Neviditeľné biele škvrny

Máte nejaké zážitky?

Neviditeľné biele škvrny

Příspěvekod Darddy » 30 lis 2008, 07:46

Neviditeľné biele škrvny. Sú to duchovia?

Týmto chcem povedať to, že dnešný večer som niečo v tom zmysle videl. Skoro nič som nespal. Toto ráno, keď mi začal pípať budíček na hodinkách(piskľavý tón) o 6:40 odišiel posledný z troch týchto škvŕn. Pomalým pohybom smerom k oknu išiel po strope(vrchu steny) izby.

Tie škrvny neboli odrazy z vonka, nie pouličné lampy, boli tam celú noc.
Len zaujímavé, a to neviem či mám na seba povedať, že som bol slepý, ale ak som sa na ne z postele lepšie pozeral, zmizli alebo blikali. Každá škrvna mala iný tvar. Boli veľké asi ako dlaň.

Ešte v ten deň podvečer

Ako som šiel spať som sa pozrel na izbu, prezeral som si ju cez zmenený/upravený obraz(pomocou webcam napojenej na pc) a sranda výsledok... nič som v izbe nevidel, ale zdala sa mi nejaká sila v rohu izby*. Iba som sa smial na sebe ako v tom obraze vyzerám(mŕtvola s bielymi očami 's7292'

* Pred mesiacom som skúšal nájsť prítomnosť duchov v mojej izbe a to som písal aj sem. Jedného som cítil v rohu** izby, cítil som tam chlad a inde nie, jedine pri dverách, ale to ťahalo z bytu.

** Práve ten tretí ktorý odchádzal ráno sa nachádzal v noci v rohu steny, ale tentoraz na strope akoby sedel na mojich skrinkách. No bol tým smerom ešte jeden, ale ten sa mi nezdal známy.

Tri škvrny mi potvrdili nie prítomnosť dvoch ako mi to tu už niekto povedal (aisha2110), ale troch duchov. Nadiktoval som aishe2110 tri mená a tá mi povedala, že jeden z nich má dva mená, ale nie, nezdá sa mi to... alebo žeby od tej doby prišiel nový?

Vôbec som premýšľal prečo sa zobrazili na strope a tak nehybne. Mal som pustenú príjemnú hudbu a práve preto prišli ku mne tú noc, užiť si ju so mnou. No skôr oni si ju užili. Asi prespali celú noc a ja dolámaný chrbát a zapálený nos.

Boli tri... jeden odišiel na budík, ale kedy odišli tie dve(škvrny)?
Kúsok som zaspal a práve vtedy som si neuvedomil, že odišli, myslím, že som ich stratil z dohľadu ráno. Mohlo byť 4, 5 hodín.

Túto som sa cítil dosť stvrdnutý, len nebola zima ani teplo. Ale ráno som bol trocha spotený. Chcel som ich večer ešte odfotiť, no bral som to za dobrú výhovorku... aj tak ich vidím len ja. A na druhú stranu, už bola noc.

...Čo hovoríte? Boli to duchovia? Boli to jednoduché sily? Prečo sa jedna z nich pohla až na pípanie budíčka? Vari vtedy získala silu na pohyb? Alebo to boli pouličné lampy a všetko toto si namýšľam a som bol slepý?
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Darddy
V.I.P
V.I.P

Re: Neviditeľné biele škvrny

Příspěvekod PinUp-bunny » 30 lis 2008, 13:00

neco mi neni jasny. Jak muzes videt neviditelne skvrny? !smejesa! jo dobry, ted k tomu tvemu "problemu"
Vsude kolem nas jsou duchove, i ted, kdyz koukas na monitor. Rika se jim Orby. Stane se, ze je nekdy dokazes vyfotit, nahrat ci jakkoliv zaznamenat. Kdyz ja sem se fotila s kamaradkou v polorozpadlem dome, bylo jich kolem nas spousta a jedna skvrna se dokonce podobala lidskemu obliceji. Tito pozustatky dusi ti nic neudelaji. Akorat mozna trochu vystrasi. Zkus nejaky ocistny ritual. Urcite ti pomuze. A jestli zadny neznas, kamarad google ti jiste poradi. Pa a pak napis, jestli se ti to povedlo.
PinUp-bunny
Školák
Školák

Příspěvekod Darddy » 30 lis 2008, 13:30

Pod tým slovkom neviditeľné som myslel to, že ak som sa na ne lepšie pozrel zmizli, ale skôr blikali. A rituály nejdem skúšať, dneska som niečo také skúsil a nevládzem už nič.
Darddy
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod aisha2110 » 01 pro 2008, 00:13

No nezmilila som sa len teraz jeden pribudol a ma pribudnut ešte jeden ale oni zas odýdu. no môže ich prisť aj viac len nvm ti s urcitostou povedat ze pridu a kolky budu.
aisha2110
Školák
Školák

Příspěvekod Darddy » 01 pro 2008, 05:50

Aha, dnešný večer tu naopak neboli vôbec, pozeral som sa, no nie. Vravel som to mame, ktorá spala v mojej izbe, no ona pritom zaspala, keď som jej o tom začal hovoriť, záhadné, ja som si myslel, že ju tí duchovia uspali, aby som jej to nemohol povedať, lebo ja som jej nikdy o takých veciach nehovoril a ona tomu vôbec neverí, keď iní ľudia.
Ja teda budem musieť čakať na ďalších. No to bude hrozné s nimi komunikovať. S mŕtvymi...
Darddy
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod aisha2110 » 04 pro 2008, 03:52

Presne tak uspali ju aby si jej to nepovedal po prve si to oni neželajú a po druhe ťa nechcú vystaviť nepríjemnostiam a problémom. Neboj všetko bude dobré.
aisha2110
Školák
Školák

Příspěvekod Darddy » 04 pro 2008, 17:23

Dnešný večer: Videl som len jednu zo škvŕn, bola na svojom mieste, len akoby bola v nej sila a videl som, že má stred, akési centrum, ktoré bolo označené ako bodka. Nebolo to v strede, pretože tá škvrna má nepravidelný tvar. Ona alebo iné vyvolali túto noc sen, v ktorom vystupovala mama v téme: http://www.krnac.cz/smr-vojna-nedokazal-som-ju-ochrani-t2040.html

Zatvorenými očami som tiež videl farebné pozadia, v strede tmavé a okolo najprv ružová, fialová, modrá, biela potom tma a zmizli farby a pustil som si hudbu. "Farebné divadlo" trvalo okolo 5 sekúnd.
Darddy
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod aisha2110 » 08 pro 2008, 02:33

Nič si y toho nerob niekedy sa ukazujú každú noc no niekedy sa neukážu aj niekoľko dní. to záleží iba na nich.
aisha2110
Školák
Školák

Příspěvekod Darddy » 08 pro 2008, 11:38

Presne tak, v poslednej dobe sa neukazujú, ani zlé sny nemám, no spať nemôžem stále pokojne, a pomaly zaspávam. Príliš veľa vecí ma v posteli napadá, že niečo robím, nad niečím premýšľam, chcem to zapísať, no tak sa niečoho dotknem, no stále ležím na svojom mieste. Už to mám, ale stratí sa to, pretože to nebolo skutočné. Pletie mi to hlavu a hlavne pre toto nespím.
Darddy
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod aisha2110 » 11 pro 2008, 23:34

Viem o čom hovoríš. Ja teraz na internáte mám so spolubývajúcou dosť veľký strach lebo sa tu deju moc čudné veci. Je to prvýkrát čo mám fakt strach. Je to nepríjemný pocit vedieť že tu niečo je. Ale ja si už poradím :krec:
aisha2110
Školák
Školák

Příspěvekod Darddy » 12 pro 2008, 16:33

Čudné veci ako čo?...
Prečítal som si a už viem...
Darddy
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod suli » 03 zář 2010, 10:27

cawte mam otasku na orbov.ako dlho ich mozem pozorovat a aky tvar by mali mat? mozu bit iba ako kruhove skvrny alebo to moze bit aj neco ako pasik? lebo neviem ci mam nejaky posahany zrak alebo vydim orbov.kolkokrat ked uvidim nejaku ako keby skvrnu tak ju vidim taku v ako keby kludnu len tak si ide a ked nanu upriamim pozornost tak zrazu zrichli a zmizne niekam do strany a povecsinou to sleduje moj zrak ze ked sa nanu pozrem s lava do prava tak do tej strany aj zmizne nikdy mi nejde naporti a nekedy sa drzia dost dlho...uvidim ho pozrem sa nanho zmizne a za par sec. je spet a zase ho vidim niekedy aj dvoch naras.myslim si ze keby to bola chiba zraku tak by som to nevidel sa pohibovat bes pohibu mojho oka.som stoho dost zmeteny :krec: (lebo ocny lekar mi vzdy vravel ze mam zrak v poriadku.)
suli
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 03 zář 2010, 13:34

nemáš náhodou toto Obrázek ?
a orby vyzerajú takto Obrázek
.Sh4rp

Příspěvekod suli » 03 zář 2010, 15:42

no ten tvar moze bit ale ten prvy obrazok nevidim :/ nechce ho zobrazit
suli
Školák
Školák

Příspěvekod .Sh4rp » 03 zář 2010, 18:25

to je jedno keď vidíš to čo na obrázku tak sú to orby.
.Sh4rp

Příspěvekod suli » 03 zář 2010, 23:42

no dost sa to podoba takze budem v tom ze su to orby !no1
suli
Školák
Školák

Další

Zpět na Duchové a poltergeist