od misajilkova » 23 úno 2011, 00:23
Dobrý večer,přihlásila jsem se sem,protože nevím,kde jindě bych sehnala radu či pomoc...Před 3 roky se moje maminka nastěhovala do staršího hospodářského stavení,které upravila a bydlí tam s mými mladšími bratry.Již při nastěhování si všimla,že na zahradě stojí jakýsi kus čehosi,připomínající pomník...Později našli na půdě zbytek-byl to kříž,na kterém je psáno,že zde zemřela žena s cca ročním dítětem po zásahu bleskem...Kříž je stále na půdě,nikdo nic neřešil....Již asi dva měsíce se ale začaly dít divné věci.Mamina si nechala udělat postele na trámech,takže spí u stropu i s dětmi.Poslední dobou slyší každou noc na půdě kroky....nejdříve to znělo jako běhající krysy,poté ale začala slyšet jasné kroky....na nějakou dobu to přestalo a myslela si,že je konec,že to opravdu bylo nějaké zvíře.Včera jsem tam však byla na návštěvě a spala jsem tam....slyšela jsem to!!jakoby hejno krys běhalo nad hlavami.....pokud by to ale byly krysy,proč byla ta pauza,kdy se dlouho nic nedělo,pokud by to byly krysy,byly by přece slyšet pořád...Přidalo se k tomu další...každý den přesně v jedenáct hodin,slyší na jednom místě ve zdi silné cvaknutí,které nikdy předtím neslyšela.....Dnes večer mi volala a říkala,že když si lehla do postele,zaplo se samo DVD,které je v domě....nechápu co se děje,ale nahání mi to hrůzu....já se sem přihlásila,abych dostala nějakou radu,co dělat,na koho se obrátit....na těchto stránkách si ani nemůžu číst příspěvky ve fóru,protože bych už asi nikdy nespala....je mi z takových věcí zle,opravdu mám strach a bojím se....nikdo na tu půdu nechce jít,matky přítel se směje a ničemu nevěří a ani já,ani máma tam ¨strachy nevkročíme....může jim tam hrozit nějaké nebezpečí?