Šaman Slávek Hlas a médium Mirka Materna

Máte nejaké zážitky?

Šaman Slávek Hlas a médium Mirka Materna

Příspěvekod chmatak » 18 bře 2011, 16:40

Byl to pořad vysílaný živě z Prahy do Británie a vystupoval tam náš šaman Slávek Hlas, je to ve větší míře v angličtině, ale pro ty co anglicky neumí, tak to pochopí i s obrazů a když tlumočnice Slávkovi překládá to co britští reportéři říkají. Druhé video je se spiritistkou Mirkou Maternou, koho to bude zajímat dál, má to víc dílů a jsou označené jako Ghotic Prague Night a jsou očíslované.

Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Re: Šaman Slávek Hlas a médium Mirka Materna

Příspěvekod zombie » 19 bře 2011, 12:22

Dobrý příspěvek !no1
víra k víře pomáhá.
zombie
Ban
Ban

Příspěvekod bella » 20 bře 2011, 00:07

Zajímavý jen tak dál,je tu dobrá parta !no1
bella
Ban
Ban

Příspěvekod ati44 » 20 bře 2011, 17:29

!no1 nemam slov :)
Nauč se pohladit se zatnutou pěstí , jít pomalu když pospícháš , smát se se slzi v očích , jen tak poznáš jaky je život krásný
ati44
Školák
Školák

Příspěvekod pentagramové oko » 20 bře 2011, 19:13

Super video !no1
munera,crede mihi,capieunt hominesque desque
dárkem,to věř mi,si získáš každého z bohů i lidí.
pentagramové oko
Mág všech čarodějů
Mág všech čarodějů

Příspěvekod Arpaix » 16 dub 2011, 13:00

Ano, ale ja se dovedela ze M.Materna bere udajne za sva sezeni penize! Toto medium delat nesmi!
Buh dal cloveku dar byt medium, komunikovat s "onim svetem", je to dar od Boha a clovek na tomto nesmi materialne vydelavat.
Tento dar v budoucim zivote Buh odebere, nebot tato zena toho zneuziva ke sve slave a bohatstvi.
To neni vec tv-show, a materialniho bahatstvi-ale vec duchovni,je velmi spatne ze pani Materna za sve sezeni, seánce si nechava platit materialne. To spravne medium nedela.
Spravne medium se snazi komunikovat s dobrymi Dusemi, ne evokovat za penize. Velmi spatne. Ja ji toto jiz i napsala.
Spravne medium toto dela pro dobro jinych lidi,ale nesmi byt na tomsamfinancne zainteresovan, nesmi se timto zivit!!! Podivejte na jeji netove stranky. Vzdyt ona na tomto vydelava a obohacuje se materialne. Velmi spatne.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod chmatak » 16 dub 2011, 18:14

Arpaix píše:Ano, ale ja se dovedela ze M.Materna bere udajne za sva sezeni penize! Toto medium delat nesmi!
Buh dal cloveku dar byt medium, komunikovat s "onim svetem", je to dar od Boha a clovek na tomto nesmi materialne vydelavat.
Tento dar v budoucim zivote Buh odebere, nebot tato zena toho zneuziva ke sve slave a bohatstvi.
To neni vec tv-show, a materialniho bahatstvi-ale vec duchovni,je velmi spatne ze pani Materna za sve sezeni, seánce si nechava platit materialne. To spravne medium nedela.
Spravne medium se snazi komunikovat s dobrymi Dusemi, ne evokovat za penize. Velmi spatne. Ja ji toto jiz i napsala.
Spravne medium toto dela pro dobro jinych lidi,ale nesmi byt na tomsamfinancne zainteresovan, nesmi se timto zivit!!! Podivejte na jeji netove stranky. Vzdyt ona na tomto vydelava a obohacuje se materialne. Velmi spatne.

nevidím nic špatného na tom, že médium bere za své služby peníze, pokud se člověk chce věnovat něčemu na plno, mělo by ho to , pokud je to možné živit, přeci nemůžu pomáhat lidem tak, že přes den budu ve fabrice, pak po večerech budu kultit zadarmo a kdy mám na sobě pracovat? věnovat se rodině a reálnému životu? Pokud někdo něco opravdu ovládá, tak mu rád za jeho služby zaplatím a nevidim na tom nic špatnýho.
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 16 dub 2011, 20:23

Medium ma svuj dar od Boha,a gratis,a tento dar musi vyuzivat a timto pomahat lidem, gratis.
Buh dal,a on musi pomahat takto lidem. Ja znam media kteri pracuji napriklad v nemocnicich, jeden pracuje jako technik,a cinnost media vykonava po praci, ci o vikendu, v dobe volna. Cinnost media je cinnost dobra, ne cinnost na vydelek.
To je velmi spatne, ze nekdo za tyto sluzby bere penize a jeste siu udela na sve webove strane cenik!!
Znam jednu zenu z Brasilie, zije ve Finsku, je doma, ale penize dostava od muze, timto nevydelava a ani nesmi. Az se nauci finsky dobre, tak hleda potompraci,ale nesmi vydelavat timto. To je nemoralni vydelavat na daru od Boha. Mnoho mych pratel ve Francii i v Brasilii ma normalni zamnestnani,a po zamnestnani pomahaji lidem, po vecery, po noce, o vikend, v dobe pracovniho volna,a nebo si volno vybere v prace. Ale NIKDY nesmi tentro dar vyuzivat k vydelku.
I Kristus byl na zemi tesarem,a zivit se praci rukou.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Příspěvekod chmatak » 21 dub 2011, 20:24

v tomhle se asi neshodneme :-))
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arpaix » 22 dub 2011, 00:09

Medium musi nabidnout sve sluzby i chudym lidem,i tem nejchudsim. To ma jako dar od Boha, prave aby pomahalo ukazat lidem pravdu, ukazat lidem cestu, a to i velmi chudym lidem. Medium nemuze odeprit pomoc lidem, kteri nemaji prostredky!
Mediummusi z neceho zit, ano.Mue mit civilni zamnestnani treba i doma, napriklad jako tlumocnik, ci jine svobodne zamnestnani,ale nemue prijimat penize za sve sluzby.Zdokonalovat se muze ve svem volnem case,a pracovat jako medium ano, ve svem volnem case,ale nemuze zadat od lidi hmotne prostredky, penize.
Arpaix
V.I.P
V.I.P

Zpět na Duchové a poltergeist