Prosba a velká!

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Re: Prosba a velká!

Příspěvekod Sam Tektzby » 20 pro 2011, 21:50

Ono to vychází z toho, že nůž "utíná" a je to povětšinou věc co se do věcí "noří". Zatím co nůžky ty zdokonalují a pomáhají, všechno má svojí etymologii z použití co se týče kultu nástrojů :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Inqisitor » 20 pro 2011, 21:56

Napsal sem ti do SZ můj názor nemohl by si o těhle věcech hodit malej článeček docela by to bodlo a nemuseli bysme tady "spamovat vlákno" a ještě proč se teda říká dýka/nůž prodloužená ruka mága????
Inqisitor
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 20 pro 2011, 22:01

To s dýkou a nožem jsem fakt nějak nikdy nezaslechl, asi je tam odkaz na modloslužebnictví a rituální obětování, jako u starověkých božstev Kybelé, spiritistickýho protošamanismu atd :P
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Inqisitor » 20 pro 2011, 22:04

dobrej by byl ten článek opravdu bych ho ocenil třeba by ohledně tady toho případu něco napadlo Arpaix
Inqisitor
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 20 pro 2011, 22:41

Arpaix je ale nekromantka, a ne démonoložka. Třeba napíše, jestli se by se dokázala naladit a zjistí co to asi je, uvidíme :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod lada » 20 pro 2011, 23:11

No je toho tedy spousta co jsem ještě nenapsala,ale ono se to přesně popsat nedá.Tahejte nenápadně z 12letého kluka co se vlastně děje,aniž by se nezačal cítit středem pozornosti a případně nezačal celou věc přikrášlovat.Fakt je ten,že ho budí pohled toho nejblyžšího muže,a pak vydí i ty ostatní.Potvrdil mi to i jeho starší bratr 16let.Když kluci spali ještě spolu a to i v předešlém bytě Maky ho budil a Ondra se pak necítil v místnosti dobře.Nikdy nic neviděl,ale říká že v přítomnosti Makyho,myslím při spaní se necítí v bezpečí.Maky nemá pocit velkých rukou ,ani nohou,ale hlavy.A co jste se ještě ptali?Musim se podívat.
lada
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 21 pro 2011, 00:18

Ja myslim ze ti muzi v kapich Vaseho syna ochranuji pred demony, nebot Vas syn bude asi velmi citove nevyrovnany, psychicky ne prilis silny a démoni vyhledavaji takoveto Duse. Vas syn bude velmi mlada Duse, nova, zda se mi ze on jeste nema moc zkusenosti s inkarnacemi, navic neni ani psychicky ani fysicky silny, a prave toto demony pritahuje. Ti muzi vcernych ci sedych kapich mu neskodi ale ochranuji ho. Prave Duse mlade a citlive ´jeste v spojeni s malou fysickou silou tela, pritahuji vse mozne entity. Pokud Vas syn ma strach, jeste vice vse mozne entity- nedokonale Duse pritahuje. Strach j e jako magnet na pritahovani demonu, ci nizkych Dusi, obyvatel druheho brehu. Vas syn by mel mit vice odvahy, sily dusevni i fysicke. Doporucuji nejaky sport ktery utvrdi fysicke sily /citim jako by ani tu fysickou silu nemel/, pri sportu, traininku telo utuzi se i Duse. Jak rika stare ceske slova: v zdravem tele, zdrava Duse. V tomto veku bych doporucila nejaky sport, fysickou praci, cinnost a az pak meditaci. A v noci se nebat, zeptat se tech muzu v kapich co chteji! Ja citim ze Vaseho syna ochranuji. Clovek, zvlaste muz by v tomto veku mel hodne sportovat a mit zajmy, hobby atou cestou ziskat si pratele. Cist, zajimat se o neco a ne stale zit ve strachu, ODVAHU JAKO MUZ podivat se tem entitam do oci a zeptat se na rovinu co chteji. V tomto pripade doporucuji hobby, sport, zajmy, hledani pratel a socialnich kontaktu! vas syn je MUZ a muz nema plakat, ma hledat socialni kontakty, studovat a pripravovat se na budouci profesi. V noci pak primo k tem muzum v kapich- otazkou co chteji! Ale oni ho chrani. Nebojte se, vse bude dobre!!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 21 pro 2011, 00:19

Jde o syndom alenky, je to poměrně normální disbalance u dětí. Zkuste dojít za místní dětskou psychiatričkou a neurologem, tohle bude zdravotního rázu a ne okultna :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 21 pro 2011, 00:29

Ano, je mi 40 let ajiz nemohu vedet jake to je byt dite. Ale ja pamatuji na dobu kdy mi bylo 12 let a omlouvam ze gramatiku, ceska rec neni ma rodna ale uci se skoro 20 let. Ani ja ve 12 letech nemela jedineho kamarada-kamaradku,ale to mi utvrdilo.Ja jiz v te dobe zacala zabyvat necromantii, studovala vse i co tykalo se stavu tela po smrti a 1. mrtve telo objevila v 13 letech. V te dobe se jiz zabyvala historii prevazne hnuti kataru, historii inkvisice..studuji tyto veci snad jiz od 8 let a sama, internet v te dobe neexistoval, ja shanela materialy od knezi katolicke cirkve, studentu universit, po obchodeh s knihy antique, ucila se latinsky, i rec stredoveka occitan. (jsem narozena v Terre d´Aude, Carcassonne),a zacala tak stale vice studovat viru kataru /le Catharisme/, ale zajimal mi i soucastny svet a v te dobe i sport, fysicka prace, vylety, cestovala na Montségur, Queribus, Peyrepertuse, pesky, ci na kole! Sledovala a zkoumala opustene ruiny klasteru, katedral, katarskych hrad a hledala parapsychologicke jevy. Spojila svuj zajem o magii, necromantii, parapsychologii s fysickou praci, traininkem, neb ty hrady jsem vetsinou na strme skale, a takove studium vyzaduje i vybornou fysickou kondici. V ruinach ci na hrbitovech jsem zustavala i prec noc.
Co mohu rici Vasemy synovi : COURAGE!!!!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 21 pro 2011, 00:34

Ono jde o to, že u téhle poruchy může mít dítě opravdu skoro až halucinační stavy. Jde o to, že to povětšinou vypuká ve spánku a dítě nerozeznává rozdíl mezi snem a realitou. Takže nejříve skočte za dětským psychologem a pak budeme řešit okultno :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod lada » 21 pro 2011, 14:39

Pro ARPAIX.Moc děkuji za vysvětlení.Mám stejný pocit jako vy.Synovy se to pokusím vysvětlit,i když to bude fuška.S tím sportem to vydím špatně.Je po třetí operaci kyčlí a další dvě nás čekají.Hraje na kytaru ale vzdělávat se nestíhá ani v klasické škole.Musela jsem ho nechat přeřadit do praktické a speciální.Co se týče odpovědi od Sam Tektzby u psichologa,psichyatra jsme byli nespočetněkrát.Od malička jich máme snad deset za sebou a poslední vyloučila Alenku.Jsme v péči neurologa,také od mala,Syn má zůžení mozkovích cév a stím spojeno snad všechny potíže co můžete vymylet.Endokr.Neurol.Ortop.Psich.Stomatol.speciál,Intena Kardiol.a co se týče poruch učení ani nemluvím.Takže.Pfff.
lada
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 21 pro 2011, 15:06

Takže co, takže to s tím může souviset :) no každopádně prohledal jsem démonologii v globálu a opravdu nic takovýho jako strážci démonů není, jde o "urbanmyth" z neogotickejch povídek. Takže tím jsme vyloučili tohle, jinak kdyby ti skusil syn víc popsat ty postavy a to co po něm možná chtějí, jak se chovají a všeobecnou psychologii toho problému. Pak bych se možná dokopal k nějakýmu dalšímu "objevu" :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod lada » 21 pro 2011, 22:25

Pro Sam Tektzby.Moc děvkuji za tvůj čas,který věnuješ našemu problému.Popis mého syna těch mužů zní takto.V pokoji je mnoho mužů v černých kápích.Nevidím jim do obličeje,ale cítím že na mě zírají.Jeden znich mi stojí u postele taktéž mu nevidím do obličeje ale vím že na mě upřeně dívá.Jsou velmi velcí a stojí nehýbou se a pozorují mě.Co dodat víc,snad jen to,že od doby co jsem začala brouzdat a hledat jiné vysvětlení jeho problémů.Začali nám doma umírat zvířata a všichni doma mají nějaké zdravotní problémi.Že by náhoda,možná.Dnes umřel křeček,který utíkal z klece" teď se něčeho držte"vždy utíkal k synovy do postele a chtěl spát s ním.Když jsem ho jednou dala na druhý konec bytu,vrátil se k synovy na postel a vlezl si k němu.Náhoda ččíslo dvě?Nedovedete si představit jak Maky plakal a vyváděl.Dnes spí se mnou a jestli přijdou budu své otázky směřovat k nim.Protože jestli to neskončí,zblázním se.Je toho za tento rok už namě opravdu příliš.Všem moc děkuji za zájem :krec:
lada
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 21 pro 2011, 23:37

Takže černí kapucáci, ty zvířata bych zatím do toho netahal. Jinak to spíše vypadá na dost silnou imaginaci, no podívám se do knížek. Nech mi chvilku :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 22 pro 2011, 02:28

Ja bych asi ted po dalsi informaci v tomto nehledala vec okkultni,ale takovy komplex. Kdyz ve 12 letech jiz ma operace kycli, interni, kardiologicke onemocneni, tak to Vasemu synovi jde na psychiku a on muze trpet komplexem: nemoci, je uzavreny, zadni kamaradi,a tak se mu zdaji vse mozne sny. V veku 12 let, je vek prepubertalnni,a on ma komplex, jak bude zit ve svete dospelych muzu, jak zvladne roli muze, armada, prace, studium, mozna rodina. Toto je komplex, proto i ja rikala " v zdravem tele zdravy Duch". Pokud telo neni zdrave, trpi i Duse! Pokud ma jiz v tak mladem veku potize tak zavazne!, tak on trpi psychicky! Pro muze je velmi tezke prijmout roli "slabsiho", fysicky nemocneho, kdzy od muzu spolecnost ocekava silu, svaly, tezkou praci,a muzi neplaci! Ja norodila se jako zena,ale odmitla roli "slabe devenky" a zacala pracovat v typicky muzske profesi- v pohrebnictvi- cela ma kariera byla jen ve svete muzu a ja musela 3 krat tolik pracovat abych se muzum vyrovnala, aby mne brali jako muze. Jsem androgynni,ale ma Duse je Duse muze a ja se citim byt muzem, ne zenou. I pro mne byla dulezita vykonnost, fysicka sila, kariera, dobry plat, jit dopredu, studovat! Stale vykon a vykon! Kdyz mi bylo 12 let, ja jiz studovala dejiny hnuti kataru, inkvisice, dejiny Francie,ale i jsem sportovala a chodila i na 20 kilometrove vylety, spala v ruinach klastery, katedral-a CHTELA SE OSAMOSTATNIT! Jiz v 16 letech jsem nechtela bydlet s rodici a byt na nich financne zavisla,a ja chtela svuj zivot, praci, svoji vyplatu a zit jako muz!
Kdybych na tom byla jako Vas syn, tak bych to snad nevydrezla nervove. Vas syn trpi nervovym vypeti, pocit komplexu z telesne slabosti! Telesna slabost je strasny komplex pru kluka v puberte!!
Ja zacala trenovat i posilovat prave ve 12 letech, neb jsem nechtela prsa ale svaly! Stihle boky, siroka ramena a zadne zenske rysy! I ja trpela, nebot se nechtela narosit jako zena, zmeny pohlavi, hormonalni lecba byla v 70-80 letech tabu!! Ja se jiz v 10 letech modlila abych nikdy nedostala menstruaci a nerostla mne prsa! V 12 letech zacala trenovat s cinkami na kazdou ruku 6 kilo a trenovala do padnuti. Pak asi 30-50 klik, aby rostly svaly a sedy-lehy. Ja chtela mit vzdy nejen psychickou,ale i fysickou silu. Ale ja v puberte byla 100% zdrava a milovala i telesnou namahu, trainink, i ty 20 kilometrove vylety.
Vas syn trpi psychicky neb nema fysickou silu i zdravi! Toto neni okkultno,ale vice fysiologicka vec, komplex! Pokud nemuze trenovat, sportovat a pracovat fysicky,at neco studuje, historii, ci umeni, ar zabyva se filosofii ale chce to hobby, cist, studovta, pracovat, a zacit jiz ted myslet na budouci karieru! Pokud neni fysicky zdravi, pak studium na VS, ale napred gymnasium, at ted uci se, studuje asnazi se o nejlespi vysledek ve skole- od toho pak muze studovat gymnasium a universitu. Jake ma hobby?? Pokud ma takove nemoce, az zapomene na sport,ale at soustredi se na duchovno!!
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Inqisitor » 22 pro 2011, 14:08

Debata začíná bejt zajímavější doufám že se zde "dohrabeme" k nějakému řešení napadlo mně že by skupina EVRP 777 by mohla udělat měřenní u vás dom to by podle mne vysvětlilo mnohé jinak pořád sdílím názor se Samem a Arpaix.... Jinak chápu vašeho syna potom všem co zažil takže nemá přátele já neměl přátele do 13 let a asi kvůli tomu že sem měl jiné zájmy. A v tomto ohledu je pro něj těžké asi mnoho ale nemít moc nebo žádné přátele je lepší mít pár přátel (mám tak dva nebo tři) než hromady kteří nestojí ani za hromadu snchilejch brambor.
Inqisitor
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Konzultace při problémech s duchy