vlasto píše::lol: bud sám sebou !!!! Vlasto.

vlasto píše::lol: bud sám sebou !!!! Vlasto.

Ma_mo píše:Díky za rady. Pomohli mi. A nyní se tedy vraťme zase k té magii. Jak tedy začít? Jsou zapotřebí nějaké pomůcky?

Dozna píše:Chťel bych se zeptat, jak zpřístupnit své schopnosti. Můj známý, zabývající se šamanismem, mi řekl že můj energetický potenciál se rovná supernově, ale že moje ruce a mysl nejsou schopné tutuo energii formovat, po dlouhém přesvědčování, udělal semnou něco o čemž tvrdil, že mi odemkl ruce...
Po nějaké době co jsem studoval magii, jsem dokázal tvořit si ochranné elementály (koule která se u mně vznáší a sbírá na sebe negativní energie a magické útoky)
jejich účinnost byla viditelná a dokonce jsem je tvořil tak, aby útoky opláceli, dokázal jsem se zbavit bolestí, také moje ruce přestaly být studené a neustále hřály, mohl jsem dělat co mi bylo libo a na co moje vizualizace stačila. To trvalo nějakou dobu a najednou jsem zjistil že to zase nedokážu. Bavil jsem se o tom se známým a ten mi pravil, že se na to mrkne.. Poslal na mě svého astrálního kamaráda. Co o mě ta bytost zjistila mi nechtěl říct, prý že nesmí.. Jen mi řekl, že energii nesmím dostat do rukou, protože bych prý mohl způsobit více škod než si dovedu představit. Mluvil o souvislosti s tím, jaké množství jí mám a že bych jí využíval neuváženě. Problém je v tom, že ji nechci využívat pro špatné účely, ani sem to tak nedělal (jen jednou sem zničil fantóma, co mi způsoboval strach) ale to je tak všechno co jsem udělal negativního, jinak sem se jen chránil a snažil se podporovat ostatní.. Teď se snažím trénovat, ale nedokážu energii dotlačit ani do ruky, natož dostat ji z ní ven.. Musím říct, že jsem si na magii zvykl a teď mi chybí, zvlášť když je všude kolem mě. Moje přítelkyně částečně ovládá telekinezi, a věštectví, známý je šaman, další praktikuje severskou magii...
A taky mě napadá otázka proč já ji nemohu používat, praktikoval jsem pravidlo rovnováhy a schopnost magie mi byla odepřena, když jeden člověk, kterého znám, je prostý ničitel, jen ničí, co se mu nelíbí, působí škody a nikdo mu jeho schopnosti neomezuje...
Předem děkuji za odpověď

ale hlavne sem som prisla kuly poptani se o magii,tak mesic uz jezdim po netíku a hledam o tom informace ale zatim velky CENSORED,chtela bych skusit nake kouzla(jednoduche a bezbečné)jenom by to chtelo naky ty typy mno plsss,a taky chci vedet jak to je s tím trojtím vrácením,to jakose kdys skusim nake kouzlo tak mi pride trikrat smula???ja to moc nechapu,jů a taky bych potrebovala poradit jak to je s tim mesicem,kdy prichazí uplnek a kdy je ubyvajici a t takovy,bo sem cetla ze na kazde kouzlo musi byt vecinou v nakem urcite fázy mesíc a by to kouzlo melo vecy ucinek:)tak mi plsss poradte kdy a jak je ten mesyic v ruznych fázích!A nake ty tipy na kouzleni,neco malo sem skousela ale bez efektu,trenuju aji astralní cestování asi mesíc ale nejak mi to nejde
vdycky se musim podrbat a to me pak upe CENSORED a je konc
tak mi plsss poradte nekdo budu mcky vdecna 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků