Jak začít se studiem magie?

Magie konkrétně i všeobecně

Re: Jak začít?

Příspěvekod SpikeMadel » 05 lis 2008, 17:06

juj kontaktuj te me pls na email kdo ste schopni poradit :P 00LANA@SEZNAM.CZ
SpikeMadel
Školák
Školák

základ

Příspěvekod PinUp-bunny » 27 lis 2008, 14:07

podle mě je nejlepší, když každej začne s jednou knížkou. Jmenuje se kniha stínu od Gilver Raven Wolf. Je tam jak aktivovat svoje schopnosti, spousta ritualu a i jak si zaridit magicky oltar !trio! jak videt auru i spoustu dalsich veci. Mimo jine se zde dozvite neco o buddhismu a dalsich nabozenstvi, porste od vseho trochu, je dostupna na netu i v knihkupectvich za 500
PinUp-bunny
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 27 lis 2008, 20:22

Je to moc dobrá kniha, knihu můžete objednat třeba zde:
http://www.jasminka.cz/kniha/silver-rav ... davna.html
Blíží se vánoce !no1
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod Akyana » 28 lis 2008, 21:04

V magii je nejdůležitější VNITŘNÍ SÍLA.
To znamená- MEDITACI
Potom je potřeba UZEMNIT SE- už mnoho lidí skončilo po experimentech s magií na psychiatrii, nebo hůř.
Stabilní mysl a zdravé tělo je základ.
Potom je potřeba MODLITBA.
Tvoje síla je malá.. ale síla Boha- či Bohyně je bezmezná.
Je třeba vše správně NAČASOVAT.
Pokud jde síla času a planet proti Tobě, pak zbytečně plaveš proti proudu.
Pak je potřeba velmi dobře znát ELEMENTY.
Bez velmi dobré znalosti elementů magie není možná.
Dobré základy ASTROLOGIE jou též nezbytné pro pokročilou magii,
stějně jako znalost vlivu MĚSÍCE.
PŘÁNÍ drží sílu - buď opatrný, co si přeješ.

POMŮCKY nejsou nezbytné, ale pomáhají- co to toho dáš, to si z toho odneseš.

Schopnost VIZUALIZACE je velmi důležitá.

Ale ve zkutečnosti všechno stojí a padá na vnitřní síle.
Pokud budeš mít vnitřní síly dost, žádnou magickou techniku nebudeš potřebovat, věci se prostě budou dít, jak budeš Ty chtít.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod david » 30 lis 2008, 12:19

no dobry den je me 12 let a kouzlim uz 2 roky docela mi to de ale vic pratel neziskate tak jak zacit ja zacinal hledanim na internetu kouzla pro zacatecniky potom sem se ptal kamaradu a ted uz si kupuji drahe ale preborne kouzla umim levitaci jak nechat projit minci skrz tic tac krabicku atd kdybyste se chtel zeptat vic napiste na email: ruzicka.d@email.cz dekuji nashledanou !no1
david

Příspěvekod black master » 30 lis 2008, 17:15

no ja to robom od vtedy co som zacal mat sny pozdejsie som bol sdeny za okultyzmus pekna hlupost no teraz sa mi to zhorsuje a zacinaju sa mi vracat ciny naspet a neviem pokracovat help my a nezabudajte co spravite sa vam vrati vo vecsej miere naspet
<a href="http://fsonline.unas.cz/" target="_blank" title="Simpsonovi CZ a Futurama CZ ke shlédnutí online">Simpsonovi a Futurama ke shlédnutí online</a>
black master
Učeň
Učeň

Příspěvekod Akyana » 30 lis 2008, 17:27

Black Master, co se děje?

Myslím, že jsou tu lidé, kteří mají zkušenosti a mohli by Ti poradit a pomoct.
Jestli by jsi o to stál, začni nové téma a můžeme to zkusit popostrčit správným směrem.

A
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod black master » 01 pro 2008, 18:27

mozno ze niekto ma zaklial mam sny v ktorich niekto zabija a v poslednom case mi zonrel pes a macka dokonca ta macka bola mrtva aj v mojom sne mozno vidim buducnost fakt neviem predtym sme nieroho zakliali tak neviem ci sa mi to nejako nevratilo a mam strach bo mi dokonca kamos co bol so mnov lezi v nemocnici a nevedia co mu je no co da sa nieco s tohoto urcit???
<a href="http://fsonline.unas.cz/" target="_blank" title="Simpsonovi CZ a Futurama CZ ke shlédnutí online">Simpsonovi a Futurama ke shlédnutí online</a>
black master
Učeň
Učeň

Příspěvekod black master » 01 pro 2008, 18:29

david píše:no dobry den je me 12 let a kouzlim uz 2 roky docela mi to de ale vic pratel neziskate tak jak zacit ja zacinal hledanim na internetu kouzla pro zacatecniky potom sem se ptal kamaradu a ted uz si kupuji drahe ale preborne kouzla umim levitaci jak nechat projit minci skrz tic tac krabicku atd kdybyste se chtel zeptat vic napiste na email: ruzicka.d@email.cz dekuji nashledanou !no1

no ja si mislim ze toto nie je magia ze toto je len kuzelnictvo alebo ze si nejaki iluzionysta
black master
Učeň
Učeň

Re: Zaciatocnik

Příspěvekod Návštěvník » 12 pro 2008, 18:44

Ahoj já nevím jak čarovat.. naučil by mě to někdo??ale bez fotky..
Návštěvník

Příspěvekod Akyana » 13 pro 2008, 00:08

Já Tě to naučím.

Čti pozorně.

Soustřeď se na svůj dech alespoň 20 minut ráno a 20 minut večer.
Drž soustředění opravdu jen na dech a na svoje tělo.
Absolutně na nic jiného.

A ve zbylém čase, ať budeš dělat cokoli, se soustřeď na Boha.
Jak můžeš nejlíp.

Ta první část Ti pomůže zdokonalit soustředěnost mysli,
potřebuješ mít mysl soustředěnou a ostrou jako letící šíp.

A Bůh bude lukem, který je dostatečně mocný, aby dodal tomu šípu sílu doletět, kam je potřeba.

A Cíl...to už je na Tobě.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod dominik » 15 úno 2009, 14:04

Zdravím Vás věechny.Toto je můj první příspěvek zde.Jsem tady nový, nemám s magií žádné zkušenosti.Je mi 20 let.Už mám dost svého způsobu života a nahlížení na tento svět.Chtěl bych, aby se má budoucnost ubírala směrem magie,ezoteriky,okultismu.Potřeboval bych si pár věcí ujasnit.Nežádám po vás složité rady a návody,jen pár rad.O magii nic nevím.Mohli byste mi doporučit nějakou literaturu pro začátek?Zkoušel jsem linky v tomto tématu, ale už jsou mrtvé.Také bych rád zjistil, zda jsem vhodný člověk pro magii.Ne každý má "vlohy,předpoklady",nebo jak to mám nazvat.Myslím to vážně, není to žádné chvilkové pomatení.Už jsem chtěl dlouho začít, ale neměl jsem odvahu,ani možnost.Pokud máte nějaké dotazy ke mně,prosím pište sem, nebo pmka.Jinak pokud vás zajímá něco o mé osobě,pište,nebudu nic tajit.Jsem ve znamení Berana narozen 14.4.1988.Dominik
dominik
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 15 úno 2009, 14:27

Dobrá.

Já Tě slyším, Dominiku.

Možná bych Ti mohla pomoci.

PM mi a prosím napiš mi i čas narození, pokud ho víš a místo; a co máš za sebou a do čeho už jsi šel sám.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod ati44 » 24 úno 2009, 20:54

tes me to zaujalo ale po mojim tydenim zazitku ale nekteri si mysli ze jsem blazen a docela me to stvalo bo jsem nemel kde se sverit poh by mi nekdo jestly by byl nekdo z dobrou dusi tak jestly by mi nenapsal na moje icq 470853082
Nauč se pohladit se zatnutou pěstí , jít pomalu když pospícháš , smát se se slzi v očích , jen tak poznáš jaky je život krásný
ati44
Školák
Školák

Příspěvekod AngelVamp » 25 úno 2009, 07:03

Proc to nenapises tady ? Myslim ze hodne lidi tady ma velke skusenosti a myslim ze tady ze nikdo za blazna povazovat nebude. 's220'
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
AngelVamp
Školák
Školák

Příspěvekod ati44 » 25 úno 2009, 12:09

no dobre bylo to asi pred 2 tydny co jsem byl u svoji babicky no a asi pred 5 leti mi umrel muj nevlastni deda a tak jsme si s babickou o mojen nevlastnim dedovy zavspominaly jak jsme ukoncily debatu tak jsem si sel lehnout a pri spanku sem pomoci snu komunikoval s mojin zesnulim dedou a to se opakovalo cely tyden. A jedine co jsi pamatuji jsem mu rekl tak co dedo jak ti je a on mi odpovdel neboj us mije dobre us to neoboli to je jedine co jsi pamatuji ale jako by byl oblecen v bilem obleku a vyzarovala snej aura slunceni barvy ale pokazde kdyz sem nad tim pemyslel tak jsem veril ze to byla skutecnos a ne zadny obycejny sen urcite to byla skutecnos to je cely muj pribeh a dekuji ze jsem se mel kde sverit . Radek
Nauč se pohladit se zatnutou pěstí , jít pomalu když pospícháš , smát se se slzi v očích , jen tak poznáš jaky je život krásný
ati44
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Magie