pryč !

Veškeré důležité oznámení o dění na fóru

Re: pryč !

Příspěvekod lykantrop » 29 říj 2009, 21:15

jen čtu první větu, že s ní mláti puberta a spíš bych zamlátil s tou větou, než s její pubertou....
tohle nikdy neříkej... vždy´t každý z nás dospívá jinak, jindy a kdy chce... tak proč zrovna ve 13 musí dospívat?
Do blázince? Blbost, lidi dokážou vydržet, jen když chtěj...
Nikdy neříkej nikdy...
Hlavně ať nečte brávíčko, že jo holky!
"Jak sbalit kluka 10 nej způsoby, pomocí kterých ho zaručeně nažhavíš"
lykantrop

Příspěvekod Akyana » 31 říj 2009, 13:36

jen čtu první větu, že s ní mláti puberta a spíš bych zamlátil s tou větou, než s její pubertou....
tohle nikdy neříkej... vždy´t každý z nás dospívá jinak, jindy a kdy chce... tak proč zrovna ve 13 musí dospívat?

Lykane, protoze proste ve trinacti letech lide dospivaji.
To je takove pravidlo.
Mozna je vyjimka a potom tedy by mela dostat na zadek.
Pun intended, jak rikaji anglicani.

Do blázince? Blbost, lidi dokážou vydržet, jen když chtěj...

No to ja taky propanajana doufam.
Ale je na dobre ceste..i kdyz si abych pravdu rekla nemyslim, ze tak daleko na ni dojde.
Akyana
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod lykantrop » 05 led 2011, 21:09

Existuje možnost smazat moje příspěvky, pokud se smaže můj účet?
lykantrop

Příspěvekod martink » 06 led 2011, 09:11

tvůj učet klidně smažu to není žádný problém, ale nepočítej s tím že smažu tvé příspěvky, neudělám to z jednoho důvodu a to že by některá vlákna ztrácela smysl. A neohrazuje se autorskými právy, protože s tím to nemá moc společného a tudíž je jenom na mě jestli je tu nechám nebo ne. Tento problém jsem před nedávnem řešil a uspěl jsem, takže asi tak. Ještě jedna věc, všimnul jsem si že začínáš být nějaký nervózní, upozorňuji ji tě, jestli nepřestaneš, odcházíš - a to je fakt.
martink
Webmaster
Webmaster

Příspěvekod kllara02 » 06 led 2011, 16:09

Jen vzkaz tady pro lykantropa : Jsi dobrý uživatel na tomto fóru, aspoň já ráda čtu tvé příspěvky a mnohokrát si poradil. P.O. mi přijde mnohem agresivnější, před půl rokem vybafla hned, když s ní někdo nesouhlasil. Nic proti ní nemám, ale jejich milion okopírovaných příspěvků na mě taky neudělalo dobrý dojem. Rozmysli si dobře, jestli tu chceš být, přece neodejdeš kvůli jedné osobě, jsi tu déle než P.O. a určitě ještě mockrát můžeš poradit. Nenutím Tě tu zůstávat, ale zamysli se ještě...

.. jinak .. Omlouvám se za ty předchozí stránky tohoto tématu, chovala jsem se jak kráva, teď už bych to určitě nenapsala, není to zas tak dávno a mrzí mě to. Jsem ráda, že jsem zpátky na fóru ;)
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod martink » 06 led 2011, 16:20

Lykantrop má permanentní ban, již není návratu, když čtu jeho příspěvky je vidět že se něco v něm pohlo k horšímu, nemám zájem zde vyvolávat mezi uživateli flame, pár mailu mi přišlo i od uživatelů na jeho chování, navíc mi dnes poslal mail že chce smazat všechny příspěvky, což si nemůžeme dovolit, protože by poté plno témat ztrácelo smysl, je mi líto ale dostal už mnoho šancí, děkuji
martink
Webmaster
Webmaster

Předchozí

Zpět na Oznámení