Arpaix píše:Smrt neexistuje, to cemu rikame smrt, je smrt v tomto zivote a smrt naseho tela,a rozklad tela. Duse je vecna. Kdyz telo zemre Duse ho opusti,a my se dostaneme na "druhy breh". Duse zemrelych existuji a jsou pritomny mezi nami, navstevuji nas, chteji nas i kontaktovat kdyz maji duvod - varuji nas, ci chteji upozornit na sebe ana zpusob jejich umrti!
Ano, zemrely za nami chodi a prevazne v noci, kdy blizime se spanku. Nemusite umet ritualy, staci jen naslouchat. Jsou Duse velmi vyspele, ktere nam snazi se pomoci i varovat od chyb co muzeme delat. Ale nikdy nedoporucuji evokovat bez priciny a jeste pokud mate strach- neb strach pritahuje nizke entity ktere chteji jen "pobavit se" i ublizit.
Pokud nejste jisty si- nekonntaktujte druhy breh ajeho obyvatele- Duse zemrelych! Vse ma svuj cas. Na vse jeste muze but cas. I Vy mate za sebou minuly zivot,ale pokud Vase Duse jeste neni na kontakt s "onen svetem", nekontaktujte, nespechejte- vse ma svuj cas. Preji Vam dobrou noc.

Sam Tektzby píše:V tomhle ohledu se nemůžeš ohánět touhle statistikou, která je praná v globálním průměru :) a ke všemu porovnávat to s Katarismem, to už je opravdu moc :D
Trochu mi to připomíná námět filmu Kairo

Popravdě řečeno jsem neřešil jestli šlo o Katarismus nebo cokoliv jiného. Smrt je stejná v buddhismu, křesťanství i všude jinde. Nebo ne? Nemyslím to, jak ji jednotlivé systémy vykládají, ale to jak probíhá.

Corey píše:Zdravím
Jsem tu pouze začátečník a proto bych se chtěl poradit. Na duchy a nadpřirozené věci věřím pouze z poloviny, ale vždy mě tohle téma dost zajímalo. Chtěl bych se o tom nějak přesvědčit na vlastní oči. Chápu, že spousta z vás považuje vyvolávaní duchu nezodpovědné, když jde pouze o účel se přesvědčit. Existuje tedy nějaká metoda, která by mě přesvědčila o existenci a přitom bych nerozhněval nějakého ducha ?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků