Divný sen

Zde pište své sny, pokusíme se najít přčinu dané věci.

Divný sen

Příspěvekod Mia 73 » 08 lis 2011, 08:23

Zda se mi už několik let v nepravidelných intervalech jeden sen. Jsem v něm já, upíři, lycani a čarodějnice. Odehrává se tam to, že jdu po ulici, a napadne mě upír. Kousne mě a napije se, ale já sama se neproměním v upíra, ani neumřu. Nezůstávám jako duše, ale jako člověk, žiju dál, ale v tom snu pocituji že jsem nabyla schopností, které se upírům přisuzují. Vlkodlak ve snu mě zachrání, netuším ale jakým způsobem, a stává se mým ochráncem, nebo průvodcem životem - chcete-li.. Sen vždy končí tím, že mě prokleje čarodějnice, v nemocničním prostoru, ale netuším zda je to kletba, či něco jiného, ale v ten moment se probudím.
Vím, že upír znamená smrt, ale už asi deset let není v rodině žádné úmrtí. Vlkodlak znamená neštěstí, ale nic fatálního se mi neděje, kromě toho, že život neběží vždy tak, jak bych si představovala, což je nomální :-) Čarodějnice údajně znamená nepřátelství žen, a nemocnice naději v uzdravení.
Jaký je na to váš názor? Udivuje mě, že ačkoliv se mi sen opakuje, tak se mi nestalo nic podle výkladu..máte někdo jiný názor, jak tento sen vyložit? Děkuji za odpovědi :-)
Mia 73
Školák
Školák

Re: Divný sen

Příspěvekod skupina EPRV777 » 08 lis 2011, 11:48

Ahoj Mio.
Tak to vypadá že se zabýváš něčím čím nemáš a tvoje podvědomí tě varuje dopředu. Bud opatrná a věnuj se hodně svým játrům a krvi. Vypadá to na nějakou infekci to je s ůpírem a lycany vždycky spojeno. Taky pozar na svoje známé a je to tvůj vvnitřní boj.Tak se měj na pozoru a neber to na lehkou váhu.
Jarda EPRV777
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Mia 73 » 08 lis 2011, 14:34

Dekuji
Mia 73
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 08 lis 2011, 17:07

Podle mého se při velkém vypětí "vzbudila" vzpomínka na nějaký film, protože při slově "lycani" se mi popravdě (jakožto každému folkloristovi) otevírá mačeta v kaspe :D
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Mia 73 » 08 lis 2011, 17:30

Nemyslim, ze jsem se '' vzbudila '' po nejakem filmu, ale ten vyraz se mi libi vic jako vlkodlak. Jsem trosku umelecky zalozena duse, tak promin za ten vyraz, pokud te to irituje :) A jeste neco ke snu, tezko nejaky film, kdyz se mi zda tenhle sen od nejakych sedmy let. A radoby horory jsem zacala koukat az po patnastce, kdyz to mam docela prisne ale spravne rodice :) Jinak, Jarda EPRV, s tou nemoci to muze byt pravda i kdyz mozna v jine oblasti. Ale obom ďakujem :))
Mia 73
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 08 lis 2011, 18:28

"Vzbudila" se vzpomínka, ne ty :D psychika dokáže pěkně motat, když je přetížená a nemusíš to cítit, stačí aby se podvědomí ozvalo a člověk se může zbláznit :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Mia 73 » 08 lis 2011, 18:54

Ano, to mas, pravdu, ze podvedomie a psychika reaguje na rozne podnety zo zivota. Ale je divne ze su to nepravidelne intervaly a hlavne, ze zacali v tak skorom veku. Samozrejme, kazdy je pretazeny, vystresivany, vsak obdobie puberty mava s hormonami, prichadzaju prve lasky a vztahy a tym padom aj strsy po rozchodoch. Ale sen sa nemeni. Je stale ten isty a to je cudne.
Mia 73
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 09 lis 2011, 00:20

Není, jen tvoje psyché si ho pozměňuje, já mám kolik let stále sen o jednom místě, který se taky nemění :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod jaguarlx » 08 led 2012, 00:42

lidi... já mám jakože velice divné sny... zdají se mi jen někdy a pokaždé jinak... jednou se mi zdálo že jsem byl v nějakém opuštěném hotelu (nebo nevím zda-li to byl hotel.. proste nějaká budova) byl jsem tam sám, bylo tam hrobové ticho a najednou z ničeho nic mě na zem srazila nějaká holka / slečna.. neslyšel jsem že by někdo utíkal nebo tak něco... neviděl jsem ji do tváře ani si nepamatuji co měla na sobě nebo jaký měla hlas... ale pamatuji si jasně co mi říkala... prosila mě o pomoc, že ji její táta chce ublížit ať ji schovám nebo něco... jakmile to dořekla slyšel jsem nějaké kroky blížící se k nám... a ona na mě ať ji políbím.... nechápal jsem byl jsem v šoku... ale ona mě vzala a začala se se mnou líbat... mezi tím co mě líbala kolem nás prošel nějaký chlap... jak byl daleko od nás tak mi poděkovala a řekla že to byl její táta... pak utekla a já se probudil...

nevím co to mělo znamenat... ale tento sen si pokaždé vybavím... ani pár měsíců po tomhle snu se mi nic zvláštního nestalo...
ale takovéto sny mám vetšinou když se před spaním dívám na Horrory... možná je to tím, ale nedává mi to žádný smysl...

zrovna včera jsem měl další z takovýchto divných snů... a opět jsem viděl Horrorový film (grave encounters) a ten sen byl o tom že můj nejlepší kamarád si nějakým způsobem našel holku... já jsem mu záviděl a on se se mnou nějak přestal bavit... nenáviděl jsem ho, chtěl jsem mu ublížit, ale nedokázal jsem to...neusmířili jsme se... pak jsem se probudil a hodinu po probuzení mi vrtalo hlavou jestli to byl sen nebo skutečnost...ale vím, že ten kamarád ze snu by nic takového neudělal, že by se se mnou zde dne na den přestal bavit...

nevíte co to znamená ? děkuji předem za odpovědi nebo veškerou snahu s řešením těchto snů... dyžtak mě informujte na E-mail
jaguarlx
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 08 led 2012, 20:19

ˇuplně jednoduchý, měl by jsi se hodit do klidu a nechat sen snem, tohle je jen a jen soubor pocitů, myšlenek a smyšlenek, který se během spaní defragmentujou jako počítač během údržby. Nic extra v tom nehledej apropos, proč všichni tečkujete. Tahá to jen oči, když je tam pomlka tak se řiďte gramatikou a usekněte větu, nebo dejte čárku. Z tohohle mi už kolikrá vysvitlo, zda české školství je na tom opravdu tak špatně, že své žáky učí tečkovat místo normální gramatiky.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Zpět na Sny