další problém

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

další problém

Příspěvekod kubis-01 » 30 črc 2011, 00:01

ahoj uz jednou sem tu psal o cerne postave o ktere si myslim ze se mi zjevila a ktera me vydesila a ted zazitam v byte bouchani z predsine do skrine jakoby pestma a v kuchyni se mi pohybuje nadobi ale velice malo ale tak aby to vydavalo zvuky a bylo to znat a obcas mam pocit jako by me nekdo sledoval a citim velice jemny chlad a uz to trva par let a zacina to vnimat i moje spolubydlici kterou to desi a boji se sama doma jinak ducha jsme zkouseli vyvolat jednou v zivote meho dedy teda myslim ze to byl muj deda vyvolavali jsme ho podle fotky na ktere poradne nevim kdo byl jeden deda z otcovi strany byl hodny clovek druhy myslel jen sam na sebe a byl to domaci tyran pisu tu proto ze z toho zacinam myt taky strach a zacinam se doma sam taky bat jako bych ze zacatku citil ze me nekdo sleduje potom slabi strach a nakonec nekam pryc az z panicke hruzy a je jedno na jakem myste sem a neco divneho jako by me nekdo pozoroval obcas citim i kdyz je semnou par lidi cca do 5 lidi a je jedno kdo semnou zrovna je
kubis-01
Školák
Školák

Re: další problém

Příspěvekod Arpaix » 30 črc 2011, 00:30

Jak rikam, pokud mate strach, nezkousejte zadny styk s "obyvateli druheho brehu". Strach jen pritahuje nizke Duchy, ktere mohou kdyz ne skodit primo, tak udelat zivot neprijemny.
Myslim ze se jedna o Ducha toho Vaseho dedy. Vy jste evokoval,ale proc? Pokud nekoho evokujem, musime k tomu miti padny DUVOD!! Evokovat bez duvodu neni dobre. Zemrele musime nechat byt. Evokace ano, ale pokud je to opravdu nutne. Pokud se napriklad jena o cloveka, ktery nezemrel prirozene,a my chceme zjistit jak zemrel. Ci v pripade patrani o osobe dlouho pohresovane a jiste jiz zemrele!! Evokovat jen tak pro "zabavu" se nesmi.
A v zadnem pripade ne bez zkusenosti a spiritualni pripravy! Vy jste zrejme dedu vyvolal,a neumel odvolat a pak jeste utekl.
Duse z Vas citila strach a ted Vam skodi. Strach a i jen maly, privolava z "oneho sveta" temne sily, i nizke Duchy, a ti se msti- Vy je rusite. Vas deda kdyby k Vma neco mel,tak by sam se objevil, dal vedet- pokud nedal, nepral si jiz kontakt s timto svetem a Vy mel nechat Dusi byt. Evokovat a pak mit strach a jeste uteci..Vy jste utekl a Dusi neodvolal, tak ze s Vami ted je. Nikdy nesmite evokovat pokud mate strach a nejste sam psychicky pripraven na takovy kontakt.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 30 črc 2011, 02:45

Jako v tomhle případě se za nerozvážnost platí, takže co se dělo od toho "povolávání"?!
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KillerLP » 30 črc 2011, 11:25

Ano, přesně souhlasím. Proč jste ho vlastně evokovali?
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod zanetasagii » 30 črc 2011, 20:00

Arpaix má ve všem pravdu. Nešlo by to napsat lépe.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Sam Tektzby » 31 črc 2011, 02:46

Arpaix je taky jedna z "nej" v oboru.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod FaLounX » 31 črc 2011, 10:01

Neměli ste radši vůbec nic nevyvolávat. A jestli si na to amatér tak to už vůbec ne. No, a z rodiny někoho vyvolávat to není taky dobré. Mrtvý by se měli nechat mrtvými a nepokoušet se je vyvolávat.
" Když už člověk jednou je, tak má koukat a by byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. " Jan Werich
FaLounX
Školák
Školák

Příspěvekod skupina EPRV777 » 31 črc 2011, 16:52

Ahoj můžeš mi napsat jak se ta entita projevuje nyní a máš nějakou fotku?
Když budeš potřebovat pomoci tak mi napiš na fórum nebo na EPRV777@seznam.cz a já se na to podívám.
Popřídě by jsme mohli provést u tebe vyštření celého jevu spolu s odvedením. Ale nikdy si nazahrávej s entitami a hlavně se jich neboj, nemohou ti ublížit pokud neprojevíš strach. Někdy různé ruchy a zvuky můžeš dělat i ty sám s pomocí svého podvědomí, tzv jev Poltergaist.
Tak se měj a když tak napiš.
Jarda a tým EPRV777
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 srp 2011, 13:47

V tomhle ohledu si nejsem jistý, spíše mi to přijde na něco maličko jiného, už podle toho jak "je to popsané".
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod zanetasagii » 01 srp 2011, 20:12

Já tomu věřím, sama jsem zažila to co Kubis-01 popisuje a nic příjemného to skutečně není, jen s tím rozdílem, že já jsem nikoho nevyvolávala.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Sam Tektzby » 01 srp 2011, 21:49

Já netvrdím, že nevěřím, jen je těch informací trochu málo. Chtělo by to rozepsat a to co nejvíc, v tomhle ohledu je to moc obecný, na to že chce pomoc, nic víc.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kubis-01 » 13 pro 2011, 18:48

Vy ste me spatne pochopili ja sem vyvolaval duchy ale to mi bylo tak 8 let a nijak se mi nezdalo ze by jsme neco vyvolali ani se nic nedelo a to co jsem popisoval tak se mi stalo az kolem 20 let az jsem se prestehoval ale mival sem pocity ze me nekdo sleduje nebo neco az sem z toho mel kolikrat hruzu a nejsilnejsi to byvalo na chodbe baraku ted bydlim jinde pocit ze me nekdo sleduje v byte mam porad tak jsem uvazoval jestli nemam jit nekm na vysetreni spis
kubis-01
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 13 pro 2011, 21:01

Jde o to, že za nerozvážnost se holt platí, kolikrát si něčeho nevšimneš a dopadne to zle. Možná se může jednat jen o nepodmíněný záchvat paniky a nebo jsi na sebe něco stáhnul. Podle mě by nebylo od věco kontaktovat Arpaix, má s tímhle docela nemalý zkušenosti a dokáže se naladit na tu spirituální energii. Takže bych jí poslal echo a nebo se ozval skupině EPRV 777 a dohodl si přeměření a konzultaci :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 14 pro 2011, 01:35

Tato entita, ktera "bouch dvermi a jedna velmi na sebe upozornuje", jedna se o pribuzneho, muze ktery zemrel asi ve veku 77-80 let, byl velmi sovinisticky ve vztahu k zenam, velmi despoticky ridil domacnost a vse jiz za zivota chtel mit pod kontrolou!! Vidim, ze tento Duch, jiz nema telo na tomto avete asi 15-17 let,a stale ta Duse si mysli ze je spojena s timto svetem. Vy evokovali velmi sovinistickeho a rozkazujiciho muze!! On nevraci se na misto kde zil, vypada to ze on je stale s Vami a pokud neni po jeho prani, projevi se!! Ta Duse je velmi nizka, arogantni a pokud mela telo, ten muz byl sovinista, sexisticky, cel byt vudce domacnosti a vse MUSELO!!! byt tak jak on rikal.
Jeho Duse jiz byla na ceste, ale Vasim steskem i myslenkami i evikaci jsem mu zabranili cestu na druhy breh!!!, on ted - jeho Duse je s Vami a opet (nebot jedna se o nizkou Dusi9 chce diktovat i Vam. Ten clovek byl domacim diktatorem a i ja na tuto dalku z te Duse citim opovrhovani zenami, sexismus, sovinismus, diktatorstvi!!
Nebojte se,a V ZADNEM PRIOADE NEUKAZUJTE STRACH!! Reknete mu ciste tak na jake jednani on byl zvykly!! Jednejte tak jak on jednal za zivota a poslete ho pryc!! Ne proseni, ale razne poslani pryc!! On kdyby zil by asi rikal "vypadni", reknete mu to take. Ta Duse neni zla v podstate,ale je nizka, a je prilis spojena s telem, nebot byla prilis vazana na telesne pozitky,a sex! Vypada to na Dusu muze, pro ktereho byla zena jen "hracka" a on zeny ponizoval. Udelejte tomu KONEC! Jednejste s jeho Dusi tak, jak on jednal s zenami za zivota!! < z teho Duse citim diktatorstvi, sexismus, i sovinismus!! Poslete ho razne, a velmi razne pryc!!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Zpět na Konzultace při problémech s duchy