od hypperbola » 29 lis 2011, 16:54
Já jsem kliďas ( + jako bonus mám parametry boxera těžké váhy :D) a nikdy jsem nikomu nedal důvod, aby mě napadnul. Takové věci se mi vždy vyhýbaly a i když do mě někdo omylem žduchnul např. na městě, začal se mi hned omlouvat. A ani do mě nikdo nikdy nějak nerýpal a nesnažil se mi znepříjemnit život a když už, šlo o klasické ,,rýpačky'' (naštěstí si umím ze sebe udělat srandu) Jenže někdy to už vážně nejde. Mám problém s jednou věcí a to násilím konaném ať jedincem či vicero lidmi na mnohem slabší (i ženy). Tady nestačí úsměvy. Tady to řeší slova, které poukazují na jejich ubohost s výhružkou fyzického trestu. Někdy si to vyžaduje i ostřejší odžduchnutí (mám v rukou celkem sílu, takže jednou rukou dokážu někoho shodit na zem v pohodě), ale nikdy nedošlo jak se říká ,,na pěsti''. Jednou jsem se odhodlal k použití ruk. Jednou se do mě navážel jeden rádoby borec před partou svých stejně hloupých kamarádů. Urážel mě, urážel mou rodinu (vůbec jsem ho neznal) a to jen proto, aby vypadal dobře před skupinkou asi 15ti letých holek a nejspíše i doufal, že když má za sebou 6 kamarádů, že si pro něj nedojdu. Spletl se! Přistoupil jsem k němu, na což jeho kamarádi zareagovali dvěmi kroky zpět. Měl jsem krátký proslov jako z Pulp Fiction :D a vyfackal jsem ho jako malého smrada. Žádné pěsti, jen pět facek, které ho rozbrečeli. Chlapec se shodil před všemi lidmi co byli poblíž a hlavně před svým nezletilým harémem. Jediné uklouznutí, jinak volím metodu úsměvu a slov. Když nestačí ignorování a úsměv, musí přijít na řadu slova, která dokáží ublížit více než fyzické napadení. Ale je to vážně vyjímečně, do mě lidi nerýpou, jsem se všemi v mém okolí za dobře, ale v nejhorších případech mám na to, abych mohl použit hrubou sílu.
Člověk je tím, o čem přemýšlí po celý dlouhý den.