od ghouster » 23 led 2012, 16:08
Dobrý den, rád bych se vám svěřil s mým zážitkem.Bylo to na škole v přírodě, no přijely jsme do penzionu a dostaly jsme pokoj číslo 13 a my jsme se pojmenovaly Pátek 13. a na ten papír co jsme si napsaly to jméno jsme nakreslily různy symboli např. hvězdičku nebo křížek a podobný věci souvisící s duchama a byla to pěkná blbost sakra jen co jsem napsal slovo duchama tam tady jakoby prasknu gauč a sakra no já to rychle napíšu no a první noc jsme si povídaly paranormálu duchách atd. potom jsme měli večeři a moje holka co seděla vedle mně mi říkala co mi je (my kluci já kamoš a druhej kámoš sme byli ten den hrozně takový no prostě nám nebylo do zpěvu) a potom co jsme dojedly knám do pokoje přišly kluci z jíný třídy a říkaly nám že prý minulý rok (my jsme totiž byly dvakrát na tý stejný chatě) no a že prej v tom pokoji ve 13 vyvolávaly duchy a já si pamatuji že něco takovýho minulej rok bylo, no a my jsme zrovna v tom pokoji byly no a tu první noc jsme šli spát celkem se strachem ale druhej den ráno po snídani jsme byly furt v chatě a tak jsme tam klábosily různé kraviny atd. potom jsem si všiml že se pomalu otevíraly dveře a my jsme byli hrozně vyděšení a potom ty dveře zůstaly otevřené a tak jsme se šli podívat na chodbu jestli to někdo neudělal naschvál ale nikoho jsme nevyděli a vtom na mně zezadu šáhnul kamoš a řekl že se ty záclony hýbaj a ono to tak opravdu bylo rychle jsme utekli z pokoje a šli jsme do pokoje za holkama a oni na nás co vám je a my jsme jim to řekli a oni na nás že jsme hrozný sraby a potom jsme šli zpátky do pokoje a bylo všechno v poho dveře byli sice zavřený ale už se nehejbaly záclony, a potom zezadu na mně moje holka řekla ať počkám že tam půjde s náma (ona totiž už taky stima duchama něco umí) no a ona jako řekla že jsme hrozný deb.... že jsme si daly ten název pokoje no v noci prej kámoš vyděl jak se otevíraly dveře od záchoda a tak jsme šli na snídani hrozně vyděšení a prostě sme se skoro i bály jít do toho pokoje no a potom k večeru jsem hodil ohrizek z takovýho vekýho okna potom jsem to zavřel.Jo a prostě když jsme například hrály karty tak jse třeba zase prostě pomalu samovolně otevřely dveře no a my jsme prostě chtěly už co nejdřív jet domů jo a jinak na pokoji nás bylo tři měly jsme tam telku sprchu stolek dvě židle taky 3 postele jeden záchod jedno umyvadlo dvě skříně a taky jedny dveře no a potom se toto opakovalo a jednou večer sme byli v posteli a najednou hrozně rychle se otevřely dveře prostě jakoby je někdo vykop a v tu ránu se otevřelo to velký ZAVŘENÝ okno a my jsme se mohly opravdu posr.. a potom jsme jely domů a jízda byla bez komplikací a potom sme šli do školy a ke kamošovi domů přišla něaká paní ta mu řekla že má prej v baraku ducha a já mám takovej pocit jako by tu byl taky občas slyšim jak někde něco spadne nebo slyším kroky tam nevim jestli to je za A)duch za B) jestli je hodnej a za C) co od nás chce jo a ten třetí kámoš měl štěstí protože on doma udájně nic nemá tak nevim jestli nás chce na něco upozornit nebo tak něco opravdu se bojím a prosím poraďte mi třeba jak s nim komunikovat nebo tak něco předem Děkuji za odpovědi jo a taky jsem ty věci natáčel takže kdyby jste třeba chtěly klidně vám je pošlu E-Mailem nebo něak jinak takže doufám že my poradíte dík