Něco je každý večer semnou

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Něco je každý večer semnou

Příspěvekod miszulinkaa » 25 říj 2011, 16:10

Ahojky, tak jsem se rozhodla, že si maličko počtu na internetu o tom, co se děje mně a proč nemůžu spát....Tak v první řadě věřím na nadpřirozeno, duchy, strašidla atd.Můj přítel nikdy nevěřil, až do jisté doby a potom co viděl mi sdělil, že nebudu spát doma.Samozřejmě, že doma spím i nadále, ale opravdu jsme z toho neměli ani jeden moc dobrý pocit.Cca týden před touto událostí nám zemřel náhle kamarád.Přemýšlela jsem, zda to třeba nemá nějakou spojitost. Začalo to tím, že jsme si šli večer lehnout.Nemohla jsem usnout, kdežto přítel už byl v polospánku. První jsem měla pocit,že mi něco leze po peřině. Cítila jsem tíhu té peřiny a jak něco postupuje směrem k mé hlavě. Zašmrdlala jsem nohama,pořádně je zamuchlala do peřiny, s tím, že se mi to jen zdá a že brzo usnu.Po otočení na bok jsem cítila chlad na obličeji. Hned nato jsem měla pocit,jako by mi přes obličej v jednom kuse přejížděl nějaký hadr nebo něco takového.Jako prádlo na sušáku,když pod ním podlezete.Posunula jsem se v posteli víš na polštář a lehla si na záda. Cítila jsem jako by mi někdo sahal na obličej a tlačil.V tu chvíli křeč v obličeji a nemohla jsem říct ani slovo.Jako by mi někdo chtěl co nejvíc rozevřít pusu.Pořád cítím, jak jsem se snažila říct příteli, že nemůžu spát. Chtěla jsem zvednout ruku a nemohla s ní hnout, jako že na něj teda spoň sáhnu,aby věděl. Pak to z ničeho nic přestalo a já jsem se k němu mohla otočit.Řekla jsem mu, co se děje a jaký mám pocit a on se mi smál, že to je blbost, že už jsem určitě spala.To byl pátek.Usnula jsem pak ani nevím jak...V sobotu ráno jsme se probudili a začali jsme si povídat o narozeninách přítele,které měl ten den slavit.Byla jsem k němu otočená zády.Oba jsme leželi. Pak jsem se ho zeptala - ty si mi hraješ s vláskama?? Odpovědí mi bylo - CO???? Tak jsem to zopakovala.Ty si mi hraješ s vláskama viď? Já to cítím....A se slovy přítele - To si ze mně snad děláš......?? Tobě se zvedaj vlasy a já mám obě ruce pod peřinou. Fakt byl celkem vyděšenej a já měla husí kůži na zádech jako blázen.Úplně jsem zmrzla. Srandu si 100% nedělal,protože měl opravdu obě ruce pod peřinou. Pak mi povídal, že se mi pomalu vlnivým pohybem zvedl pramen vlasů široký jak jeho palec na ruce a to má velký pracky, je to řemeslník a pak se ten pramen zase položil zpátky. Cítila jsem v tu chvíli, u konečků vlasů jako když si je namotává na prst a pak u kořínků, jak táhne. Od té doby byl klid. Něco ale začalo zase před třemi dny. Nemůžu spát. Na obličeji cítím chlad. Cítím jako by mi někdo koukal přímo do obličeje. Hodiny, které máme na zdi v noci šíleně tikaj,jinak nejsou vůbec slyšet. Vždycky tikaj potichu a pak se to začne zesilovat. I pes se v noci budí. Včera jsem slyšela v kuchyni takovej klapot. Plácnutí na lino.Jednou,pak třikrát rychle a pak zase jednou. Jsem blázen....???
miszulinkaa
Školák
Školák

Re: Něco je každý večer semnou

Příspěvekod winchester » 25 říj 2011, 16:37

ahoj, podla tej prvej polovice som si myslel ze ide o klasicky pripad hypnagogie + spankova paralyza ale potom ked si presla k tym vlasom tak to ma dostalo, ked to videl tvoj priatel tak je skoro nulova sance ze si blazon :), horise uz je ze to bol asi fakt ten duch, velmi sa do toho nevyznam, ale ak to bol naozaj tvoj kamarat tak myslim ze ti nic nehrozi, mozno bol zalubeny do teba, kto vie ? :) ale to je len moj lajksky pohlad, a to s tym linoleom je skoro urcite uz len tvoja sugescia, tvoje podvedomie videlo vhodne podmienky na ducha, casto si na to asi myslela tak ti nieco vsilo do hlavy, tot vse ;) ale s tymi vlasami ti asi najlepsie poradi skupina EPRV777

btw: nabuduce take veci do sekcie poltergeist :) ... tu sa mas predstavit
"Pamatuj, že i ta nejtěžší hodina ve tvém životě, má jen 60 minut."
Sofokles
winchester
Školák
Školák

Příspěvekod Sophislakes » 25 říj 2011, 17:08

Winchester má pravdu. :) najprv to znelo ako spánková paralýza ale tie vlasy, to bolo už o niečom inom. Ak si myslíš že to bol tvoj zosnulý kamarát, a mal ťa naozaj rád, tak nemáš dôvod báť sa. Viem, je to tažké nebáť sa, keď cítiš ten chlad a prítomnosť. Poznám to. Ale pokús sa na to nemyslieť, a nedávaj najavo že sa bojíš. Ak je to naozaj duch, alebo niečo nadprirodzené tak sa to nesnaž nejako vyhánať, lebo to zbitočne nahneváš. Spýtaj sa na to skupiny EPRV777 alebo sa o tom porozprávaj s nejakým profíkom, až potom konaj. :). Neboj sa, určite bude zasa všetko v poriadku :))
Sophislakes
Školák
Školák

Příspěvekod skupina EPRV777 » 25 říj 2011, 17:18

Ahoj vypadá to podle toho co popisuješ na aktivitu toho mrtvého kamaráda. Zkus mu říct že je již volný a jeho duše může odejít do světla.
Kdyby to nepomohlo tak zkus přečíst žalm 23 z Bible a řekni. "Odejdi z tohoto místa ve jménu Krve Kristovi" to většinou zabírá rychle.
Teprve potom kdyby to nepomohlo tak ti můžeme nabídnout plné vyšetřování i se zásahem na místě u tebe doma. Tak nám napiš na centrálu EPRV777@seznam.cz jak to dopadlo a chce to řešit co nejdříve, dokud se na toho jednoho nenabalí další a neudělají si párty u Vás doma. Pokud by se objevovaly prudké změny teploty tak dej vědět co nejdříve.
Jarda EPRV 777 !no1
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Martin108 » 25 říj 2011, 17:46

Souhlasím s Jardou. Bylo by dobré mu říct, že umřel a ať se pokusí vstoupit do toho nejjasnějšího světla, do kterého to dokáže :)
V každém případě je dobré použít co nejvíc laskavosti. Dobrým entitám to pomáhá a těm špatným to nesnesitelně "smrdí".
OM MANI PEME HUNG
Martin108
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 říj 2011, 15:06

Tohle není spánková paralýza a to z jednoduchýho důvodu..mohla se hýbat :P no jestli pomůže ta "biblická pasáž" a to z důvodu, že musí být pronesena s vírou (cemuž v tomhle ohledu moc nevěřím), tak to bude v poho..jinak ať pisatelka napíe co a jak se dělo dál a kdyby se to nepovedlo hodím zase svý oblíbený rituálky :P
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod winchester » 26 říj 2011, 15:32

Sam, za prve: neskor pise ze sa nemohla uz ani hybat
za druhe: hypnagogicke halucinacie nemusi sprevadzat spankova paralyza
Sofokles
winchester
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 říj 2011, 18:54

O spánkový paralýze jsi začal za prvé ty a za druhé spánková paralýza se vyznačuje tím, že díky REM fázi mozkové se nemůžeš během vůbec hýbat :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod winchester » 26 říj 2011, 18:58

to je pekne ale nechapem co s tym ma spolocne to ze som s tym zacal ja, hypnagogicke halucinacie nastavaju pre prechodte z bdeleho stavu do "snoveho sveta".... a medzi preznaky hypnagogie patri aj pocit ze ti niekto tlaci na hrudnik a pod., mysel sa proste s tebu hraje
Sofokles
winchester
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 říj 2011, 19:01

No přečti si svůj příspěvek výše :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod winchester » 26 říj 2011, 19:09

jaj no ok, no :D spankova paralyza sa na 99% vylucuje ale ta hypnagogia bola celkom realna :D
Sofokles
winchester
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 říj 2011, 19:21

O tý jsem nic neříkal :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod miszulinkaa » 26 říj 2011, 19:30

Ahoj, moc děkuji za odpovědi.Napadl mně ten kamarád,ale podle mně o něho nejde. Spíš jen jestli by to nějakou spojitost mohlo mít. Znali jsme se strašně dlouho, ovšem vídali jsme se jen občas. Znala jsem jeho manželku. Potkávali jsme se spíš tak,že náhodou,ale vždycky jsme popovídali. Po jeho smrti,jsem tak občas zapřemýšlela, jaký to byl hodný kluk a že je ho škoda. Přemýšlela jsem nad tím, že to přišlo tak najednou.V prosinci byl s námi na vánočním večírku. Smál se tad.a pár měsíců na to mu dali doktoři měsíc života a do měsíce umřel. Ale myslím,že neměl příležitost k tomu se do mně zamilovat. Byl to opravdu jen kamarád a viděli jsme se občas. Měl spousty jiných přátel a nebyl důvod, aby se šel loučit zrovna semnou...S těma vlasama, jak jsem popisovala, tak jsem cítila,že si je opravdu někdo namotal na prst a zvedal je. A co ty hodiny? Přítel je nikdy neslyšel. Nikdy nejsou slyšet, ale já je v noci slyším,jako by mi je dal někdo k hlavě. První slabý tikot, který zesiluje,až je to pak hodně protivný a pak to najednou přestane... Jinak ten chlad cítím přímo v obličeji kolem pusy a nosu.Jako by mi někdo koukal do obličeje. Vždycky ztuhnu. Je mi to nepříjemný a strach ten mám,ale vždycky se snažím nějak usnout,ikdyž kolikrát myslím,že mi srdce vyskočí z těla...:) Nic nevyháním, nejsem agresivní, negativní nebo tak nějak.Spíš jsem potichu jako bych tam ani nebyla...
miszulinkaa
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 říj 2011, 19:34

No pozval bych skupinu EPRV 777 oni ti můžou přeměřit okolí a jinak já zase mám pár nekromantickejch rituálků, který by teoreticky taky mohli pomoc :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Hunter_Wally » 01 lis 2011, 14:55

miszulinkaa píše:Ahojky, tak jsem se rozhodla, že si maličko počtu na internetu o tom, co se děje mně a proč nemůžu spát....Tak v první řadě věřím na nadpřirozeno, duchy, strašidla atd.Můj přítel nikdy nevěřil, až do jisté doby a potom co viděl mi sdělil, že nebudu spát doma.Samozřejmě, že doma spím i nadále, ale opravdu jsme z toho neměli ani jeden moc dobrý pocit.Cca týden před touto událostí nám zemřel náhle kamarád.Přemýšlela jsem, zda to třeba nemá nějakou spojitost. Začalo to tím, že jsme si šli večer lehnout.Nemohla jsem usnout, kdežto přítel už byl v polospánku. První jsem měla pocit,že mi něco leze po peřině. Cítila jsem tíhu té peřiny a jak něco postupuje směrem k mé hlavě. Zašmrdlala jsem nohama,pořádně je zamuchlala do peřiny, s tím, že se mi to jen zdá a že brzo usnu.Po otočení na bok jsem cítila chlad na obličeji. Hned nato jsem měla pocit,jako by mi přes obličej v jednom kuse přejížděl nějaký hadr nebo něco takového.Jako prádlo na sušáku,když pod ním podlezete.Posunula jsem se v posteli víš na polštář a lehla si na záda. Cítila jsem jako by mi někdo sahal na obličej a tlačil.V tu chvíli křeč v obličeji a nemohla jsem říct ani slovo.Jako by mi někdo chtěl co nejvíc rozevřít pusu.Pořád cítím, jak jsem se snažila říct příteli, že nemůžu spát. Chtěla jsem zvednout ruku a nemohla s ní hnout, jako že na něj teda spoň sáhnu,aby věděl. Pak to z ničeho nic přestalo a já jsem se k němu mohla otočit.Řekla jsem mu, co se děje a jaký mám pocit a on se mi smál, že to je blbost, že už jsem určitě spala.To byl pátek.Usnula jsem pak ani nevím jak...V sobotu ráno jsme se probudili a začali jsme si povídat o narozeninách přítele,které měl ten den slavit.Byla jsem k němu otočená zády.Oba jsme leželi. Pak jsem se ho zeptala - ty si mi hraješ s vláskama?? Odpovědí mi bylo - CO???? Tak jsem to zopakovala.Ty si mi hraješ s vláskama viď? Já to cítím....A se slovy přítele - To si ze mně snad děláš......?? Tobě se zvedaj vlasy a já mám obě ruce pod peřinou. Fakt byl celkem vyděšenej a já měla husí kůži na zádech jako blázen.Úplně jsem zmrzla. Srandu si 100% nedělal,protože měl opravdu obě ruce pod peřinou. Pak mi povídal, že se mi pomalu vlnivým pohybem zvedl pramen vlasů široký jak jeho palec na ruce a to má velký pracky, je to řemeslník a pak se ten pramen zase položil zpátky. Cítila jsem v tu chvíli, u konečků vlasů jako když si je namotává na prst a pak u kořínků, jak táhne. Od té doby byl klid. Něco ale začalo zase před třemi dny. Nemůžu spát. Na obličeji cítím chlad. Cítím jako by mi někdo koukal přímo do obličeje. Hodiny, které máme na zdi v noci šíleně tikaj,jinak nejsou vůbec slyšet. Vždycky tikaj potichu a pak se to začne zesilovat. I pes se v noci budí. Včera jsem slyšela v kuchyni takovej klapot. Plácnutí na lino.Jednou,pak třikrát rychle a pak zase jednou. Jsem blázen....???

Bláznom by som to nenazval... To že veríš na duchov a iné neprirodzené javy ja svojim spôsobom dobré lebo je to skutočné... na 85% ide o ducha a podľa toho čo si písala to môže byť aj niečo iné ale to tu radšej nejdem rozoberať kým nemám istotu... Zažil som si už svoje a zničil som toho dosť... Písala si o kamarátovi ktorý zomrel... .Skús si spomenúť či si mu niečo v minulosti nespravila prípadne nepovedala nič zlé za čo by sa mohol hnevať prípadne nechcem zachádzať do extrémov či si nezapríčinila svojím spôsobom možno nechtiac jeho smrť... Pre začiatok skús zájsť na cintorín a pozhovárať sa s ním a poprosiť o odpustenie ... Ak to nepomôže napíš mi na mail zajjtom@azet.sk a pošlem ti podrobné inštrukcie ... Prajem veľa štastia
Hunter_Wally
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 lis 2011, 17:22

Nechápu proč to nekonzultuješ tu, přijde mi to podivný a dost zneužívačný. Fórum je tu od toho, aby jsme si vyměňovali zkušenosti a "nesoukromničili".
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Zpět na Konzultace při problémech s duchy