Cenzura na foru - Welcome the communism?

Veškeré důležité oznámení o dění na fóru

Cenzura na foru - Welcome the communism?

Příspěvekod vasmat » 23 říj 2011, 11:53

Vidim, ze muj post byl smazan. Tipuju, ze to byl Sam, pro me jasnej signal, ze tohle forum uz neni tim co byvalo, cenzura je posledni krok k upadku. Je mi celkem lito martina, protoze ho to stalo hodne usili, ale tohle je uz opravdu moc.
vasmat
Školák
Školák

Re: Cenzura na foru - Welcome the communism?

Příspěvekod martink » 23 říj 2011, 12:03

hm, zajímavé, o co šlo prosím, a o co jde? něco mi uniká?
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod vasmat » 23 říj 2011, 12:11

Ahoj,
ted mi prisla zprava od skupina EPRV777, ze to smazal on. Slo o to, ze jsem napsal konstruktivni kritiku a nazor na zdejsiho moderatora Sama (timto se omlouvam, ze jsem si myslel, ze to smazal on), rozepsal jsem co si myslim a chtel jsem vedet jak to vidis ty a ostatni clenove fora, jestli to neni jen muj pocit. Bohuzel, to ted asi nepujde, pokud teda nemuzes prispevek po smazani obnovit.
Diky,
vasmat.
vasmat
Školák
Školák

Příspěvekod skupina EPRV777 » 23 říj 2011, 12:20

To nebyla konstruktivní kritika ale nejasné důvody. Proč napadáte Sama?
Máte pocit že jste lepší poradce v této oblasti? Víte vůbec o čem to je?
Zkuste se nad tím zamyslet a nedělejte z toho tady šou ukřivděného člověka.
Ani jste nenapsal co Vám konkrétně vadí a hned jste vyzval k odebrání postu ostatní členy fóra.
Napište mi jestli chcete ale ne anonymně já taky nejsem uveden pod přezdívkou ale plně.
Napište co vám vadí na Samovi jako moderátorovi i když ho neznáte. A pozor "nesudte nebo budete souzeni" a to platí vždy.
ČEKÁM NA TU KONSTRUKTIVNÍ KRITIKU. !no1
Jaroslav
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod skupina EPRV777 » 23 říj 2011, 12:40

Myslím si že je zapotřebí v dnešní době si vzájemně podat ruce a né se škorpit kvůli prkotinám!
Co vy na to pane Vasmate?
Je to tak OK?
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod martink » 23 říj 2011, 12:48

Přesně jak napsal Jarda, pro vysvětlenou, je opravdu zapotřebí mít tým lidí který hlídá příspěvky ono to totiž v dnešní době nejde jinak, jestli se vám někomu stane že vám byl smazán příspěvek neberte to nijak špatně, oni moderátoři jsou také jenom lidé a určitě to nesmyslí zle. Proto prosím o pochopení některých závěru zde na fóru, protože jak jsem už psal, musí se to nějak korigovat, mockrát děkuji za pochopení a mějme se rádi, děkuji
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod vasmat » 23 říj 2011, 17:17

Problem se ocividne nevyresil, topic tu znova rozepisovat nebudu, jelikoz je vice nez pravdepodobne, ze bude smazan a pokud ne, tak neni problem obnovit ho ze zalohy fora. Pan Jaroslav asi ma problem s chapanim textu, nebo komentuje jiny prispevek, rad bych aby se tu ten muj puvodni prispevek ukazal, protoze takhle je to slovo proti slovu. Klidne to napiste sem, neni potreba zakladat nove vlakno a muzem o tom podiskutovat. Tim, ze se poplacame po ramenech se neresi problem, a porad mi byl bezduvodne smazan prispevek, kterej poukazoval na stavajici problem, silne mi to pripomina praktiky minuleho rezimu. Mas problem s KSC? Tak si pujdes sednout kamarade, tak ty jsi o tom napsal do novin? Tak to je 20 za zradu. Hodne ted prehanim, ale obecne mi proste vadi, ze je neco smazano, protoze je to kritika, ackoliv jsem tam nepouzil jedineho vulgarniho vyrazu, ani jsem nejak neschazoval nebo verbalne neponizoval, proste jsem napsal kritiku.
vasmat
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 23 říj 2011, 17:45

No tohle pročítám s mírným zaujetím, nevím jestli to pan Vasmat opravdu myslí tak špatně. Hlavně se mi "zamlouvá", jak jsem byl nejdříve v "terč událostí" já a teď je tam náš "Jára Kořenář", to je ta konsrtuktivní kritika, ten tvůj evidentní "Flame Bait" určený hned a beze hlesu k inzultaci Vamsate?! Jinak kol toho komunismu, čistě ze sociálního hlediska, tohle fórum je určitá komuna, neboli komunita..takže si myslím, že určitě "welcome". To mimózní narážení na komunistickou stranu se mi zdá docela nevhodné, ale zanechme to zde pro potěchu generacím budoucím. Jen jedna otázka:"Drahý Vasmate, jsi si jistný že tvůj příspěvek byl opravdu komunitně nezávadný, protože už pár tahanic vůči tvé osobě tu bylo a povětšinou se opravdu nejednalo o neškodnou a konstruktivní kritiku, ale o negativní atak který konstruktivitou moc neoplýval.", to jen na okraj. Každopádně "Viva la commune de mysteria-forum " :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Zpět na Oznámení