Prosím o pomoc s duchem

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Prosím o pomoc s duchem

Příspěvekod Materidouska » 05 zář 2011, 09:27

Byla bych ráda, kdyby mi někdo pomohl se situací, kterou teď právě prožívám a nevím si s ní rady. Jsem normální holka, 27 let, která nikdy nezažila žádné věci spojené se spiritismem či něco podobného. Až nyní. Na jednom esoterickém fóru jsem se dočetla, že je možno kontaktovat kohokoliv mrtvého přes telepatii- prostě vybavit si člověka ke kterému chci mluvit a cíleně mu poslat myšlenku co mu chcete. A tak jsem se rozhodla toto vyzkoušet, myslela jsem, že se nemůže nic stát, maximálně mě uslyší ten komu chci něco říct a to je vše. Ale následné reakce mě překvapily a především vyděsily. Vybrala jsem si již přes 200 let mrtvého muže- politika Velké Francouzské revoluce, který byl popraven ve svých 27 letech gilotinou spolu s Robespierrem - jeho nejlepším přítelem. Byl to dle pramenů poněkud necitelný ale přitom geniální politik. Chtěla jsem mu jen vyjádřit svůj obdiv a protože to byl opravdu krásný muž tak ve mně jeho vzhled probudil poněkud větší náklonnost. Ovšem po chvíli co jsem k němu mluvila mi začal někdo bouchat na noční stolek za mnou, což mě poněkud vyvedlo z míry. Raději jsem toho nechala a nechala to být. Poté jsem si všimla že se mi v několika dnech začaly rozhazovat věci v mém pokoji, vypadnutá knížka, rozházené figurky ktré jsou pečlově vtisknuté do forem v krabici a podobně. To už mi přišlo dost divné. Potom nejděsivější chvíle přišla v noci. Celý den jsem se nutila na něj nemyslet abych ho k sobě nevolala svými myšlenky, ale v noci těsně před spaním jsme se neovládla a představila si ho, jak je se mnou a sedí na posteli. Ovšem opět se v okolí mé hlavy těsně vedle mě ozvaly rány-takové hlasité ťukání do stolu, přitom jsem byla sama a nikdy se nestává aby neviditelná ruka klepala na stůl. Prostě strachy jsem myslela že asi omdlím, protože mi bylo jasné že tam opravdu nejsem sama. Přemohla jsem se a řekla jsem mu, že se ho šíleně bojím, ať odejde že tohle mi nesmí dělat, že je přece mrtvý a já živá. Hned to přestalo a zdálo se že odešel. Přes 2 měsíce byl klid, nic se nedělo až teď. Opět mi to nedalo a začala jsem k němu mluvit, že i když se ho bojím tak se pokusím mu pomoci dostat ho do Světla. Myslím si, že pokud přišel tak ve Světle není a pořád někde bloudí duchovní sférou. Moje city k němu bohužel nijak nevychladly a domnívám se, že on to cítí , a dokonce i když k němu nemluvím a moje myšlenky se motají kolem něj tak příjde a začne se hmotně projevovat. Naposled před několika dny, se mi stalo že jsem si představovala jaké by to bylo kdybyl žil a já se ho mohla dotýkat atd. A ač mi tohlo běželo hlavou a přímo jsem k němu nemluvila, tak opět se ozvala rána( vždy v noci) a najednou mě ovanul tak strašně chladný až mrazivyý vzduch, cítila jsem to přímo u obličeje a pak jak mi to sjíždí po hlavě, vlasech a rukou. Ta zima jakoby pulzovala , cítila jsem to velmi intenzivně, přitom ten den bylo horko z těch 30 stupńových veder. Trvalo to asi 5 minut-pak najednou to zmizelo, a opět se oteplilo. Připomínám, že strach jsem už ani neměla protože jsem věděla kdo to je a co se asi tak děje. Jinak v bytě chlad ani zimu necítím, energie mám pořád taky dost a spím dobře, protože mě v noci ze spánku nebudí ani mě nijak neruší. Jen když na něj začnu mluvit tak se začne ozývat a projevovat se. Myslím, že se mnou není ale pořád ale za mnou občas chodí, už ví kde jsem a kde mě má hledat. Jen ještě když s ním začnu komunikovat a soustředím se , abych správně zacílila své myšlenky, tak mi začně po chvilce docela hlasitě pískat v uchu- i když on nepříjde, možná se také snaží mi něco sdělit, ale můj mozek to nedokáže rozklíčovat a slyší to jako pískání. Při jeho poslední návštěvě jsem mu řekla že se pokusím mu pomoci a najdu někoho kdo ho dokáže bezpečně převést tam kam patří - do Světla, protože já si na to sama netroufám a ani to neumím. Naštěstí je trpělivý a ani se nijak nepřipomíná,jen vyčkává. Já jen byla bych ráda kdyby se našel někdo kdo by mu pomohl ať najde klid a nezůstává pořád někde uvězněn, již pár staletí. Jinak agresivně se neprojevuje, a myslím, že ublížit mi nechce. Asi byl jen překvapený že ho někdo takhle kontaktoval a chová se slušně, vždy´t on také žil a pořád ještě cítí a myslí tak jako za života. Pokud někdo bude chtít podrobnosti, moji fotografii, nebo jeho , tak se mi prosím ozvete. Chci mu pomoci co nejdřív, záleží mi na něm a mám strach kdo ví jak se mu tamnkde je právě vede. Moc děkuji za pomoc.
Materidouska
Školák
Školák

Re: Prosím o pomoc s duchem

Příspěvekod Sam Tektzby » 05 zář 2011, 13:34

No napadá mě jedna jedinná věc. PROČ JSI TO SAKRA DĚLALA??
No popiš mi ten postup, protože to s tou telepatií se mi nějak nezdá, jsem holt moc materiální tvor. Ještě koho jsi vyvolávala, jestli sem přijde Arpaix možná by mohla pomoc, je to Francouzka, takže by se to hodilo.
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 05 zář 2011, 19:22

Ano ja se narodila v meste Carcassonne / Terre d´Aude/, prosim proc Vy to delala,a jeste tak se strachem?
Strach pritahuje nizke Duse ati se mohou i mstit? Jste jista si ze evokovala toho politika? Vite ze to je on skutecne a ne jen nejaky astralni odpad? Delala jste to velmi spatne akdyz Vy mu rikala ze mate "strasny strach",a to je pro tuto entitu radosta!! Cim vetsi strach, tim vice na sebe pritahuje negativni sily,a kdyz ukazete temto Dusim, ze mate strach, tak ucinek je HORSI..STRACH PRITAHUJE NEGATIVNI ENERGII.
Vy pokud evokujete NESMITE MIT STRACH,a nesmite temto entitam dat vedet ze strach mate! To je nejhorsi co mohla jste udelat, brecet a rikam mu ze mate strach,a neodvolat ho. Ted tam je s Vami. Ten zesnyly chce mit klid! Proc evokovala? Co mu chtela sdelit? Evokovat se ma je v pripade 100% nutnosti a otazky musi byt prime, rovne!,a pokud mate strach nesmite v zadnem pripade kontaktovat zesnule!! Starch pritahuje Duse nizke amstive a jeste kdyuz s nim mluvila jaky strach mate-to je velmi nebezpecne! S mrtvymi musime jednat BEZE STRACH A BEZ EMOCI! Toto myslim ani nebude Duse politika ktery Vam je sympaticky,ale pro strach k Vam prisla jina entita, i muze byt astralni odpad, od druhy breh, ci Duse ktera s Vami si hraje. Mluvite francouzky? Pokud ano, napisi Vam ritual jak to odvolat. Mne zda se ze toto neni ten politik, ale nejaka jina Duse ktera s Vami hraje si. Evokater musi umet mrtve ovladat a jako rovne a rovne, ne ukazat jim strach a dat ovladat se jimi.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Materidouska » 06 zář 2011, 07:45

Děkuji za odpovědi:-) Tak já jsem při telepatii a komunikaci s ním strach NEMĚLA, lekla jsem se až když opravdu přišel.Jinak francouzsky neumím a ani to nevadí, protože telepatie probíhá na základě myšlenek a ne jazyka. Kdo to ovládá tak to ví. Samozřejmě jsem si o tom něco přečetla než jsem do toho šla. Jinak se mnou tady evidentně není, jen občas chodí pokud s ním chci mluvit, nechová se agresivně, a ani mě nijak neobtěžuje. Kdybych k němu opět nezačala mluvit, tak už se evidentně neozve, nechodí sám od sebe. A strach z něho nemám, bylo to jen počáteční leknutí a on když zjistil že mě děsí tak odešel a byl klid. To já jsem se rozhodla jej znovu kontaktovat, protože mu chci pomoci dostat se tam kam mám tj. do Světla. Problém je v tom, že po smrti nejspíš uvízl v duchovní sféře a nepřešel do Světla, a je tam už nejspíš přes 200 let, a asi je i rád že si ho někdo všiml. Ještě k té telepatii- všechny nehmotné bytosti ovládají telepatii - od nás do duchovní sféry funguje přenos dat perfektně, a každý kdo má zájem kontaktovat kohokoliv tak to jde. Problém je v té komunikaci z opačné strany, to je přenos od nich k nám přerušený, neboť lidský mozek není nastaven na přijímání myšlenek zvenku. To ovšem znamená že já mohu mluvit s kýmkoliv a pokud se mé myšlenky zacílí tím správným směrem a beze strachu tak sevdostanou k tomu co mají a záleží na tom druhém jestli má zájem také o kontakt. Zákon vesmíru zní- Na co myslíš, to přitahuješ!! Takže si nemyslím, že by se mi ozýval někdo jiný. MOje city k tomu muži jsou natolik silné že nehrozí aby se přesměrovaly jinam. K té otázce proč jsem to dělala- bylo to proto že jsem mu chtěla sdělit že i po tolika staletích je někdo kdo ho obdivuje a miluje. A když přišel , tak má jistě zájem na tom, aby mu někdo pomohl tam kam má - do Světla. To je to nejdůležitější. A jinak strach necítím, pokud si člověk o tom něco přečte, tak ví, že povaha mrtvého člověka pramení z duše a ta se nemění, protože duše je nesmrtelná. Taže pokud by mě tento člověk neublížil za života, tak to neudělá ani po smrti.
Materidouska
Školák
Školák

Příspěvekod Materidouska » 06 zář 2011, 07:55

Ještě k tomu postupu v telepatii- dělala jsem to takhle: Napřed jsem se uklidnila, samozřejmě ve večerních hodinách, kdy je absolutní klid, vyčistila hlavu a začala si toho muže detailně představovat- každý rys jeho obličeje, oči , vlasy, vizuálně jsem si ho představila jakoby stál přede mnou. Nebylo to hned chvíli to trvalo. Oslovilo jsem ho jménem, a upozorňuji že jsem strach neměla,cítila jsem jen sílu. A navíc jsem věřila že mě uslyší, jen jsem nepočítala s tím že příjde - to mě trochu vylekalo.A když se hmotně projevil tak jsem ho poslalal pryč s tím, že jsem netušila že příjde a ať zase odejde tam odkud přišel. Že postačí když mě bude poslouchat tam kde je. A on mě poslechl, a odešel. Jinak jsem docela citlivý člověk, sice žádné duchy fyzicky nevidím,a ani jsem to nikdy dřív nezkoušela ale evidentně síla myšlenky je dost silná tak jako člověk sám.
Materidouska
Školák
Školák

Příspěvekod skupina EPRV777 » 06 zář 2011, 08:13

Ahoj.
Máš zřejmě telepatické schopnosti.Proto můžeš komunikovat přes tvoje podvědomí bez problémů, ale zatím ti nikdo neřekl jak zabránit tomu aby nedošlo ke kontaminaci nějakou entitou. A proto ti doporučuji s entitami nekomunikovat, protože by ti to mohlo i ublížit. Jestli chceš tak se můžeš obrátit o pomoc i na naší skupinu lovců přízraků EPRV777. Řešíme takové problémy po celé ČR a provádíme jejich monitorování i s následným odvedením entit a vyčistěním prostor. Můžeš nám napsat na e mail EPRV777@seznam.cz nebo na můj osobní caryfuk1@seznam.cz Hlavně si s s tímto světem nehraj, protože tvůj strach tyto různé entity přitahuje. Sam i Arpaix mají pravdu a tak zkus popřemýšlet o tom, jestli nebude lepší příště se takového počínání vyvarovat a když ti někdo chce poradit, tak to přijímej s více pokorou. Víš já jsem viděl jsem za těch patnáct let, co se o tuto problematiku zajímám hodně lidí co Evokovali něco a nakonec skončili na psychiatrii, ale to jim stejně nepomohlo. Lépe si nezahrávat a přijmout přátelskou radu od profesionálů jako je Sam Arpaix i Já.
Nemyslíš? !no1 !no1 !no1
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod Materidouska » 06 zář 2011, 10:11

Děkuji:-) Samozřejmě přijímám všechny připomínky s pokorou, přece jen člověk s epořád učí a hlavně přichází na to, o čem ještě neměl ani netušení. Mým cílem je především to, převést duši toho muže kterého jsem kontaktovala do Světla, protože já sama do neumím a nechci s jeho duší riskovat. Vím že se vrátil do astrálního světa a někde tam bloudí sám a bez pomoci, a já jsme mu jasně slíbila že udělám všechno proto abych ho bezpečně dostala tam kam má. Je trpělivý, nestraší mě a ani nechodí jen tak. Co se týče toho měření, určitě by to bylo zajímavé, ale vzhledem k tomu, že u mě není pořád nalepený ale dochází jen při komunikaci a v mém bytě se nezdržuje, tak žádné měření by asi neprokázalo žádný výsledek. Takže pokud ho někdo umí bezpečně převést do Světla,(tedy napřed vyhledat jeho duši a pak převést) budu ráda a přísahám že už si víckrát s těmito věcmi zahrávat nebudu:-)
Materidouska
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 06 zář 2011, 10:59

To bude trochu těžší, protože pokud bude vázána ta energie na tebe, tak bude složitější postup. No pro začátek bych se zkusil zeptat, jak jsi na tom se spiritismem. Máš nějaký zkušenosti, nebo šlo jen o zkoušku "něčeho novýho"?
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Materidouska » 06 zář 2011, 11:19

Tak já žádné věci kolem spiritismu neprovozuji, a ani jsem nikdy neprovozovala. Jen jsem zkusila dle jednoho návodu ohledně Promlouvání k mrtvým, předat myšlenku vybrané duši. Vím že určitou formu telepatii ovládá každý člověk, ať už více či méně-záleží na intenzitě myšlenky a na důkladnosti vizualizace- tedy dokonalé představě a zhmotnění toho, komu chcete cokoliv vyslat. V ideálním případě myšlenka zasáhne toho koho chcete. Tedy kontaktovat kohokoliv na druhé straně je snadné, záleží na síle myšlence. Takhle se dá lehce a bezpečně mluvit s člověkem jehož duše odešla do Světla- problém je ovšem v mém případě kdy duše toho muže kterého jsem kontaktovala uvízla v duchovní sféře. Obávám se, že jeho duše nebyla čistá( byl to chladnokrevný politik,jehož zásluhou pár lidí skončilo pod gilotinou včetně jeho samotného). Proto nedokázal přejít do Světla a nyní pobývá nejspíš na místech mu blízkých, neboť takováto duše se může pohybovat v astrální sféře dle své vůle a svého uvážení. Jinak pochybuji že by byl na mě energeticky vázán- spím dobře, energie mám dostatek - úplně stejně jako dřív, žádný úbytek, nemoc nebo špatnou kondici včetně té psychicjké nepociťuji. A ani nemám žádný strach a ani při komunikaci s ním, necítím strach či nějaké obavy- jen mě vyvedlo z míry jeho první návštěva,neboť mě nenapadlo že jeho duše není ve Světle ale v astrálu. Vím rovněž, že pokud duše neodešla do Světla a nachází se v duchovní sféře, tak mé myšlenky na něj ho můžou pořád přitahovat . Nicméně on opravdu chodí jen na pokud to opravdu chci a mluvím s ním, jinak na mé požádání odejde a nesetrvává u mě pořád ani v mém bytě. Ten šílený chlad a hmotný projev na znamení že je přítomen trvá jen po dobu komunikace, a až řeknu aź odejde, tak odejde a sám od sebe nepřichází. Jak jsem mu řekla že se mu pokusím pomoci protože i když o něj vím a jakžtakž s ním dokážu komunikovat, do Světla ho poslat nedokážu, takže on to ví,že pro něj sháním pomoc a čeká tam odkud ke mně přichází. Myslím, že je poněkud zoufalý a nešťastný, protože nejspíš budu po dlouhé době někdo kdo si ho všiml a může mu pomoci. Ale žádné agresivní projevy jsem od něj nezažila, je solidní a taktní. Po bytě se normálně pohybuji i v noci beze strachu a jsem v pohodě, protože vím, že jeho duše není žádný šílenec co by mě terorizoval a strašil.
Materidouska
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 06 zář 2011, 11:32

Oki budu potřebovat pár věcí, budu potřebovat odkud byl ten návod (kvůli prověření etymologie) a budu potřebovat jméno toho "vyvolance" (zkontrolovat si o něm pár věcí).
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Materidouska » 08 zář 2011, 07:26

Ok, máš to v soukromé zprávě, dej mi pak prosím vědět jak to dopadlo. díky
Materidouska
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 08 zář 2011, 10:55

Přeposlal jsem to jednomu aktivnímu nekromantovi, co tu máme, tak snad ti to Arpaix napíše ještě dnešní večer :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Arpaix » 08 zář 2011, 21:22

V tomto pripade zda se na obsessio, nevim jak se to rekne cesky, ale ta Duse neni cista, i trpi, ano, Vy ji lakala k sobe a on Vas ted neopusti. Je rozrusen, Vy ho evokovala, ale ani on nevi proc jste to delala. Pozor, ta Duse je velmi silna, neobtezuje Vas, ale ma velmi silne fluidum. Vim o koho jde, historii Francie znam. On Louis neni jeste ocisten i kdyz je 217 let po smrti,a neni ani inkarnovan v jine telo. On je velmi spojeny s timto svetem,a Vy ted jeste ho pritahla blize k tomuto svetu. Ta Duse jiz byla jinde, on vi ze zemrel.
V tomto pripade pomuze modlitba:
Mon Dieu, permettez aux bons Esprits de me déliver de l´Esprit malfaisant qui s´est attaché á moi. Si c´est une vengeance qu´il exerce pour des torts que j´aurais eus jadis envers lui, vous le permettez, mon Dieu, pour ma punition, et je subis la conséquence de ma faute. Puisse mon repentir me mériter votre pardon et ma délivrance! Mais , quel que soit son motif, j´appelle sur lui votre misécordie, daignez lui faciliter la route du progres qui le détournera de la pensée de faire le mal. Puissé-je , de mon cóté, en lui rendant le Bien pour le mal, l´amener á de meilleurs sentiments.
Mias je sais aussi , mon Dieu, que ce sont mes imperfections qui me rendent accessible aux influences des Esprits imparfiats. Donnez-moi la lumiére nécessaire pour les reconnaitre, combattez surtout en moi l´orguel qui m´aveugle sur mes défauts.
Quelle ne doit pas étre mon indignité, puisqu´un étre malfaisant peut me maitriser!
Faites, mon Dieu, que cet échets porté á ma vanité me serve de lecon á l´avenir, qu´il me fortifie dans la résolution que je prends de m´épurer par la pratique du Bien, de la charité et de l´humilité , afin d´opposer désormais une barre aux mauvaises influences.

----------------------------
Jeste za Vas se pomodlim.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod Sam Tektzby » 08 zář 2011, 21:31

Obsese je v češtině posedlost :) pozn. red. :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Materidouska » 09 zář 2011, 08:20

No já to tušila, že je silný i po smrti. Vím, že za života to byl ohromně schopný člověk a vzhledem k jeho nenaplněným ambicím se nedokázal smířit s tím že nebyly naplněny. Jinak si myslím, že ví co jsem mu říkala v myšlenkách, i když v češtině, reagoval na všechny mé povely a odpovídal na znamení , jak říkám francouzsky na něj není třeba mluvit. Hovořím k němu v myšlenkách a ne v češtině.:-) Jinak jsem si opsala tu motlitbu ve francouzštině a udělám to dle Vašich rad, i když francouzsky. Udělám vše co budu moci, aby odešel tam kam má. I když škoda že ho neumím očistit od jeho hříchů tak aby odešel ihned do Světla. Zvláštní je, že moje myšlenky cítí i když k němu nemluvím, a příjde i tehdy když si jen vybavím jeho tvář bez toho anichž bych na něj mluvila. Ale když ho pošlu okamžitě pryč, tak mě poslechne a ihned odejde. Dokonce na mé vyzvání přestal i s rozhazováním věcí v mém pokoji. On totiž zezačátku reagoval dosti zprudka, až když jsem mu řekla ať redělá to nebo ono, tak s tím přestal a od té doby se mi žádná věc v pokoji ani nehla.Ale k mým myšlenkách - myslím si, že mě slyší cokoliv si pomyslím a reaguje podle svého uvážení. Má svou hlavu a vůli. Naposledy jsem uvažovala proč jsem pořád sama, jak moc mi chybí dotyk muže a podobně a už tam byl zas( a to nebylo v souvislosti s ním)- uhodil do stolu za mou postelí (byl to v noci, všude klid a já sama v bytě) a já cítila najednou tak šílený chlad , takový pulzující, bylo to jakoby na mě táhlo z mrazničky ,strašně silné to bylo, přitom ani okno nic nebylo otevřené. Pak jsem cítila, jak mi to prochází vlasy a na krku a ruce, prostě bylo to strašně cítit, myslela jsem si, že duše jsou přece nehmotné a nemohou se dotýkat lidí, jenže já to cítila a bylo to tak mrazivé a děsivé. Nebála jsem se, jen jsem byla zvědavá. Až pak mi v hlavě proběhly myšlenky na lidi, co byly duchy napadeni, a uvědomila jsem si, co by se mohlo stát, co vše by se mohlo stát kdyby se rozzuřil. Pokusím se to vyřešit co nejdřív. Jen mě trochu překvapuje, že duch čte mé myšlenky a ví co si myslím a o čem přemýšlím i to, co s ním nemá co společného.
Moc díky všem, už vím, že si nemám zahrávat s tím, čemu nerozumím a víckrát se o žádný kontakt s druhou stranou pokoušet nebudu.
Materidouska
Školák
Školák

Příspěvekod skupina EPRV777 » 09 zář 2011, 08:42

Víš, nemusíš se divit. I duchové dokáží být inteligentní a při svých projevech mohou komunikovat a manipulovat i s přístroji a to na požádání. Tahle komunikace je ale umožněna pouze přes naše vlastní podvědomí, a oni dokáží využívat informace přímo z Protonačního pole.
Kdyby ti nepomohla ta modlitba, tak se můžeš obrátit o přímou pomoc i na nás. Stačí napsat na naši centrálu EPRV777 EPRV777@seznam.cz a domluvíme se na vyšetření jevu přímo na místě. Ale to je jen nabídka pomoci od naší skupiny v případě že dosavadní opatření by nebyly účinné. Přece nebudeš trpět! Od toho jsme tady aby jsme ti pomohli vyřešit tento problém. Telefon přímo na mne je 723039250 když by něco.
Hledej Pravdu Přijmi Pravdu Žij v Pravdě
skupina EPRV777
Mysterian
Mysterian

Další

Zpět na Konzultace při problémech s duchy