Týmto chcem povedať to, že dnešný večer som niečo v tom zmysle videl. Skoro nič som nespal. Toto ráno, keď mi začal pípať budíček na hodinkách(piskľavý tón) o 6:40 odišiel posledný z troch týchto škvŕn. Pomalým pohybom smerom k oknu išiel po strope(vrchu steny) izby.
Tie škrvny neboli odrazy z vonka, nie pouličné lampy, boli tam celú noc.
Len zaujímavé, a to neviem či mám na seba povedať, že som bol slepý, ale ak som sa na ne z postele lepšie pozeral, zmizli alebo blikali. Každá škrvna mala iný tvar. Boli veľké asi ako dlaň.
Ešte v ten deň podvečer
Ako som šiel spať som sa pozrel na izbu, prezeral som si ju cez zmenený/upravený obraz(pomocou webcam napojenej na pc) a sranda výsledok... nič som v izbe nevidel, ale zdala sa mi nejaká sila v rohu izby*. Iba som sa smial na sebe ako v tom obraze vyzerám(mŕtvola s bielymi očami
* Pred mesiacom som skúšal nájsť prítomnosť duchov v mojej izbe a to som písal aj sem. Jedného som cítil v rohu** izby, cítil som tam chlad a inde nie, jedine pri dverách, ale to ťahalo z bytu.
** Práve ten tretí ktorý odchádzal ráno sa nachádzal v noci v rohu steny, ale tentoraz na strope akoby sedel na mojich skrinkách. No bol tým smerom ešte jeden, ale ten sa mi nezdal známy.
Tri škvrny mi potvrdili nie prítomnosť dvoch ako mi to tu už niekto povedal (aisha2110), ale troch duchov. Nadiktoval som aishe2110 tri mená a tá mi povedala, že jeden z nich má dva mená, ale nie, nezdá sa mi to... alebo žeby od tej doby prišiel nový?
Vôbec som premýšľal prečo sa zobrazili na strope a tak nehybne. Mal som pustenú príjemnú hudbu a práve preto prišli ku mne tú noc, užiť si ju so mnou. No skôr oni si ju užili. Asi prespali celú noc a ja dolámaný chrbát a zapálený nos.
Boli tri... jeden odišiel na budík, ale kedy odišli tie dve(škvrny)?
Kúsok som zaspal a práve vtedy som si neuvedomil, že odišli, myslím, že som ich stratil z dohľadu ráno. Mohlo byť 4, 5 hodín.
Túto som sa cítil dosť stvrdnutý, len nebola zima ani teplo. Ale ráno som bol trocha spotený. Chcel som ich večer ešte odfotiť, no bral som to za dobrú výhovorku... aj tak ich vidím len ja. A na druhú stranu, už bola noc.
...Čo hovoríte? Boli to duchovia? Boli to jednoduché sily? Prečo sa jedna z nich pohla až na pípanie budíčka? Vari vtedy získala silu na pohyb? Alebo to boli pouličné lampy a všetko toto si namýšľam a som bol slepý?

jo dobry, ted k tomu tvemu "problemu"

?