Co mě štve na většině lidech,co evokují duchy?

Máte nejaké zážitky?

Co mě štve na většině lidech,co evokují duchy?

Příspěvekod jesterM60 » 26 zář 2007, 11:57

Co mne štve na většin lidech co evokují duchy....Pro jistotu...evokace=vyvolání).....Ono by se to nemě?lo dělat jen tak za žádným účelem.Spousta lidí se divý,že když evokují bytost tak se jim něco stane,nebo zvrtne,nebo se může stát,že bytost na ně zaútočí,ale proč Je to jednoduché.Oni si ži¨jí ve své sféře a když se objeví někdo kdo je začne sem přivolávat k nám,tak oni příjdou...jenomže většinou ty lidi evokujou a když se evokace povede tak nevědí co dál a nepostupují přímo profesionálně.Myslím tím to co se děje bohužel všude.Dám příklad:Parta puberťáckých holek se rozhodne ,že někoho vyvolají...Nevědí koho,prostě chtějí jenom zkusit evokovat(to je první chyba-evokace mají mít důvod proč je děláme...podmětem je koho vyvoláme a ne že někoho vyvoláme)....když už se jim to tedy povede podle spiritistického učení,tak tu nastane další fáze.Duch se tedy zjeví.Oni začnou zmatkovat a nevědí co(to je už druhá chyba....člověk by měl být při smyslech a když už se něco zjeví tak bychom měli přesně vědět co od bytosti požadujem a proč jí vlastně voláme a rušíme)....no a pak ta banda holek se vyděsí a rozuteče se s místnosti(třetí chyba-deformace kruhu a neuzavžení interdimenzionální brány.To může mít na svědomí poruchy energií v budoucnu v místosi,ale i u osob co to prováděli).....prostě chci říct,že by se evokovat nemělo pokud nemáme opravdový důvod.TAkhle akorát ty astrální entity naštveme a pošleme proti sobě za to,že je zbytečně otravujem.....Toť poučení ode mne
Obrázek Magia scientia est et scientia potestia est!!
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Re: Co m�? štve na v�?tšin�? lidech,co evokují duch

Příspěvekod povera.dadac » 26 zář 2007, 12:48

jesterM60 píše:Co mne štve na většin lidech co evokují duchy....Pro jistotu...evokace=vyvolání).....Ono by se to nemě?lo dělat jen tak za žádným účelem.Spousta lidí se divý,že když evokují bytost tak se jim něco stane,nebo zvrtne,nebo se může stát,že bytost na ně zaútočí,ale proč Je to jednoduché.Oni si ži¨jí ve své sféře a když se objeví někdo kdo je začne sem přivolávat k nám,tak oni příjdou...jenomže většinou ty lidi evokujou a když se evokace povede tak nevědí co dál a nepostupují přímo profesionálně.Myslím tím to co se děje bohužel všude.Dám příklad:Parta puberťáckých holek se rozhodne ,že někoho vyvolají...Nevědí koho,prostě chtějí jenom zkusit evokovat(to je první chyba-evokace mají mít důvod proč je děláme...podmětem je koho vyvoláme a ne že někoho vyvoláme)....když už se jim to tedy povede podle spiritistického učení,tak tu nastane další fáze.Duch se tedy zjeví.Oni začnou zmatkovat a nevědí co(to je už druhá chyba....člověk by měl být při smyslech a když už se něco zjeví tak bychom měli přesně vědět co od bytosti požadujem a proč jí vlastně voláme a rušíme)....no a pak ta banda holek se vyděsí a rozuteče se s místnosti(třetí chyba-deformace kruhu a neuzavžení interdimenzionální brány.To může mít na svědomí poruchy energií v budoucnu v místosi,ale i u osob co to prováděli).....prostě chci říct,že by se evokovat nemělo pokud nemáme opravdový důvod.TAkhle akorát ty astrální entity naštveme a pošleme proti sobě za to,že je zbytečně otravujem.....Toť poučení ode mne

skvěle nnapsaný, lépe bych to nesvedla a naprosto souhlasím :D
KDE JE VŮLE, TAM JE I CESTA.
povera.dadac
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 29 zář 2007, 20:06

děkuji :)
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Scoorpion » 24 říj 2007, 00:07

Vyvolavaní duchou je zakladam shamana či maga nemužeš hovorit čo robia a ích cestu prerušit to nejde každý mame svuj ciel a prečo žijeme prenho to sa vie.

ochrana duchou na 1 mieste tých čo ludia ím ubližily či zabili toho čo byl živ.
historiu,TAI CHI CHUAN YANG 動画を,zvieratá,meditacia,Kuji-In,ninja techniky s mečem,a sem polovičný ninja šach,varenie,taktiku,Rád vymišlam basničky Neznášam ked ludia ničia prírodu či ublížujú zvieratam,má cesta je cesta svetla.
Scoorpion
Ban
Ban

Příspěvekod jesterM60 » 24 říj 2007, 08:48

evokace duchů je základem spiritusmu ne magie,nevím co do toho taháš mágy,ty se vyznačujími jinými věsmi proč se jim tak říká
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod DNA » 28 říj 2007, 09:46

Vyvolávať duchov by sa nemalo za žiadnych okolností,kedže za duchmi sa skrýva Satan bývalý padlý vodca nebeských anjelov a jeho komplici.Má niekolkotisícročnú skúsenosť s pozorovaním ludí a preto vie zvodný klam ušiť každému na mieru podla jeho kvalít.On sa zahráva s vami ako mačka s myšou.
DNA
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 28 říj 2007, 11:14

:lol: :lol: :lol:
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod R.O.B.I.N007 » 17 led 2008, 16:32

mam kamarads se kterym se temito jewy zabiwame uz od nasi 5 tridy..muj kamarad e kterym se uz newidam wywola zhruba w 8-9 tride pres 365 duchu..ja se toho neucastnil..je tho dosth zajimawy ale nikdym i o tom wic nerekl..
R.O.B.I.N007
Školák
Školák

Příspěvekod jesterM60 » 17 led 2008, 18:45

No ty nám o tom taky toho moc neřekl :D
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod barunkabarborka » 24 led 2008, 23:47

Kamarádka...teď už se vůbec nevídáme...vyvolávala duchy...tedy jednoho konkrétního...a velmi často...většinou za účelem pomsty na druhých...dostávala se do různých stavů mimo a posílala s jeho pomocí zlo (i když chtěla poslat dobro stejně to bylo zlo, protože to bylo ovlivňování vůle druhého...)...jednou jsem ten její rituál viděla (ten ke kterému se časem dopracovala dle různých studií)...a později ho použila i proti mě...nejdříve jsem zkoušela různé ochrany...ale stačilo malinko nepozornosti...a pak jsem to pochopila...prostě ji mám ráda...dnes už znám účiné způsoby jak se zbavit kletby a duchů...ale jsem za zkušenosti s ní velice ráda...protože vzbudili u mě větší zájem něco dělat a vědět...

Také jsem se zúčastnila jedné ošklivé evokace na střední škole, vlastně nedobrovolně...končilo to určováním datumů smrti několika spolužaček....i kdyby to bylo hrané a smyšlené...už jen ta myšlenka je energie...a jen tak se nevypaří...a když jí budete krmit... brr...
Takže fuj fuj...jen tak ze srandy...už nikdy více...! :!:
barunkabarborka
Učeň
Učeň

Příspěvekod jesterM60 » 09 úno 2008, 20:07

S tímto typem lidí se zásadně nestýkám
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod pacey » 10 úno 2008, 13:02

DNA píše:Vyvolávať duchov by sa nemalo za žiadnych okolností,kedže za duchmi sa skrýva Satan bývalý padlý vodca nebeských anjelov a jeho komplici.Má niekolkotisícročnú skúsenosť s pozorovaním ludí a preto vie zvodný klam ušiť každému na mieru podla jeho kvalít.On sa zahráva s vami ako mačka s myšou.

neviem co tu splietas teraz satana, nie kazdi duch musi byt pod vplyvom satana.. teda nie priamo
" Nie je dôležité, čo si dokázal v škole, ale to, čo dokážeš v živote. " Einstein
pacey
Školák
Školák

Příspěvekod Douber » 10 úno 2008, 17:31

No byl jsem asi na dvou vyvolávání duchů - nikdy se nic nestalo. Prý už v tom byli vyvolavači zběhlí ale bylo to nic než fraška a komedie, kopali nohou do stolu pomocí té tabulky kde jsou písmena (nevím jak se tomu říká tak sorry)ze které se získávají odpovědi od duchů jsem prostě cítil jak s tím hejbou - pěkné představení. :lol:
Tak nevím co koho může štvát na lidech kteří evokují duchy když duchové nejsou :wink:
Douber

Příspěvekod pacey » 10 úno 2008, 20:45

Douber píše:No byl jsem asi na dvou vyvolávání duchů - nikdy se nic nestalo. Prý už v tom byli vyvolavači zběhlí ale bylo to nic než fraška a komedie, kopali nohou do stolu pomocí té tabulky kde jsou písmena (nevím jak se tomu říká tak sorry)ze které se získávají odpovědi od duchů jsem prostě cítil jak s tím hejbou - pěkné představení. :lol:
Tak nevím co koho může štvát na lidech kteří evokují duchy když duchové nejsou :wink:

Paci sa mi twoj skepticky postoj :)
" Nie je dôležité, čo si dokázal v škole, ale to, čo dokážeš v živote. " Einstein
pacey
Školák
Školák

-

Příspěvekod martink » 10 úno 2008, 21:06

Douber píše:No byl jsem asi na dvou vyvolávání duchů - nikdy se nic nestalo. Prý už v tom byli vyvolavači zběhlí ale bylo to nic než fraška a komedie, kopali nohou do stolu pomocí té tabulky kde jsou písmena (nevím jak se tomu říká tak sorry)ze které se získávají odpovědi od duchů jsem prostě cítil jak s tím hejbou - pěkné představení. :lol:

Ahoj, tento web nevzniknul abych někoho přesvědčoval o pravosti nebo falzifikaci těchto článku, nebo snímku.
Vzniklo to proto že jsem takové věci zažil na vlastní kuži a řeknu ti, nebylo to nic příjemného.
Jenom jsem chtěl dát lidem možnost se vyjádřit a popsat ruzné anomalie, nic víc nic mín.

Zkus se třeba podívat na toto video viewtopic.php?t=1194 , je to celisvětově uznávaná skupina na dokazování paranormálních aktivit, zejména dobře sleduj 1:10min až 1:35, je to termovize která snímá povrcové teploty objektu, jak sis mohl všimnout tak stěny toho domu jsou do barev červených, je to proto že mají nějakou vyšší teplotou, ten ukaz který tam je, je zbarven do tmavé barvy, to znamená že má teplotu hodně nizkou, co to znamená? je to nějaký druh energie který má hodně nízkou teplotu, vím že na to budeš mít opět nějaké vysvětlení, ale věř mi, kdyby jsi to viděl na vlastní oči, tak by si změnil názor,

To jen tak krátce proč vznikl tento web. Děkuji
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod jesterM60 » 10 úno 2008, 21:56

nebyli to evokatéři,ale klauni,víš :wink: pohybuješ se mezi lháři
jesterM60
Čaroděj
Čaroděj

Další

Zpět na Duchové a poltergeist