Dobrý deň všetci, volám sa Sofia a už som tu pridala jeden príspevok :) Chcela by som sa s vami podeliť ešte o jednu vec. Stalo sa to ešte keď som mala 5-6 rokov, a práve bola u mna moja sesternica. Máme vedľa nášho domu ešte jeden malý domček. Voláme ho "chalápka". Tak sme sa s mojou sesternicou išly pozrieť do "chalúpky". Pozeraly sme si všetky veci čo tam máme. Chvílu sme sa rozprávali. Neskôr sme si sadli vedľa radiátrou pod oknom. Začali sme pocitovať chlad, a nevolnosť Stalo sa to hneď potom, čo sme si pozerali starú knihu o ružiach.Myslíte že tá kniha má s tým niečo spoločné? Po chvíli sa sesternica ozvala, že sa tu necíti dobre tak sme išli preč. V hlave som počula brechot psov a krik ľudí. Papetám si to ako keby to bolo včera. Bála som sa tam chodiť...Teras už mám 13 rokov, a stále sa tam moc nezdržiavam. Keď tam som stále pocitujem ako keby som v miestnosti nebola sama. Tá "chalúpka je dosť stará, takže sa tam môže zdržiavať čokolvek.- MYSLíM. Keď som mala ešte 12, sníval sa mi sen. (Bola som v "chalúpke", a keď som vychádzala, v okne som videla seba...Bola som iná. Nebola som to ja. Bol to niekto alebo niečo v mojej podobe. To čo bolo v tom okne, sa smialo. Bolo to zákerné smianie.) Keď som sa zobudila, bála som sa. A stále sa bojím chodiť okolo toho okna. Mal ten sen nejaké súvislosti so skutočnosťou?
ďakujem za všetky vaše odpovede :)