Zda se mi už několik let v nepravidelných intervalech jeden sen. Jsem v něm já, upíři, lycani a čarodějnice. Odehrává se tam to, že jdu po ulici, a napadne mě upír. Kousne mě a napije se, ale já sama se neproměním v upíra, ani neumřu. Nezůstávám jako duše, ale jako člověk, žiju dál, ale v tom snu pocituji že jsem nabyla schopností, které se upírům přisuzují. Vlkodlak ve snu mě zachrání, netuším ale jakým způsobem, a stává se mým ochráncem, nebo průvodcem životem - chcete-li.. Sen vždy končí tím, že mě prokleje čarodějnice, v nemocničním prostoru, ale netuším zda je to kletba, či něco jiného, ale v ten moment se probudím.
Vím, že upír znamená smrt, ale už asi deset let není v rodině žádné úmrtí. Vlkodlak znamená neštěstí, ale nic fatálního se mi neděje, kromě toho, že život neběží vždy tak, jak bych si představovala, což je nomální :-) Čarodějnice údajně znamená nepřátelství žen, a nemocnice naději v uzdravení.
Jaký je na to váš názor? Udivuje mě, že ačkoliv se mi sen opakuje, tak se mi nestalo nic podle výkladu..máte někdo jiný názor, jak tento sen vyložit? Děkuji za odpovědi :-)