já se pyrokinezii zabývam už nějakou tu dobu...asi tak 1 rok.ze začátku jsem pořát měla nezva ,že mi ten plamínek dělá co chce místo toho,aby jsem ho ovládala.To mě ale zpomalovalo.Tak jsem na nějakou dobu přešla na meditaci......to musim říct že fakt pomohlo.
Moje metody ale nejsou tak složité.Pyrokinezie zabírá ale hodně usilíXD Ze začátku jsem prostě jen tak civěla do plamínku u svíčky a soustředila jsem se na ní.S toho mě ale docela bolely oči :) asi tak po tejdnu jsem dokázala plamínek o cm zvětšit a zmenšit.
Poprví se mi povedlo pohibovat ohněm kam jsem se koukla asi o letních prázdninách. Byla jsem s kámošema u táboráku a můj tehdejší kluk,kterej o našem vztahu nechtěl mluvit si mě ani nevšímal. Měla jsem pocit že se na mě ani nekoukal.Bavil se s nějakou blbkou ....Tenkrát jsem byla v tranzu a civěla do ohně a čekala až se mi ten buřt opeče.Když už mě bolely oči tak jsem uhla pohledem prič od ohně.Tenkrát jsem byla v šoku , když plameny následovaly můj pohled.Pak opět už mi to zase nešlo.Když pak močily do ohně aby ho uhasily,tak jsem poslouchala rozhovor mího kluka s tou pipinou a při tom jsem se snažila opět ovládnout ohen.Když jsem slišela jak s ní flirtuje,tak mě popadla zlost a ohen,už skoro uhašenej ,na pár vteřin jako by vzplanul v ten moment kdy jsem byla zuřivá................
Od tý doby se pořát zabývám pyrokinezii a ted chci začít i s Elektrokinezii.......jak tak koukam o tom svim příběhu jsem se nějak rozepsala.:)
no tak a ted vám napíšu teda nějaký moje metody na pyrokinezii
pro začátečníky1) začněte oběvovat svého ducha,já osobně radím začněte s meditací
2) až si budete jisti že to zvládnete tak si sedněte k svíčce a nějakou dobu do ní koukejte a vžijte se do ní....mě osobně pomáhá když si říkám pro sebe- já jsem ohen,jsem neporazitelná já jsem ohen,hořím.....no asi mě máte za psychopata ,ale mě to vážně pomáhá
3)když vaše smysly budou chtít cokoli udělat tak se jim poddejte a necukejte nebo nepanikařte. Poddejte se ohni
4)Snažte se pohlédnout do prava,když se plamínep pohne s vámi....ŮSPĚCH
pro pokročilý: Když ste zvládly co jsem vám napsala tak pokračujte......hlavní je koncentrace......
1)koukejte do plamínku a snažte se ho zhasnout...mě osobně tato technika trvala dlouho....asi tak 1,5 měsíce.
2)když se vám to povede tak blahopřeju ....skuste naopak plamínek rozžhnout,to mi dělá problémi i ted:)
NO A KDYBISTE CHTĚLI NAPSAT I NĚCO VÍC TAK NAPIŠTE,JÁ VÁM KLIDNĚ PORADIM.......
PLS ,TEN KDO UMÍ DOBŽE ELEKTROKINEZII TAK MI PLS NAPIŠTE RÁDA POBERU NĚCO NOVÝHO :)
HODNĚ ŠTĚSTÍ

........život je peklo ,je krátký a překvapivý,když si jím prodeš ,poznáš pravý opak......