Co mě štve na většině lidech,co evokují duchy?

Máte nejaké zážitky?

Příspěvekod jesterM60 » 20 úno 2008, 23:43

nemusíš tomu věřit.Mne osobně je jedno čemu věříš,jediný co bych rád u tebe viděl je toleratní a vhodné chování
Obrázek Magia scientia est et scientia potestia est!!
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Douber » 21 úno 2008, 00:05

OK sorry tedy pro příště - ale musím uznat že zažít toto, tak na duchy věřím, to je jisté, to by byly záběry :wink:

A pro ostatní co si stěžují na mě - nepište martinovi nebo některému z moderů - napiště mě co se vám na tom nelíbí, nepište někomu jinému když s tím nemá pranic společného :wink:
Douber

Příspěvekod jesterM60 » 21 úno 2008, 00:10

Dobře,dobře :) smím se tě zeptat odkud pocházíš?
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Douber » 21 úno 2008, 01:10

Tož já su z Prahy :lol: Ale bydlím na nové části města kde ještě před 25 lety byla jenom a jenom vesnice - když sem přijedete - není to tipická Praha jak jí každý zná. Asi 300 metrů od našeho paneláku máme "zvoničku" s deskou k uctění památky obětí první a druhé světové války které jsou skoro v každé vesnici. Takže i zde je veliký prostor pro tajemno - náš panelák např stojí na vysušeném rašeliništi - jedna starousedlice která dostala byt 1+1 naproti v paneláku si na to velice dobře pamatuje a každý se tam bál chodit páč se tam pár lidí utopilo. I při stavbě a hloubení sklepů pro náš panelový dům se pár lidských ostatků našlo. Ale musím říci - nikdy tady nestrašilo :wink:

Dokonce od nás máme i kousek historie a to je Chodovská Tvrz která jen tak tak unikla demolici - ale dnes je to skvost. Byla to neuvěřitelná ruina. Ale naštěstí se zachovala - byla to dříve vodní tvrz, dnes je to kulturní centrum. A taky tam máme strašidlo - prý je tam někde zazděný mnich a lidé co tam trvale bydlí prý slýchají jako když někdo chodí bos po chodbě a voda se tam ze skleniček vypařuje nějak rychleji. Pokud chcete více informací tak zde:
Kód: Vybrat vše
Douber

Příspěvekod jesterM60 » 21 úno 2008, 15:17

že bych se tam podíval :?:
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod vlasto » 23 úno 2008, 16:52

:!: Podla mňa duchovia neeksystujú. Vlasto
vlasto
Školák
Školák

Příspěvekod Douber » 23 úno 2008, 18:07

vlasto píše::!: Podla mňa duchovia neeksystujú. Vlasto

To seš můj člověk :wink:
Douber

Příspěvekod jesterM60 » 23 úno 2008, 21:04

podle mě je to váš názor na který má každý právo.Já ale nebudu marnit čas ani svojí energii abych vás přesvědčil o opaku
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod zanetasagii » 02 bře 2008, 23:17

Douber píše:No byl jsem asi na dvou vyvolávání duchů - nikdy se nic nestalo. Prý už v tom byli vyvolavači zběhlí ale bylo to nic než fraška a komedie, kopali nohou do stolu pomocí té tabulky kde jsou písmena (nevím jak se tomu říká tak sorry)ze které se získávají odpovědi od duchů jsem prostě cítil jak s tím hejbou - pěkné představení. :lol:
Tak nevím co koho může štvát na lidech kteří evokují duchy když duchové nejsou :wink:

Byli to podvodníci a na druhou stranu buď rád, když se to někomu skutečně povede, nekončí to většinou dobře. Ale ve skutečnosti je to možné. Mě se to stalo. Aníž bych to chtěla udělat. A nikdy více...
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod pacey » 03 bře 2008, 13:28

vlasto píše::!: Podla mňa duchovia neeksystujú. Vlasto

Podla mna nevies slovensky pravopis ;)
" Nie je dôležité, čo si dokázal v škole, ale to, čo dokážeš v živote. " Einstein
pacey
Školák
Školák

Příspěvekod BBird » 08 bře 2008, 19:01

jesterM60 píše:podle mě je to váš názor na který má každý právo.Já ale nebudu marnit čas ani svojí energii abych vás přesvědčil o opaku

No Douber reaguje na vaše názory, příběhy atd....
To jak reaguje je samozřejmě na něm ne, a vkládá do toho svojí energii!

A ty Ještěrko, máš energii na odvrácení ducha temnot, ale nemáš energii na reakci v normální diskuti?
Tím si mě přesvědčil že máš opravdu bujnou a pestrou fantazii a ty pohadky co tu píšeš by si mohl klidně vydat a prodat!
Obrázek
BBird
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 08 bře 2008, 22:52

Ještě jednou tu někdo někoho napadne, tak už nebudu jen tak přihlížet, ale budu řešit, toto je Mysteria forum a řeší se zde věci s tímto spojené, takže jestlli chcete někoho nebo něco napadat, tak si to laskavě řešte na některém chatu, ale ne tady.

jo, a jester je člověk který tyto věci hodně chápa a dokaže o nich mluvit. jestli tomu někdo nevěříte tak se radši nic nepište.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod Baru » 11 bře 2008, 17:23

No... Ráda bych to lehce okomentovala, pokud dovolíte. Včera jsem se na této stránce zaregistrovala a čtu si...Prostě jen to, čtu, pozoruju, přemýšlím a koukám na ty fotky a videa, které mají jak se píše "skutečně" znázorňovat duchy a další nadpřirozené bytosti. Nevím jestli vám to už došlo, ale je to vážně velice vtipné pozorovat ty dohady o tom, jestli to je pravdivé či nikoli..Člověk, který se zabívá nebo se chce zabívat jakýmkoli druhem nadpřirozena přece nemůže a ani nesmí strácet čas přemlouváním nebo hádkamy. Chápu, že chcete lidi přesvědčit o existenci, ale je to dar mít k těmto věcem blízko, jako většina z vás, kteří se tímto zabíváte a zase je ta další, větší skupina lidí, kteří i kdyby strávili dva roky v baráku kde se zabilo deset lidí, stejnak by tam nikoho neviděli ani necítili..Protože to v nich prostě není a vy jim nemůžete vyčítat že jsou skeptičtí nebo že si z vašeho webu dělají srandu, protože by jste porušili takovou tu harmonii - věřících a nevěřících - a ty tu přece vždycky být musí! Protože se nesmíme dívat jen jedním směrem! Musíme věřit a snažit se pochopit všechny. A už se tu nehádejte..Podle mého názoru duchové existují pro člověka, který se k nim dostal nebo třeba chce dostat. Já abych řekla pravdu jsem na duchy nevěřila! Nikdy! Dělala jsem si z toho srandu a smála jsem se těm lidem, co věřili, do očí. Jo jenomže mi asi tak před rokem umřel děda no a všechno se pro mě změnilo...Jsem teď jinej člověk..Tu noc, co zemřel jsem se vzbudila přesně v šest hodin ráno..můj pes strašně štěkal a já věděla, že se něco stalo. Znáte to, najednou se vzbudíte o hodinu dřív než normálě, aniž by vám zazvonil budík a prostě cejtíte, že něco neni v pořádku. Šla jsem si udělat pití do kuchyně.. a snažila jsem se uklidnit psa, protože vzbudil rodiče. Došla jsem do kuchyně a tam jsem se strašně rozbrečela, protože najednou jakoby mi to došlo, nevím jak je to možný, prostě jako by mi to někdo řek, že děda zemřel.. Rodiče za mnou přilítli co je? Jestli se mi něco nestalo a já jim řekla, že děda zemřel. Nepochopili to, koukali na mě a nic neřekli. Za pět minut potom zazvonil telefon, volala babička, že děda zemřel přesně v šest ráno na rakovinu hrtanu. No a prostě od tý doby, co se to stalo, věřim určitejm věcem. Koupila jsem si tu spirituální tabulku a zkoušim vyvolávat duchy.. Dědu jsem zatím nevyvolala, nechci, bojím se..nevím proč asi si ho chci pamatovat jako živýho. Máma už to nesnáší, strašně se bojí. Jednou jsem jí poprosila, aby to zkusila se mnou ale nic se nestalo, zajímavý je, že jí se od tý doby zdály noční můry a musela navštívit doktorku kvůli hroznejm bolestem hlavy. Od tý doby vyvolávám radši sama. Nemám žádný knížky, nic, prostě to tak nějak zkoušim, někdy to vyjde, někdy ne.. Nebojim se jich, pořád si řikám, že já se třeba taky jednou stanu duchem a budu potřebovat pomoc nebo vysvětlení. Tak to je všechno..mějte se krásně. Barča
Baru
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 15 bře 2008, 13:47

BBird píše:
jesterM60 píše:podle mě je to váš názor na který má každý právo.Já ale nebudu marnit čas ani svojí energii abych vás přesvědčil o opaku

No Douber reaguje na vaše názory, příběhy atd....
To jak reaguje je samozřejmě na něm ne, a vkládá do toho svojí energii!

A ty Ještěrko, máš energii na odvrácení ducha temnot, ale nemáš energii na reakci v normální diskuti?
Tím si mě přesvědčil že máš opravdu bujnou a pestrou fantazii a ty pohadky co tu píšeš by si mohl klidně vydat a prodat!

Tady nejde o to,že nemám energii,tady jde o to,že už nemám chuť
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod jesterM60 » 15 bře 2008, 13:52

Baru píše:No... Ráda bych to lehce okomentovala, pokud dovolíte. Včera jsem se na této stránce zaregistrovala a čtu si...Prostě jen to, čtu, pozoruju, přemýšlím a koukám na ty fotky a videa, které mají jak se píše "skutečně" znázorňovat duchy a další nadpřirozené bytosti. Nevím jestli vám to už došlo, ale je to vážně velice vtipné pozorovat ty dohady o tom, jestli to je pravdivé či nikoli..Člověk, který se zabívá nebo se chce zabívat jakýmkoli druhem nadpřirozena přece nemůže a ani nesmí strácet čas přemlouváním nebo hádkamy. Chápu, že chcete lidi přesvědčit o existenci, ale je to dar mít k těmto věcem blízko, jako většina z vás, kteří se tímto zabíváte a zase je ta další, větší skupina lidí, kteří i kdyby strávili dva roky v baráku kde se zabilo deset lidí, stejnak by tam nikoho neviděli ani necítili..Protože to v nich prostě není a vy jim nemůžete vyčítat že jsou skeptičtí nebo že si z vašeho webu dělají srandu, protože by jste porušili takovou tu harmonii - věřících a nevěřících - a ty tu přece vždycky být musí! Protože se nesmíme dívat jen jedním směrem! Musíme věřit a snažit se pochopit všechny. A už se tu nehádejte..Podle mého názoru duchové existují pro člověka, který se k nim dostal nebo třeba chce dostat. Já abych řekla pravdu jsem na duchy nevěřila! Nikdy! Dělala jsem si z toho srandu a smála jsem se těm lidem, co věřili, do očí. Jo jenomže mi asi tak před rokem umřel děda no a všechno se pro mě změnilo...Jsem teď jinej člověk..Tu noc, co zemřel jsem se vzbudila přesně v šest hodin ráno..můj pes strašně štěkal a já věděla, že se něco stalo. Znáte to, najednou se vzbudíte o hodinu dřív než normálě, aniž by vám zazvonil budík a prostě cejtíte, že něco neni v pořádku. Šla jsem si udělat pití do kuchyně.. a snažila jsem se uklidnit psa, protože vzbudil rodiče. Došla jsem do kuchyně a tam jsem se strašně rozbrečela, protože najednou jakoby mi to došlo, nevím jak je to možný, prostě jako by mi to někdo řek, že děda zemřel.. Rodiče za mnou přilítli co je? Jestli se mi něco nestalo a já jim řekla, že děda zemřel. Nepochopili to, koukali na mě a nic neřekli. Za pět minut potom zazvonil telefon, volala babička, že děda zemřel přesně v šest ráno na rakovinu hrtanu. No a prostě od tý doby, co se to stalo, věřim určitejm věcem. Koupila jsem si tu spirituální tabulku a zkoušim vyvolávat duchy.. Dědu jsem zatím nevyvolala, nechci, bojím se..nevím proč asi si ho chci pamatovat jako živýho. Máma už to nesnáší, strašně se bojí. Jednou jsem jí poprosila, aby to zkusila se mnou ale nic se nestalo, zajímavý je, že jí se od tý doby zdály noční můry a musela navštívit doktorku kvůli hroznejm bolestem hlavy. Od tý doby vyvolávám radši sama. Nemám žádný knížky, nic, prostě to tak nějak zkoušim, někdy to vyjde, někdy ne.. Nebojim se jich, pořád si řikám, že já se třeba taky jednou stanu duchem a budu potřebovat pomoc nebo vysvětlení. Tak to je všechno..mějte se krásně. Barča

Bohožel mnohdy se člověk poučí,až když dostane od života přes ústa.Jsem rád,že jsi si věci sama urovnala.Dochuvé jsou,ale ne všichni je vnímají.
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Re: -

Příspěvekod crower88 » 19 bře 2008, 22:53

martink píše:
Douber píše:....

takže mam dotaz,i bez tohoto webu sem si myslel že duchové jsou,sami sme je vyvolávali,je tedy duch jen zbytek energie?jakoby zachování stopy po kdysy žijícím člověku který v tom místě řekněme prožil něco co na něj mělo velký vliv a tudíž tam po něm zůstala jakási stopa?Děkuju za odpověď.Jinak chápu existenci tohoto webu,jen se mi přijde podivuhodné jak některý lidé tu zažily úplně všechno,a všechno ví atd.
crower88
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Duchové a poltergeist