Pronásledování duchem?

Máte nejaké zážitky?

Pronásledování duchem?

Příspěvekod TaySwift13 » 25 dub 2010, 07:43

Nevím jak tyto zážitky mám v celku popsat....
Každý školní výlet kde přespáváme "starší",ano zní to srandovně a na KAŽDÝM, to už není normální.Od 5.třídy kde už jsme přespávaly na každém školním výletě strašilo.Jak jsem tu jednou psala....Ale spolužáci to být nemohli.To samé letos na lyžáku, opět a zase jsme tam jely to Beskyd do Trojanovic na chatu Koksař (bohužel) višchni byli na těch malých chatkách a jen my 5.holek (byly jsme rodělelé do 2.pokojů) já jsem byla s dalšíma dvěma (celkem 3) a ty dvě zbilé spolu.No,těm dvěma zbylím spolužačkám se nic nedělo,nestrašilo...NOTHING!
Ale jen nám třema se pořád něco dělo.Jako by v tom pokoji někdo pořád chodil a přebýval by v něm.A aby nebylo málo z každého snowboradování (lyžování) se nám ztrácely klíče (z ničeho nic)!!! Těm dvou holkám se klíče neztrácely jen nám třema!
Ale to nic,chci se zeptat může mě pronásledovat nějaký duch?O můj bože,né CELÝ ŽIVOT!!!! :krec:
Prosím pište názory...

Všechno je možné.Ano duchové exzistujou,tedy aspoň já na ně věřím i když se jich sama bojím.
TaySwift13
Školák
Školák

Re: Pronásledování duchem?

Příspěvekod panter » 25 dub 2010, 10:30

Nič to neznamená. To, že sa vám strácali kľúče, a niekto tam chodil, to mohol byť aj človek.
Duchovia ťa nebudú prenasledovať, ak ich ty sama nebudeš vyvolávať. Dáš pokoj, máš pokoj.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod pentagramové oko » 25 dub 2010, 12:23

ahoj panter to napsal moc hezky a pravdivě.třeba vám dělal někdo naschvály a jestli si se někomu svěřila tak si ta dotyčná osoba mohla z tvého strachu libovat!!nepodléhej tomu,a přemýšlej jestli jsi v minulosti něco neprovedla třeba i neúmyslně.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod TaySwift13 » 01 kvě 2010, 18:41

aha,tak díky no :)
Ale stejnak mi to připadá divně.... :krec:

Všechno je možné.Ano duchové exzistujou,tedy aspoň já na ně věřím i když se jich sama bojím.
TaySwift13
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 07 kvě 2010, 21:07

ahoj a věřím ti někdy pocity jsou horší než všechno dohromady.kdyby se něco dělo dál a stupnovalo se to tak napiš.
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Orxman » 24 dub 2011, 15:13

Pronásledovaná duchem být v mnoha případech můžeš,Ale né na jiných místech.Většinou to bývá na místě kritické události,kde tento již mrtví člověk spočíval.Tedy jisté je,že to duch není. Může to však být démon,který Tě pronásleduje z neurčitých důvodů..,děje se to zřítka..,ale je několik známých případů,kde došlo k takovému pronásledování. někdy se to stupnovalo až ke smrti té osoby a někdy to bylo,jak popisuješ ,,jen¨ ztrácení a chození. Kdyby se to stupnovalo jistě vyhledej vymítače..,který se pokusí zlého ducha vyhnat pryč. Jeden takový případ,dokonce byl natočen i film..,jmenuje se Paranormální aktivity. Možná je to právě tvůj příběh.
Orxman
Školák
Školák

Zpět na Duchové a poltergeist