Zdravím,
Mám pro vás pár bodů, které bych Vám chtěl sdělit
1) Dnešní den jsem měl opravdu moc perný den, začalo to už dnes ráno kdy jsem nemohl vyhrabat auto ze závěje, když se mi to konečně podařilo a dojel jsem celkem úspěšně do práce, tak sem asi po hodině dostával doslova výhružné emaily od uživatelů našeho fóra, asi po další hodině mi volaly z hostingu že jsem jim přetížily server našima meilama, ano byla to má chyba jelikož sem nepřijmul opatření aby se meily odesílaly po stech, ale meily se odeslali najednou, tímto se totálně zahltil server.
2) Asi po hodině řešení tohoto problému se jeden z našich uživatelů pokusil udělat to samé a poslal cca 3.000 meilu na asi jeho ( promiňte mi ten výraz ) podělanej warez, v té chvíli mě málem trefilo, aby to nebylo málo tak to udělal ještě jednou, co se stalo? Server opět zahlcen, ale v tu chvíli jsem včas zareagoval vypnul sem fórum, takže nebylo nikomu přístupné, tím pádem si jeho podělaný spam nikdo doufám nepřečetl. Musel sem znovu kontaktovat náš hosting a nechal sem zablokovat všechny meily.
Možná se divíte že vám přišel meil že jste obdrželi soukromou správu a po přihlášení na fórum jste žádnou správu neměli. Ano, neměli, jelikož sem s DB vymazal všechny soukromé správy, jestli jste měli nějakou správu o kterou jste přišli tak se vám moc omlouvám, ale bylo to nevyhnutelné.
Ted k našemu uživateli, který si chtěl ušetřit práci na svých stránkách a chtěl parazitovat na práci jiných.
Ted pro tebe:
Jestli si myslíš že ti něco takového jen tak projde tak to jsi na omylu, tvou správu dostalo minimum lidi asi 5 ?jsi nehorázně drzej….
Tímto se vám všem ještě jednou omlouvám za způsobené potíže.