Napadli ma niejaké súvislosti s rokom 2012 takže píšem sem.
Ľudia začali zaznamenávať množstvo energie ktoré sa začalo hromadiť na zemi a bude podľa všetkého vzrastať vraj je to dokázané aj vedecky.
Behom nasledujúceho roka by sa zase mala zvýšiť energia o niekoľko stupňov. Rok 2012 by som bral ako začiatok kolobehu zmien a znovu zvyšovania energie, myslím si že energia už bude potom taká vysoká že človek s nízkymi vibráciami ju nebude schopní uniesť a proste zomrie.Už za posledné roky tak od roku 2009 všímame zmien. Ak sa ma stať prechod tak človek musí byť na istej úrovni. Normálne by ostali na žive aj ty čo tam nepokročia ale bude sa meniť tak ako aj človek tak aj zem takže neostane miesto pre tých ktorý ostali na nízkych vibráciách. Ľudský mozog by mal biť znovu o niečo dokonalejší a jeho využiteľnosť by mala stúpnuť na viac ako 50 percent. Viacej energie nám pomôže aj do určitého prechodu a získať možno aj nové telo. Na svete by už mali ostať len ti ktorý vedia robiť s energiou.
To je moja teória.Možno niečo nové možno nie XD
Ešte som rozmyšlal že ak ma všetko ostať v rovnováhe tak budú možno aj taký ktorí začnú energiu využívať k pôsobeniu škôd a možno sa svet rozdelí na 2 polky na tu dobrú a na tu zlú.