo 5 lidí najednou a já jsem byl aktérem také
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Douber » 20 úno 2008, 22:34

jesterM60 píše:svoj aurální a vitakinezní energii...a vím co dělám,ne?Pravdivý to je,když nás to zažilo 5 lidí najednou a já jsem byl aktérem také

Příště to hulení omezte PLS :wink:
Douber

Příspěvekod jesterM60 » 20 úno 2008, 22:39

tím chceš říct,že jsem smažka?To mne uráží neb já marihuanu a jiné drogy a lidi co to požívají nesnáším.Mám vůči tomu silnou averzi :evil:
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod martink » 20 úno 2008, 22:53

Douber píše:
jesterM60 píše:svoj aurální a vitakinezní energii...a vím co dělám,ne?Pravdivý to je,když nás to zažilo 5 lidí najednou a já jsem byl aktérem také

Příště to hulení omezte PLS :wink:

Doubere a dost, posledni upozornění, zde se nebude nikdo urážet, jak už jsem ti psal, jestli tomu nevěříš, tak zde radši nic nepiš, jsem neustále bonbardovanej lidma, dokonce jsou tu uživatelé kteří se nebudou vyjadřovat jenom kuli tobě, takže bez urážek a bez skepse, děkuji.

Dle mého názoru je Ještěr hodně inteligentni člověk a ví o čem mluví, jsem rád že tu takového člověka mám, tak mi je prosím tě neodrazuj
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod jesterM60 » 20 úno 2008, 23:05

Děkuji za zastání Martinku :)
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Douber » 20 úno 2008, 23:36

Tak už No comment - tady asi musím věřit všemu jinak si koleduju o kletby na mojí IP
Douber

PředchozíDalší

Zpět na Duchové a poltergeist