Prosím o pomoc s duchem

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Re: Prosím o pomoc s duchem

Příspěvekod Materidouska » 09 zář 2011, 09:17

Díky, doufám že to zabere:-) Nejde o to, jestli trpím já, protože naštěstí ne. Ale jde o to, že trpí nejspíš on, a to mě mrzí. To že nepřešel do Světla a přes 217 let musí bloudit duchovní sférou. Kdybych ho uměla očistit od hříchů a poslat ho do Světla, kde by měl svatý klid, bylo by to nejlepší. Naštěstí se chová solidně a poslouchá mě a na požádání odejde a nebo přestane dělat věci, které mi vadí. Zachoval si ze života ještě určité návyky- ví,. že mě nesmí rušit když spím a podobně. Navíc je inteligentní a taktní. Když si čtu některé příspěvky od čtenářů co prožívají, jak jim duchové mohou udělat ze života peklo, tak si říkám že mám štěstí že on není vzteklý a pomstychtivý a dokáže mě poslechnout. Kdyby mě neposlechl, tak by mě mohl strašit do aleluja a já bych se z toho nejpíš zbláznila. A trochu mě děsí to, že můžu cíti i jeho dotek- evidentně pokud by se naštval tak by mi tím mohl i ublížit. Snad se to vyřeší brzo a on najde svůj klid.Jen je to varování pro všechny- někdy ty lidské myšlenky dokáží být tak silné a přivolat kohokoliv odkudkoliv. Jen by mě zajímalo, jestli duch se může sám rozhodnout zda příjde pokud ho někdo takto kontaktuje a nebo je proti své vůli přivolán k tomu kdo k němu přes telepatii mluví. Já si myslím, že je vždy na duchovi zda se rozhodně odpovědět a přijít k člověku, který k němu mluví. Mohl by přece zůstat tam kde je a v klidu si vyslechnout to, co mu chce někdo sdělit, nemusí přece chodit osobně. A´t je to tak či tak, v myšlenkách je lepší být opatrným, protože člověk nikdy neví koho si ko sobě zavolá.
Materidouska
Školák
Školák

Příspěvekod Materidouska » 09 zář 2011, 10:26

Jinak bych se teda neoznačila za posedlou duchem- myslím , že ten duch u mě není pořád 24 hodin denně, ť je kdekoliv tak příjde jen tehdy když jsem na něj mluvila v myšlenkách nebo si ho vybavila . Necítím žádnou změnu povahu, smutek, deprese, nebo úbytek energie. Jsem úplně stejná a v pohodě jak po duševní stránce tak i po tělesné. Jen jsem ho na sebe upozornila a on už prostě ví kde jsem a kde mě má hledat, ale nenalepil se na mě úplně, dle toho jak jsem citlivá, bych si toho určitě všimla, neboť takové posednutí duchem má určitě nějaké následky....
Materidouska
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 09 zář 2011, 13:16

No nech bejt, tímhle to začne a postupně můžeš procházet změnou, kterou si nevšimneš. Každopádně bych doporučil "solnou" terapii, jen tak pro jistotu.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Materidouska » 09 zář 2011, 13:31

Nechci být tak agresivní a sůl ani jiné prostředky bzch naněj nepoužívala. On není zlý, taky přece žil a nijak se nezměnil. A když by mě jako člověk nestrašil když žil tak to přece nebude dělat po smrti. Není agresivní a pokud se mě chtěl dotknout, tak asi ne ve zlém, kdyby mi šel po krku nebo mi chtěl ublížit, asi by to už udělal. Ale zařídím se dle rady Arpaix, a dám vědět, jak to dopadlo. Moc díky všem:-)
Materidouska
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 09 zář 2011, 17:50

No ono jde o tom, že tenhle typ "energie" se k někomu nepřitáhne jen tak pronic za nic. Jen aby jsi věděla, ale hodně štestí.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 10 zář 2011, 17:22

Ja napojila se na Louise, jeho Ducha vcera v noci mezi 23-01. on neni spatny, jen pani Materidousku chtel varovat pred prilisnou aroganci a chteji kariery za kazdou cenu. Kariera je dobra vec, cilevedomi tez, ale pozor na sebeuctivani a delani z kariery modlu. Louis zemrel nasilnou smrti, byl stat,a jeho Duse jned neuvedomila ze telo nezije. On to ted vi. Ja modlila se i k nemu,a on rozumi. On je to klidny Duch, neni jako pred 217 lety, ale je DOKONALEJSI. Neni jeste reinkarnovan a myslim ze dalsi reinkarnace ho cekaji. Zatim se vyviji jeho Duse. Patriot je ale stale. To co dnes je ve Francii ho mrzi,ale to mrzi nas vsechny. Politika soucastne Francie se mu nelibi ani trochu. Vi vse co je ve Francii v dobe dnesni a sleduje to,ale on jiz nemuze nijak zasahnout a je z toho smutny. Nebojste se ho, neni zly.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Materidouska » 12 zář 2011, 07:26

Taky to tak vidím, hned jsem cítila že to není špatný duch. A vím, že nemám mít strach, jen doufám, že brzy najde klid:-)Moc děkuji všem, vážím si tohoto fora - že pomáhá lidem kteří se svou nevědomostí dostávají do různých problémů a pak že se zde najdou osvícení lidé, kteří nezištně pomáhají. Jsem velice ráda že jste mi pomohli, protože s některými věcmi by si člověk sám neporadil:-)A aspoń je to ponaučení pro příště, že si nemám zahrávat s věcmi kterým nerozumím.
Materidouska
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 13 zář 2011, 00:01

Za Vase rozumne prispevky jsem Vam navysila karmu. Louis je dobry Duch, chce Vas vest, pomahat Vam, byt neco jako dokonaleksi Duse ktera Vas vede. On Vas chce upozornit na nebezpeci v oblasti kariery v politice, na spinu ktera v politice exituje, chce Vas uklidnit a pusobit aby Vy prvne myslela na vse dusledky, jaka muze mit prilisna ambice v zivote politickem. On Vas vede. Neni treba se ho bat, nemusite mit strach. On nechce aby jste mela strach. Pomodlim se aby jeho Duse jiz sla do svetla a na druhy breh a nebyla jiz takto na 90% propojena s timto svetem. I on potrebuje jeste dalsi rénkarnace k zdokonaleni se. On Vas ma mnoho rad, nebo da mnoho energie aby Duch takto i hmotne zjevil se. On Vas chce upozornit a ukazat Vam chyby co delal v zivote aby Vy dala pozor. Nemusite se ucit francouzsky, neb Duse zemrelych jiz rozumi vsem recim. Ja i Duse zemrelych Finu kontaktuji francouzsky,a oni rozumi. Mrttvi jiz rozumi vse.
Preji Vam prijemnou noc, pani Materidousko.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Materidouska » 14 zář 2011, 08:12

Děkuji za navýšení karmy, moc si toho vážím. Jinak doufám že Louis odejde brzy ke Světlu a i přesto já k němu budu moci mluvit a on mě uslyší:-) Nejdůležitější je to, aby on dosáhl klidu, protože si ho zaslouží. Jsem velice ráda že mi jeho Duše chce pomáhat a poradit mi, to se asi nestává tak často. Já když jsem na tomto fóru četla opravdu děsivé příspěvky od lidí, co je duchové terorizovali a dokázali jim pěkně znepříjemňovat život, opravdu jsem měla strach že by se mi mohlo něco takového také přihodit. Každopádně člověk musí být vždy opatrný a neexperimentovat ve věcech kterým nerozumí a nebo se jich bojí. Já se o něco podobného již pokoušet nebudu, tohle je ponaučení, a myslím, že mám velké štěstí že to dopadlo takhle. I když můj první pokus telepaticky se spojit s duší zemřekého dopadl úspěšně- tedy opravdu jsem se spojila s tím s kým jsem chtěla, také jsem mohla narazit na kdovíkoho a skončit velice špatně. Pokud si to někdo čte, tak bych chtěla lidi opravdu varovat před experimentováním se spiritismem bez zkušeností a bez dobrého učitele. Tady asi platí pravidlo : "Pokud na tom neumíš, tak na to nelez" ...a toho se budu držet...
Materidouska
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 16 zář 2011, 01:25

Louis ma Vas rad, on neobjevi Vam se pokud bojite se ho,ani neprijde kdyz si to neprejete. On Vam chce radit i pomoci, je to dobry Duch,a jiz blizi se dokonalosti. On Vas nechce strasit,ale pomoci Vam. On je tam kde je, nebot sve trapeni ma za trest za to co delat v minulem zivote. Jeho Duse neni na teto zemi,ale jak zkoumala jsem,vypada to na planetu Pluto, kde zivot je jiz stastnejsi nez na zemi,ale Duse jeste musi projit reinkarnacemi. On Vas ma moc rad. On neni spokojen neb ma trrest za sve ciny na teto zemi,ale on za 217 let od umrti zdokonalil se, on jiz vi co delal..ted radi i Vam, aby jste jednou tak dusevne netrpela jako on. Ja s Nim komunikuji tez.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Arpaix » 03 lis 2011, 23:59

Mne se neotevrela Vase SZ, ale napisi Vam takto. Jsem moc rada ze jste spojena s Dobrou Dusi, Louisem, ktery Vam pomaha a chrani Vas pred chybami ve Vasi profesni kariere. On Vam chce pomoci, vest Vas, upozornuje na mozne chyby,a nechce Vas nijak strasit- proto on neobjevi se Vam pokud nechcete. On je velmi dobra Duse a ja vim ze on Vam chce jen pomoci, chranit Vas pred chybami. Jste velmi jemny clovek,a mate velke sosialni citeni- to citim na tuto dalku. Vy chcete delat socilani politiku, je Vam lito to, ze neni rovnopravnost, je velmi Vam lito chudych, trpicich lidi. Chce se Vam i plakat nad utrpeni a nad socialni nerovnosti- to z Vas citim!. Moc rada by jste pomahala a delala velmi dobre pro vsechny. Ale i ja Vas varuji- pozor na velke mnozstvi prace a vziti se prilis do utrepni druhych! To Vam bere silu. Vy musite take pecovat o sebe, o sve blaho a az kdyz Vy se budete mit dobre, budete silna a budete mit i dobrou socialni situaci- az potom muzete pomahat druhym! Louis Vam radi a vede Vas. I ja pomaham lidem, i mne je lito trpicich a chudych a pomaham kdyz mohu, ale ja ziji sama a prace pro druhe je moje poslani. Pozor na "workholismus".
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Materidouska » 07 lis 2011, 12:34

Děkuji, máte pravdu,na takovou dálku jste mě odhadla výborně, strašně mi vadí sociální nerovnosti mezi lidmi a moc bych to chtěla změnit. Ale bojím se, že jeden člověk nic nemůže dokázat pokud je sám ve své snaze. Myslím, že moc workoholik nejsem, momentálně moje politická kariéra poněkud stagnuje takže moc práce nemám, ale doufám, že to bude jen lepší - holt jsem v opoziční straně a tak nemáme moc možností lidem pomáhat. Vláda dělá asociální opatření a všechno proti lidem, a mně to vadí, užírám se tím, ale bojovat se proti tomu nijak nedá. Musíme počkat na další volby, a pak se snad něco změní.
S Louisem je zvláštní, že i když ho nevidím a nevím kde je tak mi příjde že mě ovlivňuje v mém podvědomí. Trošku jsem se zklidnila a cítím se vyrovnaná a už se nevrhám do věcí tak po hlavě. Je to velice zvláštní, vždycky jsme byla cholerik a teď jsem klidná a rozvážná. Jen škoda že ještě nedokážu jeho myšlenky slyšet a vnímat. Mozek se pořád brání, ale řekla bych že tak na 90% jsem připravená jej vidět. Závidím lidem, kterým to jde snadno taková komunikace s dušemi mrtvých.
Přemýšlela jsem, že bych zkusila astrální cestování - kdyby moje duše vycestovala z těla a mohla se s ním setkat v jeho duchovní sféře. Sice jsem to ještě nikdy nezkusila, ale myslím, že to nijak nebezpečné nebude. při nejhorším se mi to nepodaří, akorát nevím, jestli bych ho v té astrální sféře našla. Vím že on může přijít za mnou, ale nevím, jestli vůbec může a taky by mě zajímalo, jak to vypadá tam kde on te´d pobývá.
JInak jak se daří Vaší nové firmě?Vy taky odpočívejte, ať se nepřepracujete...
Materidouska
Školák
Školák

Příspěvekod Arpaix » 08 lis 2011, 00:33

Firmu se mi nakonec- zatim- nepodarilo otevrit, zas ma byt vyjadreni luteranske cirkve a mela bych platit cirkevni dan,je to vse zatim v zacatku. Jednou nahoru, jednou dolu, ale to je zivot. Postupuji pomalu a s ledovym klidem. Ve vecech obchodu se nesmi spechat,a clovek nesmi se nechat ovlivnit jen city. Srdce mez mozku je slepe a padne, mozek bez srdce- priklad manageru soucastne doby, zadne socialni citeni. Aby byl clovek dobry podnikatel v poslednich sluzbach potrebuje oboji, mozek i srdce. Je to velmi citliva profese. I ja mam socialni citeni alidem snazim pomahat,ale jsem realista, socialni spravedlivost na planete Zeme neni a nikdy nebude. V cele Evrope je bida, nezamnestanost a chudoba. I ve Finsku,a ve Francii je katastrofa. Vasi dobou Dusi i Louise trapi situace v soucastne Francii, ktera je velmi zla. Nejen v Parisi,ale i na jihu jsou lide tak chudi, ze spi na ulici. Ano, miluji historii,ale nezaviram oci pred politikou soucastne Francie, ja to sleduji a velmi je mi smutno. Louis to vidi z druheho brehu.
Kde je ted? V vesmiru, ale jeho Duse Vas navstevuje, radi Vam. Ano, ve spanku Vase Duse oddeli castecne od tela, spojena s telem jen pomoci perispiritu aVy s nim muzete mluvit. Nemusite ho hledat, on Vas najde sam. Louis Vad varuje pred spechem, nervositou,ale i pred prilisneho ocekavani od lidi. Lide jsou nedokonali, proto jsou na teto Zemi. Chudoba,ale i bohatstvi jsou velmi tezke zkousky pro Dusi. O chudobe vite,ale bohaty clovek lehce podlehne penezum, moci i slave a stane se zlym, sobeckym i chladnym k utrpeni chudych. Pokud cloveka ma velke financni prostredky na tomto svete, ma vliv, moc,ale vyuziva ji jen sam pro sebe a svoji rodiny-a nepomaha tem, kteri potrebuji, jeho Duse projde trestem, a ceka ji mnoho zkouser, réinkarnaci, V dalsim zivote muze byt tento dnesni milionar, zebrak zijici na ulici. To co delame spatne druhym, se nam vrati.
Uvedu priklad: mam kamarada, byvaly policista, ted v duchodu, ode mne o 20 let starsi, predcasne pensionovan, mel mnoho dluhu, placeni a duchod je o 40% nizsi nez byla vyplata. Duchod nestaci ani na ucty jako najem, pojisteni,a bezny zivot,auto zde je nezbytne. Nemohl platit pujcku,a tak mu hrozi exekutor. Ceka ho soudni proces,a zachranit ho muze pujcka od jine banky na urok 2%, nema majetek atak potrebuje 2 rucitele, ja souhlasim rucit,ale druhy neni, ani rodina nepomuze. Kontaktovala jsem nejbohatsiho ponikatele kraje, co vlastni asi 10 firem, a je milionar,ne, nepomuze a rucit nepujde, i kdyz castka je 40 000 euro aon ma milionovy majetek. Toto je sobectvi,a Duse takoveho cloveka, ktery nepomuze v nouzi bude po smrti souzena a v dalsim zivote tento sobecky anecitlivy clovek, muze trpet chudobou. Nic nam neni dano na veky. Otec nebesky nam dal dary, po smrti nam je zase odebere,.ja ted nepsala neb se snazim pomoci i financne priteli v nouzi. A ted vidim, jak jsou lide zli asobecti. Ale to je zivot. Ja delam co mohu, mohu jit rucit, pritel je dulezitejsi nez vlastni firma, nebot i on pomohl mne!! A to asi pred 9 lety kdy ja zacala pracovat v pohrebnictvi aneumela ani poradne finsky. Psal mi prace, delal papiry, kontaktoval pozustale, mluvil s nimi, neb ja neznala rec. Ale pomahal i s nakladanim tel, i mi opravoval auto, staral se o mne kdyz ja byla nemocna, sel se mnou k lekari, vezl mne do nemocnice, uklizel mi byt, nosil nakupy, i uvaril. Ted je rada na mne a musim pomoci. A jiste ze mu koupim i lahve alkoholu, a dam na jidlo i pivo, ale jsem smutna ze i vlastni sestry nepomahaji. Jeho matka ma jiz 88 let a jiz zije v jinem svete. Pomaham ted ja, a je mi smutno. Muz je nestastny,a nemuze nikde najit druheho rucitele. 88 leta matka s minimalnim duchodem jiz ani rucit nemuze, ona chtela, ale banka ne, nebot zena muze zemrit jeste tento rok, prijem ma maly aneni zaruky. Dejte na Louise, radi VAM DOBRE.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod LordFilth » 13 lis 2011, 01:11

Mohu mít otázku, o jakém Louisovi se tu bavíte? :)
LordFilth
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 13 lis 2011, 06:32

Nějakej jejich soukromej duch :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod LordFilth » 13 lis 2011, 13:16

V tom případě pardon za mou zvědavost :)
LordFilth
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na Konzultace při problémech s duchy