Asfaltárna Rudoltice

Urcite ste uz niekedy poculi o miestach ci domoch , v ktorych vraj strasi , alebo sa tam deju cudne , nepochopitelne veci .

Asfaltárna Rudoltice

Příspěvekod marvan15 » 15 lis 2011, 00:35

Dobrý večer ja osobně zastávám nazor že duchové jsou jen uložené zbitky energie které se za určitých okolnosti vyjevuji lidem ale to sem nepatři jen sem chtěl říct že tahle budova ubec nezapadá do me terie a upně vybočuje vždy když se oni mluví stane se něco zlého vevnitř nelze lze špatně nahravat jak video tak zvuk fotit ja taktež poněkud horší když mi o tom kamarád povídal tak sem mu nevěřil (chyba) jednou sme se s kamošema nudily taksme tam po setmění vyrazily a na nic jsme nepřišli žadna aktivita nic nasledně asi cca 4 dny nato jedu po silnici vzdálené cca 400 metu od oběktu a najendou vidim svitit jako by okno jenže problém žadné okno tam neni až na jeden prulez ve štítu střechy nasledující večer tam kamoška která ma na tu budovu nadherný vyhlet viděla červené tačky pry asi 200-300 červených teček řikal jsem si že se mně snaží jen viděsit abych to nechal být pak jednou z recese kdy jsem si ještě myslel že to maji na svědomí oni sem to vzal schalně kolem a že jsi tam odskočim co jsem viděl ve zmiňovaném prulezu by se dalo nazvat něčim co člověku nedá spat 'ss13' od te doby jsem se nepřiblížil k danemu objektu ale to jen na uvod abych začal uplně od začatku :) co mně vede k tomu sem tuto budovu uvist je že to ma docela zajmaví přiběch vše to začalo před par lety (tuhle část znam jen z vypravění tou dobou jsem se s těmito lidmi ještě nepřátelil a jmena uvedu taktéž fiktivni a nazev objektu taky nebudu zmiňovat jelikož když se rozjede tema na ten to objekt začnou se objevovat kapky asfaltu a věřte mi jdou hodně špatně smívat) kde sem to skončil jo už vim před par lety si kamoš (budu mu řikat jirka) si jirka v spomněl že ve víše uvedeném objektu viděl mrtvolu kolektiv to začal řešit až takovým zpusobem že s tím šli na policii ale policisté řekli že to dobou tady v okolí nikoho nepořešovali tim se to mnělo ukončit ale právě že na opak se to nastartovalo od té doby kudy jirka prošel tam za ním byli kapky asfaltu ale žádné velke jen male jako muší hovínka hřadnul a blednu byl podražděn až pak z ničeho nic to přestalo a byl zas normální tak začli všichni znova chodit do asfaltárny tou dobou jim bylo nějakejch 15-16 neřešili to ale něco v objektu asi ano daná stavba je uprostřed rozdělena na dvě poloviny kamaradi chodili jen do te jedne v te druhe se každou chvíli ozívalo zvonění starého telefonu nakoukli a tam nic a zvonění taktež utichlo slišeli kroky něco tam kopalo do petflašek ale po nahlednuti ani miška donesli jsi tam školní lavici přes den naní skakali ani se nepohla (v letě) přes noc se porpadla třeba o 15 čisel nebo na opak povilezla z asfaltu až najednou zmizela pak jim to nedalo tak se zajmali o hystorii tohoto objektu stro usedlíci tvrdili že už tam je od první republiky a že němci za druhý světový tam hazeli za živa nepohdlné občany (je to v oblasti sudet) a kumunisti jak by smet !0023! !0023! od té doby tam už nešli jediný kdo tam vydržel delší dobu se zdržovat byl místní výtržník a drgově zavysli ase jen diky tomu tam přežil ty divné věci !no1 pro přesnou lokalizaci jsem to našel na foto mapě je to od toho vlakového podjezdu na pravo hnet u toho podjezdu jsou tam vidět i ty auta to je z doby kdy se tam zdržovalo onen vytržník tady je odkaz http://www.mapy.cz/#x=16.570346&y=49.89 ... 9-27-h&l=3 mala perlička na konec vědět někdo z učinkujících v tomto příběhu že to někde publikuji už bych byl přizabit !no1
PS: mam Dis 'Sorry' tak prosím jemně ohledně gramatiky 'ss13' 'Sorry'
vše má své vysvětlení nejčastěji vědecké ale pak tu máme to male procento skutečných a nevysvětlitelných jevů na které se ptáme WTF?
marvan15
Školák
Školák

Re: Asfaltárna Rudoltice

Příspěvekod Arpaix » 16 lis 2011, 01:38

Ani ma rodna rec neni ceska, ale rozumim Vasemu mailu. Myslim ze na miste byl nekdo zavrazden a nejedna se o 1 cloveka,ale myslim ze to mohlo byt o 100 popravenych. Jedna se o to ze Duse zemrelych, ktere na miste byly popraveni se vraceji na misto. Vy muzete videt "mrtvolu", ktera tam ve skutecnosti neni a tak se policie timto ani nezabyva. Mrtvola je jiz davno pohrbena ale Vy ji vidite, neb jste citlivy clovek a Duse Vas chce upozornit na to co stalo ze. Nejedna se dle meho nazoru o jednu mrtvolu,ale myslim ze pripad je vazny amuze na miste byt i hromadny hrob! Ti zemreli snazi se na sebe upozornit a ukazat citlivym lidem i na pricinu umrti. Jednalo se o nespravedlnosti a i ja citim, ze mnoho z zemrelych pohrbenych na tomto miste nedostalo ani zadny soud a ani rodina, pribuzni nebyli spraveni o jejich smrti! Vypada ze zemrely- jeho Duse chce kontaktovat kohokoliv kdo bude patrat po pricine jejich umrti a informovat rodiny. Ty mrtvoly nejsou nijak "certsve", jedna se o zemrele pred 80 lety, jejich rodiny jiz neziji,ale tyto Duse domahaji se, i kdyz ted marne, spravedlnosti. Podle toho co pisete, se muze jednat i o "zastreleni,ale tito lide byli jen postreleni a v stavu bezvedomi pak pohrbeni zaziva. Citim z mista velmi negativni energii.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Zpět na Strasidelne miesta, domy na Slovensku a v Čechach