od Arpaix » 24 bře 2012, 03:49
Dekuji, ja ale jen nemohu vydrzet to katolicke pokrytectvi, ten z strany dnesnich katoliku nezajem o historii a to co v ni bylo krasne, casy 13-17 stoleti, romantika conquistace jizni Ameriky, rikam strucne jak myslim asi takto " La conquista-la Inquisición-mon amor",ale dnesni katolici prevazne v CR ani historii cirkve neznaji a zajima je jen jestli je nekdo trans ci homosexual, zena pro ne neni nez sluzka -otrok na nakup, vareni uklid zehleni a starost o deti. Pro soucastne katolicke muze v CR ale i Polsku zena opravdu neni snad ani clovek. Hnus,a daleko horsi mysleni nez ve stredoveku! Kdyz ctu "krestanske weby" v CR a nazory "katoliku" na zeny, tak je mi opravdu na zvraceni,a ani to nijak nekomentuji. Ja pisi radeji o stredoveku,a soucastna cirkev mne nezajima to uz je jako mrtvola v rozkladu. Duse cirkve byla Svata Inkvisice, ta padla a s ni i cela cirkev,a tak zabyvat se soucastnou cirkvi, je jako pitvat mrtvolu v rozkladu. Hnus, odpor a upadek. Ano, ja velmi vazim si stredovekych Inkvisitoru- to byli jedini pravi muzi v cirkvi, a z te soucastne - ta je mi jen k smichu! Jaky je papez? roztreseny deda ktery ani katedralu neprejde sam! Ten snad sam si ani neutre zadek! Soucastna cirkev? k smichu, pardon! Moc rada bych navstivila hrob Otce Torquenady, kdyby nejaky mel, skutecnost je ale ze ac zemrel v r 1498 v klastere St. Tomas v Avila, jeho hrob byl v r 1836 exhumovan a ostatky zneucteny, hrob jiz neexistuje. I tak klanim se Otci Torquemadovi, ktereho si vazim z hlobi srdce, neb to co delal, delal ze skutecneho presvedceni. Nejaky Woltyla, Jan PavelII, ktery libal se s kdekym, libal i koran i skoro nahe indiankse zeny, libal se s Dalajlamou- byl clovek slizky, bez presvedceni i vi´ry, kam vitr tam plast! Doslova hnusny papez. Karol Wojtyla byl clovekem bez presvedceni, patere, viry- byl pouha groteska. Mne se v cirkvi libili Otcove Inkvisitori,a ne ty soucastni rozstreseni dedove kteri snad sami si neutrou ani zadek. Omlouvam se za tvrda slova,ale uz nejake to pivo v sobe v 5 v noci mam. Dobrou noc Vam vsem.