Pravda o přistání na měsíci

Konspirační teorie - Např. byli američani skutečně na měsíci, teroristický útok na New York 9.11. atd...

Pravda o přistání na měsíci

Příspěvekod Douber » 18 úno 2008, 16:57

20.července 1969 přistál americký modul výpravy Apollo 11 jako první na měsíci který sebou samozřejmě přivezl i první astronauty kteří se jako první lidé prošli na našem měsíci. Hned od začátku byla tato výprava zpochybňována a myslím si že i skeptické výroky a důkazy se dostaly až k vám. Nejznámější je asi vlající americká vlajka. Proto vám přináším tento dokument aby jste si o tom udělali vlastní obrázek.

PRAVDA O PŘISTÁNÍ NA MĚSÍCI
Kód: Vybrat vše

Já věřím že američané na měsíci byli - a kdyby to byl podvrh pochybuju že by na to Rusové nepřišli a nevyzradili by tento obrovský podvod na širokou veřejnost

Diskutujme :wink:
Douber

Příspěvekod Odis » 05 bře 2008, 08:38

Proc jsou vsechny tri linky uplne to samy??? Jinak ja verim, ze americani byli na mesici i kdyz nektery ty dukazy jsou zajimavy, ale taky si myslim, ze by se to rusaci dozvedeli a ze by to rozhodne netajili :D
Odis
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Douber » 05 bře 2008, 17:51

Odis píše:Proc jsou vsechny tri linky uplne to samy???

No je to celkem jednoduché - protože jsem ten jeden film rozdělil do tří částí ve WinRaru aby s to lépe tahalo - je to free server
Stačí to jen stáhnout a extrahovat do jednoho velikého souboru - snad je to logické když je na konci jména souboru napsáno part1, part2, part3 :wink:
Douber

Příspěvekod Odis » 06 bře 2008, 08:14

jo jo uz jsem to pochopil :lol:
Odis
V.I.P
V.I.P

Re: Pravda o přistání na měsíci

Příspěvekod mara275 » 09 bře 2009, 16:35

no upřímne pokud to byl podvrch tak to byl krásně udelané jako že třeba odraz vodní hladiny:těžko rect já tam nebyl pokud tam byli tak sa to príští cestu zistí páč pokud tam nevledí nějaký meteorit tak by tammněli stopy ostat
mara275
Školák
Školák

Zpět na Konspirační teorie