kllara02 píše:ahojky , asi vás to bude mrzet , ale už mně to tu nebaví a chci se odsud odregistrovat.Alae nevím jak. Poradíte mi ?

Mr. Atsor píše:kllara02 píše:ahojky , asi vás to bude mrzet , ale už mně to tu nebaví a chci se odsud odregistrovat.Alae nevím jak. Poradíte mi ?
Neblbni, nechat se jentak smazat je jako když pošleš adminy, moderátory a uživatele do prčic. To nedělej. Nechoď sem, ale nenechávej se mazat ;)

aumirek píše:Mr. Atsor píše:kllara02 píše:ahojky , asi vás to bude mrzet , ale už mně to tu nebaví a chci se odsud odregistrovat.Alae nevím jak. Poradíte mi ?
Neblbni, nechat se jentak smazat je jako když pošleš adminy, moderátory a uživatele do prčic. To nedělej. Nechoď sem, ale nenechávej se mazat ;)
To jako držet tu násilím někoho koho to tu nebaví a forum bral jen jako určitou formu zábavy a povyražení nevím je li to tak správné

kllara02 píše:ahojky , asi vás to bude mrzet , ale už mně to tu nebaví a chci se odsud odregistrovat.Alae nevím jak. Poradíte mi ?

kllara02 píše:fakt mně to tu už nebaví , chtěla jsem se tu zaregistrovat proto , protože jsem chtěla něco vyřešit , to se mi ale nepovedlo a začala jsem se bát ještě více.Proto si myslím , že tato www stránka není pro mně.Nudím se tu a nebaví mně to tu.To hlavní jsem nevyřešila , takže se chci fakt nechat smazat.Nevidím jiné řešení.
Takžě martink , i když jsem tu byla dlouho a nic neřekla , prostě se chcu nechat smazat, dík předem.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků