od pohroma » 14 led 2012, 17:35
Nechci zatěžovat fórum zakládáním nového tématu tak mi přišlo vhodné dát svůj dotaz sem. V posledních měsících pozoruji změnu atmosféry v našem bytě. Přestěhovali jsme se do něho v listopadu předloňského roku, protože v předešlém nájemním i přesto že jsem tam žila 23 let, jsem se necítila dobře. Byl to takový dárek od manžela k 25. výročí od naší svatby i když hypotéku budeme splácet do 75 let. Před několika měsíci jsem však najednou začala mít zvláštní pocit, následovalo prudké zhoršení mého chronického onemocnění, které vedlo až k pracovní neschopnosti. Po nějaké době jsem se dozvěděla, že zemřel původní majitel bytu (mělo to být snad začátkem září, já změnu zaznamenala tuším někdy koncem září a krátce nato i onemocněla). Mohlo by to mít souvislost? Dnes jsem se odpoledne dívala na televizi, na film Kristián, a jak jsem tak poležela na gauči, najednou vidím jak samo od sebe začalo rádio přes wifi vyhledávat stanice. Předtím bylo vypnuté a svítilo červené tlačítko. Normálně se samo od sebe zapnulo. Manžel přišel do pokoje zrovna ve chvíli, kdy se na displeji objevila nabídka hlavního menu a tak to viděl se mnou. Ovladač ležel vedle rádia, nejednalo se tedy o mimovolné stisknutí tlačítka. Bydlíme v panelovém domě, který byl postaven v roce 1966, jsme třetími majiteli bytu. Napadá někoho nějaké vysvětlení?