Duchové, démoni, vše vyvolané a MLUVA

Máte nejaké zážitky?

Duchové, démoni, vše vyvolané a MLUVA

Příspěvekod lykantrop » 27 úno 2009, 14:43

Ahoj, poslední dobou docela dost uvažuju o jednom problému, kterej mi pořád nevysvetlitelne koluje hlavou. Týká se jazyka => mluvy se vším vyvolaným. Jak můžu vyvolat démona a mluvit s ním například česky. Jak mi může rozumnět? Maximálně latinsky, nebo enochiansky. A co potom duchové. Například zesnulý chlápek, kterého vyvolám a který byl němec semnou snad bude komunikovat po česku? A ještě jedna věc, takový ty návody například na přivolání živlů v elementární magii po česku, to už mi přijde jako kravilný vrchol. Co si o tom myslíte vy?
lykantrop

Re: Duchové, démoni, vše vyvolané a MLUVA

Příspěvekod katka737 » 27 úno 2009, 16:34

Jo, přesně.. Ale musím ti říct svůj názor. Lidé co zemřou by měli vědět VŠECHNO ne? Jsou po smrti takže by měli umět mluvit třeba všemi jazyky? Nevím jen říkám. Já se taky chci zeptat.. Když chci vyvolat třeba toho demona, tak jak poznám že je třeba v místnosti? Díky předem. Jó a jěště jeden dotaz !smejesa!

Slyšela sem že třeba ti, co mají telepatické schopnosti tak můžou jí za mrtvými. Prý třeba do plakátu vlepí postavu své mrtvé babičky nebo dědy pujdou proti plakátu a pak se ocitnou se svou babičkou či dědou. Co je na tom pravdy? MOC PROSÍM O ODPOVĚĎ ! Dik.
katka737
Školák
Školák

Příspěvekod martink » 27 úno 2009, 17:08

Trochu pro vysvětlení, veškeré duše které jsou mimo náš svět, mají vědomí na takové úrovni že nerozlišují nějaký jazyk, vše se odehrává na telepatické úrovni, všechno se děje pomocí citu.
Ted k těm démonům, prosím o rozlišování démonů a duchu, démoni většinou řadíme do sféry krvavých božstev, nedoporučuji se tím vůbec zabývat, pro přiblíženi doporučuji přečíst knihu necronomicon.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod EFrick » 09 bře 2009, 20:26

Rozprávať sa z tebou môže akýmkoľvek jazykom aký ovládaš ty. Pretože vidí do tvojej duše.Vyvolaním duchou , keď ťa zachytí démon tak sa staneš dušou aj ty ! ... Démoni sú ako duchovia lenže oni nežili pred tím ony boli vytvorený ako mŕtvy ! Duch na to aby sa zjavil sa musí zmaterializovať , pri zmaterializovaní spaľuje svoju energiu , pri vrátení do mŕtvej ríše , mŕtveho sveta (spektrálneho) (nezmaterializovaného) sa jeho energia obnovuje. Pre viac info o reálnom svete navštívte moju stránku :
Kód: Vybrat vše
Naposledy upravil panter dne 13 bře 2010, 12:58, celkově upraveno 1
Důvod: link do code
EFrick
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 09 bře 2009, 22:44

lykantrop píše:Jak můžu vyvolat démona a mluvit s ním například česky.

Keď čítam túto vetu, chodí mi mráz po chrbte. Správnejšie by bolo spýtať sa: Ako sa mám zachrániť, keď náhodou vyvolám démona. Démon je primitívna bytosť, a jeho prvou myšlienkou bude, ako ťa môže ovládnuť. Je ťažké vyvolať démona, ale ešte ťažšie je sa ho zbaviť. Najprv by si mal skúsiť vyvolať svojho ochranného ducha (anjela strážneho) a s ním sa poradiť ako ďalej postupovať.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Akyana » 10 bře 2009, 00:19

Správnejšie by bolo spýtať sa: Ako sa mám zachrániť, keď náhodou vyvolám démona. Démon je primitívna bytosť, a jeho prvou myšlienkou bude, ako ťa môže ovládnuť. Je ťažké vyvolať démona, ale ešte ťažšie je sa ho zbaviť.

Úplný souhlas.

Pokud někdo nezažil hrúzu a bolestnou agonii, doporučuji začít s vyvolíváním démonů.
Pokud Tě démon na místě nezabije, pak Ti bude v patách celý život a zničí život Tvým blízkým.
Pokud Tě nezabije sám, pokusí se Tě přinutit spáchat sebevraždu.

PS: je MNOHEM LEHČÍ vyvolat démona, než se ho zbavit.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod ghosthunter » 01 bře 2010, 12:55

Akayana:To že démon je primitívna bytosť by so netvrdil. Keby bol primitívniu bytosťou tak určite nedokázal niekomu znepríjemňovať život alebo ho dokonca oň pripraviť. to je aspoň mojj názor
ghosthunter
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 01 bře 2010, 13:12

ghosthunter píše:Akayana:To že démon je primitívna bytosť by so netvrdil. Keby bol primitívniu bytosťou tak určite nedokázal niekomu znepríjemňovať život alebo ho dokonca oň pripraviť. to je aspoň mojj názor

To je pravda, já jsem spíše souhlasila s tím zbytkem, co bylo řečeno, moje chyba.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 12 bře 2010, 15:26

Jasne a nezabudni ešte dať tomu démonovi vlas alebo niečo tomu podobné. Hm rozmýšlať nad tým akým jazykom .. no poviem ti len toľko ako je tu už písané je to všetko o myšlienkovej forme. Nastal mi už aj pohľad keď démon na mňa začal rozprávať typu každé slovo iný jazky a nerozumel si mu ani prd tak ti poviem ale bolo to hodne hodne z daleka a trošku primitívne. No zároveň nesúhlasim stým že je ťahšie sa ho zbaviť pokiaľ to niekto vie zbavíš sa ho ľahko a pokiaľ nevieš NEROB TO!
Hm niekto tu navrhoval prečítať si necronomicon neviem či to bol dobrý nápad pokiaľ viem v necronomicone sa vyvolávajú už bytosti na inakšej úrovni a tam by mu asi nepomohlo už nič :D
Ale tak isto ako ti môže ublížiť démon tak isto ti môže ublížiť aj duch...
Hm inak nemôžem súhlasiť ešte stým že každý démon je neinteligentný a zlý...
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 13 bře 2010, 12:43

to je všechno velmi zajímávé,souhlásím s martinkem,že přečíst si necroman knihu,není zas tak od věci.ale také si myslím,že mág jako takový by měl zachovat chladnou hlavu i v těch nejkritičtějších situacích.hlavně se nenechat ovlivnit,ani od ducha,ani od démona.to všechno ale získáte praxí,a né jenom řečněním.bud jste odvážný a jdete do toho,nebo jen dál sněte.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod panter » 18 bře 2010, 12:36

Démon je opakom anjela. Keďže anjel je čistý a vznešený duch, potom démon musí byť duch nečistý a primitívny. Samozrejme je rozdiel medzi duchom pozemským a duchom z inej planéty. Ide hlavne o vibrácie. Vibrácie, ktoré sú na iných planétach prirodzené, môžu byť pre človeka smrteľné. Preto je dobré si najprv zistiť potrebné informácie, a až potom začať vyvolávať. Keď sa o nejakom duchovi hovorí, že je démon, tak to asi nebude mierumilovná bytosť.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Akyana » 18 bře 2010, 16:11

V křesťanství

V křesťanské mytologii představuje démon padlého anděla, tj. anděla, který se vzepřel Bohu a propadl zlu. Démoni nevlastní skutečné hmotné tělo, ale jsou na sebe schopní brát různé podoby a působit na lidské smysly. Jsou rovněž schopní vyvolávat v člověku zlé myšlenky, city a rozdmýchávat v něm zlé vlastnosti, pudy a ponoukat ho k hříchu. Démon může člověka i posednout. Takto škodícího démona je možné vyhnat tzv. vymítáním (viz exorcismus). Nauka o démonech se nazývá démonologie a zabývají se jí především katoličtí teologové a exorcismus je součástí víry v některých jiných církvích.
[editovat]

V hermetismu

Démoni jsou zde entity obývající astrál a reprezentující určité vlastnosti a síly přírody či psychiky člověka. Démona je možné vyvolat (evokace) např. rituální magií a přimět ho k zodpovězení otázky nebo k vykonání nějakého úkolu, který spadá pod jeho schopnost a pravomoc. Démoni nejsou na rozdíl od andělů součástí organizované struktury vytvářející a udržující vesmír, a proto je možné je pověřit i úkoly, které jsou v rozporu s vesmírným božským plánem (dle tradiční západní magie). S démonem se může rovněž uzavřít tzv. pakt. Mág či čaroděj s démonem uzavře dohodu, podle níž mágovi po určitý čas bude sloužit a poskytovat mu v životě rozličné výhody. Oplátkou však démonovi, po uplynutí stanovené lhůty, odevzdá svou duši. Známým příkladem je např. Faust. Různé magické školy a systémy používají své hierarchie a skupiny démonů. Jiné démony zná tradiční západní magická tradice, která své démony čerpá především z křesťanství, kabaly, sumerských, asyrských, babylónských a egyptských náboženství a magií a jiné démony používá voodoo, magie čínská, tibetská, různé šamanské cesty atd. Démoni jsou v současném hermetismu chápáni buď jako samostatné bytosti, které skutečně existují, jako určité formy duchů (démonologický magický koncept) nebo bývají mnohými okultisty chápáni jako zástupci kolektivního nevědomí, archetypy a podvědomé komplexy, zosobnění temné a pudové části osobnosti (psychologický magický koncept vycházející především z poznatků Sigmunda Freuda a Carla Gustava Junga).

Někteří démoni:

Abbadon, Ariel, Astaroth, Ašmodaj, Azazel, Bael, Belfegor, Belzebub, Choronzon, Lilith, Lucifer, Lucifug, Mefistofeles, Satan, Sorat, Taftartarat, Zazel.

Wikipedie
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod panter » 21 bře 2010, 09:58

Tento citát ukazuje, že pojem démon môže mať viac významov. Ja prikladám ešte jednu verziu podľa Bhagavadgíty.
Krišna hovorí:
4. Pokrytectvo, velikášstvo, pýcha, zlosť, surovosť a hlúposť - to sú, Ardžuna, vlastnosti ľudí s
démonským osudom.
5. Božský osud vedie k vyslobodeniu, démonský k otroctvu.
6. Tvory na tomto svete sú božské a démonské. O božských som ti už povedal dosť, teraz si
vypočuj o démonských.
7. Démonskí ľudia nevedia správne posúdiť hodnotu a význam činov. Chýba im vlastnosť svetla,
správne skutky, poznanie pravdy.
8. Tvrdia, že na svete niet pravdy a poriadku, že niet pána, že niet zákonitostí, že všetko je dielom
náhody a chtivosti.
9. Títo nerozumní ľudia chabého ducha sú zlostnými nepriateľmi a ničiteľmi sveta.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Prae.nuntius.exitus » 27 bře 2010, 09:50

kebyže všetko ide tak lahko zaradiť. Zdá sa mi trošku choré porovnávať význam medzi démonom a anjelom. Ja chápem každý má svoju hierarchiu či ako to lepšie nazvať ale toto škatulkovanie je úbohe. Zaoberám sa demonológiou a ďalšími inými vecami a nikdy mi som sa neopovážila škatulkovať niekoho. Prepáč panter ale to čo si tu práve porovnal anjela a démona ma skutočne rozosmialo ako malý chlapec :D
Prae.nuntius.exitus
Školák
Školák

Příspěvekod panter » 27 bře 2010, 11:27

Delenie na anjelov a démonov pomáha vytvoriť si predstavu o duchovnom svete, keďže o ňom vieme veľmi málo. Duchovia sú ako ľudia, niektorí pomáhajú, a niektorí škodia. Je úplne prirodzené, že keď niekto škodí druhým, tak dostane patričnú prezývku. Čo keby si napísala niečo o tom, ako ty vnímaš duchovný svet, aby sme vedeli, ako to vidia dospelí.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod pentagramové oko » 23 dub 2010, 23:13

ahoj lynkantrope položil jsi tu jednu zásadní otázku jak se domluvím s démony,nebo ze zemřelým když bude třeba němec.a z mé zkušenosti ti píši ,že když se já domlouvám píši božskou abecedou,s andělem andělskou abecedou.máš určitě pravdu vtom,že někomu se jeho kouzla nepovedou,protože i když udělá všechno správně ti co po nich něco chce mu vlastně nerozumí!!a myslím si že i na démony musí být nějaký jazyk nebo klíč k záhadě kterou rozluštíš a pak se domluvíš.ne nadarmo se říká kolik jazyků umíš-tolika jsi člověkem!protože jakákolv pečet podle návodu taky není česky.všecno to má svůj řad,hodinu i místo.a i ten jazyk.i když démona vyvolat tak to musí jen někdo hodně zkušenej aby ho neovládnul.já to teda nezkoušela ,já spíš vyvolávám archanděli a i tam dbám na přesnost.nikdy bych si nedovolila sama jen tak něco měnit.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Další

Zpět na Duchové a poltergeist