Satanizmus

Zde pište své uváhy.

Moderátor: martink

Re: Satanizmus

Příspěvekod shewolf » 24 bře 2011, 20:28

A už si se setkal někdy z velkým magickým útokem?
Je to taková osobní otázka na tělo,ale já jsem zvědavá čarodějka.
čarování s láskou má vždy otevřené dveře.
shewolf
Středoškolský čaroděj
Středoškolský čaroděj

Příspěvekod Koubič » 24 bře 2011, 20:42

Ti sem pastnu zápis z deníku, nebo spíš zápisy z deníku, který už má asi 150 stran. Je to starý a tehdy jsem ještě víc kurvil gramatiku, a psal jako naprostý retardovaný *CENSORED*.

22.6.
Při invokaci Mardukovy 50ky na mne řvala lednička Sežeru ti duši, skočil jsem za kanape a ukázal na ni fakáč a řekl Mne nedostaneš.
Sen z 29.12. na 30.12.
napadl mě stromu podobný tvor ze zdi když jsem seděl na kanapi ... bylo mi řečeno že tyto stvůry se
skrývají mezi touto dimezní a mohou útočit na lidi ... bylo to stromu podobné kůrovité s tlapami
ostrými bylo mi to pak ukázáno ( nějak ) Kmen na něm obličej hrůzný na čele znamení kruh v kruhu
asi trochu oválný pak z toho čouhaly 2 větve po každé straně které se větvily do pařátů. Nohy to nemělo
ale spíš něco jako kořeny ... vytáhlo si mě to nahoru ale nějak sem se tomu vysmekl a zdrhnul ... pak jsem viděl jak ležím ve své postely vše bylo realné a koukám na zeď a slyšel ještě v hlavě to ... mohou být za každou zdí ...
z tohoto snu jsem později vytvořil evokační rituál jež jsem aplikoval
7.1.
2:16 - 2:40 am
Můj pokus o vyvolání Tindala ... Bože ... to co jsem zažil byla nejefektivnější evokace vůbec
když jsem začal zaříkávat začalo se něco dít ... po upažení jsem začal cítit ohromnou enregii
se znamením VOOR sem předčítal uchu lahodící první pasáž volající Tindala ... Per Adonai Jehova ...
Po této pasáži jsem přešle na znemaní KISH ... v tu chvíli se blesklo jako kdyby uhodil blesk.Celý pokoj zalilo bílé světlo asi na vteřinu.Aniž by mne to nějak vyhodilo z konceptu začal sem předčítat další část otevírající bránu. Zde jsem již cítil enormní energii ... poté jsem zhasl tlumené světlo ( abyc vůbec přečet zaříkání ) a začal se soustředit na sigilii asi 3 metry předemnou... najednou zmizela a oběvili se uvnitř ní znaky ... něco jako symboly VOODOO... poté zmizeli i ony a oběvil se vír ... temný točící se s modrým nádechem ... to ještě nebylo vše ... vír se dál točil a dál se zvětšoval a expandoval ... čekal jsem tedy že to bude jediný průvodní jev a že dál se nedostanu ... chyba lávky ... z tohoto víru se vynořil dým. Tento dým se začal plazit po posteli a ke mě ... jak když vám začne doutnat pohovka tak to vypadalo a ten kouř se vysával nějakým otvorem ven ... jenže tady se ten dým dostával tím tovorem dovnitř. Trochu mne bodlo v zátylku ale nebral jsem to na zřetel ... autoritativně jsem začal klást požadavky této věci. Budeš mi sloužit od teď na věky ... nikdy nebudeš podnikat žádné kroky proti mne a žádné úskoky ... dopravíš mne na planinu Leng bájný Yuggoth Kadath či k Azathothovu dvoru a budeš mne chránit a já tě budu mít rád a v úctě protože jsi mím přítelem ... tak nějak zněla slova která jsem této entitě dal. Entita se začala zase vracet do utvořené singularita ... já jsem znamením KOTH začal uzavírat bránu. Spolu s předčítáním uzavírací formule. Poté jsem udělal levou rukou a znamením KOTH Elder Sign a uzavřel bránu kompletně.
Další sranda z 9.10. na 10.10.
zaspávání čtení Lovecrafta ... Uvězněný s faraony
Vzbudil jsem se někdy v hodině demonů tj mezi 3 - 4 hodinou raní a tady to začíná
vzbudil sem se protože mi něco z hlavy strhlo peřinu a zařvalo nenávistně až do nitra duše
něco jako Teď si NÁŠ !!! ( přesnou interpretaci si nepamatuji ale byla to čirá esence nenávisti zlobi co ten hlas v sobě měl a říkal )tak že jsem paralizovaně a na pokraji infarktu zůstal a skoro nedýchal
nevěděl sem která bije ... taky když něco zařve jak na metalovim konecrtě ... pak jsem šel na
záchod bylo těsně před koncem hodiny demonů asi 3:58 a v tu chvíli jsem začal slyšet zvonění
kostelních umíráčkových zvonů po 4té hodině vše ustalo.
To že jsou 3 hodiny jsem nemoh za Boha vědět napadlo mne to ale hned po tom co sem uslyšel
umíráčkové zvony pak jsem se podíval na hodiny a bylo 4:00
Dodatek : skříně naproti mé posteli ... ty s hadrama byli pootevřené
Tohle bylo po opravdu zmrveném ritu na elementára štěstí :D z 28.8.
Celou noc slyším zvuky jako dupot a šátrání.
2:30cca Už jsem se opravdu naštval a vykonal ritual očištění a vymítání. Celý pokoj jsem spálil modrým plamenem a pak ještě bílím světlem. Poté jsem udělal ritual vymítání tak silný jako nikdy
můj hlas byl neochvějný razantní neústupný. od té doby jsem žádné úkazy nepozoroval
zase 3 hodiny doba Demonů a i když jsem se nekoukal na hodiny tak přesně v tu dobu sem uslyšel
šepot a zase začaly divné zvuky... Když jsem usínal jako by na mne někdo dýchal chladný vzduch
Ráno --- vymítání a očištění zdá se zabralo ... nebo spíše cítím se už v bezpečí zvuky slýchám
dál ale nebojím se. Ve snu se mi zdálo že zvoní telefon probudil sem cca 9:35 se nic poté jsem začal mít pocit že začne telefon zvonit a pak asi po 10 sec začal zvonit

takže po těchto humornostech opravdu nepotřebuju žádnou ochranu :D stačí že jsem to přežil, s nimi je hold sranda, ach ta nostalgie.
"That is not dead which can eternal lie
and with strange æons even death may die"
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod bella » 24 bře 2011, 20:57

Máš zajímavé zážitky s evokacemi u tebe doma,proč to tak útočilo??
A shewolf myslela jak jí znám,útoky jiných čarodějů nebo čarodějek
na tvou osobu.
Mám taky pár zajímavostí,ale nikdy na mě nic nezaútočilo takovým způsobem
jako na tebe.
Bude to asi tím,že si s démony nehraji.
bella
Ban
Ban

Příspěvekod Koubič » 24 bře 2011, 21:02

bella píše:Máš zajímavé zážitky s evokacemi u tebe doma,proč to tak útočilo??
A shewolf myslela jak jí znám,útoky jiných čarodějů nebo čarodějek
na tvou osobu.
Mám taky pár zajímavostí,ale nikdy na mě nic nezaútočilo takovým způsobem
jako na tebe.
Bude to asi tím,že si s démony nehraji.

I to jsem zažil, to není taky žádný problém prostě to ignoruješ a nebo jim dáš feedback. Pak se začnou většinou omlouvat :)
Já si s bubáky doslova hraji :) je s nimi sranda a mají skvělej smysl pro humor.
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod bella » 24 bře 2011, 21:06

Nebojíš někdy o svou duši? jaký máš na tohle názor?
nebojíš se,že tě to pohltí a bude tě to ovládat?
bella
Ban
Ban

Příspěvekod Koubič » 24 bře 2011, 21:14

Pokud se povzneseš nad strach, pověry a různé bláboly tak to pak není žádný problém. S těmi bubáky mám přátelský vztah a občas se škádlíme, takové lechtání egregoru, a pak mě. Aspoň mám inspiraci pro humorné příběhy, ještě nevím jak to nazvu, ale bude to nejspíš hodně jak Terry Pratchett.
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod bella » 24 bře 2011, 21:19

Tak to mám silně za sebou,neříkám,že se nebojím spíš se leknu.
Ale mám dobrou učitelku a ta ví jak na to.
Zajímá mě však i tvůj názor na tuto věc,když praktikuješ,s tou lednicí
to muselo být fakt hustý.
bella
Ban
Ban

Příspěvekod Koubič » 24 bře 2011, 21:34

tak já jsem "učitelem" taky, jak na střední škole tak i co se týče magického umění:) já beru magii jako vědu, která se zatím nedá exaktně zkoumat pouze empiricky, ale kloubí se v ní přírodní vědy s humanitou tj psychologií a silně se doplňují. Jak jsem již někde napsal, astrálu se říká v psychologii kolektivní nevědomí. Nevěřím tedy na nějakou supernaturální podstatu magie, ale čistě na přírodní zákony, které jsou známy jako fyzika, a na entropii kosmu, kterému je úplně jedno co tady na Zemi vyvádíme za blbosti.
Ta lednička byla sranda. Ještě jsem si vzpoměl že mi jednou jakási ježibaba (kterou vídám už od mala) ukradla nohu, a asi jí nestačila jedna tak jí ukradla i mé přítelkyni.
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod bella » 24 bře 2011, 21:47

Takře ty vyučuješ magické umění to musí být moc zajímavé,
máš tedy velké zkušenosti,zdá se mi že magie se učí celý život
a nikdy to nemá konce.
Tak to bych se lekla a vrátila tu nohu?
bella
Ban
Ban

Příspěvekod Koubič » 24 bře 2011, 22:15

Spíše vyučuju počítačovou grafiku :) do magie zasvěcuju momentálně jen hrstku adeptů. Já bych spíš řek, že se neustále něco učíme a to je jedině dobře, problém by byl kdyby došlo k ustrnutí, protože zaseknout se je z hlediska vývoje nežádoucí.
Nohy nám byly vráceny příští den :D
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod bella » 24 bře 2011, 23:02

To je jasný,že máš své žáky vybrané to je spravné každý se asi nehodí.
bella
Ban
Ban

Příspěvekod pája » 25 bře 2011, 12:03

Na mě křičela lednička:,,Leng!!!" nebo ,,Lenk!!!", ale to první je logičtější. Také mám zábavné příhody s konvicí, která však pouze štěkala a nedávno se sama zapnula, potvora, aniž by v ní byla voda. To již jsem začal myslet že mi hrabe. Jinak domácí spotřebiče nevykazují žádné neobvyklé jevy, ikdyž podobných zážitků, jako presentoval Koubič mám také dost, byť to co bydlí u mě doma (nebo to u čeho bydlím já doma) není zas tak moc hovorné.
pája
Školák
Školák

Příspěvekod chmatak » 25 bře 2011, 12:13

nebo u čeho bydlím spíš já :-))) to je trefný :-)) to mi připomíná ty cedule na dveře, kde máš psa a u toho je napsáno, tady bydlím já a ještě nějaký lidi co mi patří :-))
Memento mori
chmatak
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Arta » 25 bře 2011, 14:29

Koubiči, Koubiči, mám takový pocit, že nás tady někdo houpe...
Arta
Čaroděj
Čaroděj

Příspěvekod Koubič » 25 bře 2011, 15:36

Arta píše:Koubiči, Koubiči, mám takový pocit, že nás tady někdo houpe...

Kéž by :)
Koubič
Mysterian
Mysterian

Příspěvekod pája » 25 bře 2011, 18:00

Arta píše:Koubiči, Koubiči, mám takový pocit, že nás tady někdo houpe...

Před podobnými tvrzeními doporučuji provést magickou praxi se Zaklínací knihou Necronomiconu tj. Padesáti jmény Marduka, práci s Wilsonovým al-Azífem (Lovecraftovým Necronomiconem), dále knihou Liber Koth http://www.bookfayre.cz/exec/books/item ... 42346.html a velmi vhodné v tomto směru je šťastné húdú, Abramelinova magie a rozhodně nedoporučuji používat žádná zažehnávání.

K tomu Lovecraftovu Necronomiconu, zrovna jsem četl knihu Magie v historii, teorii a praxi od pana prof.Nakonečného a nemohu se zbavit dojmu, že autor buď pozbyl kontakt s realitou a ztratil soudnost, nebo úmyslně mlží, lže a ohýbá fakta, nebo se dostal k velmi nevěrohodným zdrojům a informacím, které nedokázal kriticky zhodnotit a uvážit.
Například u Necronomiconu je poněkud mimo a označuje našeho velikého skeptika a bojovníka proti iracionalitě H. P. Lovecrafta za mystifikátora a naznačuje že on stvořil Simonův Necronomicon a lehce tohoto největšího spisovatele horroru a miliony jeho čtenářů uráží (tohle bych měl použít proti učitelce českého jazyka a na základě knihy říci také že všichni současní nejprodávanějš spisovatelé od Kinga přes Gaimana po Barkera jsou prostoduší) a vůbec tvrdí že se Simonomicon podobá Lovecraftově tvorbě, což je též komické. Kniha je na mnoha místech psána podobně nepřesně. Nevyhovující, ale velmi hodnotné oblasti magie a významné osobnosti jsou znevažovány a odsouvány do pozadí a na druhou stranu nepříliš podstatné osoby též obdařené morálními škraloupy, jež neuvádí, nebo bagatelizuje a vyzdvihuje do výšin. V tomto směru je dílo poněkud komické, působí jako propaganda, ale na druhou stranu je smutné, že je myšleno vážně. Nejvíce mi vadí faktografické pokulhávání a někdy doslovné upadání, jako v pseudomytologických Dějinách magie od Léviho.
pája
Školák
Školák

PředchozíDalší

Zpět na uvahy