Prosím o radu!!

Konzultace při obtížných situacích,napadeních, pronásledování a nežádoucích zjevovaných duchů

Prosím o radu!!

Příspěvekod deadamanegirl » 03 led 2012, 19:39

Moje kamarádka se mi svěřila s tím, že jí v poslední době něco "pronásleduje". Podle toho, co říká, mě napadlo, jestli by to nemohl být pomalu se projevující poltergeist. Posílám to, co napsala:

((Vše začalo asi před rokem a půl,když jsem z ničeho nic cítila hrozný strach,chvění,obavy..Cítila jsem jakoby semnou byl někdo v místnosti…Nemohla jsem usnout,ale zároveň jsem se bála otevřit oči..Toto jsem pociťovala jen málokdy ze začátku,ale postupem času se to zhoršovalo,ještě abych podotkla mezi tím byla taková pauza,kdy se nic takového neprojevovalo,ale opět to začalo..Pokaždé to citím večer ..Najednou z ničeho nic mám strach je mi horko a citím,že se mě někdo dotýká.Pak naopak cítím chlad..Svírá se mi žaludek a motá hlava..Bojím se cokoliv udělat pohnout se z místa,jakoby mi někdo chtěl naznačit ať sedím a nic nedělám..Něco jako hrozba..Pokaždé,když jsem doma sama je to nejhorší..Vidívám na sedačce v obýváku nějaké věci,nebo stíny,nevím jak to popsat..Když se podívám do zrcadla vidívám takové ‚‘‘míhání‘‘když se otočím nikdo tam není..Přijde mi,že mě někdo sleduje,otočím se a nidko tam není..Když jsem se jednoho rána probudila měla jsem na noze škrábanec asi 6cm.Poslední dobou si přijdu jako úplně někdo jiný…Nejsem to já..Jsem chladná,samotář,unavená nic mě nebaví,nedokážu se bavit jako dřiv a tohle nené mé pravé Já,nevím jetsli to má s tím něco společného,ale je to opravdu divné..Je možné,že smenou něco nebo někdo manipuluje?..Poslední dobou mám velice často sny,které si,ale pak už nevybavuji,nemohu usnout,probouzím se s pocitem strachu a vylekanosti..Když spím neustále sebou ‘‘cukám‘‘..Docela často mě v noci budí i takové svědění těla z ničeho nic..Moje babička též zažívá něco podobného a cíti,že s ní někdo je,že kolem ní někdo prochází..Ale víc už nevnímá…Vůbec nevím jak se toho mám zbavit..))

Moc vás prosím o rady, jak by to "něco" šlo zahnat.. Vypadá to, že se to jen zhoršuje a nechystá se to jen tak odejít.

Děkuju
The Secret.
deadamanegirl
Školák
Školák

Re: Prosím o radu!!

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 led 2012, 19:45

Poltergeist je nevědomý vůbuch telekinetických sil živou bytostí a pokud to přetrvává a hlavně to chce řešit, můžu polsat nějakej rituál, Arpaix (místní nekromant) se může pokusit navázat kontakt (pokud jde o spirituální energii) a nebo tu je Skupine EPRV 777, která konzultuje a odvolává energie na místě. Jak vidíš možností je tu dost :P
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
|\/|1|_µ_|1 .-420.-3č|<µ 73|<728¥ |\|4\/ž|)¥
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod deadamanegirl » 03 led 2012, 19:52

moc dík. Mohl bys kdyžtak teda prosím poslat nějakej ten rituál?
The Secret.
deadamanegirl
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 led 2012, 19:54

Nejdřív si chci ujasnit jen pár věcí, nezajímá se o okultno a nepokoušela se vyvolávat duchy, nebo jiný podstaty?! Zatím bych začal maličkostma, zkoušeli jste sůl??
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod deadamanegirl » 03 led 2012, 19:59

Prej jen když byla malá tak si z toho jednou dělali srandu a vyvolávali ale na to už si skoro ani nepamatuje, je to hodně dávno. Zatim jsme nezkoušely nic, teprve jsem se o tom dozvěděla tak bych jen chtěla vědět jaký jsou možnosti.
The Secret.
deadamanegirl
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 led 2012, 20:03

A jéje tak, to na sebe mohla natáhnout cokoliv :P no počkáme radši na Arpaix a vyzkoušejte tu sůl, posypte jí ke každýmu vchodu/oknu do místnosti. Pokud máte kamna, tak do roštu vlož stříbrnou minci (nebo jakoukoliv stříbrnou věc co vlastníte). K rituálku ostří ješte nepůjdem, jo pokud to s tou solí je problé (koberce atd) stačí udělat hromádky do rohů místností. Uvidíš jak to pomůže a co poradí místní nekromantka :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 03 led 2012, 20:05

!blazen!

Chtěl bych zamísit polívčičku.

Píšete ,že to mělo pauzu , zajímavé by bylo vědět proč to mohlo přestat ,nebo co mohlo být opětovným spouštěčem.
Nějaká rodinná událost?
Nebo události kolem dané osoby??

Cítíte li chlad i horko. Pokud cítíte i chlad na páteři ,jde o duchovní energie či bytosti = kontakt.
Pokud máte pocit nesoustředění a pocity vnitřního chladu ,únavy. A zároveň pocit sledování vás v místě bydliště či venku.
A navíc vidíte stíny a bolí vás hlava . Strach vám nabourává vaši koncentraci a soustředění.
A pokud máte škrábance !!!!
Pak máte ve vašem stínu a mysli někoho jiného.
Zbavte se toho.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 led 2012, 20:09

Škrábance neřeším, člověk se kolikrát škrábne brutálně a ani o tom neví. Pak nastane podobná situace a hle, objevil se mi na noze škrábanec.
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 03 led 2012, 20:19

!blazen!

Já nevím,myslím si že dotyčná,
je jistě jiného názoru.
To přiznání je krásné ,přestože není úplné???
Duchovno nikdy nespí.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 led 2012, 20:29

Popravdě jizvy a tržné rány mi spíše připomínají psychické nevyrovnanosti. I když to samozřejmě může být jinak, ale nemohu se zbavit pocitu, že tyhle rány jsou vždycky tak nějak doplňující. Proč by nějaká, dejme tomu negativní, entita chtěla ublížit jen škrábancem a ne třeba zlomeninou že :D
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 03 led 2012, 20:34

!blazen!

Já po svých trampotách mezi cizími lidmi a bytostmi na to věřím.

K zlomenině a horším věcem nedojde .
To by dotyčná energie nebyla v jejím stínu.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 led 2012, 20:40

Zase nic evidentního, jen tak na okraj energie se nepotřebuje schovávat ve stínu, protože je to stále jen a jen energie. Takže, jak jsem kdysi slyšel:"Zaobal TO do básní, nebo krasopisu, stejně to bude stále jen a jen TO."
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Merlin z Teustoságu » 03 led 2012, 20:47

!blazen!

Zabalená - rozbalená ,
energie to je , ale není jen její.
Merlin z Teustoságu
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Vejvi » 03 led 2012, 20:50

Tak jsem se konečně registrovala,abych to sváma mohla probrat...Co se týče rodiny,meli jsme pár neshod..Moje mamka říká,že vyvolává negativní energii ''vztekem''tak nevím co je na tom pravdy...Ale pořád mi nejde do hlavy to co vidiím např.jak jsem se zminovala o tom zrcadle..
Vejvi
Školák
Školák

Příspěvekod Sam Tektzby » 03 led 2012, 20:53

Prostě Merlin jen slovíčkaří, nic víc :D
Může to být vztek a může to být něco jiného. Nebylo by od věci popsat kdy se to děje. Pokud je to kol stresových období, bude to asi tebou. Ale přecijenom to prokonzultuj s Arpaix, má na to čuch. Zatím můžeš vyzkoušet ty rituálky výše a uvidíš :)
Sam Tektzby
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Vejvi » 03 led 2012, 20:58

Dřív jsem zažívala stresové obdobía tehdy to začínalo,ale ted jsme všichni v pořádku..Já jsem též v klidu.Takže tomu neorzumím..Už jen to co cítím vždy večer jak už jsem psala je to nejhorší ..Jakoby byla místnost plná nějaký energie a ta na mě tlačila nevím jak to napsat...Ale mám velkej strach..Mám trochu podezření,že tady je i duch,jelikož v byte nekdo umřel nevím kdo přesně..
Vejvi
Školák
Školák

Další

Zpět na Konzultace při problémech s duchy