Jsem asi trochu jinde než klasické otázky: byl to duch, nebyl to duch. S problémem se potýkám docela dlouho, od mých 16 let. Je mi 38. Pomíjím záměrně řadu zážitků, přidávám však poslední z dnešní noci. Něco do mně vstupuje a já se začínám modlit. Vidívám, ale je to tvar bez pohlaví, asi starý. Toulá se mi pokojem a obtěžuje mně a nedá mi spát. Nemám nad ním autoritu. Upřímně se zde přiznávám, že mě čarování a magie nepřitahuje, považuji se za křesťana. jednou za čas požádám nějaké autority (lidi) o pročištění bytu i sebe. Mám zato, že todle by mělo být děláno zdarma. Nicméně, problém se vrací, sedají na mně jak vosy na bombón. Nezajímají mně, pohrdám jimi, ale pokud to umí někdo posoudit, strašně zasahují do povahy a ničí duši, díky těmto stavům jsem v depresi, i když jsem celkem silný člověk. Hledám pomoc někoho, kdo má autoritu nahlédnout, a s kým můžu spolupracovat na tom, proč se mi tyto věci dějí.
Prosím o přispěvatele, kteří jsou senzacechtiví, nebo nejsou na alespoň začátku nějakého duchovního hledání, ať se nevyjadřují. K druhým mám následující: proč poskytujete pomoc jen jednou za čas, a proč např. jedna pomocnice odpoví až za půl roku. Můj problém trvá teď, ne jindy. Uvedu ještě, že nejsem duševně nemocný, jsem zdravý, silný muž, hodně citlivý.
Těším se na všechny odpovědi.