Doma se bojím

Máte nejaké zážitky?

Doma se bojím

Příspěvekod poruon » 21 led 2012, 16:11

Dobrý den,jmenuji se Ondra a chtěl bych se vám svěřit s problémem,který se mi vyskytl přel delší dobou a trvá doteď.
Zhruba před rokem jsem byl doma sám,byl večer.Seděl jsem u PC,když jsem slyšel divné dupání nad námi.Bydlíme v posledním patře v bytovce a vchod na střechu máme před dveřmi.Říkal jsem si,že tam asi něco opravují nebo tak a po chvilce to skončilo.Ovšem opět asi po půl hodince to bylo znovu.Šel jsem se podívat kukátkem u dveří,ale žebřík tam nebyl a otvor byl zavřený,ale zvuky pořád přetrvávaly.Pak jsem se na to vykašlal a dal si sluchátka.
Po týdnu v sobotu,jsem k sobě pozval kamarádku na tradiční koukání na film,čajový dýchánek...
Během dne bylo vše v pořádku.Ovšem,jak se blížil večer,začínal jsem mít takový divný pocit.Zrovna jsme se dívali na film.Za námi(cca 2 metry) je velká skříň kde je máme DVD a CD disky poskládané na sobě.Zničeho nic se jeden "svazek" sesypal na zem,mě to přišlo divné,ale kámoška to brala jako náhodu.Šel jsem to posbírat a pokračovali.Asi v 3/4 filmu si chtěla kámoška zapálit,tak jsme šli na balkon.Pořád jsem měl ten divný pocit,pořád jsem si myslel že se na nás někdo přes okno někdo dívá.Nechal jsem to být a jak dokouřila,šli jsme se dodívat na ten film.Ten skončil a my si řekli,že se pojdeme vyfotit ( naše tradice ).Máme zrcadlo vedle na chodbě,na které je i koupelna.Dveře od té koupelny jsme zavřeli a začali fotit.Vyfotili jsme 1,2,3,4...a jak jsme měli fotit zhruba 7 tak se ty dveře od koupelny sami otevřely.My jsme běželi do pokoje,zavřeli jsme dveře,ty zabednili prknem na žehlení a židlí.Dostal jsem opravdu strach,ty dveře byli opravdu pořádně dovřené.Za těmi dveřmi jsem oba dva viděli nějaký černý stín,přesto že tam přes dveře svítil pouze obraz monitoru.Asi půl hodiny jsme tam byli takhle zavření a snažili na to nemyslet.Pak jsme to pomalu otevřeli ,vše vypnuli a běželi pryč.Byli jsem ještě nějakou dobu venku a pak jsem šel domů(zrovna měli přijet rodiče).Když jsem viděl,že už jsou doma,tak jsem šel normálně domů.Už tam nic nebylo.Asi tak půl roku byl klid,a potom sem něco viděl.Byl zrovna úplněk a já měl jít s tou kamarádkou kolem rybníka,ona ale nebyla doma.Tak jsem se vracel,to bylo ještě šero.Chodím takovou ulicí(je vcelku úzká) a stálo tam auto.Jak jsem se tak díval viděl jsem za ním něco jako bílou mlhu.Nebylo to jako prostěradlo,ale opravdu taková divná bílá mlha,která měla obrys podobný normálnímu člověku.Mlha jako taková nebyla.Myslel jsem,že je to nějaký klam a jak jsem se pomalu přibližoval,tak to jakoby "vykouklo" ze zadu toho auta.Jelikož já nejsem takovej odvážlivec,obrátil jsem se a šel jinou cestou.Doma jsem nad tím přemýšlel,ale pak jsem se na to vykašlal.Další půl rok bylo vše v pořádku,až do minulého víkendu.
Byl jsem doma opět sám,všude jsem měl zhasnuto,zaplý ¨byl pouze počítač.Jak jsem tak seděl,tak se ozval takový divný zvuk /jakoby skřípání/ v obýváku.Opět se strachem jsem se šel podívat,a že rožnu.Jenže se to světlo nechtělo rožnout,několikrát jsem na to mačkal a nic.Tak jsem začal uvažovat,že praskla žárovka,ale nevěděl jsem proč sama od sebe.Vrátil jsem se k PC a po chvíli jsem šel do kuchyně.Opět jsem chtěl rožnout,ale nyní to jen bliklo,prasklo a žárovka opět prasklá.Začal jsem mít opět ten divný pocit.Pak přijeli rodiče a brácha.Když jsem jim to říkal,řekl jsem jim rovnou to o předešlém roku(zkrátka vše.) Jenže my samozřejmě nevěřili.Já jsem ale začal přemýšlet nad tím,že by to mohli mít na svědomí nějaké paranormální jevy,protože na tyto věci věřím a celkem se o ně zajímám.Bratr říká,že jsem de**l,ať s tím přestanu.Ale já vím že se něco děje.Vyvrcholilo to tím,že jsem včera viděl nějakou siluetu v televizi,když jsem ji vypnul ( v odraze).Jak jsem usínal myslel jsem na to a najednou začalo divně bouchat topení a asi 3 minuty v kuse.To už jsem nemohl vydržet,a proto vám tu píši.
Ještě jsem si myslel,že by to mohlo mít nějakou spojitost s mým datumem narození ( 13.12.1996 v Pátek v 15:15) ale od toho jsem odradil. Prosím o jakékoli informace a předem děkuji :)
P.S. V bytě před tím nikdo nezemřel,pouze tu bydleli moji prarodiče,kteří se pak odstěhovali a stále žijí.
poruon
Školák
Školák

Re: Doma se bojím

Příspěvekod Avangard » 21 led 2012, 17:40

Asi tam máš fakt ducha. Zajímavé je, že se projevuje po tak velkých časových intervalech. Nicméně, k tvému problému. Prostě se ho neboj, nic ti neudělá. Možná bude občas něco zhazovat a dělat bordel, ale co už, jsou to jen zvuky. A pokuď tě bude vážně otravovat tak kontaktuj tady na foru skupinu EPRV777, oni ti s tím pomůžou.
Podle toho jak lidi píší na foru se mi zdá že se ty potvory objevuji poslední dobou nějak moc často.
Jeden ze čtyř.....
Avangard
Školák
Školák

Re: Doma se bojím

Příspěvekod poruon » 22 led 2012, 16:21

Ajé,dobře,tak moc děkuji.Snad nebude nějakej hyperaktivní.To máš pravdu :)
poruon
Školák
Školák

Zpět na Duchové a poltergeist