Pyrokineze

Pyrokineze

Příspěvekod shinigami » 31 kvě 2009, 11:15

čus,
Povedlo se někomu už něco zapálit? ja zkouším zhasnout svíčku.... moje úspěchy jsou zatím nepatrne XD. má někdo nějakou metodu, ktera je podle něho nejlepší?
shinigami
Školák
Školák

Re: Pyrokineze

Příspěvekod lykantrop » 31 kvě 2009, 11:36

Já normálně na tu svíčku fouku, aby zhasla. No ale každej má svoje metody. Pyrokinezi jsem zkoušel, ale více mne lákala telekineze, takže ti toho mocneporadim :D...
lykantrop

Příspěvekod panter » 31 kvě 2009, 13:28

Práca s ohnivým živlom je nebezpečná. Môžeš spôsobiť škodu sebe aj druhým. Predtým, než začneš pracovať so živlami na fyzickej úrovni, mal by si ich zvládnuť najprv na úrovni astrálnej. Každému živlu zodpovedá niektorá ľudská emócia, napr. hnev, súcit, smútok, radosť. Nauč sa tieto emócie vyvolávať a potláčať skôr, než začneš robiť pyrokinézu. A keď to budeš mať zvládnuté, skús niečo bezpečnejšie, napr. zohrievať studené veci, ako sú jedlá a nápoje vybraté z chladničky, alebo zohriať vzduch v miestnosti, keď je zima a podobne.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kllara02 » 31 kvě 2009, 13:44

tobě vážně nejde zhasnout svíčka ?:D
si děláš legraci ne ?
dyt staci upa jen fouknout a svicka už nesvítí !!!!!!!!!!!!!!!

!no1
brzy se to nauč KLÁRA
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod shinigami » 31 kvě 2009, 14:22

Klara: tet nevim jestli si tak blba nebo si delas srnadu.
Panter: ok, dik
shinigami
Školák
Školák

Příspěvekod PA7RICK » 31 kvě 2009, 17:09

Panter má pravdu, nejdříve se snaž rozvíjet ducha a schopnosti. Pyrokineze není zprvu tak důležitá a hlavně je pro začátečníky nebezpečná.
PA7RICK
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 31 kvě 2009, 18:38

Všechny "kineze" jsou nedůležité. Jsou to "siddi", síly které jsou vedlejšími produkty cesty k "osvícení". Nejsou nebezpečné, ale je třeba s nimi zacházet rozumně. Hlavní je uvědomit si, že "kineze" není cílem, ale jen vedlejším produktem duchovního rozvoje.
aleisterCrowley

Příspěvekod panter » 31 kvě 2009, 22:28

Súhlasím s Aleisterom, že kinézy nie sú najdôležitejšie. Mnohí ich používajú na svojich blogoch, aby prilákali čitateľov,
a tak sa z mágie stáva nejaký druh atrakcie, pričom uniká jej hlavný zmysel. A to je duchovný rozvoj.
Nikdo jiný za vás neodtančí váš tanec.
Nikdo jiný neodzpívá vaši píseň.
Nikdo jiný nenapíše váš příběh.
panter
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kllara02 » 02 čer 2009, 14:25

shinigami píše:Klara: tet nevim jestli si tak blba nebo si delas srnadu.
Panter: ok, dik

:)
Ooh, we're the kids of the underground .. there's a riot in everyone !
kllara02
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod sariik » 04 čer 2009, 18:16

já se pyrokinezii zabývam už nějakou tu dobu...asi tak 1 rok.ze začátku jsem pořát měla nezva ,že mi ten plamínek dělá co chce místo toho,aby jsem ho ovládala.To mě ale zpomalovalo.Tak jsem na nějakou dobu přešla na meditaci......to musim říct že fakt pomohlo.
Moje metody ale nejsou tak složité.Pyrokinezie zabírá ale hodně usilíXD Ze začátku jsem prostě jen tak civěla do plamínku u svíčky a soustředila jsem se na ní.S toho mě ale docela bolely oči :) asi tak po tejdnu jsem dokázala plamínek o cm zvětšit a zmenšit.
Poprví se mi povedlo pohibovat ohněm kam jsem se koukla asi o letních prázdninách. Byla jsem s kámošema u táboráku a můj tehdejší kluk,kterej o našem vztahu nechtěl mluvit si mě ani nevšímal. Měla jsem pocit že se na mě ani nekoukal.Bavil se s nějakou blbkou ....Tenkrát jsem byla v tranzu a civěla do ohně a čekala až se mi ten buřt opeče.Když už mě bolely oči tak jsem uhla pohledem prič od ohně.Tenkrát jsem byla v šoku , když plameny následovaly můj pohled.Pak opět už mi to zase nešlo.Když pak močily do ohně aby ho uhasily,tak jsem poslouchala rozhovor mího kluka s tou pipinou a při tom jsem se snažila opět ovládnout ohen.Když jsem slišela jak s ní flirtuje,tak mě popadla zlost a ohen,už skoro uhašenej ,na pár vteřin jako by vzplanul v ten moment kdy jsem byla zuřivá................
Od tý doby se pořát zabývám pyrokinezii a ted chci začít i s Elektrokinezii.......jak tak koukam o tom svim příběhu jsem se nějak rozepsala.:)

no tak a ted vám napíšu teda nějaký moje metody na pyrokinezii

pro začátečníky1) začněte oběvovat svého ducha,já osobně radím začněte s meditací
2) až si budete jisti že to zvládnete tak si sedněte k svíčce a nějakou dobu do ní koukejte a vžijte se do ní....mě osobně pomáhá když si říkám pro sebe- já jsem ohen,jsem neporazitelná já jsem ohen,hořím.....no asi mě máte za psychopata ,ale mě to vážně pomáhá
3)když vaše smysly budou chtít cokoli udělat tak se jim poddejte a necukejte nebo nepanikařte. Poddejte se ohni
4)Snažte se pohlédnout do prava,když se plamínep pohne s vámi....ŮSPĚCH 's220'

pro pokročilý: Když ste zvládly co jsem vám napsala tak pokračujte......hlavní je koncentrace......
1)koukejte do plamínku a snažte se ho zhasnout...mě osobně tato technika trvala dlouho....asi tak 1,5 měsíce.
2)když se vám to povede tak blahopřeju ....skuste naopak plamínek rozžhnout,to mi dělá problémi i ted:)
NO A KDYBISTE CHTĚLI NAPSAT I NĚCO VÍC TAK NAPIŠTE,JÁ VÁM KLIDNĚ PORADIM.......

PLS ,TEN KDO UMÍ DOBŽE ELEKTROKINEZII TAK MI PLS NAPIŠTE RÁDA POBERU NĚCO NOVÝHO :)

HODNĚ ŠTĚSTÍ !no1
........život je peklo ,je krátký a překvapivý,když si jím prodeš ,poznáš pravý opak......
sariik
Školák
Školák

Příspěvekod aleisterCrowley » 04 čer 2009, 18:27

Bohové, nechci znít hrubě, ale tohle jsou klasický projevy pubertální hrubé síly. Takovým lidem by se neměly dávat sirky do ruky. ještě žes ty dva nepopálila...
aleisterCrowley

Příspěvekod lykantrop » 04 čer 2009, 21:00

Já bych se tomu klukovi ani nedivil, kdyby tě nechal díky tvým vyjadřovacím schopnostem. Ale hlavně, že ovládáš oheň ;)
lykantrop

Příspěvekod Dizzy » 23 lis 2009, 17:54

No četl jsem že mám začít tím že se uvedu do stavu klidu v meditačním sedě , poslouchat jak dýchám a pak až se budu cítit uvolnění , bez myšlenek tak mám začít . toto jsem provedl , pak jsem se otočil , před sebou jsem měl svíčku , kterou jsem zapálil . byla ode mne asi půl metru , dosáhl sem na ni rukou . No zapálil jsem ji a chvíli se soustředil na plamen , ne přímo spíš ke "kořenu" aby mě z toho nebolely tolik oči . Pak jsem je zavřel , a v duchu , v té tmě jsem si vybavil tu moji zapálenou svíčku , ale jen plamen . A při tom jsem si představil jak se hýbe a zmenšuje se a zmenšuje se a pak plamínek zmizel . Tuto myšlenku jsem si zachoval , otevřel jsem oči , přiložil dlaně k plamínku asi 0,5 - 1 cm od a soustředil se . No , říkal jsem si v duchu a soustředil se na to , aby plamínek se pohl doleva, pak doprava, aby kroužil tak jak jsem si to po prvé představil . No jenže pokaždé co se mi zdálo že plamínek začíná dělat co "říkám" tak se začal plamen chvět a začal se doslova třepat . Až jsem se na to přestal soustředit uklidnil se .

Chci se zeptat , myslíte si , že se neumí dobře soustředit a proto nemám plnou kontrolu , nebo mám přímo špatný postup ? Thx , :)
Dizzy
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 23 lis 2009, 18:58

Dělej postup podle intuice, návod ti nikdy nepomůžě, neboť každému to vyhovuje jinak.
Soustředění je opravdu důležité, trénuj mysl, posiluj ji.
lykantrop

Příspěvekod Dizzy » 23 lis 2009, 19:22

jo je mi jasné že je soustředění důležité :) , ale právě , ptám se právě někoho kdo s tím má zkušenosti , prostě vše jsem udělal tak jak mi připadalo vhodné a jak jsem popisoval (viz. můj článek výš) , ale když jsem se začal soustředit tak a chtěl jsem uskutečnit mou myšlenku tak jako kdyby se to začalo dít , už sem si říkal jo jo daří se tak jsem se soustředil dál , ale z ničeho nic se začal oheň roztřepávat a vše bylo ztracené . Asi mám vážně špatné soustředění , nicméně budu se snažit mou koncentraci zvýšit , zlepšit . Tak snad se mi to jednou podaří , budu zkoušet dál a dál . Držte palce :)

S pozdravem Dizzy_
Dizzy
Školák
Školák

Příspěvekod lykantrop » 23 lis 2009, 21:46

Není to tak lehké.
Vyrušit tě může mnoho faktorů.
Vzduch okolo tebe, horko, tep (buchot srdce), dýchání, bolest, bytost a pod.
A udržet myšlenku, tedy vizi v mysli je vážně těžké. Když si představuješ nějakej předmět, dlouho to nevydržíš. Pokud je nehybný a díváš se pořád z jednoho pohledu, rozplyne se to.
lykantrop

Další

Zpět na Oheň