Divné a děsivé sny, symbolika a fialové blikání

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Divné a děsivé sny, symbolika a fialové blikání

Příspěvekod vinc » 05 pro 2011, 06:02

Zdravím,
jsou to cca 2 hodiny, co jsem se probudil a jelikož už tyto sny a to co se děje zachází daleko, rozhodl jsem se s Vámi podělit o své zážitky.
Předem se omlouvám, pokud je to napsáno nepřehledně, nebo s chybama, snažil jsem se to zapsát co nejrychleji to šlo, abych toho zachytil co nejvíce.

Včera se mi zdál sen, jakobych omdlíval - zatmívalo se mi před očima a začal jsem se motat, pak jen tma a probudil jsem se.
Neprožívám reálné sny (že bych cítil třeba strach, uvědomoval si, že něco není v pořádku atd.), ale ve všech dnes mnou zminovaných snech jsem měl strach, byl trochu zmatený, ale přesto si plně uvědomoval, co se se mnou děje, že něco není v pořádku a byl si plně vědomný sám sebe, což se mi ve snu skoro vůbec nestává.
Probudil jsem se v 1:20 hod, dívám se poi probuzení totiž často, kolik je hodin.

Další sen toho večera byl, že jsem se probudil za bílého dne na své posteli, která byla umístěna na dvorku, čemuž jsem se v tom snu divil, nechápal jsem, jak jsem se s tou postelí tam dostal (postel byla umístěná na dvorku cca metr za oknem, které je součástí mého skutečného pokoje), posadil jsem se na postel a přiběhly ke mě 2 koťata, tím sen skončil.

Dnes v dalším snu jsem šel z obýváku do pokoje otce a chtěl zatáhnout závěsy, za závěsem jsem nahmatal mohutnou silnou ruku, když jsem po ní hmatal směrem nahoru (k rameni), zatím se nehýbala, ale jak jsem jí najel zhruba k tomu rameni, tak mě chytla a snažila se mě zatáhnout za závěs, já se snažil jí dostat ze spárů, snažil jsem se držet nohama radiátoru, okamžitě jsem se pak probudil, bylo mi velké horko a ležel jsem pro mě v nezvyklé poloze, kdy jsem měl svou levou ruku (za tu mě tahala ta ruka ve snu k sobě) nad hlavou (já když usnu v nějaké poloze, tak se v ní většinou i probudím a takhle jsem se nikdy předtím neprobudil).
Nevím, v kolik se to stalo hodin, už si to přesně nepamatuji, jen vím, že jsem se probudil tuto noc v 0:20, pak jsem se probudil ještě jednou, to jsem se ale nedíval na mobil a pak následoval další sen, kdy jsem jen jakoby ležel na posteli a slyšel silné cvaknutí, které uslyšíte, když otvíráte starší dveře - máte kliku směřující dolů a rychle ji pustíte, tak "cvakne", v tu ránu jsem se znovu vzbudil, což bylo v 3:20...

Potom jsem se probral a nechtěl jsem usnout, protože ty sny byly neskutečně živé a bylo jich dost, tak jsem vstal z postele a než jsem rozsvítil, tak mi problikával normální reálný obraz s fialovou barvou - jakoby se střídal skutečný obraz toho, co vidím s fialovou... rozsvítil jsem, šel jsem na WC, než jsem rozsvítil na chodbě, tak jsem byl chvíli ve tmě a opět jsem vidlě toto "problikávání".

Zajímal by mě Váš názor na tyto sny, protože mě se většinou takovéto věci nezdávají, byly skutečně podviné, z 80%, když se mi něco zdá a pamatuji si ten sen, tak to má souvislost s tím, co jsem prožil v uplynulých cca 3 dnech, ten zbytek jsou blbůstky, ale nikdy v životě jsem neprožíval tak reálné sny.

Jen dodám pár poznatků, aby jste měli co nejvíce informací

1) Poslendní 2 dny se dívám na dokumenty: Okem Boha Hóra, kde se probírá starověky Egypt, jejich víra, magie, pyramidy atd.

2) Následkem toho bylo, že jsem si stáhl do PC pár obrázků - Oko Hora a nějaké pyramidy, jeden z obrázků používají i illuminati (pyramida a uprostřed ní oko hora).
Zajímal by mě i Váš názor na tyto symboliky (oko hora, pyramida a jejich kombinace ve znaku illuminatů) - co vyjadřují, jsou pozitivní, negativní? Mají nějaký vliv? Jelikož ty sny začaly tu noc, kdy jsem stáhl ty obrázky

3) Před zhruba půl rokem se mi zdál poslední "reálný" sen, kdy jsem spal sám v otcovi pokoji, když se zjevil vlk, který se mě snažil napadnout, nebo ublížit, já utekl do obývacího pokoje, tam si otevřel okno a vylezl jsem si nahoru, pak přelezl na druhou strnau na parapet, chytl okno z druhé strany a když se po mě ten vlk snažil "chňapnout", nebo po mě skočit a kousnout mě, tak jsem se bránil tím, že jsem to okno otevřel proti němu, aby do něj narazil.
Po probuzení jsem šel na net a podíval se, co to zhruba znamená a zjistil jsem, že ten vlk mě chtěl varovat, že bude nějaký problém - nějaké napadení.
Nevěnoval jsem tomu větší pozornost, ale večer mě přítelkyně napadla (neberte to nějak zle), něco jen špatně pochopila a ona se snadno urazí, když jsem se jí snažil zklidnit, tak mi udělala několik krvavých škrábanůc na ruce.
Tím jsem byl překvapen, že se to vyplnilo.

4) Možná to vypadá pro Vás, že ve snech chodím nějak často do pokoje otce, ale to není pravda, to bylo jen v těchto živých snech - s otcem jsme v pohodě, nic se neděje, možná to bude tím, že jsem měl v jeho pokoji kdysi pokoj já.

5) Posledního půl roku aspon jednou týdně medituji, snažím se někdy o astrální cestování, ale co je nejdůležitější, zklidnuji se, neřeším vše s horkou hlavou, začínám být rozumější a to jen proto, protože chci být klidný, vyrovnaný, jednoduše se snažím žít víc duchovně a starám se o "duchovní zdraví", zklidnění mysli a těla. To byl jen další dodatek, kdyby to mělo náhodou nějakou spojitost.

Tak k otázkám:
Můžou být tyto sny varování? Případně na co? Nebo co vlastně můžou znamenat?
A co říkáte na tu symboliku (pyramida a horovo oko)? Jsou to pozitivní symboly, mají nějaký vliv na člověka, atd.
Dále co říkáte, na to "problikávání" fialové barvy?
Co ten varovný sen? Co vlastně s předpovídáním budoucnosti ve snech všeobecně, jak tuto schopnost předpovídat? Jelikož jsem měl i pár snů, kdy jsem předpovídal budoucnost a rád bych to rozvinul.

Děkuji za odpovědi.
Na případné dotazy rád odpovím.
vinc
Školák
Školák

Re: Divné a děsivé sny, symbolika a fialové blikání

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 05 pro 2011, 17:08

!blazen!

Inu zde je vidět propojení vlčí packy s reálnou situací.

Egypt má mnoho symbolů .
Možná ,že tvá mysl je citlivější a meditacemi otevřenější.
Jsou symboly, které nesou zdrojový kod a ty jsi se dotkl.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod vinc » 05 pro 2011, 19:54

Děkuji Merline, uvidíme, jaký bude další vývoj situácí !no1
Každopádně mi na tom příjde podivný i ten čas, kdy se probouzím, jelikož je to pravidelně - nějaká hodina a 20 minut (nejčastěji 3:20)...
vinc
Školák
Školák

Příspěvekod Angelguard » 05 pro 2011, 20:46

:) Zaujímavé, zaujalo ma najviac to preblikávanie tou fialovou farbou ... ;) To zaujalo aj mňa -- 0:20 , 1:20 , 3:20... Čítal som o tomto, že myseľ je nastavená na niečo (?) , čo v človeku práve toto budí. Napríklad, že keď spíš, že sa zvykneš budiť v rovnaký čas, alebo ak nie rovnaký, tak napríklad tie minúty že sú rovnaké. Tak isto sa to stáva aj cez deň, pretože sa to jeden čas stávalo aj mne, ani neviem kedy to prestalo. Že nevedel som vobec koľko je hodín, povedal som si, bude 17:00, pozriem teletext a bolo presne 17:00, a veľakrát sa mi takéto stalo, čiže myslím že to s tým časom je niečo v našej mysli, resp. mozgu. Na určitý podnet alebo v určitý časový interval sa proste človek budí alebo zistí. Možno to je aj niečo iné, ale ak sa nemýlim, je to práve to ;)
Angelguard
Školák
Školák

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 06 pro 2011, 10:08

!blazen!

Milý Vinci ,
jednou jsem ti už psal,
že pokud otevřeš knihu ,
do které chceš jen nahlédnout.

A nezavřeš ji . =)
Pak tě osloví a nakonec pohltí.
A pak budeš Vinci jiný.

A přitom nezáleží zda knihu psal brk,
či stroj , tvých otázek budeš mít,
v hlavě roj .

Dokud nepochopíš a nepříjmeš pravdu =)))

!blazen!

Milý Angelguard,
mysl je mocný stroj pokud věří srdcem.

Píšeš o jistém programovaném buzení na čas.
A co třeba programované buzení v jiném čase a prostoru.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Zpět na Sny