Co mě štve na většině lidech,co evokují duchy?

Máte nejaké zážitky?

Re: Co mě štve na většině lidech,co evokují duchy?

Příspěvekod sagisia » 04 pro 2008, 16:31

Yumi píše:No ty wole.O tom radši ani nemluvim.Na biologický praxi měl jeden kluk nápad, že vyvoláme Němcovou.A já, jakožto ezoternicky založená osoba sem kejvla.Znáte to ne, ten postup? abych se tu nerozepisovala jak *CENSORED*.Když došlo na větu: Dej znamení, že si tady-Zhasla svíčka.Fakt sem měla pocit, že tam někdo je.Přeběhl mi mráz po zádech.A co ty kreténi udělali??? ZDRHLI!!! Pak v tom pokoji nechtěl nikdo spát.Příští den ráno jsme odjížděli.Asi už se nikdy nedovím, jestli se mi to jenom zdálo. !0023!

Taketo vyvolavanie..bohuzial, skusil kazdy druhy..JA NIE:..pretoze som protim tomu a viem aj preco.. LUDIA.ked budete duchov vyvolavat tak si znicite auru..dalej nejdem rozpisovat nasledky, pretoze to by uz vela ludi so mnou nesuhlasilo... ale co sa tyka auri tak ak vobec niekedy ak nie nikdy ju uz nenapravite..a ma to dosledky v dalsom popripade v zivote kedy na aure bude zalezat dalsie pokracovanie vasho ducha. .. :) uznajte ze to mile farebne svetielko tu asi okolo nas nie je na okrasu
sagisia
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 04 pro 2008, 18:13

Ani já jsem nezkusila a neláká mě to.
Zčásti pro to, co řekla Sagisia a taky proto, že je tu spousta jiných bytostí, které mi přijdou mnohem zajímavější.
Elementálové a další bytosti, kteří s námi žijí a my je ignorujeme- a je to škoda.

Sagisia řekla
uznajte ze to mile farebne svetielko tu asi okolo nas nie je na okrasu

Tak to docela jistě ne.

:razz:
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Daimorius » 15 pro 2008, 15:13

Zdarvím znám spoustu lidí kteří vyvolávali duchy, já sám jsem ještě nevyvolával jelikoš zásadně nevyvolávám duchy bez dúvodně.
Ale spoustu lidí spovídám zda někdy vyvolávaly a troufnu si říci že skoro každý 3. člověk byl někdy v kontaktu s duchem ať semu zjevil sám nebo ho vyvolával.ale téměř každý kdo vyvolával duchy a neodvolal je tak ten hlavní co vedl skupinku zemřel. A spousta lidí se o tom bojí mluvit naštěsí mě se spousta lidí svěřívá co se jim stalo i přes jejich strach mají ke mě dúvěru a mohu jim poradit nebo i pomoct.
Hlavně se tzo musí dozvědět ty nejmenší jelikoš pro ně je to sranda ale neuvědomují si že ta poslední v jejich životě.
Bohužel už jim kvuli internetu nedokážeme překazit vyvolávání, ale aspon zdúraznovat jejich odvolálí.
A dát jim možnost nějaké záchrany, informace kde a kdo by jim s tímto problémem pomohl.
Daimorius
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod PinUp-bunny » 05 led 2009, 14:54

Co mě na nich štve? ta jejich BLBOST! opravdu, jsou to zabedněnci. Jeden můj kamarád kvůli tomuhle opravdu "vydařenému" vtípku zkončil v psychiatrické léčebně. Nikdo neví proč. Nechtěl vyvolávat s ostatními a tak se držel dál a prý pak začal šíleně ječet, zbělal a sesypal se jakö domeček z karet.
teď je mu 18 a pořád tam je.
........
evokace zrovna není legrace.. a hlavně ty "týnejdžři"
MOR na ně.
PinUp-bunny
Školák
Školák

Příspěvekod black master » 05 led 2009, 19:09

no a vela ludi skonci na psichiatrii jedon moj kamos sa odstahoval prec ked ho pustili ale stale je na praskoch lebo stale kedd vyvolaval duchov nikoho k sebe nepustil bol sam.A najviac neznasam ked daky teenegri si s toho robia srandu.A ja osobne som vivolaval duchov uz viackrat ked som sa potreboval poradit ale nikdy nie bezdvovodne.
<a href="http://fsonline.unas.cz/" target="_blank" title="Simpsonovi CZ a Futurama CZ ke shlédnutí online">Simpsonovi a Futurama ke shlédnutí online</a>
black master
Učeň
Učeň

Příspěvekod PinUp-bunny » 15 led 2009, 17:26

já vyvolávám jenom bohy. A navíc zkušenosti mám. A ne jenom s vyvoláváním. Ducha jsem vyvolala jenom jednou a to mojí bábi. A vyvolala jsem s ní ještě někoho a dalo to fušku, odvolat oba. Nikdy víc!
PinUp-bunny
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 29 dub 2009, 13:59

taky si myslím , že by se to nemělo dělat . Moje kámošky duchy (2) vyvolali a pak se rozutekli a to je podle mě upa zbytečné vovolání ducha , když od něj nic nechcem a navíc ho rušíme.myslim že by lidi neměli být tak přliš zvědaví
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod kassandra.ally » 29 dub 2009, 14:58

vím,že se naštveš,ale život už je takovej.bylo mi asi 13,vyvolávali jsme duchy.už nevím koho napadlo použít metodu knihy a klíče,prostě stalo se.kamarádky se lekly,jelikož jsme jich přivolali hned několik - a utekly.a já osaměla.holky se mnou přestaly mluvit,kruh jsme nikdy neuzavřely a ty zvláštní bytosti tu zůstaly se mnou.ubírají mi energii a jelikož o evokaci a invokaci mi rodiče všechny knihy spálily,nevím o nich nic moc.jejich přítomnost cítím a vnímám dodnes.svoje schopnosti mám díky tomuto zážitku.čarodějkou se cítím být hlavně srdcem.dokážu poznat na člověku zda mi ublíží a cítím veškerou bolest,radost,strach jako by byly mé vlastní.proto plně souhlasím,ale ted vážně potřebuji v tuto chvíli potřebuji poradit co se to tehdy stalo a jelikož nevím koho jsme tehdy přivolaly,čekám jestli mi poradíš jak chybu napravit.ráda bych.
kassandra.ally
Školák
Školák

Příspěvekod kassandra.ally » 05 kvě 2009, 13:35

zprominutim yumi vy jste fakt zabednenci.vis proc nikdo nechce vyvolavat nemcovou????protoze se o ni traduje ze je prevtelenim satana na zemi,coz
vi kazdej ezoterik od zacatku a taky se toho vsichni drzi.trikrat hadej proc????je jedinou zakazanou entitou o niz vim.ty nepatris mezi nas,vrat se zpet mezi
pubertaky a bude to ok.
kassandra.ally
Školák
Školák

Příspěvekod Daimorius » 12 kvě 2009, 15:31

Ahoj jestli ti s tím ještě nikdo nepomohl tak se nabízím. Poslal jsem ti e-mail tak napiš jestli ještě potřebuješ pomoct a kde bydlíš. Stačí město pro orientaci.
Daimorius
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod kllara02 » 30 kvě 2009, 15:01

přesně to mně na těch lidech štve , že vyvolávají duchy a pak zdrhnou
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod kllara02 » 30 kvě 2009, 15:03

kassandra.ally píše:zprominutim yumi vy jste fakt zabednenci.vis proc nikdo nechce vyvolavat nemcovou????protoze se o ni traduje ze je prevtelenim satana na zemi,coz
vi kazdej ezoterik od zacatku a taky se toho vsichni drzi.trikrat hadej proc????je jedinou zakazanou entitou o niz vim.ty nepatris mezi nas,vrat se zpet mezi
pubertaky a bude to ok.

moje kamosky vovolavaly nemcovou a masaryka
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod aleisterCrowley » 31 kvě 2009, 18:57

Jen vyvolávejte, vyvolávejte, ať si larvičky v astrálu užijou. A moje žena bude mít aspoň víc schizofreniků na terapii XD
aleisterCrowley

Příspěvekod kllara02 » 02 čer 2009, 14:26

aleisterCrowley píše:Jen vyvolávejte, vyvolávejte, ať si larvičky v astrálu užijou. A moje žena bude mít aspoň víc schizofreniků na terapii XD

tvoje žena je terapeutka ?
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod aleisterCrowley » 02 čer 2009, 15:07

Jo, pracuje dělá ergoterapii se schizofrenikama
aleisterCrowley

Příspěvekod Skepitk1 » 02 čer 2009, 16:46

Jelikoz sem driv taky na duchy veril ta vira postupne vyprchala

ale mam tu taky jeden zazitek z vyvolavani

Byly jsme v 6. tride se tridou na vylete a holky od vedle vsem u vecere rekly ze vyvolaj nemcovou

no tak sme s kamosem blbli na pokoji pred vecerkou a az sme ulehli tak sme z vedlejsiho pokoje uslyseli krik. vysli jsme ven z pokoje a holky klepali na pokoj ucitelu a na zemi lezela holka a brecela. kdyz sme se ji pak ptali co se stalo tak ze sebe vytlacila jen " je tam duch "
SKEPTIK ČÍSLO 1
Skepitk1
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Duchové a poltergeist