Jak začít se studiem magie?

Magie konkrétně i všeobecně

Příspěvekod jesterM60 » 28 úno 2008, 21:52

jo tohleněco podobného jsem dělal...bylo mi 8 let,viděl jsem to někde v televizi,tak jsem to zkusil,šlo to bez problému.I mámě se to povedlo
Obrázek Magia scientia est et scientia potestia est!!
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod vlasto » 07 bře 2008, 20:43

:lol: bud sám sebou !!!! Vlasto.
vlasto
Školák
Školák

Příspěvekod pacey » 09 bře 2008, 00:42

vlasto píše::lol: bud sám sebou !!!! Vlasto.

Ako nechcem byt sprosti ale citas co pises?? a preco sa preboha wsade podpisujes ze wlasto co si robis reklamu?? ved toto je spam prebohaaa...
Inak nemate niekto knihu zaklady bielej magie?
" Nie je dôležité, čo si dokázal v škole, ale to, čo dokážeš v živote. " Einstein
pacey
Školák
Školák

Příspěvekod Odis » 09 bře 2008, 10:54

vlasto píše::lol: bud sám sebou !!!! Vlasto.

Hele ja proti skeptikum nic nemam ale kdyz teda na neco neveris tak to rekni v pohode ale ne ze si ze vsech budes delat p***l. Tak sakra kdyz tomu nekdo neveri tak proc sem vubec chodi??? dobre reknete svuj nazor ale nepiste u kazdyho tematu v podstate uplne to samy. Kdo to pak ma porad cist :evil: :x
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Odis » 09 bře 2008, 10:56

pacey: zkus tuhle stranku maj tam hodne dobrych knih a mozna i tu co hledas :wink:

Kód: Vybrat vše
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod martink » 09 bře 2008, 11:01

děkuji !no1
martink
Webmaster
Webmaster

ave magovia

Příspěvekod prometheus » 08 dub 2008, 16:03

chcel by som sa len opytat ci mate skusenosti aj s evokaciami roznych bytosti,skor mam na mysli pracu s demonmi,podsvetnymi bozstvami,necronomicon...........magia urcite funguje,to som sa presvedcil na vlastnej kozi,sprevadza ma mojim zivotom uz par rokov.Jeden vyznamny cesky hermetik raz povedal,ze aj keby magia bola len nasa chora fantazia,tak aj tak stoji zato sa s nou zaoberat{P.d.Lasenic-CEST JEHO POMIATKE] ako zit obycajny profanny zivot......mimochodom hladam ludi na blizsiu spolupracu co sa tyka experimentalnej magie....myslim tym hlavne ritualy,invokacie ale najradsej by som robil evokacie-je to najkrajsia vec na svete-lepsia ako je sex......este jedna vec,pokial by ste mali na predaj knihu od A.Crowleya-Liber al vel legis[kniha zakona] alebo od E.Leviho-Dogmu a ritual......rad by som ich kupil .......vopred vdaka
solve et coagula
prometheus
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 12 dub 2008, 16:41

já mám teda sex radši než evokace :grin: Asi je to také způsobenu tím,že nemusím evokovat na to aby se u mne něco zjevilo,protože se to děje i když na to třeba nemám náladu
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Re: Jak začít?

Příspěvekod gisbern » 09 srp 2008, 11:14

tak ste to uz vyriesili! !no1
gisbern
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 10 srp 2008, 13:03

:D
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Re:

Příspěvekod jeeyz » 15 srp 2008, 10:30

Ma_mo píše:Díky za rady. Pomohli mi. A nyní se tedy vraťme zase k té magii. Jak tedy začít? Jsou zapotřebí nějaké pomůcky?

Ahoj, pokud chcete začít z magii tak první si musíte vědět proč chcete používat magii. První co musíte udělat je seznámit se s magii to znamená číst a ne že hned chcete praktikovat takhkle to nefunguje , první teorie a potom praxe. Tady vám dám stránky kde si můžete stáhnout něco o magii

Lévi Éliphas - Klíč k velkým tajemstvím:

Rowe B.Základní dovednosti magie:

Eliáš Oldřich-Magická předhistorie
Eliáš Oldřich-Kabbala (pojem, dějiny a prameny):

Lévi É. - Dějiny magie:

Eliáš Oldřich - Úvod do magie:

Přeji hodně štěstí !no1
Jeeyz
jeeyz
Školák
Školák

Příspěvekod Batole » 26 zář 2008, 08:06

Krásná magická kinihovna je zdarma na
!no1
Jinak, začátečníkům bych doporučilo, aby si pročetli více literatury, z růných dob a různých oblastní světa.
Tedy nejen evropskou "pokřesťansštělou" magii.
Třeba od dr. Oldřicha Eliáše, Magie a démonologie ve staré babylonii, něco z Jogy - tím nemyslím Hathajogu ale meditační praktiky, něco z Egypta a tak dále a tak podobně, aby si udělali ucelený přehled.
Předejdou tím podléhání různým pověrám.
Každé kouzlo spouští myšlenka, proto je nutné naučit se nejprve ovládat svou mysl (viz meditace nejn z Jogy)
Batole
Školák
Školák

Příspěvekod Dozna » 14 říj 2008, 13:04

Chťel bych se zeptat, jak zpřístupnit své schopnosti. Můj známý, zabývající se šamanismem, mi řekl že můj energetický potenciál se rovná supernově, ale že moje ruce a mysl nejsou schopné tutuo energii formovat, po dlouhém přesvědčování, udělal semnou něco o čemž tvrdil, že mi odemkl ruce...
Po nějaké době co jsem studoval magii, jsem dokázal tvořit si ochranné elementály (koule která se u mně vznáší a sbírá na sebe negativní energie a magické útoky)
jejich účinnost byla viditelná a dokonce jsem je tvořil tak, aby útoky opláceli, dokázal jsem se zbavit bolestí, také moje ruce přestaly být studené a neustále hřály, mohl jsem dělat co mi bylo libo a na co moje vizualizace stačila. To trvalo nějakou dobu a najednou jsem zjistil že to zase nedokážu. Bavil jsem se o tom se známým a ten mi pravil, že se na to mrkne.. Poslal na mě svého astrálního kamaráda. Co o mě ta bytost zjistila mi nechtěl říct, prý že nesmí.. Jen mi řekl, že energii nesmím dostat do rukou, protože bych prý mohl způsobit více škod než si dovedu představit. Mluvil o souvislosti s tím, jaké množství jí mám a že bych jí využíval neuváženě. Problém je v tom, že ji nechci využívat pro špatné účely, ani sem to tak nedělal (jen jednou sem zničil fantóma, co mi způsoboval strach) ale to je tak všechno co jsem udělal negativního, jinak sem se jen chránil a snažil se podporovat ostatní.. Teď se snažím trénovat, ale nedokážu energii dotlačit ani do ruky, natož dostat ji z ní ven.. Musím říct, že jsem si na magii zvykl a teď mi chybí, zvlášť když je všude kolem mě. Moje přítelkyně částečně ovládá telekinezi, a věštectví, známý je šaman, další praktikuje severskou magii...
A taky mě napadá otázka proč já ji nemohu používat, praktikoval jsem pravidlo rovnováhy a schopnost magie mi byla odepřena, když jeden člověk, kterého znám, je prostý ničitel, jen ničí, co se mu nelíbí, působí škody a nikdo mu jeho schopnosti neomezuje...

Předem děkuji za odpověď
Dozna
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 14 říj 2008, 20:07

Tak to poprosím jestěra o odpověd.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod jesterM60 » 18 říj 2008, 11:58

Dozna píše:Chťel bych se zeptat, jak zpřístupnit své schopnosti. Můj známý, zabývající se šamanismem, mi řekl že můj energetický potenciál se rovná supernově, ale že moje ruce a mysl nejsou schopné tutuo energii formovat, po dlouhém přesvědčování, udělal semnou něco o čemž tvrdil, že mi odemkl ruce...
Po nějaké době co jsem studoval magii, jsem dokázal tvořit si ochranné elementály (koule která se u mně vznáší a sbírá na sebe negativní energie a magické útoky)
jejich účinnost byla viditelná a dokonce jsem je tvořil tak, aby útoky opláceli, dokázal jsem se zbavit bolestí, také moje ruce přestaly být studené a neustále hřály, mohl jsem dělat co mi bylo libo a na co moje vizualizace stačila. To trvalo nějakou dobu a najednou jsem zjistil že to zase nedokážu. Bavil jsem se o tom se známým a ten mi pravil, že se na to mrkne.. Poslal na mě svého astrálního kamaráda. Co o mě ta bytost zjistila mi nechtěl říct, prý že nesmí.. Jen mi řekl, že energii nesmím dostat do rukou, protože bych prý mohl způsobit více škod než si dovedu představit. Mluvil o souvislosti s tím, jaké množství jí mám a že bych jí využíval neuváženě. Problém je v tom, že ji nechci využívat pro špatné účely, ani sem to tak nedělal (jen jednou sem zničil fantóma, co mi způsoboval strach) ale to je tak všechno co jsem udělal negativního, jinak sem se jen chránil a snažil se podporovat ostatní.. Teď se snažím trénovat, ale nedokážu energii dotlačit ani do ruky, natož dostat ji z ní ven.. Musím říct, že jsem si na magii zvykl a teď mi chybí, zvlášť když je všude kolem mě. Moje přítelkyně částečně ovládá telekinezi, a věštectví, známý je šaman, další praktikuje severskou magii...
A taky mě napadá otázka proč já ji nemohu používat, praktikoval jsem pravidlo rovnováhy a schopnost magie mi byla odepřena, když jeden člověk, kterého znám, je prostý ničitel, jen ničí, co se mu nelíbí, působí škody a nikdo mu jeho schopnosti neomezuje...

Předem děkuji za odpověď

Mohu se tě zeptat,co cítíš v astrálu na události,jenž se mají stát za 4 roky?Možná bych věděl co to má znamenat.
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod SpikeMadel » 05 lis 2008, 17:03

juuu to je srandááá,jaktose ty umis odhadnout osobnost podle fotky?!!!ja cu tess odhadnes me???a neces me to aj naucit??? 's220' ale hlavne sem som prisla kuly poptani se o magii,tak mesic uz jezdim po netíku a hledam o tom informace ale zatim velky CENSORED,chtela bych skusit nake kouzla(jednoduche a bezbečné)jenom by to chtelo naky ty typy mno plsss,a taky chci vedet jak to je s tím trojtím vrácením,to jakose kdys skusim nake kouzlo tak mi pride trikrat smula???ja to moc nechapu,jů a taky bych potrebovala poradit jak to je s tim mesicem,kdy prichazí uplnek a kdy je ubyvajici a t takovy,bo sem cetla ze na kazde kouzlo musi byt vecinou v nakem urcite fázy mesíc a by to kouzlo melo vecy ucinek:)tak mi plsss poradte kdy a jak je ten mesyic v ruznych fázích!A nake ty tipy na kouzleni,neco malo sem skousela ale bez efektu,trenuju aji astralní cestování asi mesíc ale nejak mi to nejde !smejesa! vdycky se musim podrbat a to me pak upe CENSORED a je konc 's220' tak mi plsss poradte nekdo budu mcky vdecna 's220'
SpikeMadel
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Magie