Proč se nám duchové pletou do života?

Máte nejaké zážitky?

Re: Proč se nám duchové pletou do života?

Příspěvekod mira8565 » 07 pro 2010, 21:28

To víš že nevadí že píšeš svůj názor na tuto problematiku.To je jen dobře.Tu se mužem učit a poznávat nové hrozby a jejich "likvidaci".Ale i mnohému jinému..Já například četl bibli.Katolickou i Jehovistickou.Nejde o to ji přečíst jako knížku.Ale číst mezi řádky.Aby člověk pochopil.Mnoho lidí jí četlo ale jen jako knihu.Ty slova k nám promlouvají a tam poznáš co je pravda.Máš pravdu v tom že je mučení důší je nesmysl.I s tou prázdnotou.A nám podobní kteří tu žijí mezi námi a jsou ni na foru dokážem těm duším najít spravnou cestu.I když se zdá že jsou v "pekle".
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod pentagramové oko » 07 pro 2010, 21:30

míro to je ale mistrovsky napsaný !no1 !no1 !no1
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Climatic » 07 pro 2010, 21:55

Constantin a jsem viděl několikrát mám rád ten film.
Ale nepřijde mi tak "pravdivý" něčemu bych ta m věřil napřiklad démon v zrcadle.I toho archanděla,né jenom lidi se můžou otočit na tu druhou stranu.Dvojčata možná i to pojetí pekla..:)
Já se nechtěl moc zaplést do diskuze koukal sjem ,že se tu rozepsaly znalý osoby a nechtěl jsem to narušita le nedalo mi to :)
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod mira8565 » 07 pro 2010, 23:25

To je dobře že jsi se zapojil.Je Pravda že v tom filmu je plno fikce.Ale ten film vycházel se sesbíraných dokumentů o dáblovi.A myslím že P.o.měla právě toto na mysli.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod pentagramové oko » 08 pro 2010, 22:42

míro opětovně máš pravdu,měla jsem přesně to namysli.
ten film kdo se zamyslí hodně mu napoví....
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod yara007 » 09 pro 2010, 16:14

Tak pokud jde o peklo a ďábla moc tomu nevěřím ale je to možné a ty staré kultury to je taky hodně zajímavý náhoda to opravdu bejt nejspíš nemůže.o tom se ale budeme hádat dokud to nepocítíme.
Jestli peklo a nebe existuje tak nevím jak jednotlivé lidi vybírají(jednou se :) zeptam).Nejhorší na peklu by bylo podle mne to že tam seš napořád,alespoň myslim.

Jo a Constantina jsem viděl ale abych to pochopil musel jsem to vidět podruhé to se mi stává často.
yara007
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 09 pro 2010, 19:22

yara007-a vidíš s tím dáblem je to stejný,hodně lidí nevěří
dokud nezažije něco strašnýho až získá důkaz!!!
A málo lidí vyšlo ze zdravou kůží,a stejně to na nich nechalo
celý život následky.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod mira8565 » 09 pro 2010, 19:28

To vypadá jako kdyby jsi ho vyhledával.Pozor na to!
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod zombie » 09 pro 2010, 19:35

p.o. a míra mají vždycky objektivní názory a ivan.r .
dábel mezi námi je,ale někdo to ještě neví!!
já mám teda respekt a potkat bych ho nechtěl!!!
mám z něho strach a nestysím se to přiznat,je vždycky
něco před čím jsme malý jako mravenečci.
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod Climatic » 09 pro 2010, 20:53

Dábwl určitě existuje,řekl bych to tak,že dábel je v "každým" znás,spíš jeho podstata,jako je "anděl" vnás.:)
Ale je jen na nás jesli ho necháme v sobě "probudit".Jak masový vraždy,různý morbidní mučení,s=riový vrazi aj.
Vím,že řeknete,že je to jen psychycká porucha atd,ale jde mi o to,že kolikrát má někdo chuť jakoby někoho zabít něco zničit něco v tom smyslu:)

Můj názor:) S pozdravem Climatic.
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod mira8565 » 09 pro 2010, 22:22

Promin Climatic.Zásadně s Tebou nesouhlasím.Nesouhlasím v Tom že je v každým z nás D.... a Anděl.Nejsou naší součástí.Jsuo to bytosti vyšího bytí.Anděle nad námi bdí.A D.... Ti může vnuknout myšlenku kterou považuješ za pravdu.Je to (princ lži).A podle toho jednáš.Bylo by dobré si o tomto něco málo přečíst.Studoval jsem bible.Jak svatou bibli tak Jehovistickou i Satanskou.Proto vím o čem píšu.MMám za sebou dvacet let studia.Setkal jsem se s mnoha názory.Ale co píšeš je nepravda.Možná to tak cítíš ale zkus si přečíst víc literatury.To co je v nás podstata je láska kterou nás obdařil bůh.A to ostatní jsou podstrčené lži a klam.Nezlob se na mne ale musel jsem Ti to tak napsat.M

Co je tedy pravá podstata lidských chyb a omylů, když není v Ďáblovi a event. v jiných Zlých mocnostech?

Všechny "hříchy" - lhaní, krádeže, podvody, nevěry, zatajování, zamlčování, jiné chyby, pokušení, omyly, bolesti, trápení jsou pouze a jenom výsledkem naší svobodné volby a svobodného rozhodnutí.
Každý by se měl rozhodovat za všech okolností tak, aby nedovolil mít v sobě pocit napětí a manipulace, který vzniká při myšlence na trest, nebo na našeptávače Ďábla, či jiných Zlých sil. Protože tím má člověk strach. A strachem člověk zkratuje sám sebe. A když je člověk zkratovaný, tak dělá chyby.

Ten, kdo má strach, nejedná podle své svobodné vůle.

A ten, kdo dovolí strachu, ať je odkudkoli, ovlivnit jeho rozhodnutí, přichází o svobodu. A tím, že toto dovolí, tak si také pouze nese spravedlivé následky a důsledky.To patrí zase těm krádežím a vraždám a násilnostem o čem jsi psal.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod lykantrop » 10 pro 2010, 01:29

panter píše:Možno to isté sa pýtajú aj oni. Prečo sa my im pletieme do života. Keď človek zomrie,
musí prejsť určitú cestu. Pre neskúseného je to hotové bludisko. Predovšetkým, tí duchovia
vidia len to, čo chcú vidieť. A tak potrebujú niekoho, kto im ukáže cestu.

Panter & spol.: Všem doporučuji film s Nicole Kidman: Ti druzí. Pokud se nepletu, měl by to být tento film.

mira8565 píše:Bylo by to logické.Jenomže se také podívejme tisíce let před n.l. do starého egypta.Kde už jsou zmínky o posvětí kde je zlo ovšem jinak nazývané nežli náž známy "dábel"A podívejme se do mnoha kultur.Popisuji to samé.Že by náhoda?Indiani mají také svého dábla.Ale podstata je stejná jako u nás.A dábel je padlý anděl

mira8565: Jak je možné, že mnoho kultur věří v něco, co nazývají bohem i přes to, že spolu kolik staletí neměli možnost komunikovat a ani se jakkoliv poznat? Jak to říkal v jednom filmu Jet Li (nějak takto): "Lidé čaj dělí na různé příchutě, ale čaj sám sebe nedělí. Je to jenom čaj, nezáleží na tom, jak chutná. Když ho pijete, máte z něj vždycky radost a to je to hlavní.". A stejně tak je to i s bohem... Žádné dělení, pouze podstata samotné existence.

+ dodatek: Duši trápit můžeš, šrámy přetrvají, ale dají se smazat a vyléčit.
lykantrop

Příspěvekod mira8565 » 10 pro 2010, 02:42

Takže mnoho kultur má své bohy a komunikuji s nimy.I Ty.Mluvíš s bohem.Řekni mi kolikrát jsi třebaže v duchu ho o něco poprosil.Příklad."Bože muj kdy už tohle skončí".I když se ti to zdá jako monolog ale je to stále komunikace.Meditace je také forma komunikace.Je pravda,to bych Ti křivdil že je více technik meditace.Ty jsi typ co je hloubavý a chceš se dostat na samou podstatu "věci".Ale někdy je lepší toho méně vědět.

Nechtěl bych Tě urazit,To ani nechci ale k tomu dodatku.:" Duši trápit můžeš, šrámy přetrvají, ale dají se smazat a vyléčit."Za těch čtyřicet let znám mnoho lidi a těm šrámy nedokázal nikdo vyléčít ani čas.I s nimy zemřely.
:::omluv prosim mé chyby.děkuji.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Climatic » 10 pro 2010, 09:11

To Mira8565 : Myslel jsem to tak,že něco z těch obou "entit" máme v sobě.Ne ,že jsou v nás proto jsem psal jeho podstatu.Prostě,když člověk dostane myšlenku udělat něco zlýho tak ani neví kde se ta myšlenka vzala..a uvědomí si to až po tom činu,že udělal něco zlýho.A pak nastává ta druhá strana výčitky atd.Samiozřejmě může ten člověk být zmanipulován ale ne vždycky.Pořád bych s tím viděl nějakou souvislost..
Ale co jsi napsal je pravda moc jsem o tom nečet a měl bych to napravit.Jinak s tebou v celku souhlasim:)
S pozdravem Climatic

PS:Na to,že jsi mi napsal svůj názor se neomlouvej jsem za to rád:),i kdyby to bylo sebe víc kritičtější.
Je to jen můj názor na tu věc jelikož jak jsem psal nemám o tomhle moc přečteno:)
Climatic
Školák
Školák

Příspěvekod mira8565 » 10 pro 2010, 10:23

Pokud tě to opravdu zajímá doporučil bych ti Teologické učení.Jsou tam odpovědi na mnohé Tvé otázky.Hlavně se tam dozvíš náboženství o kterým silidé myslí že už dávno zanikly.Opak je pravdou.Také jsou tam odpovědi ohledně duchu.a těm podobným.Ostatní do sz.
Audiatur et altera pars
mira8565
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod lykantrop » 10 pro 2010, 10:43

mira8565 píše:Takže mnoho kultur má své bohy a komunikuji s nimy.I Ty.Mluvíš s bohem.Řekni mi kolikrát jsi třebaže v duchu ho o něco poprosil.Příklad."Bože muj kdy už tohle skončí".I když se ti to zdá jako monolog ale je to stále komunikace.Meditace je také forma komunikace.Je pravda,to bych Ti křivdil že je více technik meditace.Ty jsi typ co je hloubavý a chceš se dostat na samou podstatu "věci".Ale někdy je lepší toho méně vědět.

Nechtěl bych Tě urazit,To ani nechci ale k tomu dodatku.:" Duši trápit můžeš, šrámy přetrvají, ale dají se smazat a vyléčit."Za těch čtyřicet let znám mnoho lidi a těm šrámy nedokázal nikdo vyléčít ani čas.I s nimy zemřely.
:::omluv prosim mé chyby.děkuji.

Nechápu reakci na boha, já se neptal, já konstatoval s vědomím, že bůh je jen jeden a lidé ho pouze dělí. Věří v něj mnoho lidí, ale každý si to člení dle náboženství a to není dobře.
Nechtěl bych Tě urazit, ale z duše se šrámy opravdu vyléčit dají. Nemusí to být v tomto životě, přijde to třeba až v dalším. A někdy se trápíš velmi dlouho, kolik životů a kdo to nevyřeší a má toho hodně, tak to prostě rychle odregresne. Jednoduše řečeno, podívá se na to, zjistí co se stalo a problém vymizí. Právě ony šrámy na tvé duši ti v novém životě připomíná společnost a prostředí, ve kterém jsi se narodil. Rodiče, které jsi dostal a také tvoje tělo. Pokud tě někdo v minulém životě popravil, máš následky do dneška. A když se na to "podíváš" a zjistíš podstatu věci, problém se smaže, nebo vymizí (ale jen pokud budeš chtít). Jak myslíš, že se také léči nemoci, o kterých se tvrdí, že jsou neléčitelné? Ty nemoci mají původ z minulosti, jako všechny nemoci a je jen na tobě (nebo i na někom kdo ti s tím může pomoci, pokud to sám nezvládneš), jak se k tomu postavíš. A když přijdeš na původ samotné nemoci, přijde i vysvětlení a po pochopení a skrze přijetí některých faktů začne nemoc většinou ustupovat.

Ještě k těm kulturám... Rozhodně nedoporučuji považovat starší civilizace za barbarské a nevyspělé, když není o jejich existenci, počínání si a vědění skoro žádný dochovaný spis. Tyto civilizace mohli být dál, než jsme my a kdo to nechce připustit, je sobcem a egoistou.
lykantrop

PředchozíDalší

Zpět na Duchové a poltergeist