Mimozemské stroje nebo organismy natočené kosmonauty

Co dodat, napište co si o tom myslíte.

ANKETA: VAS NAZOR NA ANOMALNI OBJEKTY NA ZEMSKE ORBITE:

Můžete označit 2 možnosti

Zobrazit výsledky

Mimozemské stroje nebo organismy natočené kosmonauty

Příspěvekod darren_specter » 13 led 2009, 02:22

Obrázek

Zajimal by me Vas nazor na zabery natocene kosmonauty z raketoplánů nebo vesmirnych stanic MIR a ISS. Na spouste infra-cervenych a beznych zaznamu z STS misi se objevuji ruzne podivne objekty. Ano,na zemske orbite je zhruba 5500 tun vesmirneho odpadu a az 20 000 druzic,jenze ty se dle meho nazoru pohybuji po svych geostacionarnich drahach ,krouzi kolem Zeme a opravdu velmi pomalu klesaji do atmosfery(stanice ISS musi byt take "vyzvedavana") Prokazatelne tedy nemohou vytvaret manevry,jake vidime na zaznamech..Nemohou menit smer a rychlost,materializovat se a dematerializovat,vytvaret kruhove formace,vyletavat z atmosfery,pronasledovat modul astronautu nebo dokonce vybouchavat. Na orbite mame take ruzne prachove castice a ledove krystalky, ktere se mohou jevit jako vzdaleny predmet , jelikoz ve vesmiru nelze opticky urcit vzdalenost objektů,(potrebujete laserovy zamerovac), ale rekl bych ze tyto krystaly se take chovaji podle Keplerovych zakonu:o) Ovsem nejzajimavejsi je samozrejme svedectvi kosmonautu,ktere lze povazovat za duveryhodne osoby.Potom take radiove prenosy, ve kterych lze jasne slyset "We have unidentified flying object" nebo We ¨still have ALIEN SPACECRAFT under our observance". Nejprve tedy svedectví kosmonautů:

Kosmonaut Vladimír Kovaljonok (Sojuz):

..Bylo to 5. května 1981, kolem osmnácté hodiny. V tom okamžiku jsme se nacházeli nad jižní Afrikou a směřovali k Indickému oceánu. Právě jsem cvičil, když jsem okénkem zahlédl podivný objekt, jehož přítomnost jsem si nedokázal vysvětlit.Tento objekt měl tvar elipsy a letěl souběžně s námi. Zepředu se zdálo, jako by rotoval ve směru letu. Letěl přímým směrem. Náhle došlo k něčemu, co se podobalo explozi. Bylo to nádherné na pohled. Kolem tělesa se objevily záblesky zlaté barvy, potom, o sekundu až dvě později, následoval na jiném místě druhý výbuch: Z trosek pak vystoupily dvě překrásné zlaté koule...Po té explozi jsem už viděl jen bílý kouř a ty koule podobné oblakům. Než jsme se ponořili do tmy, proletěli jsme takzvaným terminátorem, zónou mezi osvětlenou a neosvětlenou zemskou polokoulí. Letěli jsme na východ, a když jsme vstoupili do temnoty zemského stínu, všechno zmizelo..Viděl jsem ty pohyby a byly pro mne dostatečným důkazem, že tento objekt není obyčejný kosmický odpad. Neřízené těleso by totiž takové manévry nikdy nedělalo. Tyto pohyby nedokážeme fyzikálně vysvětlit.

Musa Manarov (Sojuz):

Zrovna probíhala návštěvní mise a veškerá naše pozornost byla zaměřena na pomalu se blížící modul. Byl jsem blízko velkého průzoru, z něhož jsem mohl pozorovat přílet kosmonautů..Náhle jsem si všiml čehosi pod kosmickou lodí, co zpočátku vypadalo jako anténa. Teprve když jsem se podíval pořádně a zoirentoval se, došlo mi, že tam žádná anténa nemůže být! Řekl jsem si tedy, že je to prostě nějaká část konstrukce. Jenže pak se to začalo pohybovat směrem od lodi. Sáhl jsem po vysílačce a křikl: "Hej, hoši, zdá se mi, že vám něco upadlo!" Ta věc nás doopravdy zaujala. Vypadalo to, jako by rotovala. Bylo těžké určit její velikost, protože byla na přímce volného pohledu. S jistotou mohu říci jenom to, že nemohla být moc blízko, protože kamera byla nastavena na nekonečno. Kdyby to byl jenom šroub nebo něco podobného v naší blízkosti, tak bychom to viděli zcela jasně. Objekt tedy už byl zřejmě dost vzdálený. Každopádně nejméně sto metrů - tak daleko od nás totiž byl modul, a já jsem měl dojem, že objekt se nacházel za ním. Nedomnívám se, že by to mohl být kosmický odpad. Na oběžné dráze Země je ho sice spousta - družic, vyhořelých stupňů raket, atd. - ale ten eviduje naše kontrola kosmického prostoru. A podle jejich výpovědi tam nic nebylo:

Gennadij Strekalov (Sojuz):

Během letu v roce 1990 jsem zavolal velitele: "Pojď k oknu!" Bohužel, a to se stává často, se nám nepodařilo dost rychle vložit film do fotoaparátu a vyfotografovat to. Dívali jsme se na Nový Founland. Atmosféra byla jasná. Najednou se objevila jakási koule. Přirovnal bych ji k vánoční kouli na stromeček, byla krásná, třpytivá. Pobyla tam asi deset vteřin a pak zmizela stejně záhadně, jako se objevila. Co byla zač, jakou měla velikost, nevím. Nebylo tam nic, s čím bych ji porovnal. Byl jsem jako zasažený bleskem. Byla to perfektní koule a nádherně se třpytila. Ohlásil jsem to kontrolnímu středisku pro kosmické lety. Vyjádřil jsem se, že jsem viděl jakýsi neobvyklý jev. Slova jsem volil úmyslně opatrně. Nechtěl jsem, aby o tom někdo spekuloval a pak mě citoval...

Gordon Cooper (Gemini):

Když jsem sloužil v Německu, viděl jsem UFO ze země. V mém dalekohledu vypadaly jako skupina bojových letounů letících ve formaci. Tyto objekty vidělo i několik mých kolegů. S několika stroji jsme se je dokonce pokoušeli stíhat - letěli jsme tak vysoko, jak jen to bylo možné, ale nestačilo to. Proto se nám také tyto objekty nikdy nepodařilo identifikovat. Objekty letěly velmi ukázněně, zdálo se, že jsou dobře organizované. Pohybovaly se ve stejné bojové formaci, jakou používáme i my. Bylo jich velmi, velmi mnoho a objevovaly se po několik dní. Létaly nad celým Německem - od východu k západu. Záhadné objekty neměly křídla, měly diskovitý tvar, vypadaly opravdu jako talíř. Byly zjevně všechny z kovu a při letu za sebou nezanechávaly kondenzační čáry. Nikdo z nás nikdy předtím žádné podobné letouny neviděl."

Edgar Mitchell (Apollo):

"Měl jsem to privilegium seznámit se se skutečností, že nás mimozemšťané na této planetě navštívili, a že tedy fenomén UFO je skutečný," řekl Mitchell. "Naše vlády to všechno dobře tutlají posledních 60 let nebo tak, ale pomalu to prosakuje ven a někteří z nás měli tu čest se s některými informacemi seznámit."

Jim A. Lovell (Gemini)

Z modulu jsem videl čtyři předměty seřazené v řadě. Věděl jsem, že to nejsou hvězdy

Scott Carpenter (Mercury)

„Nikdy nebyli astronauti ve vesmíru sami: byli tam vždy pod dohledem UFO

Story Musgrave (STS missions)

"Jsem presvedcen, ze vzhledem k velikosti vesmiru, ktery obyvame, existuje nekonecne mnozstvi forem zivota, vcetne inteligentnich bytosti..Jednou jsem videl ve vesmiru neco, co nazyvam "Storyho Had" Nevím jak byl tento objekt velky, ani jak byl daleko, ale videl jsem ho dvakrat.Pohybovalo se to velmi zvlastne,asi jako velmi ohebna gumova hadice..plavalo to tam jako uhor, zrejme se ale jedna o odpad vypusteny z raketoplanu,coz se provadi brzo po vypnuti hlavnich motoru.

GEMINI IV., astronaut McDivitt.

Pozorování válcovitého předmětu s protuberancemi.

GEMINI IV., astronaut McDivitt.

Pozorování světlého svítícího bodu, který byl výš

než horní část lodě.

GEMINI VII., astronaut Borman viděl něco co označil

jako "Bogey" a co letělo ve formaci s kosmickou

lodí."

DISCOVERY, 14.března 1989:

"Stále pozorujeme cizí kosmickou loď..."

Dne 14.března 1989, 6:42hodin - uslyšel Donald RATSCH z "GODARD AMATEUR RADIO CLUB" v Baltimoru / Maryland, USA-to je radioamatérský klub, který sleduje všechny mise NASA - nejposlednější hlášení astronauta o UFO.

"HOUSTON, this is Discovery. We still have the alien spacecraft under observance..."

"HOUSTON, tady je Discovery. Stále pozorujeme cizí kosmickou loď..."

Hned po předání této zprávy byla komunikace přeladěna na "bezpečnější" kanál. Analýza hlasu ukázala, že hlášení nepodával velitel DISCOVERY plukovník John E. BLAHA, ale lékař posádky James F. BUCHLI.

Eugene Cernan

Velitel kosmické lodi Apollo 17,astronaut českého původu,který letěl na měsíc s československou vlajkou řekl v roce 1973 v jednom článku v Los Angeles Times:"Ptali se mě na UFO a já jsem veřejně prohlásil, že si myslím, že pocházejí z nějaké jiné civilizace".

Podezřelé záznamy zde:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyni se vratim k objektum porizenych na zaznam. Pri misi STS-114 byl zaznamenan objekt letici z vesmiru do atmosfery Zeme.Tento objekt je prilis pomaly na meteorit,satelit je vyloucen,jelikoz objekt vstupuje rychle do atmosfery a MENI SMER pohybu.Kosmicky odpad take nemuze vstupovat do atmosfery v tak ostrem uhlu a navic zmenit smer.Objekt v podstate popira vesmirne zakony,pokud neni inteligentne ovladan;

Obrázek

------------------------------------------------------------------------------------------
Zde při misi STS-48 vylétávají objekty ze zemske atmosfery, a nekteré prokazatelne, jako ten v čase 1:15 který pri tom zaroven i mení smer.Nektere tyto objekty take odporuji gravitaci a keplerovym zakonum:

Obrázek
------------------------------------------------------------------------------------------
Objekt,ktery se materializuje, pomalu sestupuje do atmosfery a nasledne setrvava ve stacionarni poloze v atmosfere pri misi STS-80 :

Obrázek

Zvláštní predmet vyfotografovany astronautem Burbankem pri misi STS-115, NASA tvrdi ze se jedna o vesmirny odpad, ale nazor si udelejte sami. Je mozne ze ve vesmirnem vakuu ziji organismy,stejne jako napriklad v oceanech,tyto bytosti by pravdepodobne meli stavbu tela z odlisneho prvku nez mi lide.

Obrázek

Zde se pri misi STS-123 v case 0:34 objevi objekt,par vterin zari a nasledne zase zmizi.Je mozne ze je to odpad ktery shorel v atmosfere, ale dost se to podoba vypovedi astronauta Strekalova o trpytive kouli ktera se objevila a za par vterin zase zmizela (viz.vyse)

Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------
Jedna z nejzajimavejsich udalosti byla natocena pri misi STS-80. 8 objektu prileta k zemske atmosfere, nekteri se materializuji primo na orbite. Vytvori dokonalou formaci s jednim nejjasnejsim objektem uprostred.

Obrázek

Zde je sledovan jeden z objektu proletavajici nad formaci, meni smer pohybu:

-------------------------------------------------------------------------------------------

Jiste vsichni znate "Tether incident z roku 1996.pri pokusech s 15ti KM uhlikovym lanem se sondou na konci,(coz melo generovat elektrinu ze zem.mag.pole) se lano utrhlo a bylo odnaseno do dalav vesmiru, Kdyz bylo uz nekolik stovek metru daleko, zacalo se kolem nej pohybovat mnoho objektu.Vse bylo prenasene live a reporteri se ptali strediska o co se jedna,Ti posleze vykoktali ze se jedna o vesmirny odpad, a pozdeji male ledove krystaly kousek pred kamerou, coz bylo po rozborech vylouceno, nebot objekty se zretelne pohybuji ZA i PRED lanem, a to PRED i PRI focusu..Detailnejsi rozbory ukazaly ze nektere objekty se materializuji a prokazatelne meni smer - krouzi kolem lana. Upozornuji, ze disky ktere vidite pri focusu nejsou disky,ale pravdepodobne maji tvar nejake koule,(Je to OUT OF FOCUS efekt) Je to dokazano tim ze disky jsou nakloneny stale ke kamere a nijak nerotuji. V normalnim pripade vsak pulsuji ci rotuji - odrazeji zablesky slunce. Skeptici ovsem budou stale tvrdit ze se jedna o ledove krystalky.Nesouhlasim, co vy? :

Obrázek
Zde je sledovan jeden z objektu Tether incidentu, jak vidite, prokazatelne meni smer a krouzi kolem lana:

---------------------------------------------------------------------------------------------------
V tomto videu se kosmonauti snazili lokalizovat stanici MIR, ale slo jim to ponekud obtizne diky mnozstvi objektu ktere jsou vsude kolem. K tomuto videu jsem vytvoril mensi rozbor, nastavte cas ve videu::

Obrázek

1:40 Objekt se materializuje zhruba uprostred obrazovky
1:11 Vyleti objekt smerem ze stredu do leva,ZRYCHLUJE
0:20 Objekt se materializuje nalevo od stredu obrazovky,kameraman to hned zaregistruje a cukne kamerou
0:38 Objekt se materializuje a leti nahoru (uprostred prave strany obrazovky)
1:17 jeden se objevi pobliz stredu
0:25 2 objekty proleti ve formaci velkou rychlosti (domnival jsem se ze se jedna o meteority, ale takovato meteoricka dvojcata mi pripadaji pomerne nerealna nebo spis vysoce nahodna,navic jeden "predhoni" druheho a take mi pripadaji spise pomalejsi nez bezne meteority.
2:03 Jeden se pohybuje mirne vpravo dole od stredu obrazovky ,pohybuje se na severozapad, nakonec zastavi pobliz orbity
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STS-48: Na tomto videu,ktere jsem videl poprve nekdy v roce 1995 je nekolik objektu. V case 0:12 jeden zapadne pomalu do atmosfery na vrchni strane obrazovky mirne vlevo,v tom se druhy predmet vynori z atmosfery jihovychodne od prvniho objektu,miri severozapadne a po chvili vytvari "uhybny manevr" a obrovskou akceleraci hned po tom co se objevi zablesk a nasledne "projektil" letici smerem k objektu.Větší objekt, který vyletí ze spodni části v čase 0:28 je taktéž zajímavý. Podle NASA se jedna o male castecky ledu pred kamerou a jejich akcelerace je zpusobena tryskami na raketoplanu. Ja osobne si stale nejsem jisty o co se jedna,posudte sami:

Obrázek
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zabery vnejsi palivove nadrze raketoplanu padajici do atmosfery.V case 2:29 se objevi predmet letici ve stejnem smeru jako nadrz s velmi podivnym tvarem,je mozne ze se jedna o ledovy krystal v blizkosti kamery,me ale pripada ze je objekt dale od kamery nez pal.nadrz. (coz je mozna zpusobeno tim ze je kamera zaostrena na nadrz.Tezko rici o co jde,ale jak vidime ve videu,astronauta-kameramana tento objekt take zaujal a na nekolik vterin se na nej zameril

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co jsou vsechny tyto anomalni objekty zac? Jsou to skutecne pouze ledove krystalky nebo kosmicky odpad? Pokud ne, je tu zajimava teorie , ktera by mohla vysvetlit jejich existenci;

Nazývá se TEORIE TEMNE PLASMY a poukazuje na to, ze podle poslednich vyzkumu je vesmir tvoren pouze 4,6% atomů, 23% tvori TEMNA HMOTA a zbytek, celych 72% tvori TEMNA ENERGIE.Tato energie neni tvorena z zadnych znamych ci neznamych castic a je obsazena primo ve vakuu. Pred tremi lety byl ve vesmiru objeven hmotný objekt, jevící se v radioteleskopech jako obrovské kvantum neutrálního vodíku,coz nemůže být podle britsko-amerického týmu nic jiného než GALAXIE Z TEMNE HMOTY. temna hmota se vsak nenachazi pouze ve vzdalenych castech vesmiru,nybrz i v nasi Mlecne draze. Evidence ukazuje, ze Slunce a cely solarni system jsou pod gravitacnimi vlivy této neviditelne temne hmoty.Kazdy den a noc temne paprsky "prsi" na nasi zemi, tyto castice jsou zachytavany gravitacnim polem nasi planety. Je pravdepodobne,ze existuji bytosti zijici v teto hmote, cili primo ve vesmíru. Jejich telo by v tomto pripade bylo bio-plazmaticke, generovalo by elektro-magneticke pole a vyzarovalo el.mag.vlny do okolí.Je mozne,ze tyto entity mohou zaroven prijimat a vysilat el.mag.vlny produkovane ostatnimi entitami,mohou se materializovat a dematerializovat ,je mozne, ze maji i psycho-kineticke a telepaticke schopnosti a dokazi manipulovat a komunikovat s nasi hmotou. Tyto bytosti mohou byt zamenovany za mimozemske lode,kulové blesky nebo treba duchy.Kulovy blesk je v podstate plazma a podle manevru ktere podle svedku provadeji (vletnuti do domu kominem apod.) muze byt tato plazma inteligentni.Tomu nahrava i fakt, ze se tyto objety vzdy zdruzuji pobliz ruznych elektromagnetickych jevu,(jak je videt na videich z NASA, casto manevrují prave poblíž bouří. Ja osobne tuto teorii nezastavam ani nevyvracim.
Naposledy upravil darren_specter dne 30 pro 2009, 07:05, celkově upraveno 30
Důvod: Změna názvu
darren_specter
Školák
Školák

Re: MIMOZEMSKE STROJE NEBO ORGANISMY NATOCENE KOSMONAUTY

Příspěvekod darren_specter » 16 led 2009, 03:50

Velmi jasny objekt za robotickym ramenem KIBO nepatrne menici smer

---------------------------------------------------------------------------------------------

Pri misi STS-122 behem EVA (Prace ve vesmirnem prostoru) zaregistrovala pozemni kontrola objekt na infra kamere a astronauti byli dotazani, zda objekt vidi. Ti ho nevideli a pote co pozadovali dalsi informace byla jejich zadost zamitnuta a byli pozadani o navrat do prace.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Stejna situace o nekolik let drive:

"Vypada to ze vpravo od tebe je nejaky objekt, Marku, muzes se tam podivat?"

"Nevidim to o čem mluvíš"

"To je jedno"

----------------------------------------------------------------------------------------------

Zajimavy objekt proletel nad mesicnim povrchem nedaleko lodi Apolla 16 v roce 1972

Mise STS-122 Atlantis (2008).1:24 V levem dolnim rohu vyleti objekt a pomalu se presouva smer SV.Nepatrne se pri tom staci do prava, v case 2:07 ho mine jiny objekt mnohem vetsi rychlosti, case 2:27 jakoby vytvarel formaci s dalsimi 2mi objekty.Proto je preventivne v case 2:40 stahnuty brightness na kamere:oP 2:50 Pozorujte objekt, ktery se objevi v levem dolnim rohu. (Fulscreen je nutnost)

------------------------------------------------------------------------------------------------

2 objekty leti do atmosfery,

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Objekty tvorici trojuhelnikovou formaci pobliz raketoplanu:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Zpoza raketoplanu vyleti objekt,prenos je prerusen a prepojen do ridiciho strediska:

Oranzove zarici pulsující nebo rotujici objekt pomalu vstupuje do atmosfery:

Nekolik objektu natocenych z raketoplanu Atlantis pobliz stanice Mir;

3:28 Objekt vyleti ve spodni casti obrazovky.Nepatrne zmeni smer a rychlost
4:58 Na obrazovce zacne manevrovat nekolik objektu
5:12 Objevi se cela "flotila" objektu mirici vpravo,kameraman to zaregistruje a pro jistotu posune objektiv nize aby nebylo nic videt

Objekt podobný červu natoceny behem mise STS-109:

------------------------------------------------------------------------------------------------

Další velmi podivný červovitý objekt rotuje pobliz stanice ISS. V čase 0:57 se vlevo na obrazovce objevi dalsi pulsujici objekt ktery o 3 sekundy pozdeji prudce zrychli a mirne zmeni smer.

The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Re: MIMOZEMSKE STROJE NEBO ORGANISMY NATOCENE KOSMONAUTY/UPDATED

Příspěvekod darren_specter » 09 bře 2009, 03:35

AKTUÁLNÍ UFO Z NASA TV, VELMI ZAJÍMAVÉ:

The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art, science and life."

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

STS 119

Příspěvekod darren_specter » 30 bře 2009, 02:35

Předevčírem přistál raketoplán Discovery a úspěšně dokončil misi STS-119 (Instalace posledního solarniho panelu) a i této posádce se nechtěně podařilo natočit zajímavé objekty..

Objekt, který proletěl před kamerou spojovací části raketoplánu..komentátorka na to samozřejmě nijak nereaguje a začne mluvit přesně v okamžiku kdy těleso zmizí z obrazovky

Objekty natočené během EVA (vycházky do prostoru):

- Albert Einstein
darren_specter
Školák
Školák

Zpět na Ufo - Neindetifikovaný létající předmět