Kruhy v obilí

Mimozemšťané a paranormální jevy

Jsou kruhy v obilí mimozemského původu ???

Můžete označit 1 možnost

Zobrazit výsledky

Příspěvekod pazo » 12 úno 2008, 01:28

Proc si myslis, ze uz nikde nevznikaji,to ze ty o nich nevis,neznamena,ze nikde nejsou nove.
A tech 110 %? jak vysvetlis presnost a rychlost ? Ty jsi skalopevne presvedceny,ze tam behaji po poli po tme bez baterek,a a vse stihnou za jedinou noc ...lidi... cha cha ....a to jezdi po celem svete stejni lide,nebo to je nejaka sekta?Tak vysvetli ty jak to ti lidi delaji....
pazo
Školák
Školák

Příspěvekod Douber » 12 úno 2008, 09:27

No proč si myslím že to dělají lidé - četl jsem studii o těchto kruzích v obilí a tam bylo napsáno
1. 85% kruhů v obilí vznikalo za jasných nocí (za úplňku) kdy jak jistě víte není ani tak potřeba baterka - protože je prostě vidět i bez ní.
2. Většinou to bylo když bylo když bylo obilí navlhlé aby šlo lépe ohýbat - aby se nezlomilo
3. Lidi jsou všeho schopní jen aby se zviditelnili (zvláště v Americe)
4. Prostě vyšli z módy - kdyby se někde objevili jsou toho plné noviny, ale máš pravdu bulvár a podobné srágory nečtu :wink:
5. A jak to dělají - přečti si tady v prvním příspěvku návod než začneš něco psát :wink:
Douber

Příspěvekod your_Angel » 18 úno 2008, 11:23

ty jo no moc pekny videjko
your_Angel
Školák
Školák

Příspěvekod Darksome » 22 úno 2008, 18:00

Ještě jsem se od zastánců teorie o tom, že to dělají lidi, nedozvěěděl, čím jsou podle nich způsobeny různé anomálie v okolí obrazců...
Darksome
Školák
Školák

Příspěvekod Odis » 25 úno 2008, 10:59

No v tomhle si myslim tak 50 na 50 neco na 100% delaji lidi ale nechapu jak by mohli za jedinou noc udelat ty nektery slozity geometricky obrazce jako ten naproti stonehage to mi nejde do hlavy. Jinak to jsem uz videl hodnekrat a je to prej nejlepsi video na kterym je zachyceny delani kruhu v obilich.
Jeste tady pridam jedno videjko, je dost zajimvy

Kód: Vybrat vše
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Shannon » 25 úno 2008, 12:47

V pravo od toho kruhu, jsou dvě pěšinky od lidí...dřív jsem tomu věřila, ale teď už ne.
Shannon
Školák
Školák

Příspěvekod bubag1 » 26 úno 2008, 13:59

řekl bych, že máš o tom hodně málo informací, i když některé dělaly lidi, tak zdaleka ne všechny. Ale nejdřív si o tom počti ...
bubag1
Školák
Školák

Re: Kruhy v obilí

Příspěvekod zanetasagii » 01 črc 2008, 09:55

Já tomu věřím, s tím co jsem včera vidla.....
Byla jsem posbírat prádlo večer na zahradě, nevím kolik bylo přesně hodin, zhruba po desáté, manžel na mě volal, že se zvláštně ztratil obraz z televize, máme digitální. Když je třeba bouřka, začne nám televize kostičkovat obraz a sekat zvuk , máme signál jen třeba 48% . Ale včera zmizel najednou z ničeho nic a signál byl ma nule, jako by zmizela družice, když je jasno, občas jí vídáme, podívala jsem se na nebe a viděla jsem neco velikého, bylo to tmavé a překrývalo to hvězdy, letělo to pomaloučku. Obraz pak zmizel ještě jednou na stejnou dobu. Mám pocit, že to přerušilo kontakt s družicí. Tak jsem mu říkala, co jsem viděla a on mi říkal, že bylo ve zprávách o kruhách v obilí u nás, hned jsem to vyhledala na internetu, pustila si zprávy a myslím, že to má něco společného s tím, co jsem včera viděla. Určitě se vám přerušil včera obraz na televizi také.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Xrains » 09 srp 2008, 10:34

Z technologického hľadiska nie je možné kruhy v obilí zostrojiť!! Skúšali to mnohí ľudia ale nikomu sa to nepodarilo. Samozrejme že niečo vytvorili ale to boli iba napodobeniny ozajstných kruhov v obilí. Tie skutočné nie sú ľudským výtvorom, zmierte sa s tým všetci!!
Xrains
Školák
Školák

Příspěvekod Milan zacha Kučera » 17 bře 2009, 06:32

farmáři jsou ti poslední, kdo mají na kruzích zájem- jejich úroda je pak totálně zničená....a co nezničí obrazce, zničí pak zvědavci, kteří se k nim snaží dostat....

před časem se v Anglii provalilo, že si je nechávali dělat majitelé penzionů aby měli větší turistickou návštevnost

já osobně jsem viděl kruhy pravé i umělé....

i u nás jsou padělatelé kruhů a zveřejňují i to , co vyrobili na netu

navíc se kruhy vyskytují i v trávě, ledu, mechu, sněhu apod. materiálech

dal jsem ze všech sebraných pozorování u nás takovou mappku dohromady je tady : http://www.jesen.cz/clanek22.html
Milan zacha Kučera
Školák
Školák

Předchozí

Zpět na Mimozemšťané a paranormální jevy