pryč !

Veškeré důležité oznámení o dění na fóru

Re: pryč !

Příspěvekod kllara02 » 24 říj 2009, 14:12

už to je dávno , zakládala jsem kvůli tomu i nové téma , ale nic jsem se nedověděla.

Ane Hordsteien Hielsen

toten nápis jsem měla napsaný na bundě , nevim už datum , ale je to skoro rok.Stále nevím co to znamená.Kvůli tomu jsem tu přišla.
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod panter » 25 říj 2009, 15:28

Ani ja to neviem. Ale jedno viem, že keď budeš hľadať, raz tú odpoveď nájdeš.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod lykantrop » 26 říj 2009, 09:20

co třeba slovník.cz?
lykantrop

Příspěvekod aumirek » 26 říj 2009, 11:14

lykantrop píše:co třeba slovník.cz?

ono je hodně možnosti jak to sám zjistit včetně toho když má s toho trička mindráky ho vyhodit ale dle mne to je jen zástupnej problém cítí se ukřivděná že kolem ní nikdo neskáče když je tu teda tak dlouho jak sama tvrdí a dle jejich slov také její odchod všechny tady zarmoutí.Chce to jen být vice objektivní a ne jen zahleděna sama do sebe
aumirek

Příspěvekod Akyana » 26 říj 2009, 11:44

Co to tu čtu?
úplná Nora...

Lykane, Nora a ja mame mnoho spolecne energie...ale beru to jako kompliment. 'kiss'

Klarko,
mno jo, ja mam jednu otazku, kterou mi zatim nikdo nevysvetlil...a ani se uz moc nesnazim ptat.
A pak jsem mela jinou a nasla jsem odpoved nahodou v knize.Po deseti letech.
Nektere odpovedi jsou jako ukryte poklady..nevydaji se, dokud neprijde jejich cas.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod kllara02 » 26 říj 2009, 14:54

no , akyanna , já vím , že tu odpověd jednou najdu , ale určitě ne tady ,tím jsem si už 100 % jistá.navic je tu celkem nuda.proto už sa chcu nechat smazat.věř mi , že kdybych neměla duvod , nejdu z tudyma pryč.
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod aumirek » 26 říj 2009, 15:08

když je tu nuda tak tu prostě nechod a to nezávisle na tom jestli tu máš učet nebo ne.Navíc teda mám za to že učel tohoto fora není zahánět nudu.A i když jsem na hodně forech neznám jiné s tak širokým polem zájmu dle mne si tu ten svuj má možnost vybrat každej.Ne všechny témata mne zajímaj popravdě ale tím nechci nikoho urazit jsou mi některá k smíchu ale prostě se tam debaty nezučastním a jdu tam kde mne to zajímá a mám k tomu co říct.I když někdy také nesouhlasím a někdy třebas řeknu i blbost.Nakonec většina témat tu je taková že absolutní pravdu neví nikdo a ani většinou nemuže tu svou dokázat.Takže je na tobě jestli se chceš něco dovědět přiučit nebo tu jen prostě zahánět nudu
aumirek

Příspěvekod lykantrop » 26 říj 2009, 19:34

Akyano, to byl kompliment :D

Kláro, ono je lehký jen koukat a číst, co kdo vymyslel. Ale složitější je si sednout, bádat, zkoušet a zjišťovat. Zasvětit tomu čas a energii, obětovat se pro objev. Nic není hned a většinou ten, kdo na něco přišel a je chytrý, tak si to nechá pro sebe... A ano, často je to tady nudné i z důvodů, jaké tu napsal aumirek...
1) nikdo neví jak odpověděť
2) nikdo nemá čas, či chuť
3) v hlavě se urovnávají data a prostě někdy to přijde, bum, prásk a rozluštíš něco až po několika tejdnech
lykantrop

Příspěvekod Akyana » 27 říj 2009, 10:32

no , akyanna , já vím , že tu odpověd jednou najdu , ale určitě ne tady ,tím jsem si už 100 % jistá.navic je tu celkem nuda.proto už sa chcu nechat smazat.věř mi , že kdybych neměla duvod , nejdu z tudyma pryč

Klarko,

prosim Te...a proc sem tedy normalne neprestanes chodit?
Takoveto halo a humbuk okolo..nebavite me... ma jinou pricinu.
Proste jsi chtela vlakno, kde by se Ti lide venovali a bavilo Te, co?
Myslim, ze vidim az na dno Tve rozpustile dusicky.
Mne tohle vlakno konecne taky svym zpusobem bavi, tak proc ne.
Delej, jak myslis a...bav se...ale ciste, jo..pozor, kdyz clovek chce moc zabavy najednou, nekdy si nadela nepratele.
Ale to neni verim Tvuj pripad tady.
Ja Ti drzim palce at se stane, co ma.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod lykantrop » 27 říj 2009, 21:53

když člověk chce moc zábavy, nadělá si nepřátele?
Spíše: Když člověk plýtvá se štěstím, třeba tak, aby byl dlouho a často štastný, nakonec se to vrátí, vymstí, zhorší...
lykantrop

Příspěvekod root352 » 28 říj 2009, 06:07

Akyana ... lepsie sa to vystihnut nedalo :wink:
root352
Školák
Školák

Příspěvekod Akyana » 28 říj 2009, 12:27

Root...dekuju ;)
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod kllara02 » 28 říj 2009, 19:27

Akyana píše:
no , akyanna , já vím , že tu odpověd jednou najdu , ale určitě ne tady ,tím jsem si už 100 % jistá.navic je tu celkem nuda.proto už sa chcu nechat smazat.věř mi , že kdybych neměla duvod , nejdu z tudyma pryč

Klarko,

prosim Te...a proc sem tedy normalne neprestanes chodit?
Takoveto halo a humbuk okolo..nebavite me... ma jinou pricinu.
Proste jsi chtela vlakno, kde by se Ti lide venovali a bavilo Te, co?
Myslim, ze vidim az na dno Tve rozpustile dusicky.
Mne tohle vlakno konecne taky svym zpusobem bavi, tak proc ne.
Delej, jak myslis a...bav se...ale ciste, jo..pozor, kdyz clovek chce moc zabavy najednou, nekdy si nadela nepratele.
Ale to neni verim Tvuj pripad tady.
Ja Ti drzim palce at se stane, co ma.

Podívej se , já nepotřebuju žádné vlákno , na kterém by se mi lidé věnovali.Nejsem totiž člověk typu : počítačový maniak.Mám tady ve skutečném životě spoustu přátel a blízských.Na tomto serveru jsem chtěla vyřešit ten nápis, což se mi nepodařilo.Přišla jsem tu proto , protože mi nikdo , ze skutečných přátel nedokázal pomoci.A ani Vy všichni tady to asi nedokážete , proto tu už NECHCI být.Popravdě , už mně ten nápis nezajímá , mám i jiné záliby.Rozhodně mně nebaví řešit neřešitelné.To je naprosto k ničemu.Pozn.: na dno mé duše nevidí nikdo , je skryta v hlubinách mého těla ....PS : děkuji za tvůj budiž k ničemu komentář , jako jsou tady ostatně všechny ostatní komentáře (v tomto tématu , nemyslím ve všech).-------------Klidně budte všichni proti mně , dělejte jak myslíte , ale můj skutečný život mi nazpříjemníte.O to se tu už myslím snažil uživatel Aumirek. -------------Děkuji za všechny komentáře , k mým tématům.--------Všechny , kteří psali kraviny , kvůli mému názoru na datum 21.12.2012 a bylo jim jedno , že mně to štve , NENÁVIDÍM.----A JEŠTĚ JEDNOU UPŘESNUJI , ŽE KAŽDÝ , KDO VĚŘÍ NA KONEC SVĚTA JE *CENSORED* , PROTOŽE JE TO JEN KONEC MAYSKÉHO KALENDÁŘE A KONEC SVĚTA SE MNĚL UDAT UŽ ASI MILIONKRÁT A ANI JEDNOU SE TO NESPLNILO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neodsuzujte mne za mé vlastní názory , takové lidi NENÁVIDÍM , NENÁVIDÍM , NENÁVIDÍM.doufám , že jsem vám všechno řekla , všechno jste si přečetli a konečně víte , co si o vás myslím.Klidně to okomentujte, hažte na mně vinu i všechny ostatní pocity - nenávist atd .. Je mi tu totiž všechno u prdele.Děkuji vám , za přečtení mého komentáře a všichni jděte někam , s pozdravem normální člověk !!!!!!!!!!!!!!
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod martink » 28 říj 2009, 19:41

Ahoj Kláro, vůbec nechápu na koho se tady osočuješ, myslím si že se zde k tobě chovají velice pěkně - nicméně nechám zde příspěvky do zítřka aby jsi stihla reagovat ( nemusíš ) poté smažu tvůj ůčet.

děkuji

edit// tak nás opustila nadobro, byl jsem nucen jí zákazat přístup už dnes jelikož se to nedalo přejít.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod aumirek » 28 říj 2009, 21:29

Již když tu přišla jsem ji psal že si vymejšlí tajuplné přiběhy a chce bejt jen zajímavá navíc i dost drzá když nazvale někoho ani už ted nevím jak ohledně toho konce světa.Navíc zubří trošku znám a ten barák takovej tam ani není a ta ulice jméno už také nevím tam není a nikdá nebyla.Prostě má za to že každej kolem ní bude skákat vždyt tu dle svých slov je tak dlouho a navíc nikdo není ochoten ji ani přeložit nápis na tričku
aumirek

Příspěvekod Akyana » 29 říj 2009, 12:24

Je ji dvanact, ted uz mozna trinact a mlati s ni puberta.
Trochu to zacina mit vsechni pomotane, mel by ji nekdo pomoct zpatky na zem, ale tady uz to neudelame.
Treba ji ten ban zchladi hlavu a rika, ze ma spoustu pratel a podpory, tak je jiste v poradku.
Mimochodem, myslet si, ze nejaky napis na bunde je dilo ducha, ci nejake nadprirozene sily je bez dalsich dukazu trochu prehnane, podle me.
No, je to dite a mela by si hrat a ne se topit v namixovanych nepresnych informacich o nadprirozenu.
Taky by ji to jednou mohlo dovest do nemocnice s mrizemi na oknech.
Akyana
Mysterian
Mysterian

PředchozíDalší

Zpět na Oznámení