od Arpaix » 13 zář 2011, 00:47
Tak pro vazne potize s predstaviteli cirkvi ve Finsku, se jiz k pohrebnictvi vratit nemohu. V arealu opustene nemocnice ale sidla rada firem,a tak jak ve ctvrtek rosudek byl, ze jiz v sluzbe zesnulym nemohu pokracovat, tak byla opet zkoumat tu starou nemocnici a v jednom z zachovalych pavilonu sidli asi 6 firem na poradenstvi ale i export. Ja byla zeptat ve firmach co zabyvaji se exportem z Finska do Evropy,a v patek mela pohovor, dnes dovedela ze jsem prijata i firmy " Honkakartano", ktera stavi drevene chaty v stredni Evrope a vyvazi drevo i do Francie! Byla jsem v jejich kancelari a ukazala vysvedceni s tim ze mam VS i kdyz v oblasti historie,ale jsem rodila ve Francii a z reci finske mam statni zkousky, mimo jine i ovladam spanelsky, catalá, occitan, gasconhá, portugal, cesky, rusky, a neco anglicky. Praxe mam v oblasti poslednich sluzeb ale i jako tlumocnik, prekladatel. Udelali se mnou pohovor,a dnes rano mi prislo oznameni ze budu mit praci na 3 mesice po dobu co maji projekt s Francii! Pracovni doba jeste velmi volna, pondeli a patek od rana ale az 9 hodin,a utery, streda, ctvrtek jen od 17-21h, ale plat velmi dobry a do konce prosince- tak dlouho dokud maji zakazky ve Francii, potrebuji abych delala tlumocnika a mluvila se zakazniky po telefonu i netu, nebot lide z Francie nemluvi anglicky. A prima- kancelar budu mit v arealu te opustene nemocnice, ve firme Innocum, Honkakartano!! Takze ted bude jezdit do te nemocnice kazdy den, ci tam pujdu pesky, mam to 10km cesty, to nic neni kdyz jeste neni mraz! V kancelari budu sama,a jedan se o jeden z rekonstruuovanych pavilonu te opustene nemocnice!! Nahoda? Kdyz mi po 5 mesicich neplacene dovolene z krematorii oznamili ze dal jiz nemohu byt vedousi provozu, ja hledala v arealu te nemocnice neb rada firem tam sidli, z toho asi 6 ktere zabyvaji se exportem!! A jedna z nich ted 3 mesice ma kontakt s Francii. Prima. I pracovni doba je velmi volna, oni potrebuji v prvni rade dobreho tlumocnika a jednatele v projektu obchodu z Francii. Ja se ve Francii narodila a fiska rec ovladam asi jako cesky. Dalsi pondeli jdu do prace, zacinam v 17. hodin a v te stare nemocnici..jupiiiiiiiiiiii.