od Arpaix » 08 lis 2011, 00:33
Firmu se mi nakonec- zatim- nepodarilo otevrit, zas ma byt vyjadreni luteranske cirkve a mela bych platit cirkevni dan,je to vse zatim v zacatku. Jednou nahoru, jednou dolu, ale to je zivot. Postupuji pomalu a s ledovym klidem. Ve vecech obchodu se nesmi spechat,a clovek nesmi se nechat ovlivnit jen city. Srdce mez mozku je slepe a padne, mozek bez srdce- priklad manageru soucastne doby, zadne socialni citeni. Aby byl clovek dobry podnikatel v poslednich sluzbach potrebuje oboji, mozek i srdce. Je to velmi citliva profese. I ja mam socialni citeni alidem snazim pomahat,ale jsem realista, socialni spravedlivost na planete Zeme neni a nikdy nebude. V cele Evrope je bida, nezamnestanost a chudoba. I ve Finsku,a ve Francii je katastrofa. Vasi dobou Dusi i Louise trapi situace v soucastne Francii, ktera je velmi zla. Nejen v Parisi,ale i na jihu jsou lide tak chudi, ze spi na ulici. Ano, miluji historii,ale nezaviram oci pred politikou soucastne Francie, ja to sleduji a velmi je mi smutno. Louis to vidi z druheho brehu.
Kde je ted? V vesmiru, ale jeho Duse Vas navstevuje, radi Vam. Ano, ve spanku Vase Duse oddeli castecne od tela, spojena s telem jen pomoci perispiritu aVy s nim muzete mluvit. Nemusite ho hledat, on Vas najde sam. Louis Vad varuje pred spechem, nervositou,ale i pred prilisneho ocekavani od lidi. Lide jsou nedokonali, proto jsou na teto Zemi. Chudoba,ale i bohatstvi jsou velmi tezke zkousky pro Dusi. O chudobe vite,ale bohaty clovek lehce podlehne penezum, moci i slave a stane se zlym, sobeckym i chladnym k utrpeni chudych. Pokud cloveka ma velke financni prostredky na tomto svete, ma vliv, moc,ale vyuziva ji jen sam pro sebe a svoji rodiny-a nepomaha tem, kteri potrebuji, jeho Duse projde trestem, a ceka ji mnoho zkouser, réinkarnaci, V dalsim zivote muze byt tento dnesni milionar, zebrak zijici na ulici. To co delame spatne druhym, se nam vrati.
Uvedu priklad: mam kamarada, byvaly policista, ted v duchodu, ode mne o 20 let starsi, predcasne pensionovan, mel mnoho dluhu, placeni a duchod je o 40% nizsi nez byla vyplata. Duchod nestaci ani na ucty jako najem, pojisteni,a bezny zivot,auto zde je nezbytne. Nemohl platit pujcku,a tak mu hrozi exekutor. Ceka ho soudni proces,a zachranit ho muze pujcka od jine banky na urok 2%, nema majetek atak potrebuje 2 rucitele, ja souhlasim rucit,ale druhy neni, ani rodina nepomuze. Kontaktovala jsem nejbohatsiho ponikatele kraje, co vlastni asi 10 firem, a je milionar,ne, nepomuze a rucit nepujde, i kdyz castka je 40 000 euro aon ma milionovy majetek. Toto je sobectvi,a Duse takoveho cloveka, ktery nepomuze v nouzi bude po smrti souzena a v dalsim zivote tento sobecky anecitlivy clovek, muze trpet chudobou. Nic nam neni dano na veky. Otec nebesky nam dal dary, po smrti nam je zase odebere,.ja ted nepsala neb se snazim pomoci i financne priteli v nouzi. A ted vidim, jak jsou lide zli asobecti. Ale to je zivot. Ja delam co mohu, mohu jit rucit, pritel je dulezitejsi nez vlastni firma, nebot i on pomohl mne!! A to asi pred 9 lety kdy ja zacala pracovat v pohrebnictvi aneumela ani poradne finsky. Psal mi prace, delal papiry, kontaktoval pozustale, mluvil s nimi, neb ja neznala rec. Ale pomahal i s nakladanim tel, i mi opravoval auto, staral se o mne kdyz ja byla nemocna, sel se mnou k lekari, vezl mne do nemocnice, uklizel mi byt, nosil nakupy, i uvaril. Ted je rada na mne a musim pomoci. A jiste ze mu koupim i lahve alkoholu, a dam na jidlo i pivo, ale jsem smutna ze i vlastni sestry nepomahaji. Jeho matka ma jiz 88 let a jiz zije v jinem svete. Pomaham ted ja, a je mi smutno. Muz je nestastny,a nemuze nikde najit druheho rucitele. 88 leta matka s minimalnim duchodem jiz ani rucit nemuze, ona chtela, ale banka ne, nebot zena muze zemrit jeste tento rok, prijem ma maly aneni zaruky. Dejte na Louise, radi VAM DOBRE.