Douber píše:No byl jsem asi na dvou vyvolávání duchů - nikdy se nic nestalo. Prý už v tom byli vyvolavači zběhlí ale bylo to nic než fraška a komedie, kopali nohou do stolu pomocí té tabulky kde jsou písmena (nevím jak se tomu říká tak sorry)ze které se získávají odpovědi od duchů jsem prostě cítil jak s tím hejbou - pěkné představení.![]()
Tak nevím co koho může štvát na lidech kteří evokují duchy když duchové nejsou

jesterM60 píše:podle mě je to váš názor na který má každý právo.Já ale nebudu marnit čas ani svojí energii abych vás přesvědčil o opaku

BBird píše:jesterM60 píše:podle mě je to váš názor na který má každý právo.Já ale nebudu marnit čas ani svojí energii abych vás přesvědčil o opaku
No Douber reaguje na vaše názory, příběhy atd....
To jak reaguje je samozřejmě na něm ne, a vkládá do toho svojí energii!
A ty Ještěrko, máš energii na odvrácení ducha temnot, ale nemáš energii na reakci v normální diskuti?
Tím si mě přesvědčil že máš opravdu bujnou a pestrou fantazii a ty pohadky co tu píšeš by si mohl klidně vydat a prodat!

Baru píše:No... Ráda bych to lehce okomentovala, pokud dovolíte. Včera jsem se na této stránce zaregistrovala a čtu si...Prostě jen to, čtu, pozoruju, přemýšlím a koukám na ty fotky a videa, které mají jak se píše "skutečně" znázorňovat duchy a další nadpřirozené bytosti. Nevím jestli vám to už došlo, ale je to vážně velice vtipné pozorovat ty dohady o tom, jestli to je pravdivé či nikoli..Člověk, který se zabívá nebo se chce zabívat jakýmkoli druhem nadpřirozena přece nemůže a ani nesmí strácet čas přemlouváním nebo hádkamy. Chápu, že chcete lidi přesvědčit o existenci, ale je to dar mít k těmto věcem blízko, jako většina z vás, kteří se tímto zabíváte a zase je ta další, větší skupina lidí, kteří i kdyby strávili dva roky v baráku kde se zabilo deset lidí, stejnak by tam nikoho neviděli ani necítili..Protože to v nich prostě není a vy jim nemůžete vyčítat že jsou skeptičtí nebo že si z vašeho webu dělají srandu, protože by jste porušili takovou tu harmonii - věřících a nevěřících - a ty tu přece vždycky být musí! Protože se nesmíme dívat jen jedním směrem! Musíme věřit a snažit se pochopit všechny. A už se tu nehádejte..Podle mého názoru duchové existují pro člověka, který se k nim dostal nebo třeba chce dostat. Já abych řekla pravdu jsem na duchy nevěřila! Nikdy! Dělala jsem si z toho srandu a smála jsem se těm lidem, co věřili, do očí. Jo jenomže mi asi tak před rokem umřel děda no a všechno se pro mě změnilo...Jsem teď jinej člověk..Tu noc, co zemřel jsem se vzbudila přesně v šest hodin ráno..můj pes strašně štěkal a já věděla, že se něco stalo. Znáte to, najednou se vzbudíte o hodinu dřív než normálě, aniž by vám zazvonil budík a prostě cejtíte, že něco neni v pořádku. Šla jsem si udělat pití do kuchyně.. a snažila jsem se uklidnit psa, protože vzbudil rodiče. Došla jsem do kuchyně a tam jsem se strašně rozbrečela, protože najednou jakoby mi to došlo, nevím jak je to možný, prostě jako by mi to někdo řek, že děda zemřel.. Rodiče za mnou přilítli co je? Jestli se mi něco nestalo a já jim řekla, že děda zemřel. Nepochopili to, koukali na mě a nic neřekli. Za pět minut potom zazvonil telefon, volala babička, že děda zemřel přesně v šest ráno na rakovinu hrtanu. No a prostě od tý doby, co se to stalo, věřim určitejm věcem. Koupila jsem si tu spirituální tabulku a zkoušim vyvolávat duchy.. Dědu jsem zatím nevyvolala, nechci, bojím se..nevím proč asi si ho chci pamatovat jako živýho. Máma už to nesnáší, strašně se bojí. Jednou jsem jí poprosila, aby to zkusila se mnou ale nic se nestalo, zajímavý je, že jí se od tý doby zdály noční můry a musela navštívit doktorku kvůli hroznejm bolestem hlavy. Od tý doby vyvolávám radši sama. Nemám žádný knížky, nic, prostě to tak nějak zkoušim, někdy to vyjde, někdy ne.. Nebojim se jich, pořád si řikám, že já se třeba taky jednou stanu duchem a budu potřebovat pomoc nebo vysvětlení. Tak to je všechno..mějte se krásně. Barča

martink píše:Douber píše:....

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků