pryč !

Veškeré důležité oznámení o dění na fóru

pryč !

Příspěvekod kllara02 » 27 zář 2009, 17:59

ahojky , asi vás to bude mrzet , ale už mně to tu nebaví a chci se odsud odregistrovat.Alae nevím jak. Poradíte mi ?
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Re: pryč !

Příspěvekod lykantrop » 27 zář 2009, 21:16

To bych ti rozhodně nedoporučoval.
Ono se toho tady moc neděje, to jen někdy ;)...

Spíš odejdi a nenavštěvuj stránky tak 3 měsíce. Pak se vrať a mrkni co je nového, pročti, počti, odepiš a zase to udělej znova.

Ale účet, pokud můžu doporučit neruš ;)
lykantrop

Příspěvekod aumirek » 28 zář 2009, 08:51

no já ten její duvod vidím jinde při jejím věku a tom užasném množství příspěvku ale hlavně co vše se ji vše přihodilo mi napadla už dříve jedna myšlenka že to je vše vycucáno z prstu a má velkou potřebu někoho houpat prostě není už co cucat.Třebas ten barák v zubří ač to tam znám ten barák a to místo je mi tajemné tak jak celej ten příběh a když nic jiného její název ulice tam vubec není a to ani neoficiální
aumirek

Příspěvekod panter » 28 zář 2009, 09:04

Ahoj Klárka. A díky za príspevky.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod martink » 28 zář 2009, 17:41

Není problém, ještě jednou mi prosím potvrď sem do tématu že chceš učet zrušit.. děkuji
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod Mr. Atsor » 01 říj 2009, 13:42

kllara02 píše:ahojky , asi vás to bude mrzet , ale už mně to tu nebaví a chci se odsud odregistrovat.Alae nevím jak. Poradíte mi ?

Neblbni, nechat se jentak smazat je jako když pošleš adminy, moderátory a uživatele do prčic. To nedělej. Nechoď sem, ale nenechávej se mazat ;)
Mr. Atsor
Školák
Školák

Příspěvekod aumirek » 01 říj 2009, 16:25

Mr. Atsor píše:
kllara02 píše:ahojky , asi vás to bude mrzet , ale už mně to tu nebaví a chci se odsud odregistrovat.Alae nevím jak. Poradíte mi ?

Neblbni, nechat se jentak smazat je jako když pošleš adminy, moderátory a uživatele do prčic. To nedělej. Nechoď sem, ale nenechávej se mazat ;)

To jako držet tu násilím někoho koho to tu nebaví a forum bral jen jako určitou formu zábavy a povyražení nevím je li to tak správné
aumirek

Příspěvekod root352 » 02 říj 2009, 05:41

neviem ci to ma zmysel este rozoberat. podla mna sa tu uz ani neprihlasi
root352
Školák
Školák

Příspěvekod Mr. Atsor » 02 říj 2009, 18:59

aumirek píše:
Mr. Atsor píše:

To jako držet tu násilím někoho koho to tu nebaví a forum bral jen jako určitou formu zábavy a povyražení nevím je li to tak správné

Já jí nedržím násilím ;) Kdybych držel, napíšu to jinak ;) 's220'
Mr. Atsor
Školák
Školák

Příspěvekod ovaja » 09 říj 2009, 23:17

Bude to pro všechny velká ztráta ,ale já hlasuji PRO
ovaja
Školák
Školák

Příspěvekod kllara02 » 10 říj 2009, 13:41

fakt mně to tu už nebaví , chtěla jsem se tu zaregistrovat proto , protože jsem chtěla něco vyřešit , to se mi ale nepovedlo a začala jsem se bát ještě více.Proto si myslím , že tato www stránka není pro mně.Nudím se tu a nebaví mně to tu.To hlavní jsem nevyřešila , takže se chci fakt nechat smazat.Nevidím jiné řešení.

Takžě martink , i když jsem tu byla dlouho a nic neřekla , prostě se chcu nechat smazat, dík předem.
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod aumirek » 10 říj 2009, 13:52

kllara02 píše:fakt mně to tu už nebaví , chtěla jsem se tu zaregistrovat proto , protože jsem chtěla něco vyřešit , to se mi ale nepovedlo a začala jsem se bát ještě více.Proto si myslím , že tato www stránka není pro mně.Nudím se tu a nebaví mně to tu.To hlavní jsem nevyřešila , takže se chci fakt nechat smazat.Nevidím jiné řešení.

Takžě martink , i když jsem tu byla dlouho a nic neřekla , prostě se chcu nechat smazat, dík předem.

kláro vždy jsi měla utkvělou představu jak se všichni třepou až něco napíšeš a jak jsi vyjimečná viz i tvá poslední slova i když jsem tu byla dlouho chci smazat opravdu máš za to že ten pul rok co jsi tu je tak strašně dlouhá doba nebud zahleděná jen do sebe a mrkni se jak dlouho tu někteří jsou
aumirek

Příspěvekod kllara02 » 20 říj 2009, 19:39

hmm . vím , že půl roku není dlouho , ale když jsem se za půl roku nedozvěděla , to co jsem chtěla ???????
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod panter » 20 říj 2009, 22:34

A čo si to vlastne chcela vedieť ?
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Akyana » 23 říj 2009, 15:04

Klarko, ano, co ze si to chtela vedet?

Vim, ze jsi mladatko, ale takhle se toho moc nedovis.
Hrajes si a pritom mas v srdicku prani.
Musis se otevrit a verit nam a jestli veris na Boha, tak Bohu, ze se Tvoje prani a zvidavost naplni.
Rozumis mi?

Takze se proste zeptej, tak, aby to bylo co nejvice srozumitelne a ja i ostatni jsou tu pro Tebe a budou se snazit
Ti situaci, ci otazku objasnit.

Pokud Te ale tato stranka strasi a zacinas se bat, tak devcatko, jsi jeste prilis mlada tady byt a opravdu by si se mela odhlasit a prijit az za nekolik let.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod lykantrop » 24 říj 2009, 13:30

Co to tu čtu?
úplná Nora...
lykantrop

Další

Zpět na Oznámení