Prosím o radu

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Prosím o radu

Příspěvekod Ellenia » 13 led 2012, 00:25

Moje sestra se nedávno přestěhovala do takového menšího bytu ve staré hospodě z roku 1924. Nedávno se mi svěřila, že se jednou v noci vzbudila a u postele viděla lidskou postavu. Klečelo to na všech čtyřech, dlouhé vlasy, na sobě něco jako bílou košili a zapadlé oči. Prý se za tu noc vzbudila ještě dvakrát a pokaždé to tam bylo. Nejdřív jsem jí moc nevěřila, dokud jsem u ní nedávno nepřespala. Vzbudila jsem se a sestra strašně chrápala. Najednou jsem slyšela takové mlaskání, jaké děláte na člověka, když chrápe. Já vím, zní to divně, ale já jsem opravdu byla vzhůru a nezdálo se mi to. V bytě dřív prý žila nějaká žena, která se zabývala čarodějnictvím, prý je dokonce na podlaze pod kobercem namalovaný červenou barvou pentagram. Je možné, že ta žena něco přivolala? Sestra teď má strach být v bytě sama a já nevím jak ji pomoct. Budu vám moc vděčná za jakoukoli radu.
Ellenia
Školák
Školák

Re: Prosím o radu

Příspěvekod Arpaix » 13 led 2012, 00:53

Je mozne ze zena, ktera v byte zila a zabyvala se magii, do bytu privolala entity, Duse lidi, kteri zili v byte,ale mozne i ti, kteri byli zakazniky te hospody. Na misto se pravdepodobne vraci nektera Duse. Vy ji muzete odvolat modlitbou,ale pokud nejste verici, tak pomuze rici te entite razne " Odejdi za svetlem!" Jdi, jdi dal.
Pokud verite v Otce nebeskeho, pomaha rici " Otce nebesky, dej vecny klid teto Dusi, at odejde za svetlem k Tobe, Pane! Dej klid teto dusi, at vrati se k Tobe, Pane a putuje za vecnym svetlem.............
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Ellenia » 13 led 2012, 08:59

děkuji za odpověď, zkusím jí to navrhnout. A jakým způsobem to má té entitě říct? Je k tomu třeba nějakých pomůcek, třeba svíčky nebo tak? Ještě jsem si vzpomněla, že její pes v bytě často bezdůvodně štěká, jakokdyby něco slyšel, co my ne. A v bytě se prý oběsil nějaký muž, hák na kterém se oběsil visí pořád na chodbě.
Ellenia
Školák
Školák

Příspěvekod skupina EPRV777 » 13 led 2012, 12:07

Ahoj.
Tady skupina EPRV777 můžeme pomoci na místě s vyšetřováním a odvedením entit pokud se jim nebude chtít po té důrazné výzvě.
Napište nám na EPRV777@seznam.cz a popište jak dlouho co a jak a hlavně kde se to děje. Pokud by to nezabralo od Arpaix tak dejte vědět. !no1
Jarda
Hlavní vyšetřovatel skupiny EPRV777
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Sam Tektzby » 13 led 2012, 15:24

Rozhodil bych ostří a sůl.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Dorothea » 13 led 2012, 19:41

co je prosím myšleno tím "ostří"?
Dorothea
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 13 led 2012, 19:50

Rituálek, kdy věšíš ostý předměty, docela účiný :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod zvigi » 13 led 2012, 21:34

Mě se něco podobného také stávalo. Já jsem na duchy nikdy nevěřila, až do té doby co jsem se vdala a s manželem jsme se přestěhovali na starý statek. Když jsem šla spát, začali se mi v ložnici zjevovat průhledné mléčné postavy, někdy muž, jindy u manžela klečela žena s šátkem a tak to bylo skoro každý měsíc, měla jsem pocit že se asi zblázním, byla to hrůza. Jezdil k nám léčitel na patogenní zóny, přestěhovávali jsme postele, ale nic nepomohlo. Kamarádka mi ty duchy vyvolala a ti jí řekli že nám nechcou ublížit že jenom hlídají naše stavení. Když mi pak umřela babička, tak se mi po týdnu zjevila a já z té hrůzy jsem na ni zavolala- babi prosímtě nechoď za mnou já se tě bojím. A od té doby jsem je už neviděla. Je to už 13 let co babička umřela a já mám klid. Ale radši bych to vzala zpátky, protože se před dvěma roky zjevili mému 20 letému synovi. Tehdy na ženu promluvil a od té doby se mu zatím nezjevili. Myslím si, že když se na ně promluví a poprosí je aby za ním nechodili tak už se přestanou ukazovat. Bylo to hrozně těžké ze sebe něco vydat, byla jsem jako vytažená z mrazáku,jako by mi přimrzl jazyk, ale mě toto pomohlo a doufám že můj syn je už taky nikdy neuvidí.
zvigi
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 13 led 2012, 21:41

Zavolej skupinu EPRV 777 co tu operuje, nebo kontaktuj Arpaix což je místní Nekromantka a nebo moje maličkost ti popíše už tolikrát tu posaných pár rituálků :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ellenia » 13 led 2012, 23:02

Dnes jsme se sesstrou vyzvaly entitu k odchodu, jak radila Arpaix, použili jsme tu sůl. Měl se odchod entity nějak projevovat? Krom mrazení v zádech jsme nic zvláštního nezaznamenaly. sestra tam dnes nechtěla spát, tak to nepoznáme hned, zda-li odešla.
Ellenia
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 13 led 2012, 23:12

Prostě nebudete mít dál problém.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod amarantaca » 14 led 2012, 12:33

Ahoj,

tyhle stránky jsem našla úplně náhodou, ale napadlo mě, že bych se tu taky mohla na něco zeptat. Nevím přesně,do kterého fóra svůj příspěvek přidat, protože jde asi tak o tři věci najednou.

V naší rodině se po ženské linii pravděpodobně dědí (mohu-li to tak napsat) určitá zvláštnost a popravdě by mě zajímalo, zda-li někdo ví, co s tím dělat.
Moje prababička byla v určitém obdobé svého života vychovávána v klášteře a byla hluboce věřící. Porodila jednu dceru (mou babičku) a ta měla také jednu dceru (mou matku), která zase přivedla na svět mě a mou sestru.

Nevím, jak mé prababičce, ale mé babičce se zdály zvláštní sny. Po smrti prababičky se jí zdálo (vím z vyprávění), že za ní přišla spolu se svým již dávno zesnulým manželem. Bylo to u nás v domě a měli prý hodně kufrů. Říkali, že se vydávají na dalekou cestu. Povídali si s ní, loučili se, a pak ,,odcestovali". Když jsem byla hodně malá, tak jsem se strašně bála, že uvidím ducha (asi jsem se moc dívala na americké filmy :o) ), ale nesčetněkrát se mi stalo a stává (nyní ale v menším množství), že se mi zdají zvláštní sny- mám pocity déja-vu (a pak si uvědomím, že jsem ty situace prožila ve snu) a také někdy ve snu mluvím se svými předky. Když jsem byla hodně malá, zdál se mi sen, ve kterém jsem v našem domě viděla zářící ženskou postavu v bílých šatech, která seděla u stolu a jakoby na někoho čekala. Ten sen byl neskutečně živý a já se příšerně viděsila, že je to duch a běžela se schovat. Pak se ten duch zvedl a šel zamnou, mluvil ke mně, že se nemusím bát (nějak jsem během toho snu zjistila, že šlo o tu prababičku, moc si to už nepamatuju)a že mám vyřídit, že i kdyby se nám dělo něco zlého, tak že na nás všichni dávají pozor, že se nemusíme bát. Já byla fakt malá, tak jsem řekla, že rodiče nejsou doma, ale že babička spí v pokoji a že pro ní dojdu, v tu chvíli duch zmizel. Druhý den jsem to říkala babičce, tu to silně dojalo a říkala, že vždy, když se jí takhle o někom zdá a řekne, že pro někoho dojde, že duch zmizí. Poměrně mě zarazilo, že jsem o té prababičce během snu zjistila, že měla hůl, kterou ale nepotřebovala (ve snu chodila dobře). Babička mi řekla, že ke stáru prababička opravdu používala tu stejnou hůl, kterou jsem viděla.
Když zemřel můj dědeček, často se mi o něm (i mé mamince a babičce) zdálo. Byly to takové zvláštní sny, ale nikdy jsem mu v těch snech nemohla říct to, co jsem chtěla, protože jsem si na to během snu nevzpomněla. Často jsem z toho byla hrozně moc smutná, až se mi o něm jednou zdál sen, kde mi říkal,že nemusím být smutná z toho,že jsem mu některé věci neřekla, že je slyší, když o nich během dne mluvím nebo na ně myslím a že když to teď vím, tak ho nemám pořád volat (nikoho jsem nevyvovolávala, jen jsem k němu někdy m.uvila, tak jako lidé třeba mluví ke svým příbuzným na hřbitově). Pamatuju si, že jsme si povídali a bylo to hrozně fajn. Pak už se mi o něm nikdy nezdálo nebo jenom málo, ale už nikdy tak silný sen. Občas se o něm zdá mé mamince. Mé sestře se stávají podobné věci jako mně, často má deja-vu a silnější, než já (jednou třeba ve snu dopředu viděla otázky, které pak měla v testu), ale zase se jí nezdá o mrtvých. Když ale zemřela mkoje babička, tak jsem měla dlouhou dobu pocit, jako by tu stále byla (závany vůně, klapot holí, které dřív nosila), ale to by se asi dalo nějak psychologicky vysvětlit (ty sny asi taky :D). Hodně mi chyběla, často jsem od ní potřebovala radu a opravdu mi jí někdy ve snu dala (zdálo se mi o ní asi 3x). Napadlo mě, že pokud tu stále je, tak bych si s ní mohla povídat. Zapálila jsem svíčku a mluvila k ní a plamínek se opravdu někdy silně chvěl (a nebyl průvan, ani to nebylo mým hlasem). Nepokoušela jsem se o žádné vyvolávání- jednak jsem na to srab, a pak ani nevím, jak na to, jen mě prostě napadlo, že pokud tu je, tak by mi skrz to možná mohla ukázat, že tu je, pokud chce. TeĎ už to nedělám, ale když jsem našla tohle fórum, napadlo mě se zeptat- o co vlastně jde? Čím se to děje a dalo by se to nějak prohloubit?Vždy, když se mi o ní zdá, tak jsem hrozně ráda. Je to jako kdyby byla na chvíli zase zpátky...
amarantaca
Školák
Školák

Zpět na Konzultace při problémech s duchy