problém s duchy

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

problém s duchy

Příspěvekod klasik76 » 04 srp 2011, 09:51

Jsem asi trochu jinde než klasické otázky: byl to duch, nebyl to duch. S problémem se potýkám docela dlouho, od mých 16 let. Je mi 38. Pomíjím záměrně řadu zážitků, přidávám však poslední z dnešní noci. Něco do mně vstupuje a já se začínám modlit. Vidívám, ale je to tvar bez pohlaví, asi starý. Toulá se mi pokojem a obtěžuje mně a nedá mi spát. Nemám nad ním autoritu. Upřímně se zde přiznávám, že mě čarování a magie nepřitahuje, považuji se za křesťana. jednou za čas požádám nějaké autority (lidi) o pročištění bytu i sebe. Mám zato, že todle by mělo být děláno zdarma. Nicméně, problém se vrací, sedají na mně jak vosy na bombón. Nezajímají mně, pohrdám jimi, ale pokud to umí někdo posoudit, strašně zasahují do povahy a ničí duši, díky těmto stavům jsem v depresi, i když jsem celkem silný člověk. Hledám pomoc někoho, kdo má autoritu nahlédnout, a s kým můžu spolupracovat na tom, proč se mi tyto věci dějí.

Prosím o přispěvatele, kteří jsou senzacechtiví, nebo nejsou na alespoň začátku nějakého duchovního hledání, ať se nevyjadřují. K druhým mám následující: proč poskytujete pomoc jen jednou za čas, a proč např. jedna pomocnice odpoví až za půl roku. Můj problém trvá teď, ne jindy. Uvedu ještě, že nejsem duševně nemocný, jsem zdravý, silný muž, hodně citlivý.

Těším se na všechny odpovědi.
klasik76
Školák
Školák

Re: problém s duchy

Příspěvekod skupina EPRV777 » 04 srp 2011, 10:18

Ahoj jsi zřejmě přecitlivělý na tyto jevy. Pravděpodobně se jedná o zbloudilou duši ale není radno s ní komunikovat. Nejlépe bude když tomu řekneš at ti dá pokoj a odejde že tvůj je dům i vše ostatní a že o něho nestojíš. Jestli chceš mohli by jsme to přijet vYšetřit my s naší skupinou a zároveń to odvést aby byl klid. Zkus se pomodlit a poděkuj za to že tě to již netrápí to většinou zabere. Kdyby to nestačilo tak mi můžeš klidně napsat na EPRV777@seznam.cz
Jarda EPRV777
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod KillerLP » 04 srp 2011, 11:47

Ahoj. Tak když k ní máš takový přístup, tak tě podle mě mít v lásce nebude, avšak zase nevím, jestli se opravdu jedná o ducha, jestli to jen není sugesce. Potřebovala bych víc detailů. Mimochodem, k tomu, co jsi napsal. "K druhým mám následující: proč poskytujete pomoc jen jednou za čas, a proč např. jedna pomocnice odpoví až za půl roku. Můj problém trvá teď, ne jindy." - Víš.. Ne každý sedí tady u pc jak maniak a nečeká, a náhodou někdo bude potřebovat pomoc. Někdo toto fórum navštíví jednou za týden, a musel by obejít všechny vlákna, aby zjistil, kolik a které přeskočil, takže se nediv, že dobrou radu uvidíš až později.
"Kdo trpí sám, ten trpí mnohem tíž, že vidí štěstí druhých přes svůj kříž."
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod klasik76 » 04 srp 2011, 14:54

Dobře, dobře. Dejme se do popisování. Není to jeden duch, jsou to celé skupiny duchů. Jsem občas nucený spát v Neředíně na kolejích. Blízko hřbitova. Budím se, u postele mi jich stojí snad sedm. Jeden se jakoby usmívá. Zaměřuji se na něho, neusmívá se, jen má čelist bez kůže a kostra vypadá jako úsměv. Neveselý zážitek, nevím proč má podobu kostry. Stojí mi jich u postele několik. Ptám se, chodíte ještě za někým? Oni: Ne, jen za tebou. Proč za mnou chodíte? Jsi jako světlo, proto za tebou chodíme. Tolik poslední zážitek z Olomouce. At můj dům: žena stojí u postele a pláče. Říkám jí: Běž do světla! Ona neodpovídá, nebo odpovídá, že to nejde, jen pláče. Sželelo se mi jí a moc se jí otevírám. Využívá situace, na nic se neptá, a "skáče do mně". další zážitek. Používám vyháněčku duchů a ta mi popisuje, co je ve mně za tmu. Vyhání tři nečisté bytosti a když chci popis, neodpovídá. Radím se s modrým mužem, který však odpovídá jen za uherský rok. Prý je to věc karmy a já jsem ublížil a oni si teď hledají místo u mně. Vyháněčka je velmi přesná, prý někde u mého domu bylo pohřebiště. Nebylo to pohřebiště, ale stínaly se zde hlavy, nicméně místo je až 1km od tohoto domu. Nepletla se, ale popis místa nesedí. Píšu další z milionu zážitků. V práci zemřela kolegyně, která dělala stejnou práci jako já, je to vedoucí pozice. V práci se občas i spí. Několikrát jsem v místnosti a při usínání luskají prsty, vždy přesně ve chvíli usnutí se ozve lusknutí a já vidím vnitřním zrakem ženu. ta žena přichází vícekrát, situaci řeším tak, že pracuji na PC a jen někdy ve tmě a mezi druhou a třetí cítím mráz a pohled někoho od dveří. Neptal jsem se však, čeho si žádá. Je to ještě velmi solidní duch a má vychování. některé potvory jsou úplní parchanti. Viz dovolená na Slovensku s přítelkyní. To se fakt nedalo, a oni na mně Slovensky! nebo v jednom hotelu stály jen chlupaté nohy u postele. Nevím proč, ale byl to 19 letý kluk, pohřbený na místním vesnickém hřbitově. Chce li ode mně někdo knihu na téma setkání z duchy..Mám ještě poslední zážitek. Už z dávna. ve dveřích stojí krásná a ledová žena, neusmívá se, tvář z ledu a jde z ní zima. nemůžu se hnout, teplota se sníží o několik stupňů, zoufale se snažím uhnout. Nepředstavuju se, ale ona je chřipka. nechápu - duch, chřipka, nepřemýšlím nad tím. Přejela mi tvář rukou. Odchází stěnou. Druhý den mi začínají 40tky a chřipka. bydlím v domě, kde strašil děda, a byl i převeden, občas zde zavítá má babička, ale ten ostatní plebs je tak otravný jak stádo blech.
klasik76
Školák
Školák

Příspěvekod KillerLP » 04 srp 2011, 18:24

Promiň, ale příjde mi to divné. Asi si počkej na radu Sama Tektzbyho.
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 srp 2011, 18:36

Kdo mě tu potřeboval?!
No tohle je opravdu divný, zeptám se jako vždycky. Co jste měli v rodině, byl někdo klasifikován jako neurotická osobnost, schizofrenik a nebo jinačí nemoc?!
Podle toh, co jsi předeslal jsi dost rozporuplná osobnost, nepřijímáš obskurdno, ale považuješ se za křesťana. Trochu víc protikladů, nezdá se ti chtělo by to profilizaci tvý osoby a to rychle. Protože tady nepůjde o nic spirituálního, ale podle mýho názoru o nějakej vnitřní problém.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KillerLP » 04 srp 2011, 18:44

Killer tě tu potřeboval :P
Protože mi tu hodně věcí nehraje, vážně. Taky bych řekla, že o nic spirituálního tady nepůjde.
Obrázek
KillerLP
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 srp 2011, 18:47

Obávám se, že tohle bude pramenit z podvědomí a nebo nějaké "vnitřní nestability". Karma se může odrážet ve všem, ale v tomhle případě to bude něco úplně jinného.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod klasik76 » 04 srp 2011, 19:19

no, a já si to právě nemyslím.
klasik76
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 srp 2011, 19:58

Tak proč to tu popisuješ a ptáš se co ostatní na to, když si přesvědčený o svém názoru?!
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod zanetasagii » 04 srp 2011, 21:38

Nevím co si o tom myslet. Je to pomotané jedno přez druhé. Já si myslím, už jsem několikrát slyšela, že mohou někoho vidět zářit, nebo jak je tu popsáno svítit.
Každopádně se nesmí na ně hovořit, tím si je pozvete k Vám do domu nastálo.
Každý kdo sem napsal má v něčem pravdu.
- Ta vnitřní nestabilita je poznat i v psaní a vyjadřování.
Možná budé dobré domluvit se se skupinou EPRV777 a mohou se na to celé podívat a my ostatní, kteří se účastnit nebudeme, se pak můžeme dozvědět co to bylo.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod klasik76 » 04 srp 2011, 21:41

Tak..vychrlil jsem vše jak na zastávce před odjezdem autobusu. Omlouvám se za to.
klasik76
Školák
Školák

Příspěvekod zanetasagii » 04 srp 2011, 23:00

Jasně, vpořádku-jen si dej na psaní více záležet a piš v klidu. Jinak to spoustu lidí zmate a pak také rady nebudou stoprocentní. Zkus se obrátit na tu skupinu, co ti nabídla pomoc.
Anúpev kcher senef onu chebist neb reb ankh
zanetasagii
Učeň
Učeň

Příspěvekod Arpaix » 04 srp 2011, 23:24

Mne se v tomto pripade nezda ze jde o spiritualni vec,ale o vnitrni neklid pisatele. Doporucim meditaci, klidnou hudbu v nocnich hodinach. Dejte si na noc pred spanin snaps nejakeho dobreho cognacu. Zkuste to. Nemyslete na to.
Myslim ze opravdu jste nevyrovnany, citim to z Vas. Krestan, co to je krestan? Cirkve se vzdy snazily zamlcet lidem pravdu. Smi predstavitele cirkve katolicke veri v démony, maji exorcisty,ale verici jsou pro cirkve ovce,a cirkev ty ovce potrebuje- z ceho by meli knezi plat? Kdyz vsichnilide vystoupi z cirkvi, cirkev padne,a knezi budou opravdu muset pracovat, treba i rukami, aby meli plat jako maji jako knezi. Myslim ze jste mnoho citlivy, duverivy,ale i mate strach z druheho brehu a jeho obyvatel,a proto takove sily na sebe vazete. Strach pritahuje nizke , a kdyz to citi ze mate strach, tak to bude strasit jeste vice. Uklidnete se, dejte si sklenici neceho dobreho, podivejte se napriklad na dobre vidéo..snazte se na to nemyslet.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 04 srp 2011, 23:43

Já to tvrdim taky, nevěří tak ať nevěři.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod skupina EPRV777 » 05 srp 2011, 06:55

Skutečná pravda je nevyslovitelná a jen s pomocí názorů od různých lidí k ní můžeme dojít.
Medituj a snaž se za tím nevidět senzaci.
Jarda
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Další

Zpět na Konzultace při problémech s duchy