od Arpaix » 22 pro 2011, 02:28
Ja bych asi ted po dalsi informaci v tomto nehledala vec okkultni,ale takovy komplex. Kdyz ve 12 letech jiz ma operace kycli, interni, kardiologicke onemocneni, tak to Vasemu synovi jde na psychiku a on muze trpet komplexem: nemoci, je uzavreny, zadni kamaradi,a tak se mu zdaji vse mozne sny. V veku 12 let, je vek prepubertalnni,a on ma komplex, jak bude zit ve svete dospelych muzu, jak zvladne roli muze, armada, prace, studium, mozna rodina. Toto je komplex, proto i ja rikala " v zdravem tele zdravy Duch". Pokud telo neni zdrave, trpi i Duse! Pokud ma jiz v tak mladem veku potize tak zavazne!, tak on trpi psychicky! Pro muze je velmi tezke prijmout roli "slabsiho", fysicky nemocneho, kdzy od muzu spolecnost ocekava silu, svaly, tezkou praci,a muzi neplaci! Ja norodila se jako zena,ale odmitla roli "slabe devenky" a zacala pracovat v typicky muzske profesi- v pohrebnictvi- cela ma kariera byla jen ve svete muzu a ja musela 3 krat tolik pracovat abych se muzum vyrovnala, aby mne brali jako muze. Jsem androgynni,ale ma Duse je Duse muze a ja se citim byt muzem, ne zenou. I pro mne byla dulezita vykonnost, fysicka sila, kariera, dobry plat, jit dopredu, studovat! Stale vykon a vykon! Kdyz mi bylo 12 let, ja jiz studovala dejiny hnuti kataru, inkvisice, dejiny Francie,ale i jsem sportovala a chodila i na 20 kilometrove vylety, spala v ruinach klastery, katedral-a CHTELA SE OSAMOSTATNIT! Jiz v 16 letech jsem nechtela bydlet s rodici a byt na nich financne zavisla,a ja chtela svuj zivot, praci, svoji vyplatu a zit jako muz!
Kdybych na tom byla jako Vas syn, tak bych to snad nevydrezla nervove. Vas syn trpi nervovym vypeti, pocit komplexu z telesne slabosti! Telesna slabost je strasny komplex pru kluka v puberte!!
Ja zacala trenovat i posilovat prave ve 12 letech, neb jsem nechtela prsa ale svaly! Stihle boky, siroka ramena a zadne zenske rysy! I ja trpela, nebot se nechtela narosit jako zena, zmeny pohlavi, hormonalni lecba byla v 70-80 letech tabu!! Ja se jiz v 10 letech modlila abych nikdy nedostala menstruaci a nerostla mne prsa! V 12 letech zacala trenovat s cinkami na kazdou ruku 6 kilo a trenovala do padnuti. Pak asi 30-50 klik, aby rostly svaly a sedy-lehy. Ja chtela mit vzdy nejen psychickou,ale i fysickou silu. Ale ja v puberte byla 100% zdrava a milovala i telesnou namahu, trainink, i ty 20 kilometrove vylety.
Vas syn trpi psychicky neb nema fysickou silu i zdravi! Toto neni okkultno,ale vice fysiologicka vec, komplex! Pokud nemuze trenovat, sportovat a pracovat fysicky,at neco studuje, historii, ci umeni, ar zabyva se filosofii ale chce to hobby, cist, studovta, pracovat, a zacit jiz ted myslet na budouci karieru! Pokud neni fysicky zdravi, pak studium na VS, ale napred gymnasium, at ted uci se, studuje asnazi se o nejlespi vysledek ve skole- od toho pak muze studovat gymnasium a universitu. Jake ma hobby?? Pokud ma takove nemoce, az zapomene na sport,ale at soustredi se na duchovno!!