od Razorka Tektzby » 24 srp 2011, 13:32
HA! Tak já se pustím do teorií :D Je jich určitě hodně, ale vyberu jen ty, co mi přijdou možný.
První bude určitě studená fúze (elektrolýza těžké vody, použití paladiové katody ---> uvolňování velkýho množství energie), a to proto, že jsme o ní diskutovali s drahým snad půlku noci :D, a taky proto, že byla prokázaná u bakterií. A pokud to "umí" bakterie, tak proč by ne člověk.
Druhou budou elektrostatický jevy. Uvedu příklad na sobě. Koupili jsme novou sedačku, a když jsem na ní seděla v županu, tak jsem se tak "nabila", že jsem se už i bála vzít za kliku. To byly takový pecky, že to i dost bolelo. Takže, když si tohle představím ve velkým měřítku, nevylučuju to (jinak vylučuju bez potíží :D).
Jako třetí bude kulovej blesk. Někde tady je o něm tuším topic, takže se rozepíšu až do něj, ať ti nedělám bordel :D Jen napíšu, že projevuje jistou "inteligenci", takže snad by se tím dalo vysvětlit samovznícení venku, ale tohle je s velkým otazníkem.
No a jako poslední uvedu teorii vacházející z aury. Aura je energetickej obal kolem člověka (kdyžtak mě opravte). Je něčím obalená, aby se neztratila do okolí. Pokud se ten obal poruší, může se z té energie stát žhavej plamen, tam kde obal drží, zůstanou části těla neporušený. No a pokud by se obal aury rozpadl celej, tak by se vazářila všechna energie naráz a člověk by byl jako pochodeň.
Pokud si ještě na něco vzpomenu nebo najdu, tak dopíšu :)
Na začátku bylo slovo, pak těch slov už bylo mnoho, ruka byla v rukávu a Sam s Razorkou pomálu, čekajíc co řekl jejich text by, stali se Razorkou a Samem Tektzby :D|\/|1£µ_|µ $4|\/|3č|{4 73|{72ߥ |\|4\/žÐ¥