miszulinkaa píše:Ahojky, tak jsem se rozhodla, že si maličko počtu na internetu o tom, co se děje mně a proč nemůžu spát....Tak v první řadě věřím na nadpřirozeno, duchy, strašidla atd.Můj přítel nikdy nevěřil, až do jisté doby a potom co viděl mi sdělil, že nebudu spát doma.Samozřejmě, že doma spím i nadále, ale opravdu jsme z toho neměli ani jeden moc dobrý pocit.Cca týden před touto událostí nám zemřel náhle kamarád.Přemýšlela jsem, zda to třeba nemá nějakou spojitost. Začalo to tím, že jsme si šli večer lehnout.Nemohla jsem usnout, kdežto přítel už byl v polospánku. První jsem měla pocit,že mi něco leze po peřině. Cítila jsem tíhu té peřiny a jak něco postupuje směrem k mé hlavě. Zašmrdlala jsem nohama,pořádně je zamuchlala do peřiny, s tím, že se mi to jen zdá a že brzo usnu.Po otočení na bok jsem cítila chlad na obličeji. Hned nato jsem měla pocit,jako by mi přes obličej v jednom kuse přejížděl nějaký hadr nebo něco takového.Jako prádlo na sušáku,když pod ním podlezete.Posunula jsem se v posteli víš na polštář a lehla si na záda. Cítila jsem jako by mi někdo sahal na obličej a tlačil.V tu chvíli křeč v obličeji a nemohla jsem říct ani slovo.Jako by mi někdo chtěl co nejvíc rozevřít pusu.Pořád cítím, jak jsem se snažila říct příteli, že nemůžu spát. Chtěla jsem zvednout ruku a nemohla s ní hnout, jako že na něj teda spoň sáhnu,aby věděl. Pak to z ničeho nic přestalo a já jsem se k němu mohla otočit.Řekla jsem mu, co se děje a jaký mám pocit a on se mi smál, že to je blbost, že už jsem určitě spala.To byl pátek.Usnula jsem pak ani nevím jak...V sobotu ráno jsme se probudili a začali jsme si povídat o narozeninách přítele,které měl ten den slavit.Byla jsem k němu otočená zády.Oba jsme leželi. Pak jsem se ho zeptala - ty si mi hraješ s vláskama?? Odpovědí mi bylo - CO???? Tak jsem to zopakovala.Ty si mi hraješ s vláskama viď? Já to cítím....A se slovy přítele - To si ze mně snad děláš......?? Tobě se zvedaj vlasy a já mám obě ruce pod peřinou. Fakt byl celkem vyděšenej a já měla husí kůži na zádech jako blázen.Úplně jsem zmrzla. Srandu si 100% nedělal,protože měl opravdu obě ruce pod peřinou. Pak mi povídal, že se mi pomalu vlnivým pohybem zvedl pramen vlasů široký jak jeho palec na ruce a to má velký pracky, je to řemeslník a pak se ten pramen zase položil zpátky. Cítila jsem v tu chvíli, u konečků vlasů jako když si je namotává na prst a pak u kořínků, jak táhne. Od té doby byl klid. Něco ale začalo zase před třemi dny. Nemůžu spát. Na obličeji cítím chlad. Cítím jako by mi někdo koukal přímo do obličeje. Hodiny, které máme na zdi v noci šíleně tikaj,jinak nejsou vůbec slyšet. Vždycky tikaj potichu a pak se to začne zesilovat. I pes se v noci budí. Včera jsem slyšela v kuchyni takovej klapot. Plácnutí na lino.Jednou,pak třikrát rychle a pak zase jednou. Jsem blázen....???

Zpět na Konzultace při problémech s duchy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků