od te doby jsem se nepřiblížil k danemu objektu ale to jen na uvod abych začal uplně od začatku :) co mně vede k tomu sem tuto budovu uvist je že to ma docela zajmaví přiběch vše to začalo před par lety (tuhle část znam jen z vypravění tou dobou jsem se s těmito lidmi ještě nepřátelil a jmena uvedu taktéž fiktivni a nazev objektu taky nebudu zmiňovat jelikož když se rozjede tema na ten to objekt začnou se objevovat kapky asfaltu a věřte mi jdou hodně špatně smívat) kde sem to skončil jo už vim před par lety si kamoš (budu mu řikat jirka) si jirka v spomněl že ve víše uvedeném objektu viděl mrtvolu kolektiv to začal řešit až takovým zpusobem že s tím šli na policii ale policisté řekli že to dobou tady v okolí nikoho nepořešovali tim se to mnělo ukončit ale právě že na opak se to nastartovalo od té doby kudy jirka prošel tam za ním byli kapky asfaltu ale žádné velke jen male jako muší hovínka hřadnul a blednu byl podražděn až pak z ničeho nic to přestalo a byl zas normální tak začli všichni znova chodit do asfaltárny tou dobou jim bylo nějakejch 15-16 neřešili to ale něco v objektu asi ano daná stavba je uprostřed rozdělena na dvě poloviny kamaradi chodili jen do te jedne v te druhe se každou chvíli ozívalo zvonění starého telefonu nakoukli a tam nic a zvonění taktež utichlo slišeli kroky něco tam kopalo do petflašek ale po nahlednuti ani miška donesli jsi tam školní lavici přes den naní skakali ani se nepohla (v letě) přes noc se porpadla třeba o 15 čisel nebo na opak povilezla z asfaltu až najednou zmizela pak jim to nedalo tak se zajmali o hystorii tohoto objektu stro usedlíci tvrdili že už tam je od první republiky a že němci za druhý světový tam hazeli za živa nepohdlné občany (je to v oblasti sudet) a kumunisti jak by smet
od té doby tam už nešli jediný kdo tam vydržel delší dobu se zdržovat byl místní výtržník a drgově zavysli ase jen diky tomu tam přežil ty divné věci
pro přesnou lokalizaci jsem to našel na foto mapě je to od toho vlakového podjezdu na pravo hnet u toho podjezdu jsou tam vidět i ty auta to je z doby kdy se tam zdržovalo onen vytržník tady je odkaz http://www.mapy.cz/#x=16.570346&y=49.89 ... 9-27-h&l=3 mala perlička na konec vědět někdo z učinkujících v tomto příběhu že to někde publikuji už bych byl přizabit
PS: mam Dis
tak prosím jemně ohledně gramatiky