Žádost o radu.

Vitakineze je schopnosti manipulace s životní energií ať už za pozitivním či negativním účelem

Žádost o radu.

Příspěvekod Lilit123 » 27 črc 2011, 15:28

Dobrý den,
možná to dávám do špatného tématu a omlouvám se za to. Nevěděla jsem, kam to mám zařadit.
Moje teta je v nemocnici a doktoři jí dávají už jen pár hodin života. Má zánět v celým těle, je na přístrojích a odchází jí jeden orgán za druhým. A já jsem se chtěla zeptat, jestli se s tím dá něco dělat. (Když už doktoři zlomily hůl.) Já sama neumím pracovat s energií, že bych jí vyléčila na dálku. Proto bych chtěla poradit, pokud by s tím šlo něco udělat. Nějak jí pomoct. Nebo se jen už smířit s nejhorším.
Předem moc děkuju za odpovědi.
Lilit123
Školák
Školák

Re: Žádost o radu.

Příspěvekod Sam Tektzby » 27 črc 2011, 17:57

Je tu hodně lidí, co minule posílali energii, myslím že každý kdo bude moc se bude snažit :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KillerLP » 27 črc 2011, 18:01

Ahoj, je mi líto tvé tety, a je hezký, že jí chceš nějak pomoct, ale obávám se, že v tomhle případě jí už nelze pomoct :( Nějaký zkušený šaman by jí možná pomohl, ale to by musel být u ní a tak.. Jinak, Sam má pravdu, budeme se snažit :)
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod vasmat » 27 črc 2011, 18:01

Ahoj sepsi většinou předchází nepodchycený záňět nějakého konkrétního orgánu, o co šlo? (Napiš i jak to zhruba začalo).
Bohužel tě asi nepotěším, ale v takle pokročilé fázi už není vpodstatě reálné předávat jí energii, protože bys akorát zmrzačila sebe a i pro někoho kdo ovládá energii téměř dokonale by nebylo možné bezpečně pomoci.
Samozřejmě něco jiného je skupinová pomoc, každý pošle trochu energie a třeba ti aspoň přidáme trochu času. Za sebe můžu říct, že dnes něco tvojí tetě pošlu. Myslím, že i ostatní členové pomohou.
Přeju hodně sil, vasmat.
vasmat
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 27 črc 2011, 18:08

Budeme tu všichni držet palce, třeba to pomůže :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Lilit123 » 27 črc 2011, 19:07

Kde to začalo? Ona toho měla víc. Ale vím, že měla problémy s ledvinama a u prsu že měla nějaký bulky. Mamka říkala, že právě ty jsou zánětlivý a že to podle ní doktoři zanedbali.
Ale ona i přes zdravotní potíže do poslední chvíle kouřila a pila alkohol, když to tak řeknu, jako fabrika. A nedala si říct. Ani když jí doktoři upozorňovali. Ono to hodně snížilo její imunitu.

JInak děkuju moc všm za snahu.
Taky jsem se snažila jí nějakou energii poslat, ale jak jsem řekla na začátku, nemám s tím zkušenosti. Takže jsem spíš pomocí představivosti zkoušela jí něco poslat, ale nevím, jaký to mělo vliv. Protože nevím, jestli jsem to udělala správně.
Lilit123
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 27 črc 2011, 19:10

Ona samotná sepse je jen reakce na těla, v tomhle ohledu to mohlo bejt cokoliv. No každopádně uvidíme jak to dopadne, co my víme :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KillerLP » 27 črc 2011, 19:19

Přesně tak, ne vždy mají doktoři pravdu :)
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 27 črc 2011, 19:22

Přesně tak :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Lilit123 » 29 črc 2011, 18:15

Omlouvám se, že jsem nenapsala už včera, ale nám celý den nešel internet.
Ano, doktoři se můžou mílit, ale taky můžou mít někdy pravdu. Bohužel. Snaha byla, ale tetě už nebylo pomoci. Včera opustila tento svět. Ale ono je to možná dobře. Její tělo už bylo v takovým stavu, že v poslední dny byla v umělým spánku na přístrojích. Prakticky žádný orgán už jí sám o sobě nefungoval. Takhle to bylo rychlý a ona se aspoň netrápila. Doufám, že čas rány zhojí.
Štvě mě, že dobré duše, které by se pro druhé rozdali, ty odcházejí a ti, kteří dělají na světě jen zle, ti často zůstávají a škodí pořát.

Ale mamce se stalo, že asi telepaticky komunikovala s tetou ještě před tím, než se dozvěděla, že zemřela. Vypadá to, že teta jí kontaktovala, aby jí řekla pár posledních vět. A asi 2 minuty potom zvonil telefon a mamka už tušila, co se jí chystají říct. Zdá se, že telepaticky komunikovala s tetou, která už v tu chvíli byla mrtvá.

A taky jsem se dozvěděla, že teta asi před necelým týdnem vykládala jedné paní karty a vyšlo tam, že té pani někdo známý do týdne zemře. Těžko říct, jestli mojí tetu napadlo, že by to mohla být ona sama. Teď už se to asi nedozvíme.

Každopádně by asi nebylo jednoduché, kdyby to teta přežila, ale měla být do konce života upoutána na lůžko a na přístroje. Bylo by to těžké a asi by se trápily úplně všichni. Možná, že to tak mělo být.

Ale stejně děkuju všem za všechno.
Lilit123
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 29 črc 2011, 18:38

Upřímnou soustrast.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Lilit123 » 15 srp 2011, 11:30

Děkuju
Lilit123
Školák
Školák

Zpět na Vitakineze