od Materidouska » 05 zář 2011, 09:27
Byla bych ráda, kdyby mi někdo pomohl se situací, kterou teď právě prožívám a nevím si s ní rady. Jsem normální holka, 27 let, která nikdy nezažila žádné věci spojené se spiritismem či něco podobného. Až nyní. Na jednom esoterickém fóru jsem se dočetla, že je možno kontaktovat kohokoliv mrtvého přes telepatii- prostě vybavit si člověka ke kterému chci mluvit a cíleně mu poslat myšlenku co mu chcete. A tak jsem se rozhodla toto vyzkoušet, myslela jsem, že se nemůže nic stát, maximálně mě uslyší ten komu chci něco říct a to je vše. Ale následné reakce mě překvapily a především vyděsily. Vybrala jsem si již přes 200 let mrtvého muže- politika Velké Francouzské revoluce, který byl popraven ve svých 27 letech gilotinou spolu s Robespierrem - jeho nejlepším přítelem. Byl to dle pramenů poněkud necitelný ale přitom geniální politik. Chtěla jsem mu jen vyjádřit svůj obdiv a protože to byl opravdu krásný muž tak ve mně jeho vzhled probudil poněkud větší náklonnost. Ovšem po chvíli co jsem k němu mluvila mi začal někdo bouchat na noční stolek za mnou, což mě poněkud vyvedlo z míry. Raději jsem toho nechala a nechala to být. Poté jsem si všimla že se mi v několika dnech začaly rozhazovat věci v mém pokoji, vypadnutá knížka, rozházené figurky ktré jsou pečlově vtisknuté do forem v krabici a podobně. To už mi přišlo dost divné. Potom nejděsivější chvíle přišla v noci. Celý den jsem se nutila na něj nemyslet abych ho k sobě nevolala svými myšlenky, ale v noci těsně před spaním jsme se neovládla a představila si ho, jak je se mnou a sedí na posteli. Ovšem opět se v okolí mé hlavy těsně vedle mě ozvaly rány-takové hlasité ťukání do stolu, přitom jsem byla sama a nikdy se nestává aby neviditelná ruka klepala na stůl. Prostě strachy jsem myslela že asi omdlím, protože mi bylo jasné že tam opravdu nejsem sama. Přemohla jsem se a řekla jsem mu, že se ho šíleně bojím, ať odejde že tohle mi nesmí dělat, že je přece mrtvý a já živá. Hned to přestalo a zdálo se že odešel. Přes 2 měsíce byl klid, nic se nedělo až teď. Opět mi to nedalo a začala jsem k němu mluvit, že i když se ho bojím tak se pokusím mu pomoci dostat ho do Světla. Myslím si, že pokud přišel tak ve Světle není a pořád někde bloudí duchovní sférou. Moje city k němu bohužel nijak nevychladly a domnívám se, že on to cítí , a dokonce i když k němu nemluvím a moje myšlenky se motají kolem něj tak příjde a začne se hmotně projevovat. Naposled před několika dny, se mi stalo že jsem si představovala jaké by to bylo kdybyl žil a já se ho mohla dotýkat atd. A ač mi tohlo běželo hlavou a přímo jsem k němu nemluvila, tak opět se ozvala rána( vždy v noci) a najednou mě ovanul tak strašně chladný až mrazivyý vzduch, cítila jsem to přímo u obličeje a pak jak mi to sjíždí po hlavě, vlasech a rukou. Ta zima jakoby pulzovala , cítila jsem to velmi intenzivně, přitom ten den bylo horko z těch 30 stupńových veder. Trvalo to asi 5 minut-pak najednou to zmizelo, a opět se oteplilo. Připomínám, že strach jsem už ani neměla protože jsem věděla kdo to je a co se asi tak děje. Jinak v bytě chlad ani zimu necítím, energie mám pořád taky dost a spím dobře, protože mě v noci ze spánku nebudí ani mě nijak neruší. Jen když na něj začnu mluvit tak se začne ozývat a projevovat se. Myslím, že se mnou není ale pořád ale za mnou občas chodí, už ví kde jsem a kde mě má hledat. Jen ještě když s ním začnu komunikovat a soustředím se , abych správně zacílila své myšlenky, tak mi začně po chvilce docela hlasitě pískat v uchu- i když on nepříjde, možná se také snaží mi něco sdělit, ale můj mozek to nedokáže rozklíčovat a slyší to jako pískání. Při jeho poslední návštěvě jsem mu řekla že se pokusím mu pomoci a najdu někoho kdo ho dokáže bezpečně převést tam kam patří - do Světla, protože já si na to sama netroufám a ani to neumím. Naštěstí je trpělivý a ani se nijak nepřipomíná,jen vyčkává. Já jen byla bych ráda kdyby se našel někdo kdo by mu pomohl ať najde klid a nezůstává pořád někde uvězněn, již pár staletí. Jinak agresivně se neprojevuje, a myslím, že ublížit mi nechce. Asi byl jen překvapený že ho někdo takhle kontaktoval a chová se slušně, vždy´t on také žil a pořád ještě cítí a myslí tak jako za života. Pokud někdo bude chtít podrobnosti, moji fotografii, nebo jeho , tak se mi prosím ozvete. Chci mu pomoci co nejdřív, záleží mi na něm a mám strach kdo ví jak se mu tamnkde je právě vede. Moc děkuji za pomoc.