Pyrokineze

Re: Pyrokineze

Příspěvekod Akyana » 05 led 2011, 20:49

lykantrop píše:Akyana: Poroučet živlům znamená pohrdat jími. Tedy, já to myslím trochu asi jinak, než vy .)

EDIT
Takový to, teď přestaň vát, okamžitě přestaň a podobný... ještě s tím teď .)

Ale tak to Bella přece vůbec nepsala.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod lykantrop » 05 led 2011, 20:50

Taky jsem to tam připsal ironicky. neřeš to, dávám žádost o smazání.
Je těžké pochopit, žese do všech úmyslně navážím, provokuju a urážím?
lykantrop

Příspěvekod pentagramové oko » 18 led 2011, 22:19

Obrázek
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Martel » 20 úno 2011, 19:54

všichni kteří se učíte zhasínat svíčku tak to udělejte tak že myslete na to jak ji chcete shasnout pořád do ní koukejte uplně se do ní vžijte ciťte s ní a pak se poze dotkně te vosu svíčky nebo knotu a ona shasne při doteku myslete na to že ji chcete zhasnout já když jsem to skoušel tak mi zhasla jako blesk jako kdybi nikdy nehořela a to jsem to zkoušel poprvé teprve dne jsem zjistil že je elementární magie.

s pozdravem Martel

ps:když neshasne hned tak ruku chvilku podržte u vosku svíčky a ona bude pomalu zhasína a pokud ani todle nepude tak už nevim.
a když se vám povedlo todle tak pak zkoušejte bez dotyku a pomalu se to naučíte hodně štěstí.
radostí budete zkákat 's220'
Martel
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 20 úno 2011, 21:48

jo to ti věřím,s každým pokrokem jsem jásala !no1
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Martel » 21 úno 2011, 15:35

pentagramové oko:ahoj jsem Martel a chtěl jsem se tě zeptat co vše už dokážeš s pyrokinezí.a kdystak jaký kní máš vztah?

protože mě to zatím fakt baví 's220'
Martel
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 21 úno 2011, 20:26

Ahojky Martele mám k ní velký vztah ,protože u mě to začalo nevinně
kdy jsem zjistila,že plamen u svíčky dokážu zhasnout i rozsvítit a
zvětšovat plamen,je mi to jako by souzené ale v ohni je moje dcera
a můj manžel,dost zajímavý,to samý mám i s normálním světlem,
a mojí energií pokud se bráním praskla jsem prsten opravdu moc silný.
do ničeho se nenutím ke mně to jde vždycky samo,což jsem dříve nechápala,
ted už ano.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Martel » 22 úno 2011, 20:00

tak tohle je zajímaví já zjistil že k ohni mám nějaký vztah když jsem se dotkl vosku a ona zhasla ikdyž rozvítit ji neumím ale zahasínat mi občas de ale taky v tom nejsem žádný borec
ale poprvé jsem při tom byl dost zmatený
Martel
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 22 úno 2011, 20:18

jo já ti věřím ale jakoukoliv dovednost dovedeš,tak jsi nadčený
a i živlech i v magii tě čeká spoustu překvapeních,a pokud se budeš
snažit tak se ti tvé učení vyplatí,přeji ti hodně úspěchů a štěstíčka.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Freya83 » 26 črc 2011, 20:40

Nic proti, ale štěstíčko tady nikomu moc nepomůže, dokud nepochopí živel samotný.

Na první stránce to tu celkem pěkně napsala jedna holčina.
Každá věc, každý živel má svého ducha (svou energii) a je potřeba se spojit s tímto. Dáíle je potřeba vědět, co pro co potřebuješ.
Nějak nechápu, proč se někteří snaží o kombinaci dvou živlů vzájemně sobě odporujících. zapalování svíčky, práce s ohněm, zvyšování plamene, snižování, točení jím, posílání ohníčků do stran, případně tvorba firebolů (nedoporučuji), tak pracujete čistě s ohněm, nebo spíše, s žárem, oheń je jen efekt vzniknuivší žárem, který v kombinaci "materiálu" a vzduchu vzniká.
Zhasínání svíček je ovšem záležitostí živlu VZDUCH!!!!! Lidé, kterří běžně svíčky umí zapálit, je málo kdy dokážou i zhasnout. Ono totiž, snížit kmitočet energie na minimum sice možné je, ale hořet může i zmrzlé, takže to moc nepomůže. Tady je potřeba odebrat z okolí plamene vzduch, nebo zemi (materiál) .... a celkem pochybuji, že pokud zapálíte myšlenkou, tka jí i zhasnete. Tyto dvě záležitosti se mezi sebou vzájemně vylučují.

Ono totiž, živly máme 4 .... + 5 element člověk, jež živly ovládá. Částečně se nám všem daří ovládat všechny živly, ale celkově zvládnout máme možnost jen jeden, velmi mizivá část populace, schopné práce s elementy, má možnost po vypracování se v jednom živlu, začít pracovat s druhým. A i tak, není možné kombinovat oheň se vzduchem. Vzduch oheň kdykoli udusí, zničí. Oheň je možné kombinovat buď s vodou, nebo se zemí. Z čehož co vím, tak pokud už k tomu dojde, tak většinou má člověk šanci, možnost kombinace oheň + voda.

Jen drobná rada, nezačínejte s živly rovnou pravovat, nejdřív je proskoumejte hlavou. Uvědomte si, co je na čem závyslé .... půjde to pak mnohem, mnohem lépe a snadněji ... tedy, máte li k danému živlu dispozice.
Freya83
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 26 črc 2011, 20:50

Kde jsi vzala, že máš jen 4/5 živlů, nesmysl.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod striki » 03 led 2012, 16:30

který živel je vhodný pro začátečníka
striki
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 led 2012, 16:39

Jakejkolik, jde o to že ho musíš absolutně ovládnou jelikož každý živel, bez absolutního ovládnutí, destruktivní povahu :P
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod striki » 03 led 2012, 19:56

tam je napsáno že pro určitý živel musíš ovládnout určitý pocit např.:hněv a umět ho v sobě vivolat a co když jsem klidný a usměvavý člověk :D :D :D
striki
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 led 2012, 20:07

No ono v těhle "něcokinezích" jde o absolutní nadvládu nad sebou. Není to o tom, zda se směješ, nebo mračíš. Musíš mít absolutní kontorlu nad sebou a to bez meditazí, musíš bejt absolutně soustředěný a přitom v klidu a ne v tenzi. Pak už jen jde o to, zda máš pro ten a ten element nadání.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Serpens Dimorphis » 20 dub 2012, 16:38

Mě zatím dala pyrokineze víc poznatků než výsledků. Například jsem zjistila, že normálně mi při uklidnění mysli trvá chvilku než se do toho "dostanu", párkrát mě vyruší vlastní myšlenky nebo vjemy, pak se intervaly ve vyrušení prodlužují a pak už zůstává mysl prázdná. Ale během práce se svíčkou mi to dělá docela problém, a ačkoliv normálně je to pro mě stav příjemný, až se mi kolikrát nechce si mysl zase zaplnit :-D , tak po tom co zkouším pyrokinezi se mi lehce motá hlava, cítím se jako např. po vykonání důležité práce náročné na mysl. Zkouším to tak 10 max 15 minut denně. Jaký na to máte názor? Je možné že živel "nechce" přijmout moje "vědomí"? (nevím jak to mám říct :-D ) I když upřímně bych to možná připisovala vlastní neschopnosti :-D :-D
A to jsem si myslela, že k ohni mám jistý předpoklad, jelikož hněv je emoce kterou mám odjakživa na uzdě, a to bez žádné námahy, prostě ho zvládám. I když je taky možné, že jsem prostě jen pitomá a radši se uklidním než abych seřvala někoho kdo by si to býval zasloužil :-D Ale nutno přiznat, že na druhou stranu velice těžko krotím požitkářství, které bych intuitivně zařadila někam do podobné skupiny s vášní a agresí, tedy taky k ohni. Tak nevím.
Ještě mě napadlo, jestli nemůže být problém v tom, že to beru spíš jako cvičení mysli, pro zdokonalení koncentrace na energii, než jako touhu po splynutí se živlem.
Serpens Dimorphis
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Oheň