DE JAVU nebo ne??

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

DE JAVU nebo ne??

Příspěvekod meteor » 13 zář 2011, 20:06

Často se mi stavalo ze sem mel de javu, ale ted sem podle snu uhodl co se stane za tyden (v kazde vterine po dobu cca hodiny).
Prosim piste mi na to nazory. Jedna se o jasnozrivost nebo jen o blbost 'k12' ??
meteor
Školák
Školák

Re: DE JAVU nebo ne??

Příspěvekod Martin108 » 13 zář 2011, 20:24

Nebo třeba jen něco změnili v Matrixu :D
Ne vážně... to jsou fakt možnosti? Jasnozřivost, nebo blbost?
Já nemusím hádat, co se stane za týden. Vím, že tvořím situace a do určité míry je v mých rukou co se stane za týden. Pracuju na tom každou vteřinu svého života a nikdy to neskončí, dokud tohle tělo nepřestane fungovat.
Ve snech prý podvědomí zpracovává dojmy, které nashromáždilo. A podle některých jsou to právě ty nashromážděné dojmy, které ve formě otisků dozrají v situace, které zažíváme.
Takže pro by nemohlo být možné něco prožít ve snu a pak znovu v životě?
Ale taky existuje medicínské vysvětlení pro Dejavu. Takže možností je spousta :)

Těším se na názory ostatních.
OM MANI PEME HUNG
Martin108
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 13 zář 2011, 22:09

Ohledně "Deja vú", neplést si s tím "uhádl jsem co se stane za týden", stav "Deja vú" je stav kdy si mozek myslí, že nastalou událost již zažil. Jde o chybu v přijímání informací, kdy jedna hemisféra nezabere info storpocentně a mozek tak situaci začne vyhodnocovat dvojnásobně. Jinak pokud se ti to děje často, tak nejdřív navštiv lékaře, jelikož několikanásobné "deja vú" je i symptomem k jedné z forem epilespie.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod skupina EPRV777 » 14 zář 2011, 11:46

Souhlasím se Samem.
Ale ještě než bych šel k lékaři, nechat se vyšetřit, tak bych se zaměřil na prokysličení mozku s pomocí dechových cvičení a nepřepínal bych se v pracovním nasazení, hlavně dlouhé sezení u monitoru počítače může způsobovat přetažení. Je zde taky evidentní porucha inervace od krční páteře, takže to chce rozhýbat krk a nechat si udělat masáž alespoň občas.
To je moje doporučení a věř mi že mám s tím zkušenosti co se zabývám různými trápeními lidí co ke mně chodí. !no1 !no1 !no1
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod meteor » 14 zář 2011, 13:40

Sam Tektzby píše:Ohledně "Deja vú", neplést si s tím "uhádl jsem co se stane za týden", stav "Deja vú" je stav kdy si mozek myslí, že nastalou událost již zažil. Jde o chybu v přijímání informací, kdy jedna hemisféra nezabere info storpocentně a mozek tak situaci začne vyhodnocovat dvojnásobně. Jinak pokud se ti to děje často, tak nejdřív navštiv lékaře, jelikož několikanásobné "deja vú" je i symptomem k jedné z forem epilespie.

No to je to ja sem si to nenapsal a tusil sem co se stane.
jinak vsem moc diky
meteor
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 14 zář 2011, 15:11

Psal jsi, že jsi podle snu uhádl co se stane.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Zpět na Sny