Evokace historickych osob

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Evokace historickych osob

Příspěvekod Arpaix » 11 úno 2012, 16:21

Mne vzdy zajimal kontakt s mymi hrdinami ze stredoveku, jako Bernard Gui a Nicolau Eymeric. Pri evokaci pomaha tez jejich dila, studium, hluboke studium dila Practica Inquisitionis haereticae pravitatis. Vziti se do dila, i do te doby leta 1307-23, a vziti se do mysleni autora,a absolutni ztotozeneni se s nim.
Velmi zajimave a krasne!! Moc si preji po smrti setkat se s Bernardem Gui,ale i Nicolau Eymeric, Geoffrey d´Ablis.
Co myslite Vy?
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Re: Evokace historickych osob

Příspěvekod Arpaix » 12 úno 2012, 16:08

Duse techto lidi jsou tak zajimave, silne, bohate, vzrusujici, jedna se o velmi silne osobnosti i po smrti. Co myslite Vy?
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod babra Xj » 16 úno 2012, 14:34

a není to nemožné jestliže jsi říkala, že tvá duše je tu už po několikáté?
babra Xj
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 16 úno 2012, 15:28

Co by na tom mělo být nemožné, jestliže se díváš na reinkarnaci jako na znovuožívání, musíš do toho zahrnout i znovupoznávání a znovuučení sebe sama, takže to kontraprodiktivní není :) nebo jak jsi to měl/a na mysli??
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 24 bře 2012, 03:12

Ja o tomto blize pisi pod ty "Sny" ale i o "magii",a ted vim ze katarska Dobra zena, ci Dobry muz "Parfait" jsem rozhodne nebyla. Bernard Gui, Nicolau Eymeric, Geoffrey d´Ablis, Jean Galand zili v 14. stoleti,a byli to moji duchovni Otcove, mne ukazuji minule zivoty na stoleti 16.a vypada to na velmi pravy opak katarstvi. I kdyz v dnesni dobe se mi katolicke pokrytectvi protivi,a muj vztah k cirkvi je velmi kontroverzni, tak vztah k cirkvi od 13-17.stoleti je positivni!
Evokuji ty doby, neb snazim poznat se pravdu, jsem fascinovana temi dobami a proto praktikuji necromatii. ale u mne to zacalo snad jiz v 6 letech, ani nepamatuji kdy. Ted po 40.roce veku v tomto zivote vsak vse vidim velmi jasne.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Zpět na Konzultace při problémech s duchy