Ufo - Oblast 51 ( Area 51 )

Co dodat, napište co si o tom myslíte.

Ufo - Oblast 51 ( Area 51 )

Příspěvekod martink » 19 srp 2007, 11:59

martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod 9393andy » 21 srp 2007, 22:33

jj arena 51 by mna zaujimala celym obsahom co tam maju nejaku exkurziu keby mali :D neviem co je natom pravda ale spoluzak sa o toto zaujima a hovoril vseliake veci :D to by bolo dost tem :D ako nasli ufonu a z akeho materialu bola ta lod atd...
Obrázek
9393andy
Školák
Školák

Příspěvekod 9393andy » 21 srp 2007, 22:35

ale ja sobone co tam su tie videa co su ufoni ze zleneu hlavu su mali a maju hlavu jak melon tom neverim neviem preco ale temuto vzhladu nevereim
Obrázek
9393andy
Školák
Školák

UFO a Area 51

Příspěvekod 9393andy » 21 srp 2007, 22:45

zevraj nieje to overene ze prravepodobne arena 51 nasla v pusti UFO a boli tam 2osoby clovek a zena boli napojene na nejake pristroje zevraj muza odpojili{s***e nemohly baby najprv to su dzentlmeny}a umrel a ze zenu neviem co sa stalo len ci nekde neviem ci je to pravda???

prosím o slušnost, vše jde podat i slusne!!!
Naposledy upravil Anonymous dne 12 bře 2009, 18:29, celkově upraveno 1
Důvod: Změna názvu
Obrázek
9393andy
Školák
Školák

Příspěvekod hberyfin » 24 srp 2007, 08:30

9393andy píše:ale ja sobone co tam su tie videa co su ufoni ze zleneu hlavu su mali a maju hlavu jak melon tom neverim neviem preco ale temuto vzhladu nevereim

Já tomuto vzhledu taky nevěřím :wink: ... podle mě budou hodne podomni člověku, a budou se lišit pouze v malých odlišnostech
hberyfin
Školák
Školák

Havária UFO pri Roswelli

Příspěvekod smolicek04 » 01 lis 2007, 21:18

Havária UFO pri Roswelli

Fotografie pochádzajú z videa, ktoré zverejnil pred niekoľkými rokmi Ray Santili. Podľa jeho informácií je video autentické a získal ho od bývalého kameramana Amerického letectva. Dodnes nie je jasné či je film autentický.

Obrázek
Detail hlavy v rukách operujúceho lekára.

Obrázek
Celková fotografia vrchnej časti tela na pitevnom stole.

Obrázek
Na tejto fotografii je videť celé telo mimozemšťana. Pohľad z predu.

Obrázek
Detail zranenia na nohe.

Havária UFO pri Roswelli

Loretta Proctor

Najbližšia suseda Maca Brazela, videla trosky ako jedna z prvých . "Mac mal so sebou časti vraku čo našiel, ukázal nám ich a potom chcel, aby sme sa išli pozrieť na celý vrak. Bohužiaľ sme sanemali ako na to miesto dopraviť a tak z toho zišlo. To čo doniesol vyzeralo ako svetlohnedý plast, ale bolo veľmi ľahké akobalzové drevo. Bolo to veľké asi ako pero, skúšali sme to zapáliť ale nešlo to. Vedeli sme, že to neni drevo." "Môj manžel a sused boli v meste. Videli Maca obkľúčeného vojakmi, ako ide po meste. Neprihovoril sa im. Pokladali to za žart. Lenže keď sa Mac vrátil domov povedal, že už nikdy nechce počuť nič o tom čo sa stalo."

Wiliam Brazel Jr.

Syn Maca Brazela popisuje trosky takto. "Jeden kus vyzeral, ako nejaká fólia ... Mohli ste to ohýbať, lámať nič sa tomu nestalo, vždy sa to vrátilo do pôvodného tvaru. Bolo to skoro ako plast ale vyzeralo to ako kov. Otec mi povedal, že vojaci mu povedali, že to nie nič čo by sme dokázalivyrobiť mi." "Bol tam aj nejaký vláknitý materiál. Vyzeralo to ako hodváb, ale bolo to oveľa silnejšie ako hodváb a bez vlákien, ktoré byhodváb mal mať... Niektoré kusy boli ľahké ako balzové drevo, ale boli o niečo tmavšie a tvrdšie... Bolo to mäkké ale nedalo sa to zlomiť, ľahké, ale nedalo sa to poškriabať. Na tých čo som držal v ruke neboli žiadne symboli, ale otec mi povedal, že niekde videl aj nejaké petroglyfy podobné tým, čo tu v okolí zanechali indiáni." "Musel som sa vrátiť na ranč po tom čo otec odišiel. Chodil som často autom cez to miesto, kde predtým ležal vrak, a tak sa mi podarilo nájsť tie malé kúsky. Zmienil som sa o nich večer v bare a na druhý deň´stáli pred dverami dvaja vojaci. Jeden z nich mi povedal:" Váš otec našiel ten mateorologický balón?" odpovedal som, že áno. Potom som im musel odovzdať tie malé kúsky čo som našiel.Dal mi ešte jednu radu: " Byť na vašom mieste veľmi by som otom čo ste našli nerozprával."

Glenn Davis

Glen Davis bol v roku 1947 Roswellským hrobárom. Jeho zamestnanec pracoval pre armádu v Roswelli. 9. alebo 10. Júla 1947 mu jeho zamestnanec zavolal a informoval sa o hermetických truhlách a o ich chemickej rezistencii. " Volali mi niekoľkokrát za deň a dávali mi otázky ako prepraviť isté telá. Ich otázky boli nepriame, akoby tie telá namali a tak som sa ich raz opýtal ako ti telá vyzerajú. Oni mi na to neodpovedali. Neskôr mi hovorili o tom, že tie telá neboli pri vraku, ale boli asi 5 kilometrov od neho. Vraveli o troch telách, dvoch zničených a jednom v celkom dobrom stave." "Raz večer som musel ísť do miestnej nemocnice, ktorá bola v tej istej budove ako nejaké sklady vojenskej základne. Pri bráne stáli dvaja vojenský policajti, ale pustili ma dnu lebo si mysleli, že po niekoho idem. Vtedy som videl najaké balíky. Jedna sestra sa opýtala ako som sa tam dostal. Odpovedal som jej, že jednoducho som vošiel. Povedala mi, že ma isto zabijú. Vtedy ma zbadal jeden z dôstojníkov. policajti ma zdrapili pod pazuchy a vyvliekli ma von, naložili ma do mojej sanitky a povedali mi aby som vypadol. O pár hodín mi zatelefonovali mi a povedali mi, že ak otvorím ústa tak ma zabijú." "Na druhý deň som sa rozprával so sestrou. Povedala mi, že tam boli tri malé telá, ktoré vyzerali ako číňania: malé, bez vlasov, s malými očami, ktoré boli zasadené veľmi hlboko. Namali palec, mali len štyri akési výčnelky bez nechtov. Potom mi ešte popísala prísavky na koncoch prstov. Povedala, že telá vytiahli z kontajnerov, tých čo som videl v sanitkách. Našli ich asi 3 kilometre od vraku. Vraňchná čsť tela bola nepoškodená ale dolné končatiny takmer úplna zničené." "O niekoľko týždňov sa ma otec opýtal do čoho som sa namočil. Povedal som mu, že som neurobil nič zlé. On mi na to: "Šerif mi povedal že boli za ním zo základne a chceli vedieť všetko o tebe."

Obrázek
smolicek04
Školák
Školák

Oblast (Area) 51

Příspěvekod Tony » 27 lis 2007, 17:13

Oblast 51 – známá také jako Dreamland, oficiálně až někdy do roku 1994 vůbec neexistovala. Až po dlouhé době své existence (byla založena roku 1957) americká vláda, po sérii svědectví bývalých vědců, pozorování létajících talířů i havárií na základně přiznala, že „nějaká“ Oblast 51 existuje.

Ale tato oblast, která se svou rozlohou blíží Švýcarsku, je prý jen obyčejná letecká základna US Air Force.

Ano, základna vzdušných sil tu skutečně je, nachází se v Nellis, ale je tu i mnohem více budov a hangárů, soustředěných převážně okolo jezera Groom.

Jsou zde i vesnice, kde žijí lidé, a nespočet silnic a cest. Vede tudy i dálnice č.375, které se ale od roku 1996 říká Mimozemská dálnice, právě proto že zde byly zpozorovány podivně vyhlížející i letící objekty.

Tato dálnice je také jedinou možností, jak se alespoň přiblížit (aniž by se vám něco stalo, samozřejmě je i mnohem více možností, ale je to poměrně nebezpečné) k centru Oblasti 51 – jezeru Groom.

Základna leží uprostřed pouště ve velmi hornaté oblasti a je krytá kopci a pohořími před zvídavými zraky.

Proto byste museli jet ještě dále mimo dálnici po malých prašných cestách, nebo jít po svých, což je také velmi trnitá a nebezpečná stezka – horko, hadi, strmé kopce a skály.

Nenajdete zde ploty ani zdi, ale určitě narazíte na cedule s nápisy: „Přísně střežená oblast“, „Vstup na vlastní nebezpečí“, „Použití zbraní proti narušitelům vyhrazeno“…atd.

Prostor této základny, ať ve vzduchu nebo na zemi patří k nejvíce střeženým na světě.

Na výše zmíněné základně v Nellis jsou připravené vrtulníky i stíhačky, které neustále střeží vzdušný prostor nad základnou.

Všude jsou detektory pohybu, kamery s termovizí a všemožná další zařízení, upozorňující na vetřelce.

Pokud byste se dostali příliš blízko, v mžiku by u vás byla jedna z hlídek v džípu, kterými neustále objíždějí hranice oblasti, a při nejlepším vás jen vyhodí se slovy, že je to střežená oblast a že tam nemáte co dělat.

Stávají se ale i horší věci – pokuty až do 6000 dolarů (cca.180 000 Kč), a také můžete být uvězněni na poměrně dlouhou dobu.

Není známo jestli někdy bylo použito nepřiměřené násilí, nebo jestli nebyl dokonce někdo zabit, každopádně kdyby to bylo nutné, ochranka by si nejspíše servítky nebrala…

Když budete na letišti, odkud startují letadla do Oblasti 51, chtít mluvit s ochrankou o místě kam letí, nesetkáte se zrovna s milým zacházením.

Sekuriťáci zakrývají a ničí kamery, nadávají, vyhánějí a vyhrožují.

Obrázek
Tony
Školák
Školák

Příspěvekod wock » 13 pro 2007, 22:55

Také vidíte v tom obrázku usmívající se ženu? Pokusil sem se hlavní rysy mírně obtahnout v malování.
Obrázek
Vidím ji tam pořád.
Nekonečno.. ∞
wock
Školák
Školák

Příspěvekod Majka » 14 pro 2007, 08:00

Ano ,ale až po tvojom upozornení :lol:
Obrázek
Majka
Učeň
Učeň

Příspěvekod hberyfin » 13 led 2008, 18:29

podle mě ty fokty nic neznamenají, jsou to všechno fotky z družic, myslíte že o tom američani neví že nad tím přelítá družice každý den?! Proto si myslím že tam nic zjímavého nenajdete.. Je to zajmavé alé né ty fotky. :-)
hberyfin
Školák
Školák

Příspěvekod Armar » 09 úno 2008, 18:23

Zajímavější je základna S4 u této základny zatím nebylo dokázáno že existuje.Fakt je ale ten že na této základně se mají udajně nalézat a skoumat UFO a že existenci této základny pentagon nevivrátil....
Armar
Školák
Školák

Příspěvekod tereza111 » 28 úno 2008, 14:37

nevím o area 51 už toho bylo hodně namluveno, byly i osobní zkušenosti lidí kterří zažili "únos" nic ale skutečně nejde na sto pro potvrdit
tereza111
Školák
Školák

Příspěvekod vlasto » 10 bře 2008, 20:38

nejak sa mi to nezdá. :(
vlasto
Školák
Školák

Příspěvekod Odis » 11 bře 2008, 08:12

jezis vlasto mohl by si nekdy napsat taky neco jineho nez pochybujem a nezda se mi to :roll: kdo to ma porad cist :evil:
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod vlasto » 14 bře 2008, 17:40

Odis. Proste je to môj názor. :)
vlasto
Školák
Školák

Příspěvekod barbieboy » 01 dub 2008, 01:04

pochybujem :-))
barbieboy
Školák