od Lilit123 » 29 črc 2011, 18:15
Omlouvám se, že jsem nenapsala už včera, ale nám celý den nešel internet.
Ano, doktoři se můžou mílit, ale taky můžou mít někdy pravdu. Bohužel. Snaha byla, ale tetě už nebylo pomoci. Včera opustila tento svět. Ale ono je to možná dobře. Její tělo už bylo v takovým stavu, že v poslední dny byla v umělým spánku na přístrojích. Prakticky žádný orgán už jí sám o sobě nefungoval. Takhle to bylo rychlý a ona se aspoň netrápila. Doufám, že čas rány zhojí.
Štvě mě, že dobré duše, které by se pro druhé rozdali, ty odcházejí a ti, kteří dělají na světě jen zle, ti často zůstávají a škodí pořát.
Ale mamce se stalo, že asi telepaticky komunikovala s tetou ještě před tím, než se dozvěděla, že zemřela. Vypadá to, že teta jí kontaktovala, aby jí řekla pár posledních vět. A asi 2 minuty potom zvonil telefon a mamka už tušila, co se jí chystají říct. Zdá se, že telepaticky komunikovala s tetou, která už v tu chvíli byla mrtvá.
A taky jsem se dozvěděla, že teta asi před necelým týdnem vykládala jedné paní karty a vyšlo tam, že té pani někdo známý do týdne zemře. Těžko říct, jestli mojí tetu napadlo, že by to mohla být ona sama. Teď už se to asi nedozvíme.
Každopádně by asi nebylo jednoduché, kdyby to teta přežila, ale měla být do konce života upoutána na lůžko a na přístroje. Bylo by to těžké a asi by se trápily úplně všichni. Možná, že to tak mělo být.
Ale stejně děkuju všem za všechno.