od Mastaaacka » 23 led 2012, 18:14
Přeju hezkej večer :) Poslední měsíc se nám děje v bytě něco dost divnýho. Předem chci říct že tady bydlíme už 2 roky a nikdy nebyl problém. Samovolně se nám povolují žárovky, vyloženě se vytáčejí ze všech závitů. Vždycky začne blikat světlo, tak to přítel zkontroluje a žárovka je v pořádku, jen je tak povolená že skoro visí na vlásku. Tak ji utáhne na doraz a zkontroluje ji, je fakt těžký to znova povolit. Ale za pár dní to zase začne blikat, tak to zase zkontroluje a ta žárovka je zase úplně vytočená. Děje se to v chodbě, na záchodě a v koupelně. Jednou jsem chtěla zapnout světlo a už se ani nerozsvítilo, ale za pár hodin jsem to omylem zase zapla a svítilo jako nový. A jeden večer po Vánocích jsme se šli sprchovat a tak jsme svítili jen v koupelně, jenže najednou se rozžhnulo světlo v kuchyni. Tak jsme otevřeli dveře a samovolně se rozsvítil vypnutý svícen, a najednou zase zhasnul! Poslední dobou mám pocit že vidím světla i venku za oknem, třeba v noci se něco rzsvítí, ale hned to zase zhasne. A nevim jestli je možný že je něco ve mně, protože vždycky ta světla začnou blikat mně! Dokonce pokaždé na zimáku když přijdu, tak tam všechno bliká. Ale teprve až když se usadím a na ta světla se nějak zadívám.... Je to divný, ale nějaký problém mám už odmala... Nechápu jak se můžou žárovky samy povolovat tak až skoro upadnou.